Det er dobbel motivasjon for MK når Sprint-Jeløy kommer på besøk til Idrettsparken lørdag klokken 15. Ikke bare vil MK slå tilbake etter tapet mot samme motstander tidligere sesongen, men man ønsker også å få forrige helgs nederlag mot Randesund ut av systemet. 

MK er nummer ni på tabellen, men det er bare to poeng ned til Randesund på tolvte under streken, så det er viktig å plukke nok poeng i andre halvdel av sesongen. 

– Det blir en ny og spennende kamp. Bortekampen mot dem dominerte vi noe voldsomt, men vi slapp inn enkle mål. Det er trolig den beste kampen vi har spilt i år, sier MK-trener Stein Ove Abrahamsen før kampen. 

Til helgen mangler et par spillere som ble skadet mot Randesund, mens Tobias Aanensen og Fredrik Sodeland er tilbake i laget. 

– Vi forventer nok en tett og jevn kamp i en serie der alle slår alle, sier Abrahamsen. 

Forventer jevn kamp

Forrige kamp for Sprint-Jeløys del endte med 1-1 hjemme mot Vindbjart. Østlandslaget ligger to poeng foran med MK på den jevne tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4. 

– Jeg antar at høsten blir like jevn, sier trener Gard Hellgren Kristiansen, som lot seg imponere av MK i det motsatte oppgjøret. 

– Jeg er litt overrasket over at MK ligger bak oss på tabellen, men det svinger jo voldsomt i avdelingen der alle kan slå alle, sier han. 

– Vi forventer en meget tøff kamp, men vi prøver å forberede oss så godt som mulig. Derfor tar vi kostnaden med å reise nedover fredag og ta en natt på hotell i Kristiansand, sier treneren.