'69
Mål
'81
'95
Da er kampen over. Det ender 1-3 i Idrettsparken. Skuffede MK-spillere konstaterer at dette blir en kamp om å holde seg i divisjonen eller ikke. Etter en lite innholdsrik 1.omgang, så kom bortelaget best ut i 2.omgang, og får to raske scoringer innen det første kvarteret av 2.omgang. MK reduserer til 1-2, men i jakt på utligning blir det mye rom for bortelaget. Sprint-Jeløy setter inn 1-3, og etter dette, så går luften helt ut av hjemmelaget. En tropp som er veldig sårbare for skader og suspensjoner. I 2001 ble det sagt: "Varen er levert, og den heter 1.divisjon og FK Mandalskameratene tidligere VIF-investor Øystein Stray Spetalen. Vi får inderlig håpe at det ikke blir Giv Akt og 4.divisjon neste sesong, men faktum er at MK kan ligge på nedrykk etter at runden er ferdigspilt. Nå venter to vanskelige bortekamper mot Fram Larvik og Follo. Neste hjemmekamp er lørdag 3.september. Da er motstander Halsen i Idrettsparken. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en god skalldyrlørdag videre i et aldeles praktfullt sommervær.
'90
Spillerbytte på MK. Ut med Arian Gundersen, og inn kommer van Tha Peng Cinzah.
'88
Gult kort til Thomas Måleng når han klipper ned Hagen på vei gjennom. Heldig som er på banen godeste Måleng som burde hatt et gult kort tidligere i denne omgangen.
'81
Hjelkrem har tatt turen opp i et angrep. Han blir spilt fint i gjennom, og setter ballen enkelt bak Bård Høksaas. 1-3.
'79
Nordvåg får gult kort for uthaling av tid.
'78
Hjørnespark til hjemmelaget. Sivert Hansen rager igjen høyest, men kommer ikke ordentlig over ballen, og headingen går over mål.
'73
Spillerbytter på MK. Ut har Alf Marius Abrahamsen og Marius Wigemyr Hagen. Inn er Jesper Nodland Frajdenrach og William Reme Bretvik kommet inn.
'71
Drikkepause i Idrettsparken. Trykkoker ute på banen. 29 grader viser termometeret nå.
'69
På det andre hjørnesparket treffer Aanensen perfekt på hode til Sivert Hansen. Han stanger ballen i mål. 1-2 og kamp igjen i Idrettsparken.
'68
Hjørnespark til MK. Nok en gang farlig, men bortelaget får klarert til et nytt hjørnespark.
'63
Sprint-Jeløy spiller seg enkelt igjennom forsvaret til MK. Kozica gjør ingen feil alene med keeper. 0-2.
'61
Mer bakrom for bortelaget nå som MK jager scoringer.
'58
Spillerbytte på MK. Ut med Tor Olve Fagnastøl, og inn kommer Mathias Wiig Hagen.
'55
Langt kast fra Soteland, men Sprint-Jeløy får kontroll på ballen. Kontrer direkte på sin høyreside. Legger inn til Reinback som får drømmetreff med sitt venstrebein. Klinker ballen opp i nettaket. 0-1 i Idrettsparken.
'52
Gult kort til Nicolai Aas. Klipper ned Kozica på vei gjennom. Frispark til bortelaget fra 18 meter. Samme mann som ble felt skyter rett i muren.
'50
Frispark til Sprint-Jeløy fra drøyt 20 meter. Reinback forsøker seg, men skuddet går godt til side og over mål.
'46
Sprint-Jeløy har gjort et spillerbytte i pausen. Ut gikk Lajqi, og inn kommer Ramadani.
'46
2.omgang sparkes i gang av bortelaget.
'48
Da er det pause i Idrettsparken. 0-0. En kamp som bærer preg av en ekstrem varme. MK har vært klart nærmest i denne 1.omgangen. Etter det 37.minutt, så skulle MK ha satt inn 1-0 ved Simon Valand. Kom alene med keeper, og virket litt overrasket over at assistentdommer ikke var oppe med flagget for offside. På den andre delen av banen har bortelaget Sprint-Jeløy hatt noen småfarlige avslutninger uten at de har satt Bård Høksaas på de store prøvelsene siden skuddene har gått over og til side for mål. Det finnes gode muligheter for at MK kan ta med seg alle tre poengene i denne kampen, men da må ballen i mål. Trolig kan dødballer være oppskriften for å skape trøbbel mot laget som ligger rett foran MK på tabellen.
'45
Fagnastøl nede med skade etter en duell. Kunne se ut som han fikk en smell i ansiktet. Kommer seg omsider på beina. Spillerne på begge lag trenger virkelig 15 minutters pause nå.
'43
Et fint raid fra venstrekanten Marius Hagen. Skuddet er for svakt med hans venstre bein. Triller inn til keeper.
'40
Frisparket til MK blir slått på bakre stolpe. Treffer Tor Olve Fagnastøl. Headingen går over mål.
'39
En fryktelig sen takling av Stokkebø på Marius Hagen. Hadde det fantes oransje kort, så burde den vært kvalifisert til det. Helt i grenseland. Kommer inn i en voldsom fart der.
'38
Gult kort til Hjelkrem på Sprint-Jeløy når han spiller ballen bort etter at MK ønsker å ta et raskt frispark.
'37
MK får en gedigen mulighet. Simon Valand helt alene med keeper. Lurer offsidefella. Han skal bare runde keeper, men sklir litt i det han skal gjøre det. Dermed plukker keeper opp ballen. Der skulle det stått 1-0.
'36
Nytt skudd fra Reinback. Skuddet går til side for mål.
'35
Nok et skudd fra Tor Olve Fagnastøl. Denne gangen fra 20 meter. Keeper gir en liten retur, men plukker den selv opp igjen. Valand for langt unna til å rekke returen.
'28
Selv om hvert av lagene har hatt noen avslutninger, så er det lite som har gått på mål i det gradestokken viser 28 grader i Idrettsparken.
'25
Vi er i gang igjen.
'23
Rett før vannpausen forsøker Tor Olve Fagnastøl seg på et skudd fra 40 meter. Keeper blir veldig overrasket over valget. Skuddet går like over mål. Hadde vært årets scoring i Idrettsparken om den hadde gått inn.
'21
Nytt skudd fra bortelaget. Denne gang fra Reinback. Halve stadion tror at den dupper inn i mål, men heldigvis for hjemmelaget treffer ballen nettveggen.
'20
Skudd fra Kozica fra drøyt 20 meter. Ballen går like over mål.
'16
Dobler på kant MK, og vinner et hjørnespark. Mange gode duellspillere på hjemmelaget som kan skape hodebry for bortelaget. Sivert Hansen vinner på bakre stolpe, men da er det mange MK-spillere i offside når headingen kommer. Bortelaget overtar.
'15
Dødballen er upresis, og Bård Høksaas holder ballen enkelt.
'15
Nok en gang er Fagnastøl for sen. Lager frispark i en posisjon som kan bli farlig. Sprint-Jeløy skal løfte den ballen inn i feltet.
'12
Gult kort til Tor Olve Fagnastøl. Får et langt touch, og takler for sent. Korrekt gult kort.
'9
Begge lags trenere er aktive på sidelinjen.
'7
Tor Olve Fagnastøl spiller defensiv midtbane, og ikke spiss som det står oppført på lagoppstillingen.
'6
Ny opprulling på høyresiden av MK. Godt innlegg, men Simon Valand er i ubalanse i skuddøyeblikket, og skuddet går utenfor.
'4
MK vender spillet fint. Alf Marius Abrahamsen finner Fredrik Soteland. Han legger inn, og Tobias Aanensen får til et skudd, men ballen går over mål.
'2
Bortelaget som har mest ball innledningsvis.
'1
Kampen er i gang. MK tar avspark.
'0
Lagene entrer banen. MK i grønt og hvitt. Bortelaget Sprint-Jeløy i hvitt og blått.
'0
Snaut 10 minutter til kampstart i Idrettsparken. Gradestokken viser 27 grader. I dag er det passende at stadionklokka er sponset av Mandal kjøleservice. Det er satt ut bøtter med kaldt vann til spillerne langs sidelinja.
'0
Vi kommer tilbake med mer når det nærmer seg kampstart.
'0
Bortelaget stiller med følgende 11: Nordvåg; Hjelkrem, Hafskjold, Dyrseth, Måleng, Stokkebø, Kiani, Wasenius, Lajqi, Kozica, Reinback. På benken sitter Knutsson, Ramadani, Huseby, Novolani, Asani, Andresen, Østrem.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas; Fredrik Soteland, Nicolai Aas, Sivert Hansen, Arian Gundersen; Alf Marius Abrahamsen, Sebastian Damman, Tobias Aanensen (C); Marius Wigemyr Hagen, Tor Olve Fagnastøl, Simon Valand. På benken sitter Stein Ove Abrahamsen, van Tha Peng Cinzah, Jesper Nodland Frajdenrajch, Mathias Wiig Hagen, William Reme Bretvik. Vi minner om at dere kan se grafikk på lagoppstilling til hjemmelaget under "Se lagoppstilling".
'0
Vi er tilbake rundt klokken 13.45 med lagoppstillinger til begge lag.
'0
Som seg hør og bør, så viser Mandal seg fra sin aller vakreste side i dag. 23 grader og strålende sol. I tillegg er det nesten ikke snakk om vind. Det blir innlagt drikkepause halvveis i hver omgang grunnet varmen. Og en liten pause fra Skalldyrfestivalen er heller ikke å forakte. Det er lov å håpe at folk kommer rekende bort til stadion noen minutter før kampstart.
'0
Sprint-Jeløy på sin side er også svært interessert å vinne dagens kamp. Ved seier vil de ta et stort steg bort fra nedrykkskamp. Ved tap er de nede i gjørma med flere andre lag i avdelingen. Sprint-Jeløy kommer fra et 1-1 resultat hjemme mot Vindbjart i forrige runde. Laget fra Jeløya utenfor Moss har tatt seg råd til en natt på hotell før dagens kamp. Dette er lagets lengste bortetur for sesongen.
'0
MK har fått tilbake Fredrik Soteland og kaptein Tobias Aanensen til dagens kamp. Peder Dovland er som kjent meldt overgang til Fløy.
'0
Etter forrige ukes tap borte mot Randesund er MK kun to poeng bak nedrykk. Denne kampen kan fort være helt avgjørende om MK kan se oppover på tabellen eller må konsentrere seg om å ikke rykke ned.
'0
Det er to tabellnaboer som møtes til dyst i Idrettsparken. Hjemmelaget ligger på 9.plass med 17 poeng, og bortelaget Sprint-Jeløy på 8.plass med 19 poeng.