MK måtte til slutt se seg slått 4-2 av Pors på bortebane i forrige serierunde, noe som betyr at Gudan nå står med elleve poeng fra de syv første kampene. Det er jevnt i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, og det er bare to poeng opp til tredjeplassen. 

Søndag kommer laget som ligger på andreplass, Fram, på besøk til Idrettsparken. Laget fra Larvik er ubeseiret så langt og har kun sluppet inn tre mål på syv kamper. 

– De har sluppet inn klart færrest mål, mens vi er laget som har scoret mest med 21 mål, sier MK-trener Frank Våge Skårdal før kampen. Simon Valand har allerede scoret ni mål denne sesongen, mens Peder Dovland står med sju.

– Vi scorer mye, men slipper inn for mange mål. Vi må levere en god defensiv kamp, og det må vi gjøre ved å unngå å gi bort ballen slik vi har gjort for lett de siste kampene, sier Skårdal 

– Det blir nok noen endringer i laget, og vi skal levere en helt annen kamp enn sist, sier han. 

MK har de fleste spillerne tilbake, men Bendik Valand er bare i lett trening etter sin skade.

– På hjemmebane må vi ta poeng hvis vi skal være med i toppen, så dette blir en viktig kamp, sier en offensiv Skårdal. 

Kjemper i toppen

Assistenttrener Armin Ghasemi i Fram sier at Larvik-lagets klare mål er å rykke opp til 2. divisjon. 

Laget har spilt tre strake uavgjort etter å ha vunnet de fire første kampene i årets sesong. 

– Vi er bunnsolide bak, men offensivt har vi mer å gå på, sier Ghasemi og legger til at laget for øyeblikket sliter med mange skader. 

Fram har et ungt lag som sikter høyt og håper å toppe tabellen ved sesongslutt. 

– Alle lag kommer til å avgi poeng, det som blir viktig er stabilitet, sier Ghamesi, som tror toppnivået til Fram er godt nok til å rykke opp. 

Fram har sett MKs kamper på tv og de vet hva de kommer til å møte i Idrettsparken.

– Et ungt lag som ønsker å være spillende. De har en angrepsrekke bestående av målfarlige spillere, men virker litt løsere bakover, sier han. 

MK - Fram har avspark søndag klokken 15. Som alltid er det gratis inngang i Idrettsparken! Du kan også følge kampen live på mk.no.