'50
Mål
'79
'94
Der er det over. Det blir poengdeling i Idrettsparken. 2-2. MK gikk til pause med 1-0 ledelse. I starten av 2.omgang kom Fram Larvik ut i hundre, og scorer to mål på tre minutter i starten av 2.omgang. Litt ut av intet får MK et frispark i gunstig område. Peder Dovland med skudd i stolpen. Så klarer Fram Larvik å handse i eget felt. Peder Dovland var sikker fra krittmerket. Etter scoringen var det Fram Larvik som var nærmest scoring. Dette ga noen gunstige kontringsmuligheter til hjemmelaget, men MK klarte ikke å utnytte disse. Dermed blir det poengdeling og 2-2 i Idrettsparken. MK har til gode å tape på hjemmebane så langt denne sesongen. Neste kamp for MK er 2.pinsedag mot Start 2 på Sparebanken Sør Arena. Der er kampstart 16.00. Neste hjemmekamp i Idrettsparken er lørdag 11.juni. Da er motstander Eik Tønsberg. Kampstart er 15.00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en fin ettermiddag og kveld videre.
'93
Hjørnespark til Fram Larvik. MK klarerer.
'90
Spillerbytte på begge lag i det vi entrer overtiden. Wurschmidt ut og inn kommer Lukungu. Hos MK gikk Sveindal ut, og inn kom Gundersen.
'88
Peder Dovland er nære på, men skuddet går rett på keeper.
'86
Bård Høksaas skal gå ut å plukke en ball. Coker er ikke interessert i ball og skubber bort Høksaas. Utrolig nok dømmes det ikke frispark og MK må klarere på streken for å unngå baklengsmål.
'84
Gult kort til Barhe når han klipper ned Aanensen.
'83
Voldsomt trøkk fra bortelaget nå, men de får ikke ballen i mål.
'80
Det blir spennende å se hvordan MK nå angriper kampen. Er de fornøyd med et poeng? Ut fra spill og sjanser, så bør de være det i dag.
'79
Spillerbytte på bortelaget. Mosquera går ut, og inn kommer Coker.
'79
Straffesparket setter Peder Dovland sikkert i mål. 2-2 i Idrettsparken.
'77
Gult kort på Ahmed. Hands. MK vil ha rødt kort da Valand er veldig nærme målet. Frispark til MK. Nicolai Aas, Peder Dovland og Tobias Aanensen står ved ballen. Det blir Dovland. Han skyter i stolpen. Ballen spretter i hånda til en på bortelaget. Straffespark til MK.
'73
Heading fra Dubois, men den går til side for mål. Nærmer seg tosifret antall avslutninger på bortelagets nummer 20.
'72
Inne i de siste 20 minuttene av kampen. MK har ikke skapt noen farligheter til nå i 2.omgang. Bortelaget har vært nærmere 1-3 enn MK har vært utlikning.
'70
Spillerbytte hos MK. Marius Hagen går ut og inn kommer Alf Marius Abrahamsen. Kan trenge noen friske bein på midtbanen nå hjemmelaget. Begynner å bli store rom for Fram Larvik.
'67
Ny mulighet til bortelaget. Mosquera denne gangen som kommer til avslutning. Ufarlig.
'65
Hjørnespark til bortelaget. Tar en kort variant. Ballen havner hos Dubois. Skuddet med innsiden av foten går over mål.
'64
MK vinner et frispark midt på Fram Larvik sin banehalvdel. Aanensen lemper ballen inn i feltet. Ballen havner hos Aas, men headingen går til side for mål.
'61
Spillerbytte hos Fram Larvik. Ut med Jatta og inn med Bråthen.
'58
Hjørnespark til Fram Larvik. Sivert Hansen header den ut av farlig område.
'53
Gult kort til Fredrik Soteland som kommer for sent inn i en duell.
'50
1-2. Fram Larvik får hjørnespark. Litt klabb og babb, og ballen ender hos kaptein Sowe. Han setter ballen i mål. Marerittstart for MK i denne 2.omgangen.
'48
Gulliksen er iskald og setter ballen i mål. Runder keeper og setten den i åpne målet. 1-1.
'48
Fint angrep av MK. Ballen ender til slutt hos Omland som bresider ballen til side for mål.
'46
2.omgang starter med en lang ball fra MK. Keeper Vieira er ute og snapper den, men MK mener at sisteskansen er utenfor 16-meteren. Det mener ikke dommertrioen.
'45
Der blåser dommeren av for siste gang i denne omgangen. MK leder 1-0 i Idrettsparken etter scoring av Simon Valand. Fram Larvik har vært farlig frempå ved noen anledninger. I tillegg har de hatt ballen mest i løpet av omgangen. Midtbanen til MK har vært meget god. Spesielt Dacic og kaptein Aanensen har vært toneangivende. Det bygger seg opp til en spennende 2.omgang.
'44
Ikke vært mye fotball å skrive hjem om de siste minuttene. Verken fra det ene eller det andre laget. Går mot pause i idrettsparken.
'43
Det er ikke bare vinden som blåser i idrettsparken. Det gjør også dagens dommer. Petitmeter på en del. Alt fra innkast og frispark. Begge lags trenere rister litt oppgitt på hodet.
'42
Jatta er frustrert over at MK får et billig frispark. Sparker ballen bort i frustrasjon, og får et gult kort.
'38
Trener og assistenttrener til Fram Larvik diskuterer på sidelinja. Tydeligvis ikke helt fornøyd med hvordan laget har spilt de første snaue 40 minuttene.
'35
Dubois med et skudd som blir blokkert til et hjørnespark. Heading fra Jacobsen. Redning på streken fra Soteland.
'34
Og der kommer byttet som annonsert. Omland kommer inn, og tar plass på høyrekanten.
'30
Endre Omland gjør seg klar. Det kan se ut som Mathias Hagen må ut med skade.
'29
Dovland bør ta et skudd tidligere. Forsøker å drible på 10-12 meter. Dribler seg litt bort, og det blir utspark til Fram Larvik.
'28
Nicolai Aas gir til nok et hjørnespark til bortelaget. MK får klarert.
'23
Barhe prøver seg på et c-moment, men saksesparket går til side for mål.
'22
Bortelaget får hjørnespark.
'21
Dubois får en god mulighet. Skrår inn fra sin venstrekant. Skuddet er upresist, og går noen meter over mål.
'21
Et helt annet MK-lag de første 20 minuttene enn det man fikk se i bortekampen mot Pors.
'18
Dovland får en mulighet. Skudd rett på keeper. Assistentdommer var også oppe med flagget.
'14
Et vakkert angrep ender i scoring til hjemmelaget. Dacic finner Dovland. Dovland med en perfekt stikker til Simon Valand. Han runder keeper og setter ballen i det tomme målet. 1-0. Det var Valand sin 10. scoring for sesongen.
'12
Nicolai Aas er ferd med å sette ballen i eget nett etter et hardt innlegg fra bortelaget. Går utrolig nok til hjørnespark.
'7
Hjørnespark til MK. Tobias Aanensen skal slå den. Fram Larvik klarerer.
'6
MK har mye ball innledningsvis i kampen.
'2
Skudd fra Marius Hagen. Går rett på keeper.
'1
Kampen er i gang.
'0
Lagene entrer banen. Idrettsparken bader i sol. MK spiller i grønt. Bortelaget i helrødt.
'0
På benken sitter Holthe, Coker, Helgeland, Bråthen, Lukungu og Strand.
'0
Bortelaget stiller med følgende lag: Vieira; Sowe (C), Ahmed, Jacobsen, Pedersen, Wurschmidt, Mosquera, Dubois, Barhe, Jatta, Gulliksen.
'0
På benken sitter Martin Østland, Stein Ove Abrahamsen, Sebastian Damman, Mattias Høiland, Alf Marius Melhus Abrahamsen, Arian Gundersen, Tor Olve Fagnastøl, Sebastian Gabrielsen og Endre Omland.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas; Fredrik Soteland, Nicolai Aas, Sivert Hansen, Mads Sveindal; Marius Hagen, Almin Dacic, Tobias Aanensen (C); Mathias Hagen, Simon Valand, Peder Dovland.
'0
MK kommer fra et 4-2 tap i Porsgrunn. En kamp der det var lite som stemte. Midtbanen ble totalt fraløpt. Frank Våge Skårdal håper at MK viser seg fra en helt annen side enn forrige søndag. MK ligger etter sju kamper midt på tabellen på en sjuende plass.
'0
Hei og hjertelig velkommen til livedekning mellom MK og tabelltreer Fram Larvik. Bortelaget kan ta seg helt til topps på tabellen ved seier i dag.