MK har hentet inn to forsterkninger til spillertroppen inn mot den meget viktige høstsesongen - Jesper Pettersen (til venstre på bildet) fra Farsund og Daniel Berglund fra Lyngdal. 

Pettersen har tidligere spilt for Fløy og Start og kan spille som indreløper eller i den dype rollen på midtbanen. 

Det samme kan Berglund, som på sin side har vært i Start og Vindbjart tidligere i sin karriere. Begge spillerne sier at fotballforståelsen er den beste egenskapen de har på banen, og det skal bli spennende å se dem i aksjon når Halsen kommer til Idrettsparken lørdag. 

Avspark er klokken 15, og som alltid er det gratis inngang. Denne gangen trenger Gudan litt ekstra støtte etter en vanskelig periode med kamper.  

– Utrolig viktig

MK-trener Stein Ove Abrahamsen sier kampen mot Halsen blir ekstremt viktig. MK ligger nå under nedrykksstreken og trenger tre poeng for å henge med lagene rundt seg på tabellen. 

– Tabellen lyver ikke og vi må begynne å plukke poeng. Etter to tøffe bortekamper må vi slå tilbake på hjemmebane, og vi har troa. Motivasjonen er på topp, sier han.

I tillegg til de nye spillerne håper Abrahamsen at toppscorer Simon Valand blir klar til kamp etter at han skadet seg mot Follo i forrige kamp. Mathias Hagen og Marius Hagen ser også ut til å være tilbake, noe som lover veldig godt. 

Bendik Valand er langtidsskadet og kommer ikke til å bli klar. 

Tror på spennende kamp

Halsen ligger som nummer åtte på tabellen med 25 poeng, syv mer enn MK som er nummer tolv. I det motsatte oppgjøret i vår vant larviksklubben 1-0. 

– Vi er veldig happy med vårsesongen, men det har vært en litt tyngre start på vårsesongen med skader, kort og noen uheldige situasjoner, sier trener Roger Iversen. 

Han tror det blir en veldig spennende kamp i Idrettsparken på lørdag. 

– En meget viktig kamp for begge lag. MK må komme seg ut av sumpen mens vi i Halsen sannsynligvis mer eller mindre kan sikre oss ny kontrakt i 3. divisjon neste år også, og ikke minst se opp mot topp fire og topp seks, sier han. 

– Jeg tror det blir en spennende kamp mellom to lag som har hatt litt tung start etter sommeren. Dette er en match der begge trenger 3 poeng, og sannsynligvis vil man se to lag som viser dette, sier han.