'16
Mål
'40
'90
Og der er kampen over. Mk vinner fortjent 2-0 på hjemmebane, etter god første omgang. Andre omgang blir preget mye dueller og lite fin spill. Jeg takker for følget også sees vi neste gang Mk spiller kamp.
'90
MK med en megasjanse. Berglund løfter ballen ut til Bretvik som legger inn til Omland. Omland sleiver ballen mot mål, men keeperen er nødt til å vippe ballen til corner. Corneren ender i ingenting.
'90
Vi er på overtiden. Nøyaktig tilleggstid er litt usikkert.
'88
Gult kort for Mks Marius Hagen
'86
Halsen med frispark i god posisjon. Ender med utspark fra mks Høksaas.
'83
Halsens Tveito pådrar seg gult kort
'81
Halsen gjør nok et bytte. Christian Holst ut, inn kommer Tage William Henriksen.
'81
Mk blir nødt til å gjøre nok et spillerbytte. Arian Gundersen må gi seg med noe som ser ut som krampe. Inn kommer spillende trener Stein Ove Abrahamsen.
'77
Mks keeper Høksaas bruker god tid ved hver anledning. Ønsker virkelig å holde nullen idag.
'76
Halsen foretar et bytte. Inn kommer Markus Tveito, og ut Simen Anthonsen
'75
Mathias Hagen blir spilt alene med keeper av Omland, men blir annullert for en hårfin offside.
'73
Mk foretar et bytte. Inn komme William Bretvik. Ut går Alf Marius Melhus Abrahamsen. Litt ekstra opphold i spillet da unge Bretvik glemte å ta på leggbeskytterne før han entret banen.
'72
Mks Frede Kydland pådrar seg MKs første gule kort for dagen.
'70
Som man kan skjønne på aktiviteten på denne liveen, har denne andreomgangen vært en omgang med få sjanser og høydepunkter. Mye kriging på midten.
'65
Spillerbytte Mk. Ut går Mk-debutant Jesper Pettersen og inn kommer nok en Mk-debutant i Daniel Berglund.
'59
Mathias Hagen nesten alene med keeper etter en lang ball i bakrom. Halsens Singh for taklet ballen i Hagens bein og ut til utspark for Halsen.
'55
Halsen kommer til innlegg. Ser farlig ut, men innlegget har vært over dødlinja og det blir utspark for Høksaas.
'53
Mathias Hagen blir nesten spilt gjennom Aanensen. Ballen blir tuppet til corner.
'52
Lite å melde om etter de første 7 minuttene av andre omgang. Masse dueller på midten av banen.
'47
Halsen virker mye mer aggressive og ute etter å vinne ballen høyt i banen enn i første omgang. Noe de naturligvis også er nødt til ettersom de ligger under 2-0.
'46
Halsen får frispark fra hjørne av sekstenmeteren med en gang. Frisparket er dårlig slått og blir enkelt klarert av MK.
'45
Halsen med avspark og kampen er i gang igjen
'
Lagene begynner å entre banen igjen og vi nærmer oss avspark for andreomgangen
'
Etter en noe rotete start på kampen har Mk fått kampen mer inn i deres spor og leder fortjent 2-0 til pause. Nikolai Aas satte det første målet ved et kontrollert straffespark, mens Endre Omland gjorde ingen feil da han ble spilt gjennom alene med keeper. Jeg kommer tilbake når andreomgang settes i gang.
'45
Der går lagene til pause.
'43
Halsen foretar et dobbeltbytte. Inn kommer Bleivik og Pedersen, ut gikk Wold og Røge
'40
Halsen mister ballen. Abrahamsen overtar og slår en perfekt stikker gjennom til Omland. Alene med keeper gjør spissen ingen feil og setter den høyt til høyre for Halsen keeperen.
'38
Dagens høyeste fra Marius Hagen. Skyter 50 meter over mål.
'36
Mathias Hagen for ballen, kan bruke Gundersen på overlapp, men velger å skjære inn å skyte. Skuddet er dårlig og ender med utspark fra keeper.
'34
Corneren blir nesten skrudd rett i mål. Høksaas må vippe den over til nok en corner. Den er dårlig og Høksaas holder den i fast grep.
'33
Corner Halsen. Den blir stusset mot mål og Høksaas må gjøre en kjemperedning. Ny corner til Halsen.
'32
Ny kjempesjanse av Mk. Mathias Hagen utfordrer forsvaret, slipper ballen perfekt gjennom til Omland. Han får et litt dårlig touch og keeperen for akkurat reddet skuddet.
'28
Mk med en stor sjanse. Gundersen kommer på overlapp, får ballen og avanserer inn i 16-meter. Pasningen mot Omland blir akkurat bryt av en Halsen-forsvarer
'27
Halsen vinner frispark 10 meter inn på Mk sin banehalvdel.
'23
Halsen spiller Svendsen pådrar seg gult kort etter en takling på Abrahamsen
'20
etter scoringen fortsetter Mk å trille ball. Tydelig at Halsen satser på kontringer.
'16
Aas setter straffen sikkert til høyre for keeperen.
'15
Straffe til MK. Aanensen skyter fra straffemerket, Keeper gir retur, Gundersen følger opp keeper redder den også. Akkurat hva dommeren dømte straffe for er enda litt usikkert.
'13
Mathias Hagen for en ok sjanse fra sin venstrekant posisjon, men skuddet er rett på keeper.
'11
Mk med mye ball nå etter en hektisk start. Prøver å bygge opp gode angrep nå.
'7
Halsen med en stor sjanse da Høksaas blir stående langt ute fra streken. Lobben er dårlig å går utenfor mål.
'6
Kampen er innledningsvis preget av høyt tempo og to lag som prøver å kontre på hverandre. Fører til en del ballmist til begge lag.
'5
Halsen vinner et frispark inne på Mk sin banehalvdel. setter i gang kort.
'3
Abrahamsen kommer til innlegg, men det blir blokkert. Corner til Mk. Corneren blir klarert.