MK har gjort det veldig godt i serien i år og ligger på en foreløpig tredjeplass. Det er 7 poeng opp til Pors på andre plass og hele 9 poeng ned til Vindbjart som har en kamp mer spilt på plassen under. 

I kveld klokken 1800 er det Odd 2 som kommer på besøk, et lag som trener Stein Ove Abrahamsen har respekt for.

- Det var veldig tett og jevnt i vår da vi spilte bortekamp. Odd spiller med intensitet og er veldig gode med ballen. Samtidig har vi bevist i det siste at vi behersker å spille mot den typen lag, forteller MK-treneren.

Han har også tro på at laget skal kunne matche østlendingene i kveld.

- Vi har hatt noen veldig gode økter uken som var, så vi er på hugget. Klarer alle spillerne våre å flytte beina sammen og vi klarer å hindre at mostanderne får for mye rom å boltre seg i, så skal vi kunne slå dem. Men det er avhengig av at samtlige er påskrudd fra start. Og så kommer det selvfølgelig an på hva slags lag motstanderen stiller med. A-laget deres har vel ikke hatt kamp i helgen, så jeg frykter de stiller et godt lag. Vi skal uansett gi dem skikkelig kamp. Det skal ikke være gøy å komme til Parken!


Fornøyde trenere

Ambrahamsen og co er godt fornøyde med hvordan sesongen har vært så langt, men mener at det er enda mer å gå på.

- Vi er foreløpig veldig fornøyde. Vi har vært gode til å sanke poeng i tette kamper og med dette bevist at den knallharde jobben som ble lagt ned i vinter bærer frukter. I tillegg ser vi at det er flere og flere spillere som melder seg på i kampen om å være i startelleveren og at stemningen i troppen er veldig god. Dette er med på å heve kvaliteten på treningshverdagen og det hjelper alle spillerne med å ta de neste stegene. Hvis vi ønsker å være med helt der oppe, så er vi nødt til å heve oss enda noen hakk.

Nervøs sportslig leder

Sportslig leder i klubben, Inge Nilsen er noe forsiktig i uttalelsene.

- Vi har vært veldig gode i det siste. Gudan er bra på trening, leverer i kamp og har gjort seg fortjent til plassen de nå innehar på tabellen. Men det er klart at selv om ting flyter greit om dagen, så kan man ikke la være å tenke på at man alltid nærmer seg et bananskall. Plutselig er det marginer som går i mot og så går man på en skrell. Denne skrelle kan fort komme mot Odd. Det er et lag vi burde slå, men samtidig så vet vi aldri hvilke spillere de stiller med ettersom det er et andrelag. Det kommer til å bli en beinhard kamp, uttaler Nilsen.

Skader og suspensjoner

Før kveldens kampe er Sebastian Damman fortsatt ute med suspensjon. Bendik Valand, Jesper Ørner, Jesper Frajdenrajch og Daniel Osestad er ute med skade. På den positive siden er Endre Omland hjemme fra fisketur og de resterende er i god form.


Avspark 1800.


Ellers kan du følge kampen på MK-Live hvor Braadland oppdaterer minutt for minutt!