'46
Prelevic
'89
'93
Der er kampen over. MK vinner fullt fortjent 5-0. Det er ikke mye å si om det resultatet enn det skulle være så uendelig mye mer. Overkjørt av grønt og hvitt har sjeldent passet bedre. En strålende lagseier der det er laget som står frem som en meget solid enhet. MK dreper kampen i stor grad med 4-0 scoringen etter bare 45 sekunder av 2.omgang. Etter dette kunne MK ha scoret både 5, 6, 7, 8, 9 og 10-0. Dejan Prelevic får æren av å avslutte kalasseieren med den femte scoringen. Neste kamp er borte mot Åskollen lørdag 19.august. Der er kampstart klokken 15:00. Samme helgen arrangeres den årlige Lindesnes Cup i Idrettsparken. MK 2 spiller hjemmekamp mot Farsund tirsdag klokken 20:00 på Miljøbanen. Damelaget starter også opp etter sommerferien med hjemmekamp mot Øyestad. Den kampen spilles på hovedbanen klokken 19:30. Det er med andre ord mange gode grunner til å besøke Idrettsparken den kommende uka. Takk for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en fin mandagskveld.
'92
Er vel ikke veldig mye poeng å legge til så mye her heller.
'89
MK får nok et hjørnespark. Skal 5-0 komme her da? Og det gjør den. Sivert Hansen header. Dahlen gir retur, og der er det ingen som plukker Prelevic. Han setter ballen enkelt i mål med sitt venstrebein.
'87
Og i det jeg skriver det, så får Odd 2 tidenes mulighet til et trøstemål. Kiste-Johnsen skal bare sette ballen i tomt mål, men bommer utrolig nok på ballen, og Heddeland kan ta ballen i fast grep.
'86
Nok et hjørnespark til MK. Nok en gang er det livsfarlig. Store sjanser på hver eneste dødball, men sitter langt inne å få 5-0. Kunne enkelt ledet med tosifret antall mål her hjemmelaget.
'85
Spillerbytter på MK. Ut med Valand og keeper Høksaas. Inn med Jesper Ørner Pettersen og William Heddeland.
'83
Spillerbytter på bortelaget. Ut med Evensen og Giske. Inn med Rønningen og Fridriksson.
'82
Høksaas i ferd med å gjøre det vanskelig for seg selv. Vender elegant bort en angriper, men pasningen videre er svak. Sivert Hansen rydder opp med en strålende blokkering.
'78
Det syvende stolpeskudd er et faktum. Først er det Wiig Hagen som smeller et skudd i stolpen. Returen banker Valand i tverrligger. Gjentar meg til det kjedsommelige, men at ikke Valand har scoret her er helt vilt. Hjørnespark til MK. Heades ut til et nytt hjørnespark. Sivert Hansen nære på å bli tomålsscorer. Headingen like over mål fra kort avstand.
'75
Spillerbytte hos Odd 2. Ut med Hagen og inn med Nordbø. MK gjør også et bytte. Ut med Soteland og inn med Daniel F. Berglund.
'70
MK sluppet seg litt ned nivåmessig nå. Odd 2 med nok en dødball. Igjen har MK meget god kontroll defensivt.
'67
Suser fra bortelagets Bjerkan. Høksaas tar ingen sjanser og gir til hjørnespark. Det har begge lag hatt mange av i denne kampen uten at Odd 2 har skapt så mye på disse. Heller ikke denne gangen blir det farlig foran Høksaas.
'66
Det klarner opp i Idrettsparken. Til glede for publikum. Kanskje trekkes et lettelsens sukk på Vigeland også?
'65
Wiig Hagen med en suser. Keeper må gi til hjørnespark.
'59
Hjørnespark til Odd 2. Blir ikke noe farlig ut av den.
'58
Spillerbytter på Odd 2. Ut med Kimerud og Nesland. Inn kommer Hansen og Murtnes.
'56
Nok et hjørnespark til MK. Odd 2 klarerer.
'55
Spillerbytter på MK. Ut med Arian Gundersen og Alf Marius Abrahamsen. Inn kommer Mathias Wiig Hagen og Lewi Brandser.
'54
Alf Marius M. Abrahamsen går hele veien gjennom et vaklende bortelag. Skyter fra 14 meters hold. Keeper må gi til hjørnespark. Der finner Aanensen Sivert Hansen på bakre stolpe, men Odd 2 får klarert til et nytt hjørnespark. Denne gangen fra motsatt side. Stray Tjaum nære på. Headingen hans går i stolpen og til utspill for keeper.
'53
Gult kort på Marko Culibrk.
'46
Ikke spilt 40 sekunder av 2.omgang en gang før MK får fritt spillerom i Odd 2 sin 16-meter. Først er det Valand som skyter. Keeper redder. Deretter er det Soteland. Keeper redder. På det tredje forsøket får Culibrk all tid i verden og bredsider ballen høyt i mål fra kloss hold. 4-0, og da er nok denne kampen avgjort.
'46
2.omgang sparkes i gang av hjemmelaget.
'45
Pause i Idrettsparken. MK leder fullt fortjent 3-0. Det har vært klasseforskjell på lagene, og MK kunne fort ledet med det dobbelte her. Blant annet er det helt utrolig at Simon Valand ikke har kommet på scoringslisten. Odd 2 yppet seg litt i starten, men som mange ganger før denne sesongen, så kommer MK seg mer og mer inn i kampen. Og etter 16 minutter spilte stanget Sivert Hansen hjemmelaget i ledelsen. Deretter doblet Aanensen til 2-0 etter en drøy halvtime. Like før pause fikk hjemmelaget et nytt hjørnespark. Denne gangen er det Kydland som rager høyt i lufta og stanger ballen i mål. 3-0 og full kontroll for hjemmelaget i 1.omgang. Det begynner å mørkne greit i Idrettsparken nå. Smart valg med kampstart 18:00 og ikke 19:00 som på Nyplass.
'43
Markant mye mørkere nå. Giv Akt skal starte sin kamp på gresset (uten flomlys) klokken 19:00. Det kan fort bli en parodi av en 2.omgang. Bør spille med hodelykt. Undertegnende tipper at den kampen ikke kan fullføres grunnet mørket.
'42
Hjørnespark til MK. Aanensen skal ta det, og det ender med nytt mål. Denne gangen er det Frede Emanuel Kydland som stiger til værs. 3-0. Bortelaget samler seg nok en gang i en ring etter en baklengs. Skal bli fryktelig vanskelig å få med seg noe til Skien nå.
'41
MK kjører kampen, og det er bare et lag på banen for øyeblikket.
'39
Arian Gundersen med innlegg. Alf Marius M. Abrahamsen med et ellevilt brassespark (!), men dessverre går ballen like til side for mål. Keeper har noen lange sekunder der før han innser at c-momentet går utenfor mål.
'38
Frispark til MK i skuddposisjon. Aanensen og Abrahamsen med ballen. Det blir Aanensen. Lavt og under muren, men for svakt plassert til å skape trøbbel for bortelagets sisteskanse.
'33
Der dobler ledelsen. Aanensen får et gjennomspill i et vidåpent Odd 2 forsvar. Skuddet med hans antatte svakeste bein sniker seg via keeper og i nettmaskene. 2-0!
'31
Helt utrolig at ikke Simon Valand har scoret i denne kampen. Alf Marius M. Abrahamsen med et skudd som keeper må gi retur på. Fra kloss hold og litt spiss vinkel skyter Valand returen i stolpen og ut. Like etter er det Culibrk som får en mulighet. Skuddet rett på keeper.
'26
Nå burde Valand vært tomålsscorer. Forserer seg vakkert forbi bortelagets forsvarer. Avslutningen går forbi keeper, men på innsiden av stolpen og ut. Svært nære der MKs toppscorer.
'22
Hele Idrettsparken jubler når Simon Valand setter ballen i nettet. Assistentdommer er derimot oppe med flagget. Innlegget fra Dejan Prelevic var over dødlinja før innlegget kom. Umulig å si om det var riktig eller ikke, men ikke de store protestene på banen over avgjørelsen.
'19
Fredrik Soteland med en stygg ettersleng. Hadde det vært oransje kort i fotball, så hadde den kvalifisert til det. Ikke pen.
'17
Odd 2 rett i angrep og skaffer sitt tredje hjørnespark i kampen. Småfarlig kort variant fra bortelaget, men MK henger med på den.
'16
Den oppskriften har vi sett før. Tobias Aanensen med hjørnesparket. Denne gangen møter Sivert Hansen på første stolpe. Knuser alt og alle i lufta og styrer ballen enkelt i mål. 1-0 til MK!
'15
Frispark til MK. Skal løftes inn i feltet fra Aanensen. Ender med hjemmelagets første hjørnespark.
'11
Hjørnespark til Odd 2. Sivert Hansen header unna.
'8
Aanensen med en strålende gjennombruddspasning til Soteland. Bortelaget og treneren vinker på offside, men skuddet til Soteland går utenfor. Like etter forærer keeper Dahlen ballen til Valand på 7-8 meter. Avslutter direkte med sin venstrefot, men går rett på keeper. Her burde MK tatt ledelsen. Store sjanser på rekke og rad etter at bortelaget kom best i gang i kampen. Odd 2 står høyt og det er mye bakrom å boltre seg i for hjemmelagets fronttrio.
'6
Soteland får tid til å prikke et innlegg. Går like over hodet på Valand.
'5
Ballen går fort på det fuktige gresset, og det er bortelaget som har taklet det best de første minuttene.
'4
Evensen med et flatt innlegg fra høyrekanten. Sivert Hansen klarerer, men Odd 2 biter seg fast og får kampens første hjørnespark.
'4
Lite som har skjedd i åpningsminutttene.
'1
Kampen er i gang. Odd 2 med avspark.
'0
Lagene entrer en regntung gressmatte i Idrettsparken. Begge lagene samler seg i en ring før kampstart.
'0
Vi kommer tilbake med mer når det nærmer seg kampstart.
'0
Kommentar til bortelagets tropp: Ingen i startelleveren til Odd 2 har minutter på A-laget. Mange av de samme spillerne som spilte i det motsatte oppgjøret på Skagerak Arena 10.juni.
'0
Kommentar til hjemmelagets tropp: Gledelig at Jesper Ørner Pettersen er tilbake etter skade. Han har ikke spilt en tellende kamp siden 24.mai.
'0
Bortelaget stiller med følgende 11: Dahlen; Kimerud, Skau, Østby, Evensen, Nesland, Kiste-Johnsen, Giske (K), Bjerkan, Hagen, Lakselvnes. Benk: Semb, Rønningen, Hansen, Murtnes, Fridriksson, Nordbø.
'0
MK starter med følgende 11: Bård Høksaas; Frede E. Kydland, Sivert S. Hansen, Fredrik S. Tjaum; Dejan Prelevic, Marko Culibrk, Tobias Aanensen (K), Alf Marius M. Abrahamsen, Fredrik A. Soteland; Simon Valand. Benk: William Heddeland, Daniel F. Berglund, Jesper Ø. Pettersen, Mathias Wiig Hagen, Lewi Brandser
'0
På de fem siste resultatene innbyrdes står det 2-1-2. MK vant det motsatte oppgjøret i juni med 1-2. Da scoret Sivert Hansen og Alf Marius Abrahamsen målene for MK.
'0
Når det gjelder MK, så jakter de sin femte strake seier i avdelingen. Igjen vant laget med knappest mulig margin 1-2 borte mot Sprint. En del spillere som var fraværende i den kampen av ulike grunner er tilbake igjen i dagens tropp. Marius Wigemyr Hagen er aktuell til den neste kampen. Endre Omland er også tilbake i troppen.
'0
Odd spilte ikke kamp i Eliteserien i helga. Regelen er at ikke Odd 2 kan starte med en spiller som startet forrige A-lags kamp for klubben. Det er også vanlig at andrelagene stiller med svakere tropp til bortekamper enn hjemmekamper. Odd 2 tapte knepent 0-1 hjemme for Pors i forrige serierunde.
'0
MK ligger på 3.plass før dagens kamp med 32 poeng. Dagens motstander Odd 2 er på 9.plass med 17 poeng.
'0
God mandags ettermiddag, og hjertelig velkommen til livedekning mellom MK og Odd 2. Kampstart er klokken 18:00.