Det ble en knalltøff bortekamp forrige helg mot Åskollen, og kampen endte dessverre med tap og null poeng. Trener, Stein Ove Abrahamsen, var en meget misfornøyd mann etter den kampen. 

- Det var en tøff kamp mot et veldig fysisk lag. Vi visste på forhånd hvordan de kom til å gå til verks, men vi klarte ikke å håndtere det på riktig måte. Vi havnet under med to mål og klarte ikke komme tilbake i kampen selv om vi hadde våre muligheter. Vi var overlegne i andre omgang og burde nok scoret mer enn det ene målet. Men vi hadde ikke marginene på vår side.

Forventer en tøff kamp mot Donn

Abrahamsen ser på dagens motstander som en tøff utfordring. Det er et lag som foreløpig  ligger på nedrykksplass og som kommer til å kjempe hardt for å få poeng i Parken.

- Donn er ikke noe dårlig lag, spesielt fremover har de noen spillere som er flinke til å score mål.. De kommer til å kjempe med nebb og klør for å overleve i divisjonen, og vi kommer ikke til å få noe gratis i denne kampen, sier Abrahamsen.

- Vi går selvfølgelig på banen for å vinne. Vi har hatt en veldig god treningsuke med god intensitet i treningene, så vi har troa på at vi skal kapre 3 poeng.

MK har fortsatt noen viktige spillere ute med skade. I tillegg må Sivert Sira Hansen sone karantene for gule kort i denne kampen.

- Vi kommer selvfølgelig til å savne Sivert i denne kampen. Han har vært særdeles bra hele sesongen. Men samtidig åpner det muligheten for andre som får prøve seg. Vi har rullert mye på laget gjennom hele sesongen, og dette er en stor fordel når man får skader og suspensjoner slik som nå.

Utover at Sira Hansen er suspendert, så er også Bendik Valand, Daniel Osestad, Jesper Frajdenrajch, og muligens Simon Valand og Fredrik Stray ute med skade. De to sistnevnte er det mulighet for at blir klare til kampen.

MK - Donn har avspark kl 1500!

Møt opp i Parken og støtt Gudan, eller følg kampen på MK-Live!

Heia MK!