'77
Mål
'86
'90
Det ender 6-2 til MK. Fullt fortjent, flere gode angrep som resulterte i scoring. Kampens store spiller er utvilsomt Tobias Aanensen som scorte Hattrick. Utover i 2. omgang slapp MK seg litt ned som resulterte i 2 unødvendige baklengs mål. Men uansett en meget bra kamp av MK! Da er det bare å ønske alle en fin lørdag videre.
'86
Grude sender i vei en kanonkule fra 25 meter som går i stolpen, Just er på returen og scorer.
'85
Ny corner til Donn. Litt hawaii fotball tendenser nå. Mye rom og slitne bein som gjør at det blir endel sjanser begge veier.
'83
Damman kommer seg til en heading som går over.
'83
Arian Gundersen med en fin heading som keeper redder mesterlig. Corner.
'82
Donn med en fin overlapp på sin høyreside. Ender med en corner som ikke blir farlig.
'77
Nydelig Scoring av Lewi Brandser! Utfordrer Donn forsvaret som faller og faller, setter den på mesterlig vis fra seksten meter.
'75
Stor sjanse for MK på kontring. Mathias Hagen serverer Lewi Brandser alene med keeper. Bør nok sette den på ett touch, men bruker litt for lang tid. Så keeper får reddet.
'71
Bytte for Donn inn kommer Tarald Hagalid ut går Stian Ingebrethsen
'69
Sjanse for MK. Omland legger ut til Jesper Pettersen som sender i vei et skudd som går like over.
'67
Donn er nok en gang frempå. Tar en kort corner som tilslutt ender i et innlegg som går like utenfor mål.
'65
Bytte for Donn. August Fredriksen går ut. Inn kommer Ola Stangeland
'60
Der reduserer Donn. Joakim Grude er målscorer. Ser ut som et innlegg, som går gjennom hele feltet og i mål.
'60
Bytte for MK inn kommer Endre Omland, Daniel Berglund og Jesper Pettersen. Ut går Dejan Prelevic, Marko Culibrk og Fredrik Straty
'59
oioioioioi vi har det moro! Tobias Aanensen med årets mål i parken! MK vinner ballen høyt. Aanensen tar en tunell og chipper den som Eric Cantona i en vidunderlig bue over keeper! Hattrick!
'52
Mye rom 2. omgang som gjør at spillet bølger frem og tilbake. Nok en corner for Donn som går bak mål.
'50
Dejan Prelevic scorer! Vinner ballen selv og setter den sikkert alene med keeper.
'49
Stor sjanse for Donn, en fin crosser som Kydland feilberegner. Et bra touch av Just, men Høksass kommer tidlig nok ut og avverger.
'45
Donn åpner 2. omgang friskt. En stor mulighet som ender i corner. Corneren går bak mål.
'45
Spillerbytte for MK. Arian Gundersen kommer inn for Fredrik Soteland.
'45
Tre spillerbytter for Donn i pausen. Jacob Just , Joakim Grude og Tobias Tønnesen kommer inn for Anel Valjevcic, Sabun Mir og Andreas Sersland.
'45
Da får vi rapporter om at Donn sin assistent trener Jørgen Ferstad har fått sitt andre gule på vei inn i garderoben og dermed rødt kort!
'45
Der går lagene til pause på 3-0. Fullt fortjent og MK hadde flere store sjanser så det kunne vært flere. Donn var likevel ikke helt ufarlige. Så blir spennende å se utviklingen i 2. omgang!
'45
Nok en farlighet for Donn, Soteland i pølsebua. Heldigvis for MK står ingen Donnere klare i boks.
'45
Gult kort til Donn sin assistent Jørgen Ferstad. Fortjent.
'44
Donn for en corner og pakker inn, nok engang avverger Høksass bra.
'41
Soteland stopper en kontringsmulighet for Donn. Fortjent gult.
'40
Festfotball i parken! MK ruller opp nok en gang, dessverre sklir ballen av foten til Culibrk.
'37
Anel Valjecic får gult kort i etterkant av scoringen.
'37
Her går det unna! Mathias Hagen avslutter en nydelig kontring for MK! 3-0
'35
Hvilken scoring av Aanensen!! Limer den oppi vinkelen på frisparket!
'33
Nytt frispark til MK fra ca 25 meter. Aanensen står klar nok en gang.
'33
Corneren blir bokset ut, og Culibrk skyter nesten ballen tilbake Lyngdal
'33
Endel rom på Donn sin banehalvdel nå, det resulterer i corner til MK.
'27
Stor MK sjanse på kast! Stusses av Damman, men Abrahamsen kommer bare nesten på den.
'26
Bølger litt frem og tilbake nå, Donn tar kontringene de kan få.
'24
Bra MK spill, kommer fint rundt på kanten, endre med et innlegg som Abrahamsen header et lite stykke over mål.
'21
Stor sjanse for Donn, kommer på en kontring. Mye klabb og babb fra MK forsvaret gjør at Donn kommer til skudd. Heldigvis for MK rett på keeper.
'19
MK fortsetter trykket etter scoringen og får et kast som skal kastes langt.
'17
Der sitter den for MK! Tobias Aanensen sender i vei frisparket som stusser rett før keeper på den våte gressmatta og i mål. 1-0 Mk!
'17
MK for frispark i fin posisjon ute på sida. Aanensen står klar.
'13
Mathias Hagen kommer seg fint rundt på kanten, kommer til innlegg som lewi Brandser nesten sklir inn.
'11
En glimrende pasning gjennom ledd fra Aanensen til Hagen, ender med et svakt skudd rett på keeper.
'10
Høksaas bokser corneren ut og MK overtar ballen.
'9
Stor mulighet for Donn, spiler seg fint frem og kommer til et skudd fra kloss hold. Høksaas avgir til corner.
'6
Donn frampå med en liten farlighet, men Høksaas er på våken.
'4
Nokså rolig start på kampen. MK har ball, mens Donn ligger nede i ramma.
'1
Da er kampen igang!
'
Donn stiller med følgende lag: Vågå; Sørum, Ness, Rønningen, Fredriksen; Valjevcic, Sellæg, Tusvik, Mir; Sersland, Ingebretshen. Benk: Abduallah,Stangeland, Tønnesen, Grude, Voll, Hagalid, Just.
'
MK stiller med følgende 11: Bård Høksaas, Fredrik Soteland, Sebastian Damman, Fredrik S. Tjaum, Frede Kydland; Dejan Prelevic, Marko Culibrk, Tobias Aanensen, Alf Marius Abrahamsen, Mathias Hagen; Lewi Brandser. Benk: Endre Omland, Daniel Berglund, Jesper Pettersen, Arian Gundersen, Stein Ove Abrahamsen.
'
I det motsatte oppgjøret som ble spilt i vår stakk MK av med en sterk 5-0 seier borte på Kristiansand stadion, men det flere ting som kan tyde på at dette blir en jevnere batalje.
'
Når det gjelder MK, så jakter de revansje etter forrige kamp der Åskollen ble for sterke og vant 2-1 over MK. En kamp der det var flere tunge fravær for MK sin del, idag er noen av de tilbake i troppen. Men ingen fulltallig tropp for MK. Både Simon Valand og Sivert Hansen er ikke med grunnet skade og karantene. Stray Tjaum og Marko Culibrk er tilbake. Ellers er Bendik Valand som vanlig ute og vi må enda vente litt lengre på Marius Hagen si re debut for de grønnkledde grunnet en vond ankel.
'
Donn kommer ifra en sterk 1-0 seier mot Fredrikstad 2 på mandag. Det ser ut som de har hevet seg endel i fra en svak vårsesong. Noe som trengs hvis de skal beholde plassen i divisjonen.
'
MK ligger på 3.plass før dagens kamp med 35 poeng, mens motstander Donn er på 12.plass med 13 poeng.