-
0
Pors
'95
Slutt. Det ender 0-0 i Idrettsparken. Pors styrte 2.omgang fra start til slutt, men MK slapp lite til når det kom til sjanser. Anført av et meget solid stopperpar i Aanensen og Wiig Hagen, så holdt MK unna. Isolert er et poeng mot serielederen helt fantastisk. På den andre sida, så vant både Sandefjord 2 og Odd 2 sine kamper. Dermed har de økt avstanden med to poeng. Neste kamp er borte mot Brodd lørdag 14.september. Den har kampstart klokken 15:00. Neste hjemmekamp er søndag 22.september mot Sandnes Ulf. Kampstart er 15:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en fin solfylt lørdag og helg videre.
'95
Frispark til Pors. Det siste som skjer. Går som vanlig over alt og alle, og til femmeter.
'93
På overtid. MK har femmeter. Dette går mot målløst og poengdeling.
'90
Inne i kampens siste ordinære spilleminutt.
'87
Pors sine innlegg har vært av svært laber kvalitet i denne omgangen.
'87
Wiig Hagen blir kåret til MKs beste spiller.
'85
Inne i de siste fem minuttene. Det er her Pors har avgjort de fleste kampene. Vinner et frispark høyt i banen. Helt grusomt slått. Femmeter til MK.
'78
Bytte på MK. Endre Omland kommer inn for Byklum, og Max Hagen kommer inn for Wichne.
'72
Wiig Hagen med en flott blokkering. Hjørnespark til Pors.
'68
Bytter på MK. Ut med Culibrk og Berglund. Inn med Arian Gundersen og Behzad Habib.
'67
Pors setter ballen i mål, men blir avvinket for offside.
'67
Avventende gult kort til Kydland. Det var klokkeklart.
'65
MK kontrer ved Culibrk og Wichne. Sistnevnte får keeper bak seg. Forsøker seg på en lobb fra skrå vinkel. Pors redder på strek.
'64
Litt mindre optimistisk i skrivende stund for at det skal bli poeng til MK. Pors spiser seg sakte, men sikkert høyere i banen. Må muligens få inn noen friske bein her hjemmelaget.
'61
Bytte på MK. Ut med Karlsen og inn med Frede Kydland.
'53
Innøvd variant. Meen med et lurt løp. Får ballen, men skyter i nettveggen. Smart løp, men svak avslutning. MK følger ikke med på den varianten der. Heldige som unngår baklengs.
'52
Gult kort til Karlsen. Klipper ned bakfra. Frispark fra 20 meter.
'52
Dommer blåser frispark til Pors selv om keeper kolliderer i egen spiller.
'50
Frispark til Pors. Går over alt og alle. MK overtar.
'47
Hjørnespark til Pors. Frispark til MK.
'46
Pors tar avspark i 2.omgang.
'47
Pause i Idrettsparken. 0-0. Etter en rolig start på kampen kom MK mer og mer inn i kampen, og turte også å stå høyere i banen etterhvert som omgangen skred frem. Marko Culibrk burde gitt MK ledelsen 1-0 drøyt fem minutter før pause, men skuddet fra 14 meter smalt i tverrligger. MK har vært det beste laget. Farten til trioen i front har skapt hodebry for Pors. Magne Nilsen kan umulig være fornøyd med denne 1.omgangen. Dette blir en spennende 2.omgang.
'46
På overtid av 1.omgang nå.
'42
MK har spilt seg opp. Tør å stå høyere i banen. Wiig Hagen har klart seg bra som stopper.
'41
Skudd fra distanse fra Nordbø. En halvmeter utenfor målet til Høksaas.
'39
Der er MK fryktelig nærme 1-0. Wigemyr Hagen utfordrer på kanten. Får gitt til Culibrk. Tar først en skuddfinte, så smeller han ballen i krysstolpen. MK kjører kampen nå!
'37
Isac Karlsen jubler mot en Pors-spiller for å ha vunnet et innkast rett ved siden av assistentdommer. Kan fort få gult kort for slikt, men unngår det denne gangen.
'36
Et par merkelige dommeravgjørelser de siste minuttene. Frustrasjon på benk og banen akkurat nå.
'33
Ikke noe den første drøye halvtimen som tilsier at det skiller så mange poeng mellom lagene. MK har vært fullt på høyde med Pors så langt.
'29
Aanensen skyter. Skudd får en lei sprett i bakken. Keeper gir retur, og Pors klarerer til hjørnespark. Frispark mot MK og til keeper.
'26
Gult kort til Andersen. Ser ikke at Byklum kommer. Kortet er klart. Frispark til MK fra cirka 30 meter.
'25
Hjørnespark til MK. Ender med et skudd høyt over mål fra Culibrk.
'24
Pors får mye rom på kantene. Innleggene har dog ikke resultert i noe farligheter til nå.
'18
Halvfarlig skudd fra Pors. Stryker stolpen, men Høksaas har vel kontroll på den.
'12
Fint angrep av MK. Wigemyr Hagen får ballen kanten. Finner Abrahamsen som gir den til Byklum. Han blir litt ubesluttsom. Velger til slutt en pasning mot Wichne. Upresist, og ballen går inn til keeper.
'8
Hjørnespark til Pors.
'3
Heading fra Meen. Over mål.
'1
Odd 2 leder 6-0, og diskusjonen rundt andrelagene kommer igjen til å bli diskutert.
'1
Henrik Byklum sparker i gang kampen.
'0
MK angriper mot det gamle kunstgresset i 1.omgang.
'0
Lagene entrer banen i strålende sol. Bøtter er satt ut langs banen hvis det blir for varmt for spillerne.
'0
Ikke overraskende stiller andrelagene med sterk tropp når det er landslagspause. Både Odd 2 og Sandefjord 2 leder 2-0 etter en snau halvtime mot henholdsvis Sola og Staal Jørpeland. NFF har faktisk klart å gi avdelingen spillefri i neste landkampsperiode i oktober for at dette ikke skal bli avgjørende for utfallet i 3.divisjon.
'0
Torje Wichne starter en MK-kamp for første gang siden 22.oktober 2016.
'0
Bortelaget Pors stiller med følgende lag: Hagen; Shala, Nordbø, Jurek, Andersen, Svarteberg, Namløs, Akogyeram-Fjeldberg, Meen, Ugwuadu, Dankwah. Benk: Fremstad, Dalene, Garatad, Bruu, Kristiansen, Pllana, Gisa, Kløcker-Nærum.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas; Kristoffer Risnes, Mathias Wiig Hagen, Tobias Aanensen (K), Isac Karlsen, Daniel Berglund; Alf Marius Abrahamsen, Marko Culibrk; Marius Wigemyr Hagen, Henrik Byklum, Torje Wichne. Benk: Heine D. Møll, Frede Kydland, Tobias Sira Hansen, Max Hagen, Behzad Habib, Jonas Gylland, Dejan Prelevic, Endre Omland, Arian Gundersen. Jonas Gylland og Dejan Prelevic var involvert i MK 2-kamp i går.
'0
Lagoppstillinger for begge lag blir lagt ut 75 minutter før kampstart. Altså klokken 13:45. Vi kan vel allerede nå si at dette hjemmelaget aldri har spilt en offisiell kamp sammen før.
'0
Styrkeforholdet er helt annerledes før dagens oppgjør. Det er ikke kontroversielt å si at alt ligger til rette for en meget jevn kamp på naturgresset i Idrettsparken i ettermiddag.
'0
I det motsatte oppgjøret var det ingen tvil om at Pors var det beste laget. Hele 5-0 ble det 11.mai i Porsgrunn. Halve laget som startet denne kampen starter ikke i dag. Det er med andre ord synlig at det har vært store forandringer i MK-troppen fra vår til høstsesong.
'0
Serieleder Pors har hatt en helt unik evne til å avgjøre jevne kamper til sin fordel. Sett bort fra 2-0 seieren mot Sandefjord 2 i forrige serierunde, så har de fire siste kampene blitt vunnet med et mål. Gjerne helt på slutten av kampene også. Selv om Vidar kanskje er det laget i avdelingen med høyest toppnivå, så er det Pors som har avgjort jevne kamper til sin fordel.
'0
MK tar i mot serieleder Pors. Hjemmelaget kommer fra et knepent 5-3 tap mot Sola forrige lørdag. Ut fra spill og sjanser var det smått utrolig at ikke MK fikk med seg poeng fra Sola stadion. Etter to seiere på rad mot Vindbjart og Vigør, så stoppet seiersrekken i forrige serierunde.
'0
God lørdag, og hjertelig velkommen til livedekning av MK og Pors. Kampstart i Idrettsparken i sommerlig temperatur er klokken 15:00.