Jonas Gylland
'87
'91
'93
Da var det slutt i Idrettsparken. MK vinner meget komfortabelt og fortjent 5-0! 15.juni kjempet MK seg til en utrolig viktig 1-2 seier borte mot Vigør. I dag drøyt to måneder etter er det klasseforskjell på lagene. Selv om MK hadde lavt press i starten av 2.omgang, og Vigør var nære på en redusering til 2-1, så skapte bortelaget svært lite foran Bård Høksaas. Etter det billige røde kortet, så sprekker luften i ballongen for bortelaget. Dermed ser det veldig stygt ut med 5-0, men svært viktig for hjemmelaget som nå på livetabellen er kun et poeng bak trygg plass. Neste kamp er borte mot Sola lørdag 31.august. Kampstart er klokken 15:00. Neste hjemmekamp er lørdag 7.septemer. Da er serieleder Pors motstander. Kampstart er klokken 15:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en fin lørdag og helg videre.
'93
Gult kort til en Vigørspiller helt på slutten. Var vel Pedersen som fikk det.
'92
Vindbjart har også tatt ledelsen rett før pause med 0-1 borte mot Sandefjord 2. Kan bli en meget god lørdag for MK dette.
'91
MK øker til 5-0! Ordentlig svakt forsvarsspill av bortelaget. Roter det til for seg. MK står i kø for å sette ballen i mål. Ender til slutt hos Wigemyr Hagen som smeller ballen i mål fra 13 meter. Dermed blir dette veldig stygt for Vigør som opprettholder gjennomsnittet med fem innslupne mål i de siste kampene.
'90
Hjørnespark til MK. Vi er på overtid.
'89
Vidar tar ledelsen 0-1 rett før pause borte mot Odd 2.
'87
Jonas Gylland åpner scoringskontoen for MK. Vigør har gitt opp, og MK spiller seg enkelt igjennom alene med keeper. Gylland vipper ballen elegant over Medby. 4-0!
'86
Skudd fra Prelevic. Rett på keeper.
'83
Spillerbytte også på hjemmelaget. Ut med Sandåker Hagen. Inn med Behzad Habib. Har plutselig en helt annen bredde i laget nå MK.
'82
Spillerbytter på Vigør. Ut med Qorraj og Heggland. Inn med Andreassen og Blum.
'80
Gult kort til trener Ruthford Pedersen for protester. Ergrer seg nok fremdeles greit over det røde kortet.
'78
Spillerbytte for MK. Ut med Byklum, og inn kommer Jonas Gylland.
'78
Sira Hansen får hode på den, men er godt presset i duellen, og ballen går over mål.
'77
Frispark til MK fra 25 meter. Skal lempes inn i feltet. Mot Isac Karlsen. Vigør header ballen ut til et hjørnespark for MK.
'75
Der er kampen avgjort. MK øker til 3-0! En fin stikker til Wigemyr Hagen som gjør ingen feil alene med Medby. Pirker den ballen under keeper. Kunne se ut som han fikk et for langt touch der, men det gikk akkurat. Da skal det mye til for at Vigør kommer tilbake i denne kampen.
'73
Bytte på Vigør Inn kommer Gebreemichael. Usikker på hvem som gikk ut.
'71
MK gjør jobben her (ser det ut til), men kvalitetsmessig er det ikke all verden. De som håpet at man skulle pynte litt på målforskjellen må nok se litt bort fra det.
'68
To bytter på MK. Ut med Risnes og Abrahamsen. Inn med Arian Gundersen og Dejan Prelevic.
'67
Hjørnespark til MK. Slått innoverskrudd av Aanensen. Vigør header ut til et nytt hjørnespark på motsatt side. Ender med frispark til Vigør.
'65
Der blir Vigør redusert til 10 mann. Lang ball i bakrom. Abrahamsen faller lett i duell med Jabai. Førstnevnte faller. Dommer mener han fratar MK en åpenbar scoringsmulighet, og dermed rødt kort. Vigør rasende. Både spillere og trenere. Den så veldig streng ut. En gavepakke til MK.
'60
Nytt hjørnespark. Denne gangen en kort variant. Daland skyter. Blir blokkert til nok et hjørnespark. Det tredje hjørnesparket på et minutt går over alt og alle, og femmeter til MK.
'60
Hjørnespark til bortelaget. Dib slår den innoverskrudd. MK klarerer til et nytt hjørnespark.
'58
Frispark til MK. Aanensen lemper ballen inn. Abrahamsen står mutters alene. Får til en god heading, men en meget god redning av Vigørs sisteskanse. Holder bortelaget inne i kampen med den redningen.
'57
Vigør med en en gedigen mulighet. Plutselig er Heggland helt alene med Høksaas. Smeller ballen i stolpen. Der er MK svært heldige som ikke får et mål i mot seg.
'56
Byklum setter ballen i mål, men assistentdommer er oppe med flagget. Den så helt riktig ut.
'55
Skudd fra Byklum. I ubalanse når skuddet går. Den triller inn til keeper.
'54
Gult kort til bortelagets kaptein Loen.
'47
Tobias Sira Hansen snytt for et klart frispark. Dommer ser ikke den dytten i ryggen. Vigør kontrer, men ingen spillere fra bortelaget inne i 16-meteren.
'46
MK tar avspark i 2.omgang, og vinner umiddelbart et hjørnespark.
'46
Tobias Aanensen kommer inn for Daniel Berglund. Første kamp siden 20.april for førstnevnte. Aanensen tar også over kapteinsbindet.
'46
Alle resultatene har gått MK sin vei så langt. Sluttresultat i følgende kamper: Staal Jørpeland-Brodd (2-3), Sandnes Ulf-Pors (0-1) og Start 2-Fram Larvik (2-3).
'46
Pause i Idrettsparken. MK leder 2-0 etter scoringer av Max Sandåker Hagen og Daniel Berglund. MK kom ut i 100, og fikk betalt med to tidligere scoringer. Etter dette, så er kampen av varierende kvalitet. MK har noen muligheter til å øke ledelsen, men det siste kvarteret, så kommer Vigør mer med i kampen uten at de skaper noe farlig foran MK sitt mål. Samtidig er det "bare" 2-0. En scoring til Vigør nå vil sette nervene i høyspenn på både spillere og publikummere. Det er mye rom å utnytte i den bakre fireren til bortelaget. Beklagelig at de første minuttene av oppdateringen har falt ut her på mk.no
'45
Fram Larvik har snudd kampen på Sparebanken Sør Arena, og leder nå 2-3.
'42
Frispark til bortelaget. Lempes inn, men MK header ut.
'36
Kvaliteten og tempoet har sunket betraktelig de siste minuttene. Litt overraskende at MK ikke fortsetter med det høye presset som de lyktes så godt med det første kvarteret. 3-0 er langt mer komfortabelt her enn 2-1.
'29
Gult kort på Shurman som feller Wigemyr Hagen på vei fremover i banen.
'27
Berglund sitt frispark går i muren, men Risnes plukker opp andreballen. Kommer helt alene med keeper, men skuddet går rett på Medby. Mer en svak avslutning enn en glimrende redning.
'26
Gult kort til keeper Medby som feller Abrahamsen. Dommer velger å gi det gule kortet. Frispark til MK.
'24
Hjørnespark til Vigør. MK klarerer, og får kontroll på ballen.
'23
MK sluppet seg litt mer ned etter de to tidligere scoringene som de har fått.
'20
Start 2 har snudd kampen mot Fram Larvik, og leder nå 2-1. 2-2 mellom Staal Jørpeland og Brodd. Pors leder 0-1 borte mot Ulf. Alle disse kampene startet 14:00, og det gjenstår cirka 30 minutter av disse kampene.
'19
Mulig å vinne med mange mål for MK her. Målforskjellen kan fort bli avgjørende mot slutten av sesongen.
'15
Hjørnespark til MK. Heading utenfor.
'13
MK nære på 3-0. Stupheading fra Abrahamsen. Ballen går over mål.
'11
MK dobler ledelsen med Berglund. Skyter fra 18 meter. Sklir etter han har skutt, men ballen smeller det i lengste hjørne. 2-0 til MK!
'9
1-0 til MK. Max Sandåker Hagen blir spilt i gjennom etter en fin stikker. Iskaldt satt under keeper. Ballen triller i mål. Drømmestart for MK!
'0
Det har vært en klisjé, men i dag blåser det voldsomt i Idrettsparken. Et godt tips er å kle seg ordentlig. Det er ull, vind og regntett som gjelder. For å sitere bestefar til Eivind og Sven Bisgaard Sundet: -Her har det vært kaldt i 40 år.»
'0
Brodd leder 0-1 borte mot Staal Jørpeland. 0-0 mot Ulf og Pors. Drøyt halvtimen spilt i disse kampene.
'0
Vigør starter med følgende 11: Medby; Pedersen, Lysø, Shurman, Daland, Loen (K), Andersen, Dib, Qorraj, Heggland, Witzøe. Benk: Landelius, Jabai, Nikiqi, Andreassen, Blum, Milinovic, Ibrahim, Gebreemichael
'0
MK starter med samme lag som slo Vindbjart i forrige serierunde: Bård Høksaas (K); Isac Karlsen, Leif Isak Vinsjevik, Tobias Sira Hansen, Frede Kydland; Kristoffer Risnes, Max Hagen, Daniel Berglund, Marius Wigemyr Hagen; Henrik Byklum. Benk: Ibrahim Douaieb, Tobias Aanensen, Jonas Gylland, Dejan Prelevic, Arian Gundersen, Behzad Habib, Marko Culibrk.
'0
Vi kommer tilbake med begge lags oppstillinger 75 minutter før kampstart (13:45)
'0
Når MK er på den delen av tabellen, så er det interessant å se på de andre kampene også. Klokken 14:00 er det avspark i Sandnes Ulf-Pors og Staal Jørpeland-Brodd. Sandefjord 2 spiller hjemme mot Vindbjart 16:00. Det vil komme oppdateringer underveis fra disse kampene når MK og Vigør sparkes i gang.
'0
Hjemmelaget på sin side tok en svært sterk borteseier mot Vindbjart i forrige serierunde da Marius Wigemyr Hagen ble kampens eneste målscorer. Dermed kan MK potensielt være kun et poeng bak trygg plass i avdelingen ved seier i ettermiddag. Inntoget av Henrik Byklum, Kristoffer Risnes og Jonas Gylland har gitt en bedre treningshverdag, og et høyere nivå på treningene. I tillegg har spillere som Mark Culibrk, Daniel Berglund og Tobias Aanensen kommet tilbake i trening.
'0
Hver kamp for MK er som en cupfinale fremover. MK MÅ vinne dagens kamp for å holde lagene over seg i behørlig avstand til seg selv. Motstander er tabelljumbo Vigør. Bruntrøyene har kun én seier så langt i sesongen, og står med 6 poeng etter 17 kamper. Desidert sist i avdelingen. Laget fra Hellemyr har sluppet inn 24 baklengsmål på de siste fem kampene. Det er nesten fem mål i gjennomsnitt per kamp.
'0
Hei, og hjertelig velkommen til livedekning, og kampen mellom MK og Vigør. Kampstart i høststormen er 15:00.