Norsk Tipping-Ligaen avd. 2
07. Jul 2024
15:00
Idrettsparken Stadion
MK
SLUTT
3
-
2
Start 2
Karlsen
'21
Hoven
'36
Hoven
'39
Karlsen
'41
Prelevic
'63
'95
Det er slutt! MK vinner 3-2! MK tar sin andre seier for sesongen, og årets første hjemmeseier i seriespill. Etter en sjansefattig 1.omgang med fire mål gikk MK ut i 100 i medvinden i 2.omgangen. Tidlig fikk MK muligheter fra straffemerket, men Brandser bommet. Noen minutter etter sender Prelevic MK i ledelsen med 3-2, og det ble kampens siste scoring. I dag viser hjemmelaget en krigersk holdning til kampen, og det blir fort avgjørende i ettermiddag. Tidligere Start-spiller Isac Karlsen var heltent (kanskje litt for tent til tider), og scorer to mål. Dette fører opp a poeng med Start 2. Fire poeng opp til Sandefjord 2. Så blir det spennende å se om MK gjør noe før høstsesongen med tanke på spillere inn i klubben. Vi vet erfaringsmessig at toerlagene ruster opp på høsten, slik at de får best mulig matchtrening for de unge spillerne. Nå venter Vidar på lørdag før det blir pause i avdeling 2. Kampstart i Stavanger er klokken 14:00. Neste hjemmekamp er ikke før lørdag 10.august. Skalldyrlørdag. Da er det Madla som kommer på besøk. Kanskje kan vi håpe på en litt bedre temperatur enn det var 7.juli i år. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen, og ønsker alle en riktig god søndag videre.
'95
Helt upresset gir MK et hjørnespark til Start 2. Høkssas redder!
'93
Fått en del unødvendige og meningsløse gule kort i denne kampen hjemmelaget.
'92
Gult kort også til Abrahamsen for å sparke bort ballen.
'92
Gult kort til Antvort Soteland når han regelrett holder igjen stopperen i shortsen.
'90
Gult kort til Kydland for å spille bort ballen.
'88
Ballen går i mål, men assistentdommer blåser for offside. Har MK englevakt i dag?
'87
Vinsjevik er uoppmerksom. Start 2 snapper ballen. Hoven blir felt på 17 meter. Frispark til bortelaget. Da kan fort scoringen komme som så mange ganger før denne sesongen.
'86
Går inn i noen viktige minutter nå.
'84
Soleklart gult kort til Karlsen. Kunne fort fått et gult kort til for usportslig opptreden der han brøler til spilleren som blir taklet. Sånt er ikke greit. Det reageres på Start 2-benken også. Med rette.
'82
Men nå MK samle seg. Denne situasjonen har laget vært i før denne sesongen, og tapt både to og tre poeng på. Virker slitne, og slipper Start 2 litt etter litt mer inn i kampen.
'81
Hjørnespark til Start 2. Sira Hansen klarerer til et nytt hjørnespark. Det går gjennom hele feltet.
'78
Nok en gang overser dommer et soleklart gult kort. Denne gangen er det Hoven som burde fått det.
'75
Hjørnespark til MK. Start 2 klarerer til syvende og sist.
'74
MK har gjort to spillerbytter. Ut med Brandser og Prelevic. Inn med Max Hagen og Fredrik Soteland.
'73
En liten pause i spillet. Wigemyr Hagen klinker ballen i ansiktet til Lunde. Selvsagt utilsiktet, men den så ikke god ut. Virker klar til å spille igjen.
'69
Wigemyr Hagen med skudd fra 25 meter. Skyter med venstrebeinet. Dermed enkelt for keeper.
'66
Start 2 har fire spillere i oppgavarming. MK har samme antall.
'65
MK får et hjørnespark. Blir ikke noe ut av det.
'63
MK tar ledelsen fortjent 3-2! Abrahamsen med et fantastisk stikker til Prelevic. Denne gangen er han iskald alene mot Start 2 sin sisteskanse. 3-2 i Idrettsparken. Ikke backspill i verdensklasse. Nå må man bare kjøre på her!
'60
Nytt hjørnespark til MK. Ballen har vært over sidelinja.
'59
Nytt hjørnespark til MK. Så var det for en gangs skyld for dårlig avlevert. Vinden tar tak i ballen, og det blir femmeter.
'57
Gult kort til Habib for å stoppe en kontring.
'54
Nok et hjørnespark til MK. Kun et lag på banen for øyeblikket. Nok en gang slår de på bakre stolpe. Heades inn igjen i feltet. Der er Habib som skyter på halvvolley. Over mål.
'52
Bortelaget henger i tauene her nå. MK får nok et hjørnespark. Offside. Dødballene servert av Alf Marius Abrahamsen har vært av meget god kvalitet i dag.
'50
Prelevic alene med keeper. Smeller ballen i stolpen. 1.omgang hadde snaut målsjanser. Nå har MK hatt tre store inkludert et brent straffespark. Savnet av en notorisk målscorer er dessverre veldig synlig.
'
Brandser brenner den straffen. God redning av Finsådal-Kristensen. Hjørnespark. Igjen slår de den på bakre stolpe. Der er Vinsjevik. Start 2 redder på strek. Det neste hjørnesparket ender med skudd fra Vinsjevik. Over mål. Meget positiv start av MK.
'48
Alf Marius Abrahamsen blir felt. Straffespark til MK.
'48
Brandser med et fint raid på kanten. Kun Wiig Hagen inne i feltet. Rekker den nesten.
'46
Start 2 tar avspark. MK går rett i angrep, og vinner et hjørnespark. Karlsen nære på hattrick, men headingen går like utenfor. Skal sies at Start 2 hadde en spiller klar på bakre stolpe til å klarere om den gikk på innsiden av stolpen.
'47
Pause i Idrettsparken. Stillingen er 2-2. En svært sjansefattig kamp har altså fått fire scoringer. MK sine scoringer er kommet etter dødballer, og høyreback Isac Karlsen er tomålsscorer. Start 2 er effektive når de først får sjansen, og slike rom som Hoven fikk i denne 1.omgangen vil han aldri få for A-laget. Utrolig viktig for hjemmelaget å få den scoringen rett etter man fikk 1-2 i sekken. Her er det muligheter for tre poeng, men det aller viktigste er at man ikke taper denne kampen.
'46
Frisparket fra Seim lider samme skjebne som hans straffespark i cupen. Himmelhøyt over.
'46
Gult kort til Svela for munnbruk.
'45
Fortjent gult kort til Prelevic.
'43
Dødball til Start 2. Slås inn i feltet. Høkssas later som han skal ta ballen, men lurer alle. Dermed femmeter til MK. Stålkontroll der MKs sisteskanse som ikke kan klandres for noen av baklengsmålene.
'41
Nok en gang scorer MK på en dødball. Ballen blir slått på bakre stolpe. Der rager Karlsen høyest. Ballen går i bue over keeper. Ikke patent keeperspill skal sies.
'39
Nok en gang passivt forsvarsspill av hjemmelaget. Hoven får all tid i verden til å sette ballen bak Høksaas. 1-2.
'36
Start 2 utligner til 1-1. Det er for enkelt mål å slippe inn. Lande som nettopp kom inn får stå helt umarkert på sin høyrekant etter innlegg fra motsatt side. Skudd som Høksaas redder med beinet. Returen setter Hoven enkelt i mål fra kort hold.
'34
Start 2 gjør klar et bytte. Ut med Apland. Inn med Lande.
'32
Frispark til MK i innleggsposisjon. Abrahamsen med ballen. Legger inn. Start 2 blokkerer og klarerer.
'29
Frisparket går i muren, og til hjørnespark. Start 2 klarerer til innkast.
'29
Der blir vel MK snytt for et straffespark? Abrahamsen blir tatt, men er ikke det innenfor 16-meteren da?
'23
Her må bare MK kjøre på. Har vist flere ganger denne sesongen at de ikke er i stand til å forsvare en ledelse. Til tross for klasse på topp, så er det purungt bakover.
'21
MK tar ledelsen 1-0! MK slår frisparket på bakre stolpe. Der har Sira Hansen sniker seg fri. Han skyter, men det skuddet ser ut til å gå til innkast. Brandser ser god som header den inn igjen i feltet. Ballen havner til slutt hos Isac Karlsen som tar en skuddfinte, og banker ballen tilbake ned i lengste hjørne.
'21
Sira Hansen blir liggende etter en duell. Opplagt hodeskade, men dommer lar spillet gå videre. MK får et frispark som de kan løfte inn i feltet.
'20
Ingen tvil om hva som er kampplanen til bortelaget. Satser på kontringer. De har potensielt klasse på topp i Hoven og Svela på dette nivået.
'17
MK forsøker å være direkte i spillestilen når de har medvind. Langpasningene er for upresise til nå i kampen.
'16
Sivert Sira Hansen setter seg ned for å se på gamle lagkamerater, og rekruttlaget til Start. For en bauta han var for MK!
'14
MK får frispark på hjørnet av 16-meteren. Er mulig å skyte herfra. Alf Marius som skyter. Rett i muren. Fryktelig svakt.
'12
Høyt tenningsnivå på Vinsjevik i dag. Var stor i cupkampen i april.
'10
Prelevic med et svakt skudd med sitt antatt svakeste bein. Går langt utenfor.
'9
Hoven viser hvorfor Karadas foretrekker Schulze på topp for A-laget. Får ballen på kanten av 16-meteren. Bør avslutte, men blir alt for ubesluttsom. Sjansen kommer etter et stygt balltap av hjemmelaget.
'4
Et par dueller innledningsvis mellom Svela og Vinsjevik.
'2
Frisk åpning av MK. Prelevic legger inn fra kanten. Finner Wigemyr Hagen som smeller til på halvspretten fra 14 meter. Over mål.
'1
MK vinner et hjørnespark i åpningsminuttet. Blir alt for mye luft under den ballen, og ikke veldig farlig.
'1
MK tar avspark, og kampen er i gang.
'0
Dommer blåser, og spillerne entrer banen til den gamle Tippeligafanfaren.
'0
Som vanlig vil jo vinden spille en rolle i Idrettsparken. Det blåser en rimelig frisk bris over hele anlegget.
'0
Start 2 stiller med Hoven og Svela på topp. Sistnevnte har vært på lån i Junkeren som spiller i 2.divisjon. Med fire mål på 14 kamper kan han skape trøbbel for et rustent forsvar. Hoven har vært involvert i 13 kamper så langt for Starts A-lag. Drammenseren startet da MK slo Start i cupen.
'0
Start 2 stiller med følgende lag: Finsådal-Kristensen, Haraldsen, Myhrstad, Apland, Bjerke, Gausdal (K), Richardsen, Lunde, Svela, Seim, Hoven. Benk: Johnsen, Lande, Odor, Waage, Nordvik, Dovland.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas (K), Isac Karlsen, Isak Vinsjevik, Tobias Sira Hansen, Frede Kydland; Alf Marius Abrahamsen, Behzad Habib, Marius Wigemyr Hagen; Dejan Prelevic, Mathias Wiig Hagen, Lewi Brandser. Benk: Heine Danielsen Møll, Stein Ove Abrahamsen, Amaldus Reme Lid, Fredrik Soteland, Ian Håkonson, Max Hagen.
'0
Makrelstimen har shop og auksjon av diverse tidligere og nåværende MK-merch. Disse er på Sjøboden i skrivende stund (fra 12:00) og utover. Det er bare å ta turen før kamp for grønne priser på diverse varer.
'0
Til tross for store utfordringer på skadefronten på midtbanen, så har Behzad Habib virkelig steppet opp og tatt store steg i vår. Spørsmålet er om det allerede nå er klubber som kan tenke seg midtbanespilleren som er født i 2007.
'0
På skadefronten er det ikke noe nytt i MK. Daniel Berglund, Tobias Aanensen, Bendik Valand og Marko Culibrk er alle skadet, og ikke aktuelle til kamp før høstsesongen.
'0
Usikkert hva slags tropp Start 2 kommer med. A-lagsspillerne var tilbake på trening denne uka, men alt tyder på at det er en ung Start 2-stall som tar turen til Mandal i ettermiddag.
'0
Forrige oppgjør endte 1-1 på Sparebanken Sør Arena. MK tok ledelsen, men Start 2 utlignet 15 minutter før slutt.
'0
Etter en viktig seier borte mot Vigør har MK tapt mot henholdsvis Fram Larvik (2-3) og Madla (5-2). Taper MK i dag, så har de grønne og hvite et bein i 4.divisjon. Det er to tabellnaboer som møtes til dyst.
'0
Hei, og hjertelig velkommen til livedekning mellom MK og Start 2. Kampstart i Idrettsparken er klokken 15:00.

Kommer