Norsk Tipping-Ligaen avd. 2
22. Jun 2024
16:00
Idrettsparken Stadion
MK
SLUTT
2
-
3
Fram Larvik
Pedersen
'35
Wigemyr Hagen
'37
Henriksen
'42
Johansen
'45
Wiig Hagen
'83
'97
Da var det slutt. Kampen ender 2-3. Det ble overraskende spennende på slutten her. MK får altså en redusering på slutten av kampen. Fram Larvik lager en del frispark på slutten som MK velger å slå langt. Blir dessverre lite skummelt ut av det. Dermed er det ikke ufortjent at Fram Larvik tar med seg alle tre poengene.
'96
Det var fort det. Innkast til Fram Larvik.
'92
Frispark til MK fra 20 meter. Damman og Vinsjevik med ballen. Halve Idrettsparken så den i mål. Gikk dessverre i nettveggen.
'91
Ut med Habib. Inn med Frede Kydland
'90
Frispark til MK. Skal lempes inn i feltet fra Abrahamsen.
'89
Mbonimpa har tidenes mulighet til å punktere kampen. Alene med keeper skyter han ballen to meter til side for mål.
'87
Bør legges til litt tid. Nevnte Laham måtte ha hjelp av medisinsk apparat ved to anledninger.
'85
Det ble et kort innhopp for Laham. Må gi seg med en smell. Inn kommer Vandbakk-Ruther.
'83
MK reduserer! Den kommer ut av ingenting. Skudd fra Wiig Hagen som får en enorm retningsforandring. Keeper er utspilt, og ballen triller i mål.
'80
Hjørnespark til bortelaget. Utoverskrudd fra Pedersen. Sira Hansen header ballen ut.
'79
Straks inne i de 10 siste minuttene av ordinær spilletid. Dessverre lite som tilsier at MK skal redusere her. Fram Larvik er nærmere både 1-4, 1-5 og 1-6 enn MK er 2-3.
'74
Spillerbytter på MK. Ut med Prelevic og Brandser. Inn med Sebastian Damman og Fredrik Soteland.
'74
Gult kort til Wigemyr Hagen som stopper Ahmed på vei fremover.
'68
Kampen står og vipper. Enten får MK en redusering eller så er det 1-4 og god kveld.
'68
Spillerbytter på Fram. Ut med Johansen og Fjeldskår. Inn med Laham og Mbonimpa.
'62
Det klarerer MK, og det blir tilslutt femmeter for hjemmelaget.
'62
Prelevic bør få frispark, men dommer velger heller å gi hjørnespark til bortelaget.
'60
MK klarerer ballen etter frisparket.
'59
Gult kort til Isac Karlsen.
'59
MK heldige nå. Vinsjevik redder på strek for MK etter et hjørnespark.
'58
MK kontrer umiddelbart etter hjørnesparket. Kommer med mange folk. Wiig Hagen litt i ubalanse når han avslutter. Spiss vinkel. Utenfor.
'56
Fram Larvik med flere muligheter til å punktere kampen. Nok en gang må Høksaas gi en farlig retur. Gjør en meget god beinparade på returen. Hjørnespark.
'54
Fram Larvik setter ballen i mål, men blir avvinket for offside.
'53
Spillerbytte på MK. Ut med Stray Tjaum. Inn med Tobias Sira Hansen.
'49
Fram Larvik nære på ved å punktere denne kampen. Høkssas gjør en kvalifisert redning.
'46
Wiig Hagen starter 2.omgang.
'48
Pause I Idrettsparken. Fram Larvik har vært svært effektive, og leder 1-3. Effektivitet og MK har ikke vært synonymt denne sesongen. Men bortelaget har vært det i denne omgangen. MK startet kampen på en meget god måte. De første 20 var meget gode, men det var likevel Fram Larvik som fikk kampens første scoring. MK svarte umiddelbart med Wigemyr Hagen. To raske scoringer til bortelaget før pause gjør at det ser vanskelig ut for MK å skulle få poeng ut av denne kampen. Igjen har ikke MK vært spillemessig mye svakeste enn motstanderlaget. Snarere tvert i mot. En tidlig redusering kan sette fyr på kampen igjen.
'45
1-3. Berentsen blir enkelt vendt bort. Dermed forserer venstrekanten inn. Legger et flatt innlegg inn i boks. Stray Tjaum bommer på klareringen, og Johansen kan enkelt sette ballen inn fra 3-4 meters hold.
'44
Ny dødball til MK i en god innleggsposisjon. Byttet dødballtaker igjen. Denne gang er det Prelevic. Forsøker et skudd. Går et frustrende sukk over Idrettsparken med tanke på valget han gjør. Himmelhøyt over.
'42
Fram Larvik tar igjen ledelsen. Henriksen plukker opp en retur på et skudd som Høksaas strengt tatt bør holde, men ballen er sleip som nevnt tidligere.
'41
Vinsjevik forsøker seg på en frekkis på frisparket. Utenfor.
'40
Igjen skaper Brandser trøbbel for Fram. Wurschmidt må stoppe førstnevnte med ulovlige midler. Klart gult kort.
'39
MK svært nære når Abrahamsen nesten finner Brandser på en kontring. Igjen er det Glandberger som redder bortelaget på en mesterlig måte. Et enormt godt innhopp av innbytteren.
'37
MK svarer umiddelbart, og utligner til 1-1! Fint spill. Prelevic finner Alf Marius Abrahamsen. Han skyter og treffer stolpen. Returen setter Wigemyr Hagen enkelt i mål. Meget viktig å slå tilbake umiddelbart.
'35
0-1. Fram Larvik tar MK litt i ubalanse. Stray Tjaum uten sikring. Pedersen drar av førstnevnte og setter ballen kontrollert i nærmeste hjørne.
'26
Gult kort til Glandberger. Feller Brandser på vei fremover. Trener til Fram er irritert på dommer. Mener at Prelevic burde hatt et gult kort for å ha spent ned venstrebacken et minutt før. Kan forstå frustrasjonen til bortelagets trener.
'21
Etter de første 20 minuttene er det ingenting som tilsier at det er stor avstand mellom lagene på tabellen. MK har vært klart best til nå. Er en matte etterhvert som kommer til å suge krefter ut av spillerne.
'20
Strålende ball i bakrom fra Habib. Wiig Hagen får ikke kontroll på ballen, og det blir femmeter.
'18
Store muligheter til MK. Først en grusom ballmist fra bortelaget. Så kontrer MK. Keeper er fint ut og avverger kontringen, men spiller en pasning til Wigemyr Hagen. Han forsøker et skudd som keeper igjen tar med beina. Denne gangen forærer ballen til Wiig Hagen som har tomt mål, men Ahmed løper stopper Wiig Hagen i det han skal sette ballen i mål. Glimrende stopperspill, og store muligheter til hjemmelaget. Kunne fort ledet denne kampen MK.
'13
Vinsjevik tar hjørnesparket, men dommer har sett noe i feltet som gjør at det blir tatt på nytt. Heading fra Wigemyr Hagen. Glandberger gjør en strålende inngripen, og redder på strek. Et grep i fra trenerapparatet til MK. Har åpenbart vært misfornøyde med «servene» på dødballene til nå i sesongen.
'
Nevnte Jacobsen må ut. Inn kommer Glandberger.
'10
Hjørnespark til MK. På gårsdagens treninger var det Vinsjevik som slo disse. Det er det nå også. Midtstopper på 194 som tar dødballene. Jacobsen nede for telling. Medisinsk apparat indikerer at spilleren må ut.
'9
Stygg ballmist av Isac Karlsen. Forærer Johansen ballen. Svak avslutning fra 16 meter. Triller inn til Høksaas.
'7
Fram Larvik blir avblåst for offside. Pedersen irritert på dommer. Mener han skal ha frispark i forkant der.
'5
Skudd fra distanse fra Wigemyr Hagen. Fem meter utenfor. Er mulig med skudd her. Sleip bane og en sleip ball for keeper.
'3
MK har tatt tak i kampen de første minuttene. Stopp i spillet da en Framspiller tar telling. Kommer seg på beina igjen.
'1
Fram Larvik tar avspark, og kampen er i gang.
'0
Fram Larvik i hvitt og rødt. MK i grønt og hvitt. Begge lags kapteiner hilser på dommertrioen.
'0
Dommer blåser lagene klare til å entre matta.
'0
Til tross for at det er årets nest lyseste dag, så er det lite som minner om sommer i Idrettsparken i dag. Lett regn, og 16 grader. Ikke verdens beste oppmøte på tribunen heller.
'0
Fram Larvik spiller med følgende lag: Kamecki; Ahmed, Jacobsen (K), Fjeldskår, Wurschmidt, Rekdal, Helgeland, Johansen, Wold, Pedersen, Henriksen. Benk: Holte, Glandberger, Pettersen, Laham, Vandbakk-Ruther, Mbonimpa.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas (K); Kjetil Berentsen, Leif Isak Vinsjevik, Fredrik Stray Tjaum, Isac Karlsen; Marius Wigemyr Hagen, Behzad Habib, Alf Marius Abrahamsen; Dejan Prelevic, Mathias Wiig Hagen, Lewi Brandser. Benk: Heine Møll, Amaldus Reme Lid, Sebastian Damman, Fredrik Soteland, Tobias Sira Hansen, Frede Kydland.
'0
Vi kommer tilbake med lagoppstilling 14:45.
'0
MK har til gode å slå Fram Larvik på fire forsøk. 0-1-3 står det i favør Fram. MK var i samme avdeling som de røde og blå i 2022. Da endte det uavgjort i parken (2-2), og et stygt 7-2 tap på bortebane. Fram spiller også sine hjemmekamper på naturgress, men gressmatta er ikke i nærheten av å matche standarden til Idrettsparken.
'0
Norsk Tipping leverer som vanlig odds før kampen. MK har 4,50 i odds. Uavgjort er 4,70 og Fram har 1,45.
'0
Til tross for at MK kun har tatt 6 poeng m, så har de spilt jevnt mot veldig mange av lagene. Vidar hjemme og Pors borte er de to kampene der MK rett og slett møtte et bedre fotballag enn de grønne og hvite. Det kan fort bli jevnere i Idrettsparken i dag enn det tabellplasseringen tilsier.
'0
Fram Larvik måtte starte på nytt da de rykket ned fra 2.divisjon til 3.divisjon. Store deler av stammen fra fjorårets spillerstall er byttet ut, og fikk en tung start på sesongen. Nå har de funnet formen, og sist tap var hjemme mot Pors 16.mai. De ligger på 6.plass med 18 poeng etter 11 kamper. MK ligger på nest siste med 6 poeng etter 11 kamper.
'0
MK tok en svært viktig seier forrige helg mot Vigør. Det gjør at laget har selvtillit inn mot ettermiddagens kamp i Idrettsparken. Alf Marius Abrahamsen er tilbake fra karantene. Til en forandring blir det nok få bytter fra forrige kamp. Laget har vært hjemsøkt av diverse skader, men fra august kan fort laget se veldig annerledes ut med Valand, Berglund og Culibrk tilbake.
'0
God dag, og hjertelig velkommen til livedekning mellom MK og Fram Larvik. Kampstart i Idrettsparken er 16:00.

Kommer