Norsk Tipping-Ligaen avd. 2
15. Jun 2024
14:00
Macron Arena Hellemyr KG
Vigør
SLUTT
1
-
2
MK
Prelevic
'22
Vinsjevik (sm.)
'71
Berentsen
'90
'96
Kampen er slutt. MK tar sin første seier for sesongen. 1-2! Juniorspiller Kjetil Berentsen blir den store helten for de grønne og hvite. En ordentlig sliteseier for MK der avgjørelsen faller på starten av overtiden. Ved flere anledninger denne sesongen har MK sluppet inn mål på slutten av kamper. Denne gangen er det MK selv som scorer på slutten. MK klatrer forbi Vigør på tabellen, og er nå et poeng bak Start 2 med én kamp mer spilt. Prelevic scoret MKs første mål. Vi gratulerer spillere og trenere med årets første serieseier for sesongen. Neste kamp for MK er mot Fram Larvik lørdag 22.juni. Kampstart i Idrettsparken er 16:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på MK.no. Ønsker alle en fin lørdag og helg videre.
'96
Over de tillagte tilleggsminuttene på Hellemyr.
'94
Frisparket rett i muren. Hjørnespark til hjemmelaget. Blir ikke farlig.
'93
Stormløp fra Vigør. Kydland for voldsom i klareringen. Lager frispark fra 19 meters hold.
'92
Gult kort til Karlsen, og frispark til Vigør.
'90
Og der scorer Berentsen! Vigør får ikke klarert hjørnesparket på en god måte. Berentsen smeller ballen i mål fra 16 meter. For en viktig scoring det kan ha vært for de grønne og hvite! Lov å feire med en (berentsen) eplemost hvis han ender opp som matchvinner.
'89
Wiig Hagen med en stikker til Wigemyr Hagen. Hjørnespark til MK.
'88
Fryktelig skuffende hvis dette skal ende med to eller tre tapte poeng.
'86
Vigør kontrer. Qorraj får gult. Han får et lagt touch. Høksaas ute og snapper. Leggen hans treffer ansiktet til Høksaas. Svær mulighet til hjemmelaget som de ikke klarer å forvalte på en god måte.
'85
Hjørnespark til MK. Vigør klarerer.
'83
MK går rett i kontring. Prelevic forsøker å lobbe ballen over mål. Det klarer han ikke.
'82
Qorraj med et skudd som Høksaas gir til hjørnespark.
'79
Kort til Abdalhalim for å stoppe en MK-kontring.
'77
Frispark til Vigør på kanten av 16-meteren. Skuddet går over muren, men Høksaas redder den.
'76
MK har gjort to bytter. Ut med Max Hagen og Brandser. Inn med Kydland og Soteland.
'75
MK har løftet presset nå som baklengsmålet kom. Blir som vanlig denne sesongen fryktelig lave i presset når de er i ledelsen.
'72
MK med en gedigen mulighet til å ta ledelsen rett etter baklengsmålet. Prelevic som setter ballen utenfor fra kloss hold.
'71
Vigør utligner til 1-1. Svak klarering fra MK. Havner i beina til en spiller i brun drakt. Skyter mot mål. Treffer Vinsjevik, og ballen forandrer retning. Går i nettet. Maks uheldig der MK.
'69
Wigemyr Hagen nære på å sette 0-2, men Landelius gjør en meget god redning.
'67
Nå går man inn i en periode av kampene der MK ofte mister initiativet i kampene. Så også nå. Vigør spiller seg sakte, men sikkert mer inn i kampen.
'66
Speaker på stadion melder at det var Soteland som kom inn. Det var det altså ikke.
'65
Nevnte Stray Tjaum må ut. Inn med Tobias Sira Hansen.
'63
Stray Tjaum må ut.
'62
Vigør skaper lite, men så lenge MK leder bare med et mål, så er det en enorm nerve i matchen.
'58
Regner mye på Hellemyr. Også vanndråper på kameralinsa som må tørkes bort.
'55
Stray Tjaum blir liggende etter en klarering. Han blir liggende utenfor streken, men dommer velger likevel å stoppe spillet. Til frustrasjon for hjemmelaget. Stray Tjaum kommer seg på beina igjen.
'53
Dårlig utspill fra Landelius. Stray Tjaum forsøker å skyte når keeper er på vei inn i mål. Blir ikke farlig.
'46
2.omgang er i gang.
'45
Legger ikke til noe dommer. Pause på Hellemyr. Stillingen er 0-1. For tredje kamp på rad, så leder MK til pause. Scoringen kom etter fint og direkte angrep der Prelevic fikk gleden av å avslutte det. Det er forståelig at dette er en bunnkamp i divisjonen. Lite fint spill, men her er det poengene som er viktigst. Vigør er på noen visitter uten å skape det helt store. MK på sin side har hatt flere kvalifiserte muligheter enn bortelaget, og kunne ledet med flere enn bare et mål til pause. En spennende og helt avgjørende 2.omgang i vente.
'44
Nærmer seg pause på Hellemyr.
'39
God mulighet på hode fra nevnte Pedersen. Et innlegg blir svingt inn fra venstre Pedersen kommer i fart, men kommer ikke over ballen. Høyt over mål.
'38
Dommer snill med Vigørs Pedersen når han ikke får gult kort i en situasjon med Wigemyr Hagen.
'36
Skudd fra Vigør. Sniker seg på utsiden av stolpen.
'34
Hjørnespark til Vigør. MK klarerer, og får frispark.
'31
Lang ball i bakrommet fra Stray Tjaum. Finner Prelevic. Header ballen forbi keeper, men Vigør klarerer ballen på strek. Nære 0-2 der MK.
'25
Brandser har ved et par anledninger vært vel ambisiøs i pasningsvalgene sine. Denne gangen er det Habib som mottar en litt dårlig pasning fra venstrekanten. Vigør kontrer umiddelbart. Heldigvis blir det ikke mål ut av det.
'22
0-1 til MK! Flott spill. Isak Vinsjevik med en presis pasning opp til Wiig Hagen. Han flikker ballen elegant videre til Prelevic. Han gjør ingen feil alene med keeper, og det er MK som tar ledelsen i kampen.
'21
Vigør med et innlegg fra spiss vinkel går forbi Høksaas og til femmeter.
'17
Ballmist av Brandser. Vigør kontrer. Ender med hjørnespark. MK klarerer denne bort.
'16
Flott skudd fra Lewi Brandser. Skjærer inn i banen. Ballen har retning mot krysset, men keeper gjør en god redning.
'15
Hjørnespark til MK. Vigør klarerer nok en gang. Lite trussel på dødballene så langt.
'11
Nok et hjørnespark til MK, men Vigør holder unna. Positiv og heseblesende start for MK.
'10
Kjempemulighet for MK. Isac Karlsen er blitt værende oppe i feltet. Drar av en mann før han skyter et hardt og lavt skudd. Keeper redder. Deretter kontrer Vigør. Høksaas leser spillet fint, og avverger en stor mulighet til hjemmelaget.
'9
Nytt hjørnespark til MK. Vigør klarerer.
'7
Fine finter fra Wigemyr Hagen. Skudd fra 17 meter. Skyter med venstrebein. Keeper gir til hjørnespark. Det blir ufarlig.
'6
Hjørnespark for bortelaget. Vigør klarerer.
'5
God mulighet for MK. Skudd fra Brandser. Blir blokkert. MK er nesten på returen.
'4
Vigør som kjører kampen de første minuttene.
'3
Hjørnespark til Vigør. MK klarerer.
'1
Kampen er i gang.
'0
Tidligere spillende MK-trener Kjetil Ruthford Pedersen er hjemmelagets trener.
'0
I likhet med Ekeberg og KFUM ligger garderoben til Vigør på andre sida av veien. En lang innmarsj for begge lagene. MK i grønt og hvitt. Vigør i brunt og hvitt. Litt rart at begge lagene har samme farge på shortsen.
'0
Kampen blir oppdatert via stream på direktesport. Dermed blir det ingen oppdateringer før klokken 13:55.
'0
Vigør stiller med følgende lag: Landelius; Haus (K), Evensen, T.Daland, L.Daland, Loen, Dib, Pedersen, Dukkc, Qorraj, Andreassen. Benk: Medby, Mæland, Nikqi, Nika, Shurman, Milinovic, Abdalhalim, Witzøe, Ibrahim.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas(K); Kjetil Berentsen, Isak Vinsjevik, Fredrik Stray Tjaum, Isac Karlsen; Marius Wigemyr Hagen, Behzad Habib, Max Hagen; Dejan Prelevic, Mathias Wiig Hagen, Lewi Brandser. Benk: Heine Danielsen Møll, Amaldus Reme Lid, Fredrik Soteland, Tobias Sira Hansen, Frede Kydland, Endre Omland, Benjamin Ryberg Antonsen.
'0
Jevnt på oddsen er det også. MK er knepne oddsfavoritter med 2,00 i odds. Seier til Vigør ligger på 2,50.
'0
MK har vært hjemsøkt av skader denne sesongen. I tillegg til at det har vært noen røde kort som har gjort at man sjelden har stilt det antatt beste laget. Skader på sentrale spillere som Aanensen og Valand har også preget laget.
'0
Ved tap i dag, så kan Vigør stikke fra MK. Det er en såkalt sekspoengskamp som skal spilles i regnværet.
'0
God dag, og hjertelig velkommen til livedekning av skjebnekampen mellom Vigør og MK. Avspark på Hellemyr er klokken 14:00.

Kommer