Norsk Tipping-Ligaen avd. 2
08. Jun 2024
15:00
Skagerak Arena
Odd 2
SLUTT
3
-
2
MK
Aas
'1
Mathias Hagen
'3
Culibrk
'40
Hagen
'90
Mål
'96
'97
Slutt. MK taper 3-2. Slagne MK-spillere takker Odd 2 og dommertrioen for kampen. MK lå an til tre poeng, men et lag som jobber i motgang mister ofte poeng på slutten. Så også i dag. I dag mister de ikke bare to poeng, men alle tre poengene. 10/26 kamper er spilt, og fasit er at MK har 0-3-7 på disse kampene. Det er tall som det både lukter og smaker nedrykk av. Nå er det et være eller ikke være i denne divisjonen neste lørdag. Da MÅ Vigør slås på Hellemyr. Da trenger gudan den støtten de kan få, så jeg anbefaler alle som kan å ta turen dit. Takk for at du fulgte denne litt amputerte liveoppdateringen. Ønsker alle en god lørdag videre!
'96
Det rakner for MK, og MK får ikke med seg poeng fra Skien. 6 minutter på overtid, så scorer Krosa på returen. Roter det vekk nok en gang MK. Bør være mulig å enten holde skuddet som gir retur eller få ballen ut av farlig område.
'94
Nå er MK heldige som ikke ligger under. Store muligheter til hjemmelaget. Blir det 0 poeng hjem til Mandal?
'93
Bytte på MK. Ut med Culibrk. Inn med Reme Lid.
'93
Odd 2 nære på seieren. MK er oppofrende, og blokkerer.
'90
Oliver Hagen setter ballen i mål. Nok en gang mistet MK seieren sent i kampen.
'90
Straffespark til Odd 2. Max Hagen som er uheldig. Noen protester fra bortelaget.
'88
Abrahamsen får sitt andre gule kort. Dermed er det rødt kort. To gule kort på tre minutter.
'87
Hjørnespark til Odd 2.
'85
Skau får gult kort for å ha dyttet en MK-spiller i etterkant av situasjonen. Åpenbart frustrert Odd 2 sin nummer 15.
'84
Kampens klareste gule kort går til Alf Marius Abrahamsen som stopper en potensiell kontring med trøyeholding i 5 meter.
'82
Mer kompakt bakover i dag MK.
'80
Vigør har klappet helt sammen med 7-0.
'74
Fikk mye kritikk i forrige kamp Stein Ove Abrahamsen og Tor Olve Fagnastøl for ikke å gjøre noe taktisk fra benken mandag. I dag har de gjort bytter tidligere enn de gjorde mot Sandefjord 2. Ian Håkonsen er født i 2007 og Max Hagen i 2008. Ian gjorde det vanskelig å være midtbanespiller for undertegnende på skoleturneringen i fjor da elevene møtte lærerne til kamp. Lavt tyngdepunkt, teknisk og rask.
'73
Dobbeltbytte hos MK. Ut med Brandser og Wiig Hagen. Inn med Fredrik Soteland og Ian Håkonsen. Sistnevte debuterer for A-laget i dag.
'72
Odd 2 har mye ball uten å skape de store mulighetene.
'69
MK er i skrivende stund over Vigør på tabellen. Laget fra Hellemyr ligger under 5-0 borte mot Sandnes Ulf 2. Dermed har MK bedre målforskjell enn Vigør.
'68
Gult kort på Habib for å stoppe en kontring.
'68
Frispark til MK i en posisjon som gjør det at den skal svinges inn i feltet. Utoverskurdd. Går rett over hodet på Max Hagen.
'67
MK en halv omgang unna den første seieren i 3.divisjon for MK.
'65
Odd 2 farlige frempå. Damman glipper i markeringen, men heldigvis får ikke Oliver Hagen tak i ballen heller. Dermed blir det femmeter.
'60
Bytte for Odd 2. Ut med Kiste-Johnsen. Inn med Nordbø.
'58
Målscorer for Odd 2 Syver Aas smeller til fra 25 meter. Ballen går en halvmeter utenfor.
'55
Skudd fra Habib fra veldig lang distanse. Ikke veldig farlig. MK hadde noen sekunder tidligere en meget god kontringsmulighet der Abrahamsen spiller ballen for sent mot Brandser.
'53
Det bøtter ned i Skien nå. Regnet som var i Mandal for en time siden har drevet østover.
'52
Hjørnespark til Odd 2. MK klarerer til innkast.
'51
Bytte på MK. Nevnte Prelevic må ut. Inn med Max Sandåker Hagen.
'50
Skjedd lite de første fem minuttene av 2.omgang. Prelevic nede for telling for øyeblikket.
'46
2.omgang sparkes i gang.
'38
Gult kort til Odd 2
'27
Gult kort til MKs Isac Karlsen
'45
Pause på Skagerak Arena. MK.no har hatt problemer med innlogging denne kampen. Det har nå løst seg og kampen oppdateres herfra og ut.
'40
Straffemål: Culibrk er sikker fra ellevemeteren.
'3
MK svarer med en gang! Mathias Hagen!
'1
Odd 2 rett i angrep. Kalddusj for MK.
'0
Odd 2 stiller med følgende lag: Hansen; Østby, Evensen, Skau, Kimerud, Nesland, Aas, Giske (K), Kiste-Johnsen, Hagen, Krosa. Benk: Dahlen, Lindvig, Bjørge, Eriksen, Nordbø, Eikeland.
'0
MK stiller med følgende 11: Bård Høksaas; Kjetil Berentsen, Isak Vinsjevik, Sebastian Damman, Isac Karlsen; Alf Marius Abrahamsen, Behzad Habib, Marko Culibrk (K); Dejan Prelevic, Mathias Wiig Hagen, Lewi Brandser. Benk: Heine Danielsen Møll, Fredrik Soteland, Stein Ove Abrahamsen, Ian Håkonsen, Amaldus Reme Lid, Max Hagen.
'0
Tobias Aanensen, Bendik Valand og Daniel Berglund er fremdeles uaktuelle. Sebastian Damman er tilgjengelig til dagens kamp. Lagoppstillinger blir lagt ut her 13:45.
'0
Odd 2 ligger på 5.plass i avdelingen med 14 poeng på 9 kamper. Pors ser ut til å være den største opprykkskandidaten. Dermed er det ingen krise for Odd 2 å tape dagens kamp. Samtidig er dette en svært gyllen mulighet for MK å få med seg et og aller helst tre poeng hjem til Mandal.
'0
MK går inn i en svært viktig periode nå. To bortekamper. I dag mot et svekket Odd 2, og deretter Vigør borte på Hellemyr neste lørdag. Ved tap i begge disse kampene ser det meget dystert ut med tanke på videre eksistens i 3.divisjon.
'0
Noen overraskende resultater var det forrige runde. Sola tok et meget sterkt poeng borte mot Pors (2-2). Men det som skjedde på torsdag var mer dårlig nytt for de grønne og hvite. Madla som har ligget på nedrykksplass slo nettopp Sola 1-3 på bortebane. Dermed er det MK, Vigør og Start 2 som ligger på direkte nedrykk. Dersom det kommer nye eiere inn på Sparebanken Sør Arena vil det være nærliggende å tro at Start 2 kan stille med bedre lag utover i sesongen enn det de har gjort nå, og kan fort ta mange poeng utover høsten.
'0
MK ledet 2-0 til pause i forrige serie og hjemmekamp mot Sandefjord 2. Selv med et godt utgangspunkt, så klarte ikke hjemmelaget å innkassere den første trepoengeren for sesongen. Offensivt var det bedre tendenser enn på lenge, men motstanden var også deretter med et tilnærmet juniorlag som Sandefjord 2 mønstret. Det kan også være tilfelle i dag. Det er pause i Eliteserien, og mange av spillerne har ferie i disse dager.
'0
Hei, og hjertelig velkommen til dagens liveoppdatering mellom Odd 2 og MK. Kampstart på Skagerrak Arena er 15:00.

Kommer