'67
Mål
'74
'95
2-2. Slutt. Da er kampen over. MK startet kampen klart best, og ledet fortjent 2-0. I slutten av 1.omgang så man at Sandefjord 2 kunne være farlige, og det viste de i 2.omgang da de scoret to, og slik kampen utviklet, så skal vel MK være heldig at de får et poeng, men det er dessverre ikke godt nok i den situasjonen MK er i. Når man ikke vinner mot et rent juniorlag, så kan man spørre seg når MK skal vinne en fotballkamp. Neste kamp for MK er borte mot Odd 2. Den spilles førstkommende lørdag. Kampstart er 15:00. Neste hjemmekamp for MK er lørdag 22.juni mot Fram Larvik. Kampstart er 16:00. Mellom dette, så er det Vigør på Hellemyr. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en god mandag videre.
'95
Nei. Ikke helt. Hjørnespark til bortelaget. Skal de ta med seg alle tre poengene hjem til Sandefjord da? Nei. Det gjør de ikke. Headingen fra Johnsen-Mørken går over mål.
'93
Kast til MK. Dette blir fort den siste muligheten. Femmeter til MK, og det var vel det.
'90
Hjørnespark til Sandefjord 2 i kampens siste ordinære spilleminutt. Ender med frispark til MK.
'88
Litt turmulter. Gult kort til både Stray Tjaum og Engdahl.
'85
Gedigen mulighet for Johnsen-Mørken. Skudd fra litt spiss vinkel går like utenfor stolpen til Høksaas.
'83
Dobbeltbytte på MK. Inn med Endre Omland og Dejan Prelevic. Ut med Wiig Hagen og Frede Kydland.
'81
Vill dobbeltredning av Høksaas.
'80
Avventende gult kort til Vinsjevik.
'79
MK sliter i bakre rekker her. Sandefjord 2 skaper sjanser hyppig nå.
'76
Skudd fra Engdahl. Like utenfor. Ut med Ask og Midtveit. Inn med Bunjaku og Johnsen-Mørken.
'74
Sandefjord 2 utligner til 2-2. Engdahl som setter den etter et innlegg.
'72
Fint spill av MK. Berentsen med et fint innlegg. Habib og Abrahamsen kombinerer. Sistnevnte legger inn. Sandefjord 2 får gitt til hjørnespark. Ender med innkast til hjemmelaget.
'71
Saric rasende på trenerbenken til bortelaget. Vil ha et hjørnespark. Får det ikke.
'69
Må muligens gjøre noe her nå MK med tanke på friske bein. Virker litt utslitte noen av spillerne her nå, og Sandefjord 2 har fått tro på at de kan snu dette.
'67
Sandefjord 2 reduserer ved Huchard-Njie. Kom litt ut av ingenting den. Vipper ballen elegant over Høksaas.
'63
Spillerbytte på Sandefjord. Inn med Loftesnes-Bjune (som var med i troppen mot KFUM for A-laget) og ut med Ahmadi.
'59
MK nære på 3-0 der. Først ved Brandser, og deretter ved Wiig Hagen. Sistnevntes skudd må keeper gi til hjørnespark. Der er også MK svært nære, men headingen fra Kydland går over mål.
'57
Kydland nede for telling. Hamrer hånda i gresset. Får også et gult kort. Mulig for protester?
'55
Hjørnespark til MK. Halvfarlig, men bortelaget får kontroll.
'53
Sandefjord 2 gjør to bytter. Ut med Njie og Swift. Inn med Huchard-Njie og Engdahl.
'51
Bytte på MK. Karlsen ut, og inn med nevnte Kjetil Berentsen. Så ut som Karlsen kunne slite med noe på baksiden av låret.
'50
Kjetil Berentsen intensiverer oppvarmingen. Ser ut som Karlsen må gi seg.
'48
Hjørnespark til bortelaget. Klareres av MK.
'46
Sandefjord 2 tar avspark i 2.omgang.
'48
Pause i Idrettparken. MK leder 2-0 etter scoringer av Marko Culibrk og Lewi Brandser. MK startet kampen veldig positivt, og fikk en scoring før 20 minutter var spilt. Etter dette fikk vi et langt avbrekk i kampen grunnet skade på den ene assistentdommeren. Etter pausen går MK rett i angrep, og spiller en flott stikker mellom stopper og høyreback. Lewi Brandser gjorde ingenting feil alene med Grønneberg, og satt ballen enkelt i mål. Etter dette kommer bortelaget mer inn i kampen, og skaper noen gode sjanser. Nå er det svært viktig at MK får 3-0 før Sandefjord 2 eventuelt reduserer. Det blir en spennende 2.omgang i Idrettsparken.
'47
Hjørnespark til Sandefjord 2. Helt utrolig at ikke bortelaget reduserer der. Redning på strek. Nytt hjørnespark til bortelaget.
'44
Hjørnespark til MK. Går over alt og alle. Ellers har Vigør sluppet inn to mål på overtid, og taper hjemme mot Odd 2. Det er godt nytt for MK. Vidar har slått Start 2 4-0.
'42
Gult kort til Njie. For sen på Karlsen.
'40
Skudd fra Brandser fra 17 meter. Får bra trykk i den ballen, men den fyker over.
'35
Gult kort til Bugge Pettersen. For sent inne i en duell med Stray Tjaum.
'32
Wiig Hagen runder keeper, men vinkelen blir for spiss, så skuddet han får avgårde med venstrebeinet er ikke av god kvalitet. Utenfor.
'31
Der burde Sandefjord 2 redusert. Plutselig vidåpent bak i MK-forsvaret. Njie klarer ikke å overliste Høksaas fra 5 meter. Sisteskansen til MK gjør en meget god redning.
'28
Hjørnespark til MK. (Litt usikker på hvor mye som faktisk er spilt her). Avslutning fra hjørnet av 16-meteren fra Stray Tjaum. Keeper må gi til nytt hjørnespark. Det rager Stray Tjaum høyest på. Headingen daler inn i Grønnebergs armer.
'24
Gedigen mulighet for Culibrk til å øke til 3-0, men Grønneberg gjør en flott beinparade. Er fryktelig gode arbeidsvilkår for MKs angrepsspillere.
'22
MK går rett i angrep. Lewi Brandser er iskald alene med keeper, og setter ballen under armene på Grønneberg. 2-0 i Idrettsparken!
'21
Kampen er blitt gjenopptatt igjen etter 15 minutters pause.
'20
Ny assistentdommer på plass, og kampen skal snart gjenopptas.
'20
Når det er stopp i spillet, så kan man oppsummere de første 20 minuttene, og de har vært veldig gode fra hjemmelaget. Bærer selvsagt preg av at de møter et ungt Sandefjord 2, men skapt flere sjanser på 20 minutter enn det som har blitt gjort i mange av kampene i Idrettsparken til nå denne sesongen.
'20
Har vært på en del kamper, men dette er vel første gang jeg har sett.
'20
En svært underlig situasjon her i Idrettsparken. Kampen er satt på pause, og dommer vinker spillerne inn i garderoben. Dommerveileder er Roy Helge Olsen. Er det han som må ta jobben som assistentdommer nå?
'20
Stopp i spillet da assistentdommer har pådratt seg en skade.
'19
MK tar ledelsen 1-0. Soteland med et fint raid på høyrekanten. Skyter med sin antatt svakeste fot. Grønneberg gir retur. Der er Marko Culibrk, og setter den returen enkelt i mål fra kort hold.
'16
Gult kort til Midtveit i frisparksituasjonen. Så ut som en ren takling.
'16
Frispark til MK. Saric på bortelagets benk er ikke helt fornøyd med dommerne. MK nære på ved dødballen. Klarer ikke å stokke beina fra kloss hold der Stray Tjaum. Triller inn til keeper.
'15
Lewi Brandser som har slitt med spilletid i vår har hatt et positivt åpningskvarter på venstrekanten.
'13
Bortelaget får frispark som de vil svinge inn. MK klarerer og får et frispark på Sandefjord 2 sin banehalvdel. Den skal også svinges inn. Går over alt og alle, og til femmeter.
'12
Totaldominans fra MK sin side nå. Møter et fryktelig svakt bortelag.
'11
Hjørnespark til MK etter merkelig forsvarsspill fra bortelaget.
'10
MK får frispark fra drøyt 20 meter. Brandser som ble felt. Vinsjevik og Abrahamsen med ballen. Sistnevnte løfter ballen over muren, men rett på keeper.
'7
Langt kast fra Soteland. Blåser ut av spill.
'4
Nære på for MK. Innlegg fra høyresiden. Brandser forsøker seg på et brassespark. Bommer, men går til Wiig Hagen som ikke får stokket beina. Like etterpå får Abrahamsen en sjanse, men keeper gir til hjørnespark. Den header Vinsjevik over. Positiv start av MK.
'3
MK kjører kampen de første minuttene.
'1
Hjemmelaget tar avspark ved Wiig Hagen.
'0
Kampen i kveld føles ut som en «must win» for å si det på godt norsk.
'0
Lagene entrer banen. MK i grønt og hvitt. Sandefjord i helblått. Strålende sol, men som vanlig vind i Idrettsparken.
'0
Sandefjord 2 reiser til Mandal med et svært ungt lag. Svært få av spillerne er passert 20 år. Loftesnes-Bjune på benken var med i gårsdagens tropp mot KFUM. Ellers har ingen av spillerne vært involvert i seriekamper for A-laget denne sesongen.
'0
Sandefjord 2 stiller med følgende lag: Grønneberg; Karlsen (K), Ahmadi, Abdullahu, Skretteberg, Swift, Midtveit, Fredheim, Bugge Pettersen, Njie, Jonhaugen Ask. Benk: Dobbe, Bunjaku, Engdahl, Johnsen-Mørken, Bratland, Huchard-Njie, Loftesnes-Bjune.
'0
MK stiller ned følgende 11: Bård Høksaas; Isac Karlsen, Isak Vinsjevik, Fredrik Stray Tjaum, Frede Kydland; Behzad Habib, Marko Culibrk (K), Alf Marius Abrahamsen; Fredrik Soteland, Mathias Wiig Hagen, Lewi Brandser. Benk: Fenris Lindland; Dejan Prelevic, Benjamin Ryberg Antonsen, Kjetil Berentsen, Endre Omland, Max Sandåker Hagen.
'0
Sandefjord 2 har 8 poeng på like mange kamper før kampen mot MK. De to seierne laget har har vært hjemme mot andre toerlag i Sandnes ULF og Start.
'0
Det er alltid litt bingo å vite hva et andrelag kommer med av spillere. A-laget spilte i går mot KFUM. Dermed kan alle spillere som ikke startet gårdagens kamp være aktuelle for troppen. Samtidig kan dette være et gunstig tidspunkt å møte et andrelag i eliteserien på. Ferien avvikles tidlig i går grunnet privatlandskamper og EM-pause. Neste runde er ikke før i månedsskiftet juni/juli. MK møter også Odd 2 i neste serierunde.
'0
MK har hatt en helt grusom sesongstart. Når nesten 1/3 av sesongen er spilt, så er fasit 2 poeng på 8 kamper. Kampen mot Sandefjord 2 må vinnes. Ved seier vil MK være et poeng bak Madla. Vigør spiller mot Start 2. Den har kampstart en time tidligere enn i Idrettsparken.
'0
Hei, og hjertelig velkommen til liveoppdatering mellom MK og Sandefjord 2. Kampen har avspark klokken 19:00.