'32
Mål
'87
'96
Slutt i Idrettsparken. Kampen ender 1-2. Dermed klarer ikke MK å ta steget ut av nedrykksdumpa, men forblir på sisteplass. Akkurat nå stinker det nedrykk av MK. Det er brutalt, men det er sant. Over 1/4 av sesongen er spilt, og fasit etter sju spilte kamper er to poeng. I dag var det mer solid defensivt, men laget evner ikke å skape farligheter fremover. De få målene som kommer er stort sett dødballmål. Laget skriker etter en spiss som kan score mål, og som kan binde opp midtstopperne. Det har ikke MK i sin tropp per dags dato. Litt snodig er det også at hjemmelagets klart beste offensive spiller blir omskolert som høyreback i en kamp som MK har mulighet for tre poeng. Resten av sesongen handler kun om en ting, og det er å holde seg i 3.divisjon. Nå skal ikke MK spille kamp før 3.juni. Kanskje det har kommet noen spillere fra skadelista tilbake til trening og som er aktuelle for kamptroppen. Kanskje kan man lokke en spiss opp av hatten også? Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en fin 2.pinsedag videre.
'95
Hjørnespark til bortelaget. Culibrk som blir frustrert og lager frispark ved hjørneflagget.
'94
Godt inne på overtid nå. MK er ikke i nærheten av å produsere noe som helst.
'87
Brodd kontrer inn 1-2. Vegard Aasen er klinisk alene med Høksaas. Setter ballen høyt oppe i nettaket. En tung start på sesongen ser ut til å bli enda tyngre.
'86
Spillerbytte hos MK. Ut med Soteland. Inn med Benjamin Ryberg Antonsen.
'85
Brodd kontrer. 3 mot 2. Ballen havner hos Aasen. Skuddet hans fra litt spiss vinkel. Går i nettveggen.
'84
Kast til MK høyt i banen. Brodd klarerer.
'83
Et dårlig touch fra Soteland hindrer han å være alene med keeper. Kampen bølger frem og tilbake.
'81
Frispark til MK. Kan fort være dødball MK må gjøre det på. Abrahamsen med skudd. Halvannen meter over mål.
'81
Gult kort til tidligere MK-spiller Mads Sveindal.
'80
Gult kort til Culibrk for å stoppe bortelaget i en kontring.
'79
Bytter hos Brodd. Ut med Gjerde og Marcano. Inn med Ahmed og Mairah.
'78
Hjørnespark til MK. Brodd klarerer.
'74
Rar vurdering av trenerbenken når Wigemyr Hagen som har vært MKs klart beste offensive spiller går ned som høyreback. Sira Hansen inn som stopper. Mulig å sette Soteland ned. Har spilt høyreback tidligere.
'73
Spillerbytte for MK. Ut med Stray Tjaum. Inn med Dejan Prelevic.
'71
Brodd med frispark. MK klarerer. Prøver seg på en kontring, men Soteland løper i offside.
'71
Over 700 mennesker i Idrettsparken i dag. Er vel ingen i 3.divisjon som er i nærheten av det.
'69
Inne i en fase av kampen hvor det skjer lite. Stillingskrig på midten.
'64
Spillerbytter hos Brodd. Ut med Abdi og Jor. Inn med Haarberg og Emanuelsen.
'63
I det jeg skriver det, så kontrer MK. Ballen havner til slutt hos Culibrk som skyter ballen mot mål fra spiss vinkel. Innkast til MK, men Brodd overtar igjen.
'63
MK har nesten ikke hatt ballen på Brodd sin banehalvdel de siste 10 minuttene. Bortelaget kjører kampen fullstendig.
'62
Tellefeil bak hos MK. Et dårlig touch hindrer Aasen en stor mulighet. Kydland får tak i ballen, og får frispark.
'61
Stray Tjaum får gult kort i kjølevannet av kontringen. Bra dømt av dommer.
'60
Store muligheter for Brodd som kontrer. Kommer 2 mot 2. Ballen havner hos de Souza. Høksaas redder, men gir retur. Aasen sin retur stryker stolpen.
'59
Gult kort til Gjerde på bortelaget.
'57
Frispark til Brodd. Stray Tjaum som får det mot seg ved å låse ballen nede ved hjørneflagget. Innleggsposisjon. Ender med et hjørnespark.
'54
Gult kort til Brodd sin trener for protester på sidelinjen. Assistentdommer som har sett seg lei av klaging på hoveddommer.
'52
Gult kort til de Souza som klipper ned Abrahamsen på vei fremover. I forkant av det gule kortet vil Brodd ha straffespark. Dommer vinker spillet videre.
'51
Stray Tjaum feilberegner et fremspill fra Brodd. Ballen spretter til de Souza. Meget god redning på avslutningen på Høksaas.
'51
Frispark til MK. Abrahamsen med innlegget. Heades ut. Culibrk forsøker seg på et skudd fra distanse. Høyt over mål.
'49
Tobias Sira Hansen skal heade ballen tilbake til Høksaas. Setter sistnevnte på prøve som må gjøre en kvalifisert redning for å hindre selvmål.
'48
Hjørnespark til Brodd. Høksaas bokser ballen ut av farlig område.
'46
MK sparker i gang 2.omgang.
'48
Pause i Idrettsparken. 1-1. Bortelaget Brodd kom best i gang, og fikk en scoring før kvarteret var spilt. Et meget direkte bortelag i sin spillestil slår mye langt i bakrom. Etter en famlende start, så kom MK mer og mer inn i kampen. Hjemmelaget hadde skapt lite, men nok en gang kommer målet på en dødball. Kydland raget høyest på bakre stolpe, og får ballen så vidt over streken. Dermed er det 1-1 i Idrettsparken. Flere lyspunkter fra hjemmelaget i dag. Reme Lid har spilt meget bra. Det samme har Wigemyr Hagen som endelig spiller på den plassen han er best. Nemlig som kant. En spennende 2.omgang i vente. Her er det muligheter for årets første trepoenger.
'45
Dødball til bortelaget. Blir svingt inn. Sveindal setter ballen i mål, men blir avblåst for angrep på keeper. Ikke de store protestene.
'44
Der skulle det stått 2-1. Igjen utfordrer Wigemyr Hagen. Skal egentlig skyte, men blir et innlegg til Culibrk som er på blank kasse. Ballen blir akkurat for lang, og avslutningen til MKs nummer 22 går i nettveggen.
'41
En helt annen mentalitet i dagens MK-lag enn det var mot Vidar. Hjelper også med to spillere som har spilt stopper tidligere. Reme Lid som er junior har gjort sakene sine meget bra i denne omgangen.
'40
Kampen er i gang igjen, og Abdi er heldigvis på beina igjen!
'37
Øyvind Nilsen ser det samme som alle andre. Rasende på dommer, men belønnes med samme straff som Wiig Hagen. Gult kort.
'37
Der er Wiig Hagen meget heldig som får bli på banen. Den taklingen er ikke pen. Kommer også inn med høy fart. Abdi ligger nede. Trenerbenken til Brodd er mildt sagt frustrerte over avgjørelsen. Helt hodeløst å gå inn slik. Kunne satt sine lagkamerater i en helt håpløs situasjon. Gavepakke fra dommer sett med hjemmelagets øyner.
'36
MK kjører kampen etter scoringen også. Dette er langt bedre enn det som ble prestert mot Vidar.
'32
Marcano er ikke fornøyd med dommertrioen, og mener han skal frispark ved scoringen. Prater på seg et gult kort.
'32
Frisparket er rett foran hjørneflagget. Slås inn på bakre stolpe. Kydland henger høyt og header ballen i mål. Utrolig viktig scoring for hjemmelaget. 1-1
'31
Wigemyr Hagen har lyst å vise seg frem mot gamleklubben. Frisk på venstrekanten. Aasen må ta i bruk ulovlige midler for å stoppe han. Frispark til MK.
'30
Brodd er ekstremt direkte i spillestilen. Spiller i bakrom med en gang det er mulighet. Det var slik scoringen også kom. Lang ball i bakrom.
'28
Wiig Hagen prøver seg på et frekt touch for å komme seg alene med keeper. Lykkes nesten.
'27
Til tross for kun to treninger fra Stray Tjaum, så tar han for seg i nærkampene og duellene. Vinner mange av de også.
'26
Dommer har ikke lagt opp til drikkepause midt i omgangen.
'25
Stopp i spillet når Kydland tar telling etter en hodeduell. Kommer seg opp igjen, og spillet er i gang igjen.
'23
Abrahamsen gjør et tungt returløp, og hindrer et farlig innlegg fra Aasen. Blir hjørnespark. Det slås over alt alle, og til innkast for MK.
'19
Der får vi faktisk et feilkast fra målscorer Aasen. Sjelden vare. Glipper ballen i det han skal kaste.
'17
Litt offensive tendenser fra MK der. Får flyttet opp spillet. Ballen havner hos tidligere Brodd-spiller Marius Wigemyr Hagen. Kommer seg greit forbi Sveindal, men litt langt touch gjør at Brodd får kontroll på ballen.
'14
0-1 til Brodd ved toppscorer Vegard Aasen. En lang crossball til høyrekanten. Faller ned til Aasen som er klinisk foran mål. Ser fryktelig enkelt ut.
'12
Brodd lykkes med presset sitt innledningsvis, og MK sliter med å få i gang noe pasningsspill.
'10
Kydland har ikke kontroll bak seg, og stusser til et unødvendig hjørnespark. MK får kontroll på ballen.
'9
Trenerbenken til Brodd vil ha straffe. I en duell mellom Jor og Høksaas, så mener førstnevnte at Høksaas kommer inn med strakt bein. Dommer vinker spillet videre.
'8
Frisparket har for mye luft, og daler inn i armene til keeper Jacobsen. Habib forsøker seg på skudd fra distanse. Går via en Brodd spiller, men Jacobsen redder.
'7
Gult kort til Vik. Klipper ned en MK-spiller på vei fremover.
'6
Gedigen mulighet til Brodd. Slår igjen inn i bakrom på temposvake stoppere. Vipper ballen over mål. Burde fått til mer der Jor.
'5
Frispark til Brodd. Skyter fra 30 meter. Høksaas bokser den til hjørnespark. Aasen slår den utoverskrudd. MK klarerer.
'3
Brodd med ball i bakrommet mot Assad. For upresis og går over dødlinja og til femmeter.
'1
Brodd tar avspark i solskinnet.
'0
Begge lags kapteiner hilser på dommertrioen som har valgt turkis overdel og svarte shorts.
'0
Spillerne entrer banen i strålende sol og en strøken gressmatte. MK i grønt og hvitt. Brodd i hvitt og grønt. Er også noen fra Stavanger som har tatt turen til Norges sydligste by.
'0
Det er satt ut bøtter ved linjene i dag. For i dag er det fryktelig varmt i Idrettsparken. Undertegnende som stort sett har ullfrotte som sitt vanlige plagg har byttet dette med t-skjorte og shorts. Det vil etter all sannsynlighet bli drikkepause midt i hver omgang. Vi har sett tidligere at pauser i omgangen kan brukes godt til taktiske endringer.
'0
Sveindal på Brodd er for ordens skyld tidligere MK-spiller Mads Svenidal. Mandalitten er 77 kamper for hjemmelaget.
'0
Brodd stiller med følgende 11: Jacobsen; Marcano (K), Vik, Sveindal, Nilsen, Abdi, Gjerde, Assad, de Souza, Jor, Aasen. Benk: de Jong, Sveingard, Ahmed, Haarberg, Gregerechi, Mairah, Ngando, Emanuelsen.
'0
MK stiller med følgende lag i en 4-1-4-1 formasjon: Bård Høksaas; Tobias Sira Hansen, Amaldus Reme Lid, Fredrik Stray Tjaum, Frede Kydland; Marko Culibrk (K); Mathias Wiig Hagen, Alf Marius M. Abrahamsen, Behzad Habib, Marius Hagen; Fredrik Soteland. Benk: Heine Danielsen Møll, Stein Ove Abrahamsen, Dejan Prelevic, Benjamin R. Antonsen, Kjetil Berentsen, Lewi Brandser.
'0
Lagoppstilling blir lagt ut her klokken 13:45.
'0
Norsk Tipping levner få sjanser til MK. Du får hele 4,60 i odds på hjemmeseier og uavgjort. 1,40 på seier til bortelaget. Som forøvrig må spille i bortedrakter da de deler samme grønne draktfarge som MK.
'0
For bortelaget har sesongstarten vært langt lystigere enn hjemmelaget har hatt. 11 poeng på seks kamper. Seier mot Vigør, Sandefjord 2 og Fram Larvik, samt uavgjort mot Staal Jørpeland. Eneste tapet for sesongen kom hjemme for Sandnes Ulf 2. Vegard Aasen er toppscorer for Brodd med tre mål. Det er like mange mål som MK har scoret til nå i sesongen.
'0
Det er fremdeles noen tunge skadefravær. Kaptein Tobias Aanensen er ute en god stund. I tillegg er Bendik Valand, Isak Vinsjevik og Thomas Bayene usikre til dagens kamp. En tidligere kjenning Fredrik Stray Tjaum har trent med laget, og vil nok være aktuell til dagens kamp. 33-åringen kjenner til Rogalandsfotballen etter å ha spilt i Vaulen og Madla da han bodde i Stavanger.
'0
Til tross for et lite cupeventyr i starten av sesongen er tallene meget dystre i seriespill. MK ligger på bunnen av tabellen med to poeng på seks kamper. Uavgjort mot Start 2 borte og Sola hjemme. Ellers har det vært tap mot Vindbjart, Staal Jørpeland, Vidar og sist mot Pors ble det 5-0. Laget mangler en spiller som kan score mål. Det viser også statistikken der de grønne og hvite bare har scoret tre mål på dobbelt så mange kamper.
'0
Hei, og velkommen til livedekning av MK-Brodd. Det er er en strålende 2.pinsedag i Mandal. Avspark på en strøken gressmatte er klokken 15:00.