'56
Mål
'85
'
Det ender 5-0. Gudan trenger støtte på neste kamp for å få årets første trepoenger. Kom og støtt MK hjemme i idrettsparken neste mandag 20.05 mot Brodd.
'87
Gult kort til Pors sin trener
'85
Nok et brudd på egen banehalvdel for MK. Pors setter 5-0.
'83
Flott MK spill og stor mulighet for Mathias Hagen.
'74
Gult kort Frede Kydland
'70
Tre spillerbytter på MK. Ut går Behzad Habib, Lewi Brandser og Henetha Heh. Inn kommer: Benjamin Antonsen, Amaldus lid og debutant Kjetil Berentsen.
'56
Marius Hagen skal slå en langpasning og treffer Culibrk i ryggen. Pors går rett i angrep og det ser enkelt ut når de setter inn 4-0.
'55
Hjørnespark fra Pors som blir en stor mulighet. God redning av Bård Høksaas til nytt hjørnespark
'46
Andre omgang er i gang
'45
Da går lagene til pause på stillingen 3-0. Pors vært det beste laget med et par store muligheter i tillegg til scoringene. MK har vært i nærheten av å skape noen gode muligheter ved noen tilfeller, men det blir sjeldent farlig.
'41
Pors med ny stor mulighet. Ender med hjørnespark
'35
Gult kort til Pors-spiller Simen Thorsen
'27
Bård Høksaas redder straffesparket som settes midt i mål. Returen derimot settes enkelt i hjørne. 3-0
'24
Langt utspark fra Pors sin keeper over MK's forsvarslinje. Ender med et straffespark til Pors og gult kort til Mathias Hagen.
'18
Godt skudd fra 18 meter av dagens kaptein, Marko Culibrk. God redning av keeper og hjørnespark til MK
'15
Stor sjanse på hjørnespark. Nok en viktig redning av Høksaas.
'14
Hjørnespark til Pors. Pors hadde en stor mulighet for et par minutter siden. Viktig redning av Bård Høksaas.