Norsk Tipping-Ligaen avd. 2
04. May 2024
15:00
Idrettsparken Stadion
MK
SLUTT
2
-
4
Vidar
Marchewka
'21
Gramstad
'22
Haughom
'38
Abrahamsen
'44
Hesby
'65
Selvmål
'76
'94
Slutt i Idrettsparken. Stillingen blir 2-4. La oss håpe at dette ble bunnpunktet sesongen. For dette minner litt om da MK tapte mot Søgne i Idrettsparken 11.juni 2018. Mangel på erfarne spillere på banen. I dag var det gutter mot menn. Kampens resultat speiler ikke dominansen som Vidar hadde, og MKs keeper Høksaas ble kåret til MKs beste spiller. Fullt fortjent, men det sier mye om hvor lite MK skaper offensivt. Man kan jo stille spørsmål om at MK har tatt for lett på denne sesongen med tanke på å erstatte spillere. Simon Valand og Sivert Sira Hansen har gått til et høyere nivå. Ingen spiss er hentet inn, og laget skriker etter en målscorer. I fjor ble Tobias Aanensen toppscorer. Når det i tillegg renner inn mål bakover, så må det diskuteres hva som skal gjøres. For dette kan ende opp med 4.divisjon hvis det ikke skjer noe. Det må ikke skje. Vi takker for at fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en fin helg videre.
'89
Mye rart som skjer i sluttminuttene. MK er ikke i nærheten av å true Vidars banehalvdel. Det er helt dødt ute på banen. Ingen som roper eller gir direktiver. Mangler tydelige ledere ute på banen. Virker ut som de fleste bare vil inn i garderoben. Alarmerende kamp for spillere, trenere og sportslig ledelse.
'87
MK gjør også et spillerbytte. Ut med Habib og inn med Benjamin Antonsen.
'86
Iversen, Svelland, Eiriksson kommer inn. Ut med Hæstad og to til. Vrient når man ikke har tall på shortsene.
'84
Lite eller ingenting som tilsier at MK skal redusere en gang til her.
'82
Haughom jager ny scoring. Strålende blokkering av Kydland i avslutningsøyeblikket hindrer ny baklengs.
'78
Det soves i bakre rekker hos MK. Haughom sin avslutning med venstrefoten går via en MK-spiller og til hjørnespark. Det ender med et skudd fra spiss vinkel, men Høksaas holder ballen i fast grep.
'76
Og MK reduserer til 2-4 på hjørnespark. Ender opp som et selvmål. 2-4
'75
Krutt i fotballstøvelen til Bayene. Skyter nok en gang fra distanse. Via keeper, stolpen og til hjørnespark.
'71
MK foretar to spillerbytter. Ut med Heh og Omland ,og inn med Max Hagen og Lewi Brandser
'69
Ut med Gramstad og inn med Scheffler.
'65
Og der er det vel avgjort. Hesby forserer forbi noen MK-spillere. Deretter skyter han mot mål. Skuddet treffer Damman, og ballen går i bue over Høksaas. 1-4.
'63
Spillerbytte på Vidar. Ut med Marchewka og inn med Ismaili.
'62
Høksaas gjør en ny god redning på frisparket. Det ender med et hjørnespark som går over alt og alle, og til femmeter.
'61
Gult kort til Thomas Bayene.
'60
Kampen står og vipper litt nå. 2-3 og det er full fyr i denne kampen. Skulle Vidar kontre inn 1-4, så skal det mye til for at hjemmelaget kommer tilbake.
'56
Isak Vinsjevik er også ute for å diskutere med Abrahamsen og Fagnastøl om hva de kan gjøre for å endre kampbildet. Sender Brandser og Hagen i oppvarming.
'55
Frispark til Vidar fra cirka 25 meters hold. Gramstad som skal skyte. Det har han nok gjort bedre før. Langt utenfor.
'52
Skudd fra Abrahamsen fra distanse. Et stykke utenfor mål.
'50
MK har gjort et spillerbytte i pausen. Ut med Wigemyr Hagen og inn med Fredrik Soteland.
'49
Gult kort til Machewska som stempler Habib på MKs banehalvdel.
'49
Tempoproblemer bak hos MK. Høksaas holder seg varm med en ny redning.
'48
Ingen bytter, men Habib og Abrahamsen har byttet plass. Sistnevnte midtbane og førstnevnte venstre kant.
'46
Vidar sparker i gang 2.omgang, og bortelaget går rett i angrep. Svært nære på at det blir 1-4.
'47
Pause i Idrettsparken. Stillingen er 1-3. Det mest positive med denne omgangen er at MK faktisk er med i denne kampen. Vidars sisteskanse ga en hjelpende hånd til hjemmelaget som reduserte like før pause. Mangel på relasjoner mellom Damman og Kydland i midtforsvaret har vært tydelig. MK sliter også med å produsere noe fremover. Når det i tillegg lekker bakover, så blir det vanskelig å vinne fotballkamper. La oss håpe at MK kommer ut i en helt annen forfatning i 2.omgang. Da kan det være mulig å snu dette. Vidar er ikke et fantastisk fotballag, men det har vært klasseforskjell mellom lagene i denne første omgangen.
'46
Direktesport sin kommentator har tydeligvis ikke vært i Idrettsparken tidligere. Møter opp i tynn genser og shorts. Da er det faktisk fortjent at man fryser.
'44
Så reduserer MK! Vassenden med en gavepakke til hjemmelaget. Igjen så roter Vidars sisteskanse med å få klarert ballen. Omland vinner den. Spiller den til tilbake til Alf Marius Abrahamsen som triller ballen enkelt i mål. 1-3. En livline til hjemmelaget. Strålende jobb av Omland i forkant som aner at Vassenden skulle surre det til.
'44
Strålende beinparade av Høksaas hindrer 0-4.
'42
Omland får en heading på mål. Er presset i avslutningsøyeblikket. Enkelt for keeper.
'38
Haughom lurer offsidefella. Alene med Høksaas gjør han ingen feil. 0-3. Det begynner å se stygt ut resultatmessig også, men det er ikke noe å si på det. Katastrofralt svakt av hjemmelaget.
'35
Alf Marius Abrahamsen blir felt på vei fremover av Aanonsen. Frispark til hjemmelaget. Bayene skal ta det. Prøver seg på en sylfrekk variant, og er veldig nære ved å lykkes. Smeller til direkte. Ballen fyker i stolpen.
'34
Vidar kontrer og er nære 0-3. Høksaas ordner opp.
'33
Den første sjansen til MK kommer etter en drøy halvtime. Omland vinner ballen inne i 16-meteren. Legger nydelig 45 grader ut til Heh. Han skyter på direkten, men avslutningen blir for svak. Der kunne og burde det stått 1-2.
'30
Hjørnespark til bortelaget etter en periode der MK har hatt litt ball. Ikke vært heldige med avleveringer av frispark og hjørnespark Vidar. Greit det for hjemmelaget. Hvis ikke kunne det sett langt mer dystert ut på resultattavla.
'26
Frispark til Vidar fra 20 meter. Gramstad og Hæstad med ballen. Det blir Gramstad. Får den over muren, men den går utenfor. MK er ikke i nærheten og i skrivende stund er det divisjonsforskjell mellom lagene. Hjemmelaget får ikke noe til å fungere.
'24
Frispark til Vidar som de legger inn i feltet. Farlig. Omland klarerer til hjørnespark. Det får MK klarert til et innkast.
'22
Vondt blir til verre minuttet etter. Mangel på press fra hjemmelaget. Gramstad får lade upresset fra 16 meter. Setter ballen hardt nede i hjørne, og det er 0-2 i Idrettsparken.
'21
0-1. Så veldig enkelt ut. Lang ball opp mot Marchewka. Bayene bommer på ball og markering. Da er førstnevnte iskald alene med Høksaas.
'18
Innlegg fra Rogne. Høkaas fint ute i feltet og bokser ballen ut.
'16
Vidar nære på å få ballen i en farlig posisjon inne i 16-meteren, men MK får klarert ut til innkast.
'12
MK gjør spillerbyttet. Ut med Prelevic og Henehta Heh. Førstnevnte spilte kamp for MK 2 på mandag denne uka. Rister på hodet og tar seg til lysken.
'10
Dejan Prelevic nede for telling. Ser ikke bra ut, og Heh gjør seg klar for å komme inn. Kunne se ut som en lyskestrekk.
'8
Frispark til Vidar ut mot hjørneflagget. Fryktelig avlevering, og ender med innkast.
'7
Frede Kydland kommer alt for sent inn i ei takling. Kommer inn med mye fart også. Burde vært gult kort, men dommer lønner seg med tilsnakk.
'5
Gramstad går i feltet. Spretter raskt opp igjen i en duell med Damman. Ellers er det gledelig å se at gressmatta ser grønn og fin ut. For ordens skyld, så er Vidar et av få lag sammen med MK som spiller på naturgress i avdelingen.
'2
Prelevic forserer på høyrekanten, men får ikke lagt inn ballen. Spiller seg fint ut i forkant der MK.
'1
Omland setter i gang kampen.
'0
Begge lagene samles i en ring før kampstart.
'0
Isak Vinsjevik er blitt skadet på oppvarmingen. MK må gjøre endringer. Kydland som stopper, Hagen ned som kant og Prelevic inn på kant.
'0
Vidar stiller med følgende lag: Vassenden; Hovland, Kolnes, Aanonsen, Rogne, Remme, Hesby, Gramstad, Hæstad, Marchewka, Haughom. Ørn, Eltervåg, Ismaili, Scheffler, Iversen, Svelland, Eiriksson.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas ; Frede Kydland, Sebastian Damman, Isak Vinsjevik, Thomas Bayene; Marko Culibrk (K), Behzad Habib; Alf Marius Abrahamsen, Mathias Wiig Hagen, Marius Wigemyr Hagen; Endre Omland. Benk: Heine Danielsen Møll, Amaldus Reme Lid, Henehta Heh, Fredrik Antvort Soteland, Benjamin Antonsen, Lewi Brandser, Max Hagen.
'0
Kommer tilbake med lagoppstillinger til begge lag klokken 13:45.
'0
Norsk Tipping setter laget fra Lassa i Stavanger som favoritter i dagens kamp med 1,75 i odds. MK 3,15 og uavgjort 4,30. Et lite oddstips er at man kan tenke det er verdi i seier til hjemmelaget. Som nevnt er det et sterkere lag enn både mot Sola hjemme og Staal Jørpeland borte.
'0
Når det gjelder MK, så begynner det å komme tilbake spillere fra skade. Marko Culibrk er tilbake til tross for at han pådro seg et unødvendig rødt kort da han spilte for MK 2 i 6.divisjon mandag. Heldigvis for 27-åringen, så trenger han kun å sone i den divisjonen det røde kortet kom, og er dermed spilleklar til dagens kamp. Tilbake er også Mathias Wiig Hagen, Marius Wigeymr Hagen og Alf Marius Abrahamsen. Tobias Aanensen var på MR i går (fredag) og avventer svar på denne. Bendik Valand er også utilgjengelig til dagens kamp. Samtidig er laget styrket sammenlignet med troppen som reiste til Jørpeland forrige lørdag. Seieren glapp på overtid.
'0
I motsetning til MK som ikke har funnet den spissen som kan score mål, så har Simen Haugom på motstanderlaget Vidar kommet godt i gang med sesongen med fire scoringer på tre kamper. Hattrick i forrige kamp mot Sandefjord 2 lar seg selvsagt høre.
'0
Vidar på sin side startet med et knepent bortetap mot Pors før de slo Vigør. Tap mot Fram Larvik og seier mot Sandefjord 2. 6 poeng på 4 kamper og 8.plass på tabellen.
'0
MK jager sin første trepoenger for sesongen. Tap mot Vindbjart, uavgjort mot Start 2 og Sola, og tap mot Staal Jørpeland er fasit for MK etter to poeng på fire spilte kamper. MK ligger i skrivende stund på 12.plass, og nedrykk.
'0
God lørdag, og hjertelig velkommen til dagens liveoppdatering mellom MK og Vidar. Kampstart denne nydelige vårdagen er klokken 15:00.

Kommer