Norsk Tipping-Ligaen avd. 2
20. Apr 2024
15:00
Idrettsparken Stadion
MK
SLUTT
1
-
1
Sola
Formo (p)
'44
Valand (p)
'55
'94
Slutt i Idrettsparken. Det ender med poengdeling og 1-1 i Idrettsparken. Etter en uhyre svak førsteomgang, så hever MK seg kraftig i 2.omgang. Utligner tidlig til 1-1 ved Valand. Deretter har MK mange muligheter, men laget mangler åpenbart en som kan sette ballen i mål. En tydelig målscorer. Dermed står MK med fattige to poeng etter tre kamper. Neste kamp er hjemme mot Bryne i cupens 2.runde. Kampstart onsdag 24.april er klokken 18:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en fin lørdag videre.
'93
Hjørnespark til Sola. Blir klarert.
'91
På overtid.
'89
Skudd fra Valand fra spiss vinkel. Keeper med beinparade. Nå hadde MK fortjent å lede.
'87
Skudd fra Sira Hansen. Keeper gir til hjørnespark. Ender med frispark til bortelaget.
'85
Nå er MK nære. Heading fra Omland. Keeper redder. Sola virker fryktelig slitne.
'80
Hjørnespark til MK. Farlig slått. Keeper får en hånd på den.
'79
Nytt spillerbytte på Sola. Ut med Rossavik og inn med Kolding.
'77
MK må også gjøre et bytte. Ut med Karlsen, og inn med Amaldus Reme Lid.
'76
Spillerbytte på Sola. Inn med Bærheim.
'72
Det påfølgende frisparket er svakt avlevert av Vinsjevik.
'71
Gult kort til Formo. Holder igjen Kydland på vei fremover.
'69
Enormt forarbeid av Karlsen. Legger inn til Brandser som legger den til rette for Omland. Han skyter på halvvolley, men til side for mål. Fint angrep av hjemmelaget.
'68
Nå snør (!) det faktisk i Idrettsparken.
'67
Spillerbytter på MK. Ut med Soteland og Heh. Inn med Endre Omland og Lewi Brandser.
'65
Hjørnespark til MK. Heading fra Valand, men til side for mål. Er absolutt muligheter for tre poeng her. Sola virker slitne.
'64
Gult kort i samme situasjon på Asheim.
'64
Bayene blir tatt, men igjen kan dommer klare å se fordel av ballen. Gylden kontringsmulighet.
'3
Bytte på Sola. Ut med Osland og inn med Stokkedal.
'59
MK kontrer ved Prelevic. Legger ballen tilbake til Kydland. Han skyter fra snaut 20 meter, men skuddet går til side for mål.
'58
Ganske åpent mellom midtstopperne Vinsjevik og Sira Hansen. Sola finner dette rommet gang på gang.
'57
Hjørnespark til Sola. Høksaas og MK klarerer ballen ut.
'55
Valand setter den sikkert. Sender keeper motsatt vei. Balanse i regnskapet og 1-1 i Idrettsparken. Ingenting å si på straffesparket.
'54
Straffe til MK! Kyllingstad feller Heh. Valand som skal ta det.
'51
Prelevic utfordrer på fart. Det gjør han bra. Upresist innlegg, men det treffer faktisk toppen av tverrligger. Nære på at den daler i lengste hjørne.
'48
Abrahamsen og Fagnastøl setter Omland i oppvarming. Gjort litt endringer på posisjoner i 2.omgang MK. Bayene ned på backen. Kydland på midten.
'46
2.omgang er i gang, og den starter med en gedigen mulighet til Sola og Kristoffersen. Får ballen perfekt fra 12 meters hold. Brenner til, men skyter utenfor.
'46
Bytte på MK. Ut med Habib og inn med Max Hagen.
'47
Da er det pause i Idrettsparken. 0-1 i en fryktelig svak 1.omgang av MK mot et nyopprykket 4.divisjonslag. Tapet av Aanensen tidlig i kampen er tydelig å se. For lite balltempo og mye upresist fra hjemmelaget. Bortsett fra redningen på strek har ikke MK bydd på det store. Et par skudd kan legges til. Omland er på benken. Trenger noe mer muskler mot robuste midtstoppere for Sola. Heh og Soteland har fått til svært lite de første 45 minuttene. Så får vi se om et godt trent MK-lag klarer å snu denne kampen. En ting er sikkert; det er ikke to blide trenere Abrahamsen og Fagnastøl i den MK-garderoben i pausen.
'47
Ny TV-redning av Kylllingstad på skudd fra Valand. Hjørnespark til MK. Like etter kontrer Sola på hjørnesparket. Rossavik med skudd rett på keeper.
'46
Gult kort til Håvard Kristoffersen for en felling på Isac Karlsen.
'44
Høksaas går riktig vei, men straffesparket er godt nok plassert fra Formo. 0-1 til Sola, og det er ikke ufortjent. Fryktelig svak omgang av MK.
'43
Straffespark til Sola. Høksaas feller en spiller fra Sola på vei i gjennom.
'42
Skudd fra Bayene. Treffer godt. Keeper gjør vel det vi kan kalle en TV-redning. Returen plukker Soteland opp, men han har vært i offside.
'41
Nok et hjørnespark til Sola. Tar den kort. Rapp avslutning fra Osland. Langt over.
'38
Bård Høksaas våken på en gjennombruddspasning fra bortelaget. Sola absolutt på høyde med hjemmelaget her. Vinner i skrivende stund et hjørnespark. Blir ikke noe farligheter ut av den.
'36
Prelevic utfordrer på høyrekanten. Får et langt touch og ballen er over linja før innlegget kommer.
'33
Makro Culibrk ser også kampen fra tribuneplass etter at han soner karantene etter det røde kortet mot Vindbjart. Et stort savn på en det som blir en tung og seig gressmatte utover i kampen.
'31
Skudd fra Formo fra distanse. Høksaas snapper opp sin egen retur på skuddet.
'30
Frispark til Sola etter takling fra Karlsen. Dommer burde sett an fordelen der til bortelaget, men blåser med ryggen til fordelen.
'27
Sola kontrer. Sira Hansen avverger til hjørnespark for bortelaget. Hardt mot keeper. Høksaas bokser ballen ut av feltet.
'27
Lov å tenke skudd fra distanse her for nå kan både ballen og banen bli sleipe. Keeper Kyllingstad har ikke vist veldig patent keeperspill den første snaue halvtimen.
'25
Sola kontrer, og Prelevic sover. Berntsen alene med keeper. Heldigvis er Prelevic langt raskere enn Berntsen, og løper opp ballen.
'24
Frispark til MK ut mot hjørnet av 16 meteren på venstre side. Habib som skal slå den inn. For noen muligheter! Kyllingstad ute og flakser i feltet. Får ikke tak i ballen. Kydland vipper ballen mot mål, men Dahlseng redder på strek. MK fortsetter presset, og ballen blir nok en gang reddet på strek. Nære på for MK!
'23
Og der kom det meldte regnet. Nå bøtter det ned, og folk trekker inn under tak.
'17
Det er noe tamt over denne kampen til nå. MK sliter med å få opp tempo i ballen. Mange spillere her som ikke har startet sammen før. Litt relasjonelle utfordringer innledningsvis for hjemmelaget. Stein Ove er overhodet ikke fornøyd med tingenes tilstand.
'13
Sola får kampens første hjørnespark. Svakt slått av Osland. Valand klarerer til et innkast. Farligere det. MK får klarert etter litt klabb og babb i feltet.
'12
Prelevic slår et frispark. Går helt inn i Kyllingstad sine vinger.
'10
Bayene tar plassen til Aanensen. Prelevic går ut på høyrekanten. Soteland over på venstre.
'8
Aanensen må ut. Inn kommer Dejan Prelevic. Bendik Valand overtar kapteinsbindet. Ser naturligvis ikke fornøyd ut Aanensen. Kampen mot Bryne ryker fort.
'7
Ikke en overbevisende start av hjemmelaget.
'5
Aanensen nede med en smell. Ser ut som han må gi seg. Smått krise med tanke på både denne kampen og cupoppgjøret onsdag mot Bryne. Kommer seg heldigvis opp på beina igjen. Er også kommet inn på banen.
'3
En liten kuriositet er at kampen startet tre minutter før klokken var 15:00. Sjelden vare i dagens fotball.
'1
Heh tar avspark, og kampen er i gang.
'0
Begge lags kapteiner på hverandre før begge samler sine spillere i en ring.
'0
Lagene entrer banen. MK i grønt og hvitt. Sola i gult og svart. Sola (den som er på himmelen) har forsvunnet, og vinden har på vanlig vis tatt seg opp.
'0
Bortelaget Sola starter med følgende 11: Killingstad; Osland, Sebulonsen, Dahlseng, Asheim, Rodge, Formo, Stokkedal, Berntsen (K), Kristoffersen, Rossavik. Benk: Joa, Mossmann, Kolding, Østrem, Bærheim, Haga.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas, Isac Karlsen, Isak Vinsjevik, Tobias Sita Hansen, Frede Kydland; Behzad Habib, Bendik Valand, Fredrik Soteland, Tobias Aanensen (K), Thomas Bayene; Henehta Heh. Benk: Fenris Lindland, Amaldus Reme Lid, Dejan Prelevic, Endre Omland, Lewi Brandser, Max Sandåker Hagen.
'0
Det er meldt overskyet og 10 grader i Idrettsparken når kampen starter. Ikke så mye vind heller sjokkerende nok, så alt ligger til rette for en god kamp. Forhåpentligvis tar MK årets første trepoenger.
'0
Norsk Tipping leverer som vanlig odds på disse kampene. MK er klare favoritter på oddsen. 1.48 for hjemmeseier, 4.80 for uavgjort og 4.20 for at alle poengene blir med tilbake til Rogaland.
'0
Så spørs det hvor mye MK har cupoppgjøret mot Bryne i tankene før denne kampen mot Sola. MK møter som kjent Bryne til dyst førstkommende onsdag i Idrettsparken. Skulle MK gå videre fra den runden, så trekkes kampene fra runde 3. Dermed kan MK hypotetisk sett få veldig lang reisevei til et oppgjør.
'0
Motstanderlaget Sola har møtt to andrelag til nå i sesongen. Knepen seier 2-3 mot Sandnes Ulf 2 på en kort bortevisitt. Hjemme mot Sandefjord 2 ble det uavgjort 2-2 på eget naturgress. Det er dermed vanskelig å si hvor godt det nyopprykkede laget fra 4.divisjon står seg mot andre lag. Som kjent er det ofte usikkert hvilket lag andrelagene stiller. På våren er det mye juniospillere som slipper til. Hvis laget sliter på høsten, så mobiliserer de gjerne med en sterkere tropp. Spesielt på hjemmebane.
'0
Etter et fantastisk cuptriumf mot Start, så var det mange tunge bein forrige lørdag mot Start 2. Kampen startet bra, men spesielt 2.omgang var tung for mange. MK ledet tidlig 1-0 etter scoring av Heh. Start 2 utlignet på et flott skudd, men her var det svært dårlig press på ballfører, og Gummedal kunne prikkskyte den ballen i lengste hjørne fra 17 meter. Dermed står MK med 1 poeng på 2 kamper i avdeling 2.
'0
Hjertelig velkommen til livedekning av MK-Sola i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2. Avspark i Idrettsparken er klokken 15:00.

Kommer