Norsk Tipping-ligaen avd. 2
07. Apr 2024
15:00
Idrettsparken Stadion
MK
SLUTT
0
-
1
Vindbjart
Kjølsrud
'27
'97
Slutt i Idrettsparken. Vindbjart vinner 0-1 i en sjansefattig fotballkamp. Bortelaget var meget solide bakover. MK sover ved en anledning i 1.omgang. Der straffer Vindbjart MK, og det er det som er forskjellene på lagene i dag. Neste kamp for MK er cupoppgjøret førstkommende onsdag mot IK Start. Den har kampstart 18:00. Etter kampen mot IK Start møter MK IK Start 2 til seriekamp på Sparebanken Sør Arena lørdag 13.april. Den har kampstart klokken 14:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en fin søndag videre!
'92
Kunne vært et gult kort der til Roppestad, men unngår det.
'90
Og der er vi inne i det siste ordinære spilleminuttet. Tiden begynner å renne ut for hjemmelaget nå.
'87
Bendik Valand avslutter fra distanse. Himmelhøyt over.
'86
MK gjør sitt fjerde spillerbytte. Ut med Habib og inn med Ryberg Antonsen.
'82
Inne i de 10 siste minuttene av kampens ordinære spilletid. MK har ikke skapt noe farlig siden skuddet til Bayene. Diskuterer Abrahamsen og Fagnastøl på sidelinjen. Skal de kaste inn noe mer fra banken her?
'79
Frispark til Vindbjart. Skal løftes inn i feltet. Klareres til hjørnespark for bortelaget. MK får klarert.
'76
Vinsjevik går ut. Inn kommer Soteland.
'75
Vinsjevik nede for telling i det speaker melder om 524 tilskuere til denne kampen.
'69
MK foretar også bytter. Ut med Sira Hansen og Bayene. Inn med Isac Karlsen og Henetha Heh. Legger også om til tre bak nå MK.
'68
Bytter på bortelaget. Inn med Eikeland og Arezou. Ut gikk Aamodt og Gregezi.
'65
En suser fra Bayene fra 20 meters hold. Snitter stolpen og til utspill. Er absolutt muligheter her. Vindbjart har også en adskillig tynnere tropp enn hjemmelaget. Seks spillere i oppvarming hos hjemmelaget. Kan gjøres maksimalt fem.
'64
Isac Karlsen og Heh gjør seg klare på sidelinjen for å komme innpå.
'61
Frispark til Vindbjart. Roppestad slår inn, men Sira Hansen header den ut. Svak dødball.
'60
Blir ikke mindre tungt med 10 mann på hvert lag på denne banen. MK har mistet det lille momentet de hadde før utvisningene.
'58
Spillerbytte på Vindbjart. Ut med Aas og inn med Tallaksen.
'57
Gult kort på Sebastian Damman.
'53
Rødt kort på begge lags spillere. Culibrk og Omarkheil. Culibrk med slag mot hode. Omarkheil angriper Culibrk etterpå. Ikke de enorme protestene på de røde kortene. Het i toppen begge to. Culibrk må dermed stå over neste runde i 3.divisjon. Slik jeg har forstått må karantenen sones i seriespill og ikke cupspill.
'51
MK får sitt første hjørnespark i kampen. MK vil ha straffe etter et par spillere faller i noen dueller. Blir nytt hjørnespark til MK. Aanensen høyest på den, men får ikke ballen på mål
'50
MK startet klart best denne omgangen her uten at de har skapt noen store muligheter, men dominerer banespillet i skrivende stund.
'46
2.omgang sparkes i gang av Mathias Wiig Hagen.
'47
Der blåser dommer av denne 1.omgangen. Vindbjart leder 0-1. En jevnspilt kamp i Idrettsparken på en gressmatte som ikke innbyr til finspill. Begge lagene har slått mye langt. Vindbjart har også fått et angrepsvåpen i form av lange innkast ved Engedal. Men det var tellefeil i forsvaret som gjorde at Vindbjart enkelt kunne sette inn 0-1 etter 27 minutter. Tobias Aanensen og Alf Marius Abrahamsen har vært toneangivende på hver sin kant for hjemmelaget.
'46
Inne i overtiden nå.
'41
Bedre fra MK nå. Skudd fra Abrahamsen fra spiss vinkel. Går på utsida av stolpen og til femmeter. Svært lystne på en utligning nå hjemmelaget.
'39
MK får en dødball som de slår inn i feltet. Ender med en avslutning som keeper enkelt håndterer.
'38
En veldig jevnspilt kamp, men Vindbjart har vært mer solide bakover enn det hjemmelaget har vært.
'33
Stillingskrig etter scoringen.
'27
Vindbjart kommer seg enkelt frem på sin venstrekant. Slår ballen flatt inn, og der kan Kjølsrud enkelt sette ballen i mål fra kloss hold. Vindbjart i overtall inne i boksen i den situasjonen. Fint forarbeid av Aamodt som Kjølsrud kan dele den scoringen med.
'24
Lover svært godt for onsdagens cupoppgjør mot IK Start med tanke publikumsoppmøte. Svært godt med folk til dagens kamp.
'21
Alf Marius Melhus Abrahamsen blir klippet ned innenfor 16-meteren. Straffe til MK, men det så ut som en offside. Etter at hoveddommer har tatt en prat med assistentdommer, så blir det ikke noe straffespark, men offside. Den så helt korrekt ut.
'19
I ferd med å få årets scoring som den første scoringen i Idrettsparken. Tobias Aanesen med et brassespark som går i tverrligger, og over mål. Får en nydelig bue over keeper etter at MK står høyt med forsvarsfireren og vinner ballen midt på banen ved Vinsjevik.
'11
Frispark til Vindbjart i enda bedre posisjon enn MK hadde for et par minutter siden. Wiig Hagen som er for tøff i ryggen mener dommer. Aamodt med et godt forsøk. Skyter den i keeperhjørne. Høksaas har allerede tjuvstartet og er sjanseløs hvis den går mellom stengene. Heldigvis stryker den utsida av stolpen.
'9
Frispark til MK fra 25 meter. Altså skuddposisjon for MKs kaptein, men denne gangen blir det Valand som skyter. Får den over muren, men til side for mål. Heggland hadde vel hatt den om den gikk mellom stengene.
'8
Tobias Aanensen dribler litt på kanten. Gir ballen i støtten til Bayene. Upresist innlegg, og femmeter for Vindbjart.
'7
Soleklart gult kort til Tobias Sira Hansen som stopper en potensiell kontring til bortelaget.
'4
Ellers har Høksaas fått en ny fresh farge på sin keeperdrakt i år. Den er lilla, og kan fra avstand ligne litt på Vindbjart sine drakter.
'3
Lett å se at Gisalon har innprentet en mer direkte spillestil enn de tidligere trenerne Skeie og Hodnemyr. Er krydderfotballen død?
'1
Frispark til Høksaas etter angrep på keeper.
'1
Vindbjart tar avspark og kampen er i gang.
'0
Tobias Aanensen samler MK i en ring før kampstart. Det gjør også bortelagets kaptein Sæther.
'0
Lagene entrer en gressmatte som har sett sine bedre dager. Det er naturlig etter de siste dagers snøvær i Norges sydligste by.
'0
Vindbjart stiller med følgende lag: Heggland; Sæther (K), Kristiansen, Engedal, Aamodt, Omarkheil, Duesund, Roppestad, Gerezgi, Kjølsrud, Aas. Benk: Lindekleiv, Eikeland, Arezou, Rimereit, Tallaksen.
'0
MK stiller med følgende 11 i en 4-2-3-1 formasjon: Bård Høksaas; Tobias Sira Hansen (debut) Isak Vinsjevik, Sebastian Damman, Thomas Bayene (debut); Marko Culibrk, Bendik Valand, Alf Marius Melhus Abrahamsen, Behzad Habib, Tobias Aanensen (K); Mathias Wiig Hagen. Benk: Max Hagen, Lewi Brandser, Isac Karlsen, Frede Kydland, Fredrik Soteland, Dejan Prelevic, Henehta Heh, Benjamin Antonsen.
'0
Klokken 13:45 blir begge lags startellever lagt ut.
'0
Ser vi på oddsen til Norsk tipping er bortelaget knepne favoritter med 2:15 i odds for borteseier. MK står til 2.45.
'0
På trenersiden har det også skjedd endringer. Jon Hodemyr ga seg etter inneværende sesong, og inn har Stefan Gislason kommet inn. Islendingen har hatt en lang spillerkarriere i daværende Tippeligaen. Den defensive midtbanespilleren har spilt for Strømsgodset, Lyn, Viking og Lillestrøm i perioden mellom 2001 og 2011.
'0
Når mange spillere forsvinner, så må også nye spillere inn. Noe Vindbjart har gjort. Ringsbu (IK Start) Berge (IK Start), Aamodt (Randesund). Aamodt har også spilt for MK. Omarkheil (Follo), Kjølsrud (lån fra Jerv), Duesund (lån fra Jerv), Ulstein (Randesund), Karlsen (Morild IL) og Arezou (Trauma) er alle hentet inn for de helblåe. Ulstein var på prøvespill i MK, men valgte til slutt Vindbjart.
'0
Når det gjelder motstanderlaget Vindbjart, så har tidligere MK-spiller Nikolai Aas (Rana FK) forsvunnet fra Vindbjart. Simon Aune (Våg), Abdalhalim (Vigør), Kjeldsberg (Våg), Salvesen (Asker), Grønn Pedersen (07 Vestur), Hagen (Tjørvåg IL), Madsen (Fløy) og Thelle (Nordstrand IF) har alle dratt fra Moseidmoen. Samtlige ni spillere som er listet opp her var involvert i A-lags kamper for Vindbjart i forrige sesong. Det har dermed vært større gjennomtrekk av spillere i Vennesla enn i Mandal.
'0
Men MK har også hentet inn noen spillere. Tobias Sira Hansen (Flekkefjord) og bror til Sivert er blitt hentet. Tobias er en anvendelig spiller. I forrige bortekamp mot Arendal spilte han stopper i 2.omgang, og klarte seg godt. Henehta Heh (Flekkefjord), Thomas Yibio Bayene (Kvinesdal) og Leif Isak Vinsjevik (Giv Akt) er også hentet inn. Sistnevnte som spillende assisterende trener. Isak er meget trygg med ball, og kan skape farligheter med sin gode fot.
'0
Mye har skjedd siden slutten av forrige sesong. Simon Valand (Fløy) Mads Sveindal (Brodd), Jesper Nodland Frajdenrajch (Giv Akt), William Reme Bretvik (Giv Akt) og Sivert Sira Hansen (IK Start) har forsvunnet ut av Idrettsparken. Spesielt sistnevnte vil være et stort savn, slik som han har herjet i 3.divisjon de siste sesongene med sin enorme duellstyrke.
'0
Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av MK og Vindbjart. Kampen som skulle vært spilt lørdag klokken 15:00 ble utsatt med et døgn grunnet snø på gressbanen.

Kommer