'62
Mål
'67
'95
Da er kampen over på Sola stadion. MK ledet fortjent 1-2 etter 1.omgang. I 2.omgang fikk bortelaget det tøft i motvinden. Fikk til svært lite. I tillegg var forsvaret til MK vidåpent på enkelte av scoringene til Sola. Dermed blir det vanskelig å få poeng med seg hjem. MK seiler akterut i avdelingen. To poeng på de siste tre kampene lukter det ikke opprykk av, dessverre. Neste kamp er også i Rogaland førstkommende lørdag. Da er motstander Hinna fotball. Avspark er 14.00. Takk for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en fin søndag videre.
'90
På overtid her nå.
'88
Stor mulighet til Sola, men Hellestø treffer ikke ballen ordentlig. Femmeter til MK.
'85
Dobbeltbytte på MK. Dacic og Silalahi ut. Inn kommer Magnus Aamodt og Theodor H. Gabrielsen.
'84
MK får til lite for øyeblikket. Sola har full kontroll på kampen.
'78
Almin Dacic får gult kort. Kommer inn med høy fart og strake knotter. Det burde også vært rødt kort. Frustrasjon fra MK-spillerne her nå.
'72
Sivert Hansen får marsjordre i en duell mot Berntsen. Ser ut som et karatespark i bakhodet. Klokkeklart rødt kort. Spørsmålet er om dommer velger å gi karantene i mer enn en kamp. Nå skal det bli tungt for MK å få med seg noe fra denne kampen.
'71
Sola er farlige stort sett hver gang de angriper.
'69
Bendik Valand skyter ballen langt over.
'67
Vidåpent forsvar hos bortelaget. Hellestø banker inn 4-2. Kollaps.
'65
Bytte på MK. Ut går kaptein Tobias Aanensen. Inn kommer Alf Marius M. Abrahamsen. Kapteinen fikk gult kort i 1.omgang.
'62
Bøifot slår et vakkert innlegg mellom stopper og keeper. Der er Svela og setter ballen enkelt inn i mål. Svakt forsvarsspill av MK. Sola har snudd kampen. 3-2.
'58
Simen Berntsen får stå helt umarkert fra 12 meter. Headingen er mulig å ta for Østland, men det gjør han ikke. 2-2 og like langt på Sola stadion.
'56
Frispark til MK i god posisjon. 25 meter fra mål. Aanensen slår frisparket, men sklir i det tilslaget kommer. Spretter ut. Hadde passet utmerket å se det frisparket med Benny Hill-musikk.
'53
Spillerbytte på MK. Simon Valand ut. Inn kommer Leif Isak Vinsjevik.
'50
MK får mulighet til å kontre. Silalahi forserer forbi på høyrekanten. Simon Valand får ballen, og forsøker å finne Dovland, men pasningen er svak.
'48
Svak tilbakespill av Sivert Hansen. Blir hjørnespark til Sola. Unødvendig. Bøifot slår den inn i feltet. Sivert Hansen gjør opp for feilen og header ballen bort fra farlig område.
'46
2.omgang sparkes i gang. MK tar avspark og angriper mot vinden.
'47
Da er det pause på Sola stadion. Hjemmelaget startet best. Runar Hansson stanget inn enkelt 1-0. Deretter kom bortelaget mer og mer med i kampen. Peder Dovland har scoret MKs to mål. Dette var Dovland sitt 14.mål på åtte seriekamper. Intet annet enn imponerende. I 2.omgang skal MK angripe mot vinden. Det kan absolutt være en faktor etter pause.
'46
MK vinner et hjørnespark på overtid av 1.omgang. Runar Hansson header nesten ballen i eget nett. MK vinner et nytt hjørnespark, men Sola får klarert.
'44
MK vinner et frispark langt ute på venstreside. I medvinden på Sola stadion skyter Peder Dovland fra 45 meter. Ballen skrur i mål. 1-2. Ikke patent keeperspill av Leinebø, men en spektakulær scoring av MKs toppscorer.
'41
Peder Dovland gjør alt selv. Avslutter vakkert med et skudd lavt i det lengste hjørnet. Leinebø har ikke mulighet, selv om han strekker seg så lang han er. 1-1.
'38
Svela med en god mulighet, men Dacic blokkerer mesterlig. Hjørnespark til Sola. MK får klarert.
'35
Lillebror Bendik prøver å finne storebror Simon Valand uten hell.
'33
Hjørnespark til MK. Innoverskrudd fra Peder Dovland. Klareres enkelt fra Sola. Hjemmelaget snur raskt om. Simen Berntsen får en mulighet, men Gregar Eliassen rydder mesterlig opp med en sklitakling i siste liten.
'31
Tobias Aanensen får et fortjent gult kort når han stopper Bjørnå på en potensiell kontring.
'28
Peder Dovland med et fint raid på høyresiden. Avslutter, men keeper Leinebø gjør en kvalifisert beinparade. Bortelaget som kjører kampen nå. Vinner et hjørnespark. Hjørnesparket fører ikke til noe annet enn at Sola overtar ballen.
'25
Er en kamp som bølger frem og tilbake. Høyt tempo. Av og til litt for høyt tempo for spillerne. Feilpasningene florerer.
'22
Langt innkast fra MK. Klabb og babb i feltet. Eliassen får ballen, men er presset fra en forsvarer. Forsøker seg på et hælspark. Går like utenfor.
'21
Sola får et hjørnespark. Fra samme side som Runar Hansson scoret fra tidligere i kampen. Utoverskrudd. Ender med et skudd fra Bjørnå som er helt ufarlig.
'19
MK flytter frem backene mer nå. Spesielt Eliassen er offensiv. Vinner noen innkast høyt i banen uten at det gir noen form for resultat.
'17
Sola forsøker seg stadig vekk på baller i bakrommet. Der har hjemmelaget vært for upresise.
'14
Sola får hjørnespark. Utoverskrudd. Runar Hansson får stå helt alene i feltet. Stanger ballen i mål. 1-0 til hjemmelaget. Svak oppdekning av MK.
'12
Sola blir snytt for et klart straffespark. Kvinen river en Solaspiller på vei i gjennom. Dommer blåser ingenting. Heldige der MK.
'9
Enorm mulighet til MK. Dovland får lagt til Silalahi. Keeper er utspilt og 16-åringen skal bare bredside ballen i mål. Går utrolig nok utenfor. Der burde det stått 0-1.
'8
Eliassen får ballen på venstre side. Legger inn til Silalahi. Han skyter i Dovland og i mål. Dovland står dessverre i offside. Forstyrrer keeper. Den er soleklar. Sola klager på at de ikke får frispark i en situasjon i forkant.
'5
Det kan virke som at enkelte av MK-spillerne har valgt feil knotter. Sliter med feste.
'4
Sola vært farlige frempå ved et par anledninger i åpningsminuttene.
'1
Vi er i gang. Sola med et meget rart avspark. Forsøker seg på et skudd. Ikke i nærheten. MK triller ball.
'0
Vi er straks klare til avspark. Tobias Aanensen vinner myntkastet. Velger å bytte side. Vinden kan spille en rolle i denne kampen.
'0
Til å være slutten av september, så ser gressmatta meget innbydende ut.
'0
Vi kommer tilbake med flere oppdateringer når det nærmer seg avspark på Sola stadion.
'0
Sola stiller med følgende lag: Eskil Leinebø, Jesper Holta, Daniel Pollen, Steffen Bøifot, Michael Bekke, Herman Rugland, Vetle Hellestø, Runar Hansson, Simen Berntsen, Markus Svela, Sander Bjørnå. På benken sitter Halvorsen, Dale, Ehigiator, Sinland, Tangen, Knarvik, Sebulonsen, Fardan og Lilleås
'0
MK stiller med følgende lag. 4-3-3 formasjon: Martin Østland; Anders T. Kvinen, Sivert Hansen, Callum Tyler, Gregar Eliassen; Almin Dacic, Tobias Aanensen (C), Bendik Valand; Peder Dovland, Simon Valand, Samuel Silalahi. På benken sitter Bård Høksaas, Fredrik Soteland, Magnus Aamodt, Leif Isak Vinsjevik, Alf Marius Melhus Abrahamsen og Theodor Høksaas Gabrielsen. Sistnevnte på benken har ikke spilt en tellende kamp for MK siden 26.oktober 2019.
'0
Hei og hjertelig velkommen til livedekning mellom Sola og MK. Kampen spilles på naturgress i 15 grader og overskyet vær. MK må vinne denne kampen om de skal henge med i kampen om opprykk til PostNord-ligaen. Vindbjart, Staal Jørpeland og Express gikk alle forbi MK etter seier i gårsdagens kamper. MK ligger på 4.plass før dagens kamp. En kamp mindre spilt enn de nevnte lagene.