'73
Mål
'90
'93
Kampen er slutt. Jerv vinner fortjent 0-3 i Idrettsparken, og er videre til andre runde i cupen. Det er ingenting å si på at Jerv er det som går videre her. Etter en svak første omgang av OBOS-liga laget, så skrur Jerv opp et knepp, og får en tidlig scoring i 1.omgang. De dobler ledelsen i det 73.minutt. I håp om å få en redusering, så sender MK spillerne høyere i banen. Dermed er veien kort til mål for Jerv som setter inn 0-3 like før slutt. Svaberget og Jerv kan juble sammen i blussrøyk. MK må nå konsentrere seg om seriespill. Der møter MK Randesund i neste seriekamp. Kampstart kommende lørdag er klokken 15:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en god onsdagskveld videre.
'93
Berglund med et skudd til side for mål.
'90
Auklend med en vakker avslutning i bue over keeper etter at Høksaas har vært langt ute og stoppet et fremspill. 0-3.
'90
Straks inne på overtiden av denne kampen.
'87
Pedro bør ha frispark i duell med Kydland. Dommer vinker spillet videre. Sandstø lite fornøyd på sidelinja. Assistentdommer som får høre det.
'84
Presser på for en redusering her MK. Etterlater store rom bak, men om man taper 0-3 så har ikke det noe å si i dag.
'83
Olsvoll feilberegner et frispark. Mister ballen. Den havner hos Simon Valand, men den går utrolig nok utenfor. Stor mulighet til hjemmelaget.
'82
Spillerbytte på Jerv. Mutsinzi ut. Inn kommer Cijntne.
'82
1364 tilskuere i Idrettsparken i kveld!
'76
Bytte hos Jerv. Grønner ut. Pedro inn.
'75
Bytte hos MK. Stray Tjaum ut, og inn kommer William Bretvik.
'73
Grønner setter den i mål. Høkaas kaster seg riktig vei, men straffen er godt plassert. 0-2. Da skal det mye til for at det skal bli en lang kveld i Idrettsparken.
'72
Straffe til Jerv. Stray Tjaum på etterskudd. Ikke voldsomme protester på den.
'69
MK får en overgangsmulighet, men upresist innlegg fra Omland som har tatt plass på høyrekanten.
'68
MK gjør to spillerbytter. Ut med Prelevic og Osestad. Inn kommer Jesper Ørner Pettersen og Endre Omland.
'65
Hjørnesparket får Høksaas tak i. MKs keeper har vært meget solid til nå. Som han har vært hele sesongen.
'63
Gjør også noen spillerbytter bortelaget. Auklend, Larade og Sandberg skal inn. Ut med Richstad, Krogelien og Wichne.
'63
Hjørnespark til Jerv.
'57
Spillerbytter på MK. Simon Valand og Mathias Wiig Hagen kommer inn. Ut med Arian Gundersen og Bendik Valand.
'54
Bortelaget nære på igjen. MK klarerer på strek. Hjørnespark til Jerv. Flokker seg rundt keeper, og Høksaas får også en lei sol mot seg. Klarer å få et par fingrer på den. Akkurat nå er det bare et lag på banen. MK blir presset langt ned på egen halvdel.
'53
Jerv har fått mer tempo på kampen nå.
'51
Gievær Ugland skaffer bortelaget et hjørnespark. Den header Stray Tjaum mot eget mål. Høksaas gjør en meget god redning, men Phillibert får en enkel jobb med å sette returen i mål. 0-1.
'49
Jerv farlige frempå, men blir avblåst for offside.
'46
Soteland setter i gang 2.omgang. Den starter med runddans ved hjørneflagget. Grønner og Stray Tjaum i duell. Ender med frispark til sistnevnte.
'46
MK stiller uendret til 2.omgang. Det gjør også Jerv.
'46
Pause i Idrettsparken. Det står 0-0 etter 45 minutter spilt. MK har spilt en svært god 1.omgang der de har vært meget dyktige til å variere presshøyden i sitt spill. Jerv på sin side har fått til lite sett bort fra to store sjanser rett før halvtimen var spilt. MK får en god del rom på sidene. Jerv spiller med vingbacker, og det etterlater boltreplass. Kanskje en Mathias Wiig Hagen kan komme inn fra benken å utnytte disse bedre? Jerv har også svært gode spillere å sette inn dersom det skulle bli nødvendig. Divisjonsforskjellen mellom lagene har vært visket ut i denne omgangen, og til tross for at Jerv har byttet ut 8 av 11 spillere som spilte kampen mot Kristiansund, så er det forståelig at de ligger der de ligger i OBOS-ligaen. MK har spillere på benken som kan endre et kampbilde. Stopperne til Jerv vil fort få andre utfordringer hvis Endre Omland blir satt inn her. Det blir en meget interessant 2.omgang i Idrettsparken.
'45
Inne i 1.omgangens siste ordinære spilleminutt.
'43
Frispark til MK. Skal lempes inn. Svakt. Går rett inn i keeperens armer.
'40
MK kontrer etter hjørnesparket, og trekket med å holde tre mann igjen på topp lønner seg. Prelevic med et fint raid. Hardt skudd, men til side for mål.
'39
Hjørnespark til bortelaget. Klareres til nytt hjørnespark.
'35
Torje Wichne får et avventende gult kort etter en ettersleng på Tobias Aanensen.
'35
Skudd fra Bendik Valand. Olsvoll gir retur, og det ser ut herfra at ballen er på vei mot mål, men det var den ikke.
'31
Skudd fra Mutsinzi. Rett på keeper.
'28
Så sprekker det plutselig opp bak hos MK. Syvertsen får en stor mulighet, men Høksaas gjør en meget god beinparade. Rett etterpå så er Grønner alene med keeper. Han setter den utrolig nok utenfor. Der er MK heldige som slipper unna baklengsmål.
'27
MK får et nytt hjørnespark. Soteland river seg løs og får skutt. Treffer Krogelien et sted det gjør fryktelig vondt. Kommer seg på beina igjen. Svakt avlevert hjørnespark av Bendik Valand.
'26
MK får frispark på midtbanen. Diskusjoner om den skal slås langt. Det gjør den ikke, og MK får låne ballen. Trilles i bakre rekker.
'22
Strålende enkeltprestasjon av Bendik Valand. Hjørnespark. Jerv klarerer til innkast som sikkert skal kastes langt. Bra press av MK. Nytt hjørnespark. Stray Tjaum nære ved å heade den i mål, men taper hodeduellen. Hjørnesparket er presist, men Sivert Hansens heading går til side for mål.
'22
MK får et innkast. Kastes langt inn. Flytter opp mye, men bortelaget klarerer greit.
'20
Aktiv coaching av Sandstø på sidelinja. Kan ikke være strålende fornøyd med det hans lag har levert de første 20 minuttene her. Sliter med relasjonene. Kanskje ikke så rart. Dette er ikke en ellever som har spilt mye fotball sammen i kampsituasjon.
'17
Jerv får frispark mellom 16-meteren og hjørneflagget. Stray Tjaum header unna.
'14
Bortelaget har ballen klart mest, men skaper lite. Upresise innledningsvis.
'12
Snart spilt en tredjedel av 1.omgang. Ingen av lagene som har skapt noen farligheter.
'6
Jerv får kampens første hjørnespark. MK klarerer. Velger å sette tre igjen på midtbanen der MK. Det gjør at det er færre spillere fra bortelaget i 16-meteren. Interessant trekk.
'5
Innlegg fra Prelevic, men MK er ikke raske nok inn der innlegget kommer. Gode tendenser hos hjemmelaget.
'4
Duesund kommer til skudd. I liket med hjemmelagets forsøk minuttet før går også dette skuddet en god del meter til side for mål.
'3
MK får til en avslutning fra distanse. Ikke farlig for keeper Olsvoll.
'1
Kampen er i gang.
'0
Begge lagene samles i en ring før kampstart. Jerv skal ta det avspark. De spiller mot den gamle kunstgressbanen.
'0
Lagene entrer den grønne gressmatta til høy applaus fra tribunen. De to kapteinene står ved dagens dommer, Karoline Marie Jensen.
'0
Ti minutter til kampstart i Idrettsparken, og det begynner å fylle seg bra opp på sittetribunen. En delegasjon fra Svaberget (Jervs supporterklubb) har tatt turen vestover og bader i solskinn. Selvsagt er det noen publikummere som har undervurdert forholdene i Idrettsparken. Vel er det sol, men nordvesten har spilt mange et puss. Kan bli kaldt utover kampen for de som har trappet opp her i shorts.
'0
På papiret har begge lag en sterk benk sammenlignet med sin antatt beste startellever. Det blir uansett utrolig spennende å se hvordan dette ender. Vi kommer tilbake med mer når det nærmer seg kampstart.
'0
Jerv starter med følgende 11: Olsvoll, Wichne, Mutsinzi (C), Krogelien, Bredeli, Philbert, Gievær Ugland, Rosmer Richstad, Topland Duesund, Longe Grønner, Syvertsen. På benken: Øvretveit, Larade, Tangen Sandberg, Wichmann Andersen, Pedro, Mafi, Aukeland, Cijnte.
'0
Og på svaret om Jerv hviler noen sentrale spillere, så er svaret på det ja. Kun tre spillere er igjen på laget som spilte uavgjort mot Kristiansund søndag. Wichne, Rosmer Richstad og Mutsinzi. Arne Sandstø gjør dermed hele åtte endringer i startelleveren.
'0
MK stiller med følgende 11: Bård Høksaas, Frede Kydland, Sivert Hansen, Fredrik Stray Tjaum, Tobias Aaanensen (C); Dejan Prelevic, Daniel Berglund, Bendik Valand, Daniel Osestad, Arian Gundersen; Fredrik Soteland. Benk: William Heddeland, Alf Marius Abrahamsen, Simon Valand, Jesper Pettersen, Mathias Wiig Hagen, van Tha Peng Cinzah, William Bretvik, Endre Omland
'0
MK på sin side kommer fra et fullt fortjent 4-0 tap mot Eik Tønsberg. Et par sentrale fravær i den kampen, men alt i alt var det en kamp mellom gutter og menn. Det må en helt annen intensitet og kraft i duellspillet hvis hjemmelaget skal skape trøbbel for de gule og blå. Noen spillere som ikke var med mot Tønsberg er tilbake i troppen i dag. Endre Omland, Marko Culibrk og Mathias Wiig Hagen er spillere som absolutt kan heve laget fra forrige kamp. Lagoppstillingene til begge lag er minutter unna, og det blir spennende å se hva slags mannskap trener Arne Sandstø stiller. En skadepreget tropp. Velger han å stille med de beste fra start eller hviler han noen av disse?
'0
Jerv var i mange sesonger sett på som både klubb nummer tre og fire på Sørlandet. Etter at J.B Ugland valgte å investere i klubben, så har dette også gitt sportslige resultater, og var så sent som i fjor i Eliteserien. Der endte de sist med 20 poeng etter 30 spilte kamper.
'0
En spiller som MK får sin fulle hyre med å stoppe er Samuel Pedro. Portugiseren har scoret fem mål på sju kamper for laget fra Grimstad.
'0
Jerv er som seg hør og bør forhåndskvalifiserte til første runde. De må også se på seg selv som store favoritter i dagens oppgjør. To divisjoners forskjell er det mellom lagene. Jerv har fått et trøblete start på sesongen. Både i form av poeng og skader. De ligger for øyeblikket på 14.plass i en svært jevn OBOS-liga. Forrige kamp de spilte endte med uavgjort (1-1) hjemme mot tabelleder Kristiansund.
'0
MK har slått ut henholdsvis Vindbjart og Ålgård for å kvalifisere seg inn for første runde i cupen. Sist gang MK var med fra ordinære runder var i 2021. Da ble det nesten seier mot Arendal Fotball. 2.divisjonslaget trengte både ekstraomganger og noen dommeravgjørelser for seg som gjorde at de til slutt vant 1-2.
'0
God ettermiddag i strålende solskinn! Det er kampdag. MK tar i mot Jerv i første cuprunde. Avspark i Idrettsparken er klokken 18:00. Kan det detoneres en cupbombe i Idrettsparken i kveld? Spilleforholdene er strålende, og som Arne Scheie ville sagt: -Dette er en fin dag for fotball.