'27
Bratvold
'48
'94
Kampen er slutt. Mjøndalen vinner fortjent 1-2. Etter en oppløftende 1.omgang, så er det Mjøndalen 2 som kommer ut som det beste laget etter pause. De får en tidlig scoring på straffespark i 2.omgang. Etter dette så klarer ikke MK å skape de store farlighetene. Virker ut som kampen betydde en smule mer for bortelaget enn hjemmelaget. Dermed så blir det borteseier, og nok en gang en svak hjemmekamp av MK som ikke har vunnet siden de slo Donn. Neste kamp er borte mot Pors lørdag 14.oktober. Kampstart er 14:00. Neste og siste hjemmekamp for sesongen er mot Eik Tønsberg søndag 22.oktober. Kampstart i Idrettsparken er klokken 13:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på MK.no. Ønsker alle en fin søndag videre.
'93
Svakt skudd av Brandser. Ønsker hjørnespark, men får det ikke.
'91
Inne i overtiden nå.
'90
Inne i kampens siste ordinære spilleminutt.
'88
Bratvold får gult kort for å holde igjen ballen, slik at MK ikke får tatt et frispark tidlig.
'87
Appiah går ned for telling. Tar seg til ansiktet. Hadde nok neppe ligget nede etter det dersom de hadde jaget scoring, men nå tikker tiden Mjøndalen 2 sin vei.
'84
To spillerbytter på bortelaget. Ut med Singh og Dahlby. Inn med Nicol og Karlsen.
'84
Hjørnespark til MK. Mjøndalen 2 klarerer.
'79
MK får en god mulighet etter et flott skudd av Aanensen. Keeper gir retur, men Valand forsøker seg med hælen istedenfor venstrebeinet sitt. Dermed blir avslutningen for vak, og keeper får kontroll på ballen.
'77
I ferd med å ta tre svært viktige poeng bortelaget. Har til nå god kontroll på det MK forsøker på.
'76
Spillerbytte på MK. Ut med Abrahamsen. Inn med Lewi Brandser.
'74
Innkast til MK. Skal kastes langt. Blir en kort variant. Aanensen legger inn, men innlegget er for upresist. Går over alt og alle.
'72
Duell mellom begge lags spiller nummer 4 midt på banen. Sivert Hansen forserer med ballen, men får et langt touch. Treffer Heyerdahl på leggen. Blir liggende en liten stund, men kommer seg opp.
'68
Diskuterer på sidelinjen Abrahamsen og Fagnastøl på hva de skal gjøre i den siste halvdelen av 2.omgang. Fungerer ikke for MK.
'63
Spillerbytter på MK. Ut med Soteland og Berglund. Inn kommer Frede Emanuel Kylland og Dejan Prelevic.
'60
Feilpasningene florerer hos hjemmelaget. Denne gangen er det Soteland med en stygg tversoverspasning. Mjøndalen 2 lar seg ikke be to ganger, og kontrer. Avslutning av Singh. Skuddet er svakt og går over mål.
'57
Bytte på bortelaget. Ut med Skare. Inn med Martins.
'56
Nytt hjørnespark til bortelaget. Ufarlig.
'54
Hjørnespark til bortelaget. Skaper mye på sin høyreside. MK klarerer.
'53
Mjøndalen 2 som har startet denne omgangen klart best. Kontrer, men skuddet holder Høksaas enkelt.
'51
En god redning av Høksaas fra kloss hold.
'48
Wigemyr Hagen fikk også et gult kort etter situasjonen som førte til straffespark
'48
Sender Høksaas til venstre og ballen til høyre. 1-2
'48
Straffespark til bortelaget. Bratvold skal ta det. Wigemyr Hagen som feller venstrekanten til bortelaget.
'47
Stopp i spillet. Soteland i duell med Bauer der sistnevnte blir liggende nede. Kommer seg på beina etter en stund.
'46
Simon Valand tar avspark, og 2.omgangen er i gang.
'46
MK gjør to spillerbytter i pausen. Ut med Bendik Valand og Sebastian Damman. Inn kommer Behzad Habib og Isac Karlsen.
'46
Pause. 1-1 i Idrettsparken. MK startet kampen bra, men det var bortelaget som tok ledelsen etter en fryktelig pasningsfeil av kaptein Aanensen. Han fikk revansjert seg med en vakker pasning til Wiig Hagen som sistnevnte tok godt vare på. Et flott innlegg, og avslutning av Simon Valand. Dermed er det 1-1 og det er et helt fair resultat ut fra hva begge lagene har vist denne omgangen. Det er gode muligheter for begge lagene i den andre omgangen.
'46
Vært litt slurvete i pasningsspillet ved et par anledninger hjemmelaget. Det var slik baklengsmålet kom. Er i ferd med å skape trøbbel for seg selv nok en gang, men Mjøndalen 2 utnytter ikke den godt nok.
'45
Inne i kampens siste ordinære spilleminutt. Liten grunn til å legge til noe her. Toppen et minutt.
'41
MK kontrer. Abrahamsen i fint driv. Spiller en fin stikker til Simon Valand. Keeper gjør en kvalifisert redning.
'35
Frispark til bortelaget. 25 meter fra mål, men langt ut mot sidelinja. Skal nok svinges inn denne. Tar en kort variant. Skudd fra Mann, men suseren går utenfor.
'33
Hjørnespark til MK. Aanensen som tar det. Sivert Hansen med heading fra bakre stolpe. Redning på strek. Nære på der Sivert som ikke har scoret siden 14.august.
'31
Frispark til Mjøndalen 2. Blir lagt inn, men går over alt og alle. Femmeter til Høksaas og MK.
'29
En del av spillerne som sliter med fotfeste. Til tross for at gressmatta holder imponerende stand, så er det høstlige tendenser på denne også.
'27
Flott spill fra MK. Strålende pasning fra Aanensen til Wiig Hagen. Han legger ballen ut 45 grader. Der dukker Simon Valand opp og tupper ballen i mål. 1-1.
'24
Frispark til MK i en posisjon der Aanensen kan skyte. Denne gangen går det rett i muren. MK plukker opp andreballen. Damman får avsluttet, men over mål.
'17
Stygg feilpasning fra Aanensen. Forærer ballen til Brinder Singh. Han setter ballen kontant nede til venstre for Høksaas. 0-1 mot spillets gang.
'14
Skudd fra bortelaget fra skrå vinkel. Forsøker å bøye den i motsatt kryss fra hjørnet av 16-meteren. Blir med forsøket. Skuddet går langt utenfor.
'13
Skudd fra Soteland. Rett på keeper. Mye rom for kantene til MK innledningsvis i kampen.
'11
Wiig Hagen har startet kampen friskt. Skyter, men skuddet blir blokkert til hjørnespark. Den er Dammen først på på første stolpe. Kommer litt bak Damman. Headingen går over.
'10
Gult kort til Fredrik Soteland får protester.
'8
Bratvold farlig frempå, men Høksaas er akkurat tidsnok, og får en hånd på den.
'5
Fint spill av MK. Aanensen får lagt inn. Valland hopper over, og Wii Hagen får skutt med sitt venstrebein. Skuddet går rett på keeper.
'4
Mjøndalen 2 nære på, men MK får klarert.
'2
Wiig Hagen med en avslutning. Rett på keeper. Viktig at det ikke blir gitt retur.
'1
MK stiller litt annerledes. Berglund er trukket ned som back. Soteland spiller kant.
'1
Der tar Mjøndalen 2 avspark, og kampen er i gang.
'0
Bortelaget skal til å ta avspark, men Skare tar telling før kampen er i gang. Tar seg litt vann. Tror han også kastet opp.
'0
Spillerne entrer gressmatta. MK i grønt og hvitt. Mjøndalen 2 spiller i hvite og svarte bortedrakter. Kan være greit å skille grønt og brunt for eventuelle fargeblinde. Enten de er på banen eller på tribunen.
'0
Idrettsparken badet i sol, men det er ikke det store publikumsoppmøte enda.
'0
Marko Culibrk som har vært en svært viktig spiller for MK måtte ut i forrige kamp. Han er ikke med i dagens tropp grunnet skade. Når det gjelder bortelaget, så har 5 av 11 spillere i startoppstillingen registrert minutter for A-laget denne sesongen i OBOS-ligaen. Som ventet, så stiller bortelaget meget sterk i håp om at de yngre spillerne til Mjøndalen får spille på høyest mulig nivå neste sesong.
'0
Mjøndalen 2 stiller med følgende lag: Bro; Dahlby, Fotland (C), Heyerdahl, Bauer, Appiah, Ibrahim, Skare, Bratvold, Singh, Mann. Benk: Nicol, Robinsen, Niwar, Martins, Karlsen.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas; Marius Wigemyr Hagen, Sivert Sira Hansen, Sebastian Damman, Fredrik Antvort Soteland; Mathias Wiig Hagen, Daniel Folserås Berglund, Tobias Aanensen (C), Bendik Valand; Simon Valand. Benk: William Heddeland, Behzad Habib, Dejan Prelevic, Lewi Brandser, Frede Emanuel Kydland, Isac Karlsen.
'0
Vi kommer som alltid tilbake med lagoppstillinger 75 minutter før avspark. Altså klokken 13:45.
'0
Det er også verdt å nevne at avdelingen kunne blitt avgjort i går da Eik Tønsberg møtte Pors på hjemmebane. Eik styrte mye av spillet, og fikk til slutt en scoring på dødball snaut 10 minutter før slutt. Dypt inne i overtiden utlignet Pors til 1-1. Dermed leder Eik Tønsberg med tre poeng over Pors. I realiteten er det fire poeng da Eik har adskillig bedre målforskjell enn Pors. Hvorfor er dette aktuelt for MK? De grønne og hvite skal møte både Pors (B) og Eik Tønsberg (H) i de to neste kampene. Dermed kan MK spille en viktig brikke i hvem som rykker opp fra avdeling 4.
'0
Mjøndalen 2 er på sin side i desperat poengnød, og ligger på nedrykk med tre poeng opp til Halsen. Det er dermed god grunn til å tro at det er en sterk tropp som blir sendt sørover i dag i håp om poeng.
'0
Nok en gang var det den eminente frisparkfoten til Tobias Aanensen som reddet MK i Fredrikstad. To flotte frisparkmål fra kapteinen sikret MK en 1-2 seier. Banespillet satt ikke i forrige seriekamp, og her er det lov å håpe på bedring.
'0
God formiddag, og hjertelig velkommen til livedekning av MK og Mjøndalen 2. I dag kan MK sikre 3.plassen dersom de slår dagens motstander. Kampstart i Idrettsparken er 15:00. Det er en fin høstdag med sol i Mandal.