Tobias Aanensen
'54
'77
'94
Da er kampen over og MK vinner 2-1. MK hevet seg i 2. omgang og tok til slutt en fortjent seier takket være to flotte frisparkmål av Tobias Aanensen. Vi minner om at neste kamp er hjemme mot Mjøndalen 2 neste søndag 08.10 kl 15. Tusen takk for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle ei god helg videre.
'93
Kluss i forsvaret til MK som gjør at Fredrikstad får en stor sjanse. Det blir corner men den blir det ikke noe ut av.
'92
Vi er på overtid uvisst hvor mye som er lagt til.
'90
Nok en stor sjanse til Mk! Brandster blir spilt alene gjennom men en Fredrikstad spiller greier å komme tilbake å blokkere skuddet.
'90
Fredrikstad har ikke greid å sette noe stort press på MK etter scoringen. MK forsvarer seg bra.
'87
Kjempe sjanse til MK! Bendik Valand slår ballen fint ut til Dejan som tar med seg ballen fremover og spiller inn til Brandster som er helt alene men keeper redder.
'84
Corner til MK. Godt slått av Aanensen men det blir frispark til Fredrikstad.
'77
Så er det 2-1! På det påfølgende frisparket så setter Tobias Aanensen den igjen. Et fantastisk mål av kapteinen. MK har snudd kampen.
'76
Gult kort til keeper Ferguson
'75
Frispark for Fredrikstad ved siden av 16. den blir klarert ut. MK kontrer og Dejan blir felt av keeper som får gult kort.
'73
Skjer ikke mye ute her nå, bølger frem og tilbake.
'64
Spillerbytte for MK. Lewi Brandster og Dejan Prelevic kommer inn for Isac Karlsen og Fredrik Antvort Soteland.
'62
Fint spill av MK og ballen havner hos Antvort Soteland som bruker litt for lang tid og Fredrikstad for klarert ballen ut til corner.
'61
Corner for Fredrikstad, havner på hodet til en Fredrikstad spiller som header ballen over mål.
'57
Gult kort til Simon Valand og Imre Hermansen på grunn av tumulter etter at Valand lager et frispark.
'54
Så sitter 1-1. Nok en gang er det Tobias Aanensen som scorer på frispark. MK får frispark på kanten av 16. meteren og den setter selvfølgelig Aanensen. Da er vi like langt i Fredrikstad!
'53
Gult kort til Adrian Hermansen.
'53
Gult kort til Leo kyvik
'51
Gult kort til Fredrikstads Maden for å sparke vekk ballen når MK fikk frispark.
'46
Da setter MK kampen i gang igjen.
'45
Da er det pause i Fredrikstad på stillingen 1-0. MK startet kampen best men Fredrikstad tok mer og mer over og har en fortjent ledelse til pause. Vi kommer tilbake når 2. omgang starter.
'44
Marko Culibrk må ut med skade. Simon Valand kommer inn
'42
Marius Hagen drar i drakten til en Fredrikstad spiller. Får et fortjent gult kort.
'39
Så sitter 1-0 for Fredrikstad. Solberg blir spilt gjennom og setter den forbi Høksaas.
'38
MK spiss for dagen Antvort Soteland har ikke greid å prege denne kampen til nå.
'36
Fredrikstad spiller får tilsnakk etter en takling på Berglund.
'31
Lite som har skjedd de siste minuttene der MK sliter med å skape noe for øyeblikket.
'22
Etter den gode MK starten er det nå Fredrikstad som styrer kampen.
'20
MK mister ball i eget forsvar og Fredrikstad får til en avslutning like utenfor stolpen.
'16
Fredrikstad med en god stikker i bakrom, men Bård er tidlig ute og får klarert ballen vekk fra farlig område.
'11
Damman bommer på ballen og forærer ballen til Fredrikstad som får man får en kjempe sjanse som de ikke klarer å utnytte. Der er MK heldige
'8
Ingen stor sjanse ut fra corneren men MK kjører kampen.
'6
Nytt skudd fra Berglund som keeper redder som går ut til corner.
'
Imponerende mange fra Stimen som har tatt turen for å støtte MK i Fredrikstad i dag.
'
Tidligere MK spiller Mads Sveindal følger med fra andre siden av jorden, og han har fortalt oss at han positiv til at det blir seier i dag.
'
Gode spilleforhold i dag med 17 grader og sol.
'
Vi kommer tilbake med mer når det nærmer seg kampstart på Fredrikstad Stadion.
'0
FFK 2 stiller med følgende 11: Ferguson; Kyvik, Skjønberg-Nymo, Solberg, Hermansen(C), Moen, Solberg, Maden, Bendvold, Knutsen. Benk: Jakobs, Peroti, Petzold, Paulsen.
'0
MK stiller med følgende 11: Bård Høksaas; Marius Wigemyr Hagen, Sivert Sira Hansen, Sebastian Damman, Isac Karlsen; Mathias Wiig Hagen, Tobias Aanensen(C), Marko Culibrk, Alf Marius Melhus Abrahamsen, Daniel F. Berglund; Fredrik Soteland. Benk: Stein Ove Abrahamsen, Lewi Brandser, Simon Valand, Bendik Valand, Dejan Prelevic.
'0
Lagoppstilling for begge lag blir lagt ut her 13:45.
'0
I forbindelse med høstferien mobiliserer Makrelstimen til denne kampen. Mange makreller bor i Oslo-området, og vil forhåpentligvis være hørbare på stadion. I den forbindelse vil også undertegnende være blant makrelstimen. Dermed er det MK-spiller Arian Gundersen ved hjelp av hans sekretær Anders Danielsen som oppdaterer dagens kamp.
'0
Når det gjelder MK, så stiller de med en sterk tropp. Det kan fort bli uendret lag fra forrige kamp sett bort fra at Sebastian Damman går inn igjen i midtforsvaret sammen med Sivert Hansen.
'0
Det er alltid en viktig faktor om når andrelagene spiller sine kamper. FFK 2 spilte i forrige runde etter at A-laget hadde spilt sin kamp i OBOS-ligaen. Da benyttet andrelaget seg av Henrik Kjeldsrud Johansen. Han scoret to mål i 3-0 seieren mot Pors, og ga Eik Tønsberg kommandoen i kampen om opprykk. I og med at A-laget spiller i morgen, så vil troppen være svakere enn de stilte mot Pors i forrige runde.
'0
MK ligger trygt på 3.plass, men dagens hjemmelag FFK 2 vil kun være seks poeng bak ved seier i ettermiddag. MK har blant annet Pors borte og Eik Tønsberg hjemme i de siste kampene. Vinner MK i dag sikrer de 3.plassen i avdelingen. Noe som er en enorm forbedring fra fjorårets sesong.
'0
Det har vært en litt trøblete høst for MK. Ved to anledninger har de grønne og hvite tilsynelatende gitt bort en tomålsledelse på hjemmebane. Først mot Vindbjart og deretter mot Sandefjord 2. Mellom disse kampene ble det levert sesongverste borte mot Halsen. MK har vunnet 1 av sine 5 siste kamper. Det var mot Donn.
'0
God lørdag, og hjertelig velkommen til livedekning av dagens oppgjør mellom Fredrikstad 2 og MK. Kampstart i plankebyen er klokken 15:00.