Norsk Tipping-ligaen avd 4
30. Sep 2023
15:00
Fredrikstad Stadion
Fredrikstad 2
0
-
0
MK
'0
Lagoppstilling for begge lag blir lagt ut her 13:45.
'0
I forbindelse med høstferien mobiliserer Makrelstimen til denne kampen. Mange makreller bor i Oslo-området, og vil forhåpentligvis være hørbare på stadion. I den forbindelse vil også undertegnende være blant makrelstimen. Dermed er det MK-spiller Arian Gundersen som oppdaterer dagens kamp.
'0
Når det gjelder MK, så stiller de med en sterk tropp. Det kan fort bli uendret lag fra forrige kamp sett bort fra at Sebastian Damman går inn igjen i midtforsvaret sammen med Sivert Hansen.
'0
Det er alltid en viktig faktor om når andrelagene spiller sine kamper. FFK 2 spilte i forrige runde etter at A-laget hadde spilt sin kamp i OBOS-ligaen. Da benyttet andrelaget seg av Henrik Kjeldsrud Johansen. Han scoret to mål i 3-0 seieren mot Pors, og ga Eik Tønsberg kommandoen i kampen om opprykk. I og med at A-laget spiller i morgen, så vil troppen være svakere enn de stilte mot Pors i forrige runde.
'0
MK ligger trygt på 3.plass, men dagens hjemmelag FFK 2 vil kun være seks poeng bak ved seier i ettermiddag. MK har blant annet Pors borte og Eik Tønsberg hjemme i de siste kampene. Vinner MK i dag sikrer de 3.plassen i avdelingen. Noe som er en enorm forbedring fra fjorårets sesong.
'0
Det har vært en litt trøblete høst for MK. Ved to anledninger har de grønne og hvite tilsynelatende gitt bort en tomålsledelse på hjemmebane. Først mot Vindbjart og deretter mot Sandefjord 2. Mellom disse kampene ble det levert sesongverste borte mot Halsen. MK har vunnet 1 av sine 5 siste kamper. Det var mot Donn.
'0
God lørdag, og hjertelig velkommen til livedekning av dagens oppgjør mellom Fredrikstad 2 og MK. Kampstart i plankebyen er klokken 15:00.

Kommer