'77
Mål
'80
'95
Kampen er over. 3-3. Nok en gang har MK full kontroll og leder 3-1. Antonsen med sin første scoring for MK. Da så alt veldig bra ut for hjemmelaget. Ut av intet får Sandefjord 2 et straffespark. Jeg har sett det noen ganger, og den ser veldig billig ut. Uansett: Sandefjord 2 reduserer og får los på flere scoringer. Det gjør de også like etterpå. To tapte poeng for hjemmelaget. Dermed får Sandefjord 2 et poeng med seg hjem til hvalfangerbyen. Noe som så utenkelig ut etter 80 spilte minutter. MK inviterer bortelaget inn i kampen. Neste kamp er borte mot Fredrikstad 2. Da ryktes det at Makrellstimen er på plass på Fredrikstad stadion. Lørdag 30.september klokken 15:00. Neste hjemmekamp er søndag 8.oktober. Da er det Mjøndalen 2 som kommer på besøk. Kampstart er klokken 15:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en fin mandag videre.
'94
Skudd fra Damman. Keeper redder.
'92
Gult kort til Gjone. Frispark til MK i innleggs/skuddposisjon. Helt ufarlig, men Sandefjord 2 klarerer til et heldig hjørnespark. I harnisk der treneren til Sandefjord 2 på sidelinja. Blir et nytt hjørnespark.
'91
Da er vi på overtiden av denne kampen.
'88
Bortelaget får et frispark i en interessant posisjon. Fra 22 meter. Litt ut mot høyresida. Mathisen legger inn mot Gjone. Han header over.
'88
Er nærmere 3-4 enn 4-3 i Idrettsparken nå. Nok en gang roter MK bort en tomålsledelse på hjemmebane.
'87
Berglund ut. Inn kommer Endre Omland.
'86
Hjørnespark til Sandefjord 2. Nok en gang kommer bortelaget til en farlighet. Høksaas gjør nok en god redning.
'84
Helt merkelig hvordan en kamp kan endre så karakter. I skrivende stund er det bare et lag på banen. De spiller ikke i grønt og hvitt, men i helblått.
'82
Helt ellevilt i Idrettsparken nå. Sandefjord 2 har truffet meget godt på sine bytter. Bare to fantomredninger av Høksaas hindrer 3-4 i Idrettsparken. Minner veldig mye om kampen mot Vindbjart der man slutter å spille fotball lenge før kampen er slutt.
'80
Utligningen er et faktum. Midtveit setter ballen enkelt i lengste hjørne. 3-3. MK har slått fullstendig av etter at de fikk straffespark i mot seg.
'78
Nytt spillerbytte på MK. Ut med Wigemyr Hagen. Inn kommer Bendik Valand.
'77
Sebastian Damman får også et gult kort i den situasjonen. Mulig det er et spark i beinet som gjør at dommer blåser der. Har sett klarere straffespark i mitt liv.
'77
Sønn til Espen Bugge Pettersen, Storm Even er iskald fra 11-meteren. 3-2.
'76
Straffespark til Sandefjord 2. Den ser fryktelig billig ut.
'74
Simon Valand trekker ned og henter ballen dypt i banen. Sender Wiig Hagen på løp. Grønneberg leser spillet fint, og kommer akkurat tidsnok ut for å klarere ballen ut til innkast.
'71
Smellen gikk verst utover bortelagets nummer 2 Karlsen. Han har fått på seg en kledelig bandasje, og blir sluppet ut på den grønne gressmatta igjen.
'69
Hjørnespark til MK. Berglund er fast eksekutør på dødballene. Ender med frispark mot MK. En skikkelig smell der to av bortelagets spillere skaller i hverandre. MK benytter muligheten til å få i seg litt væske, samt litt taktikkprat med lagets trenere.
'67
Spillerbytter på MK. Ut med Reme Lid og Melhus Abrahamsen. Inn kommer Sebastian Damman og Simon Valand.
'65
Avslutning fra Abrahamsen. Blir blokkert til innkast.
'63
Gult kort til Culibrk for sabotasje av spillet.
'61
Spillerbytte på Sandefjord 2. Jonker ut. Inn kommer Swift.
'59
MK får en sjanse på et innkast, men det er oppsiktsvekkende at ikke Karlsen blir avblåst for feilkast. Den er soleklar. Ender med at Berglund skyter. Over mål.
'57
Ramstad spilles fint i gjennom. Heldigvis er det Sivert Hansen han møter i duell. Sistnevnte løper han opp. Hjørnespark. Der tar Hansen telling med det som ser ut som en hodeskade. Dommer blåser. Hansen kommer seg på beina igjen.
'56
Frispark til MK som skal svinges innover. Der er Aanensen. Får ei tå på den, men den tuppes like utenfor. Nære på et hattrick der.
'53
MK kontrer. Aanensen med en vakker stikker til Wiig Hagen. Han legger inn. Ballen faller hos Isac Karlsen. Han skyter, men keeper gir retur. Der er Antonsen på rett plass til rett tid. Setter ballen enkelt i mål 3-1.
'50
Gult kort til Abrahamsen som kommer for sent inn i en duell ifølge dommer.
'47
MK nære på i starten av 2.omgang også. Nok en gang er det Abrahamsen som kommer til en avslutning. Har vært smart i bevegelsene denne kampen.
'46
MK har gjort et spillerbytte i pausen. Ut med Soteland og inn med Benjamin Ryberg Antonsen.
'45
Dommer ser ikke noen grunn til å legge til noe i denne omgangen. Han blåser etter 45 spilte minutter. Dermed er det pause i Idrettsparken. MK leder 2-1. MK har vist seg fra en helt annen side enn de gjorde borte mot Halsen. Culibrk er tilbake, og det merkes. Nå er det kontroll og balanse i laget. Omgangens store spiller er Tobias Aanensen. Et vakkert frispark halvveis ut i 1.omgang. Deretter utlignet Engdahl til 1-1. Aanensen så seg ikke fornøyd med kun den første scorinigen, og viser at han også kan være en iskald avslutter alene med keeper. Da står det 2-1 i Idrettsparken. Gode muligheter for tre poeng i ettermiddag.
'45
Hjørnespark til MK i omgangens siste ordinære spilleminutt
'42
MK vinner ballen høyt nok en gang. Abrahamsen får ballen. Nok en gang velger han pasning istedenfor skudd. Dessverre er pasningen for svak, og blir plukket opp. Hvis ikke hadde Wiig Hagen vært på alene med Grønneberg.
'40
Rot i bakre rekker hos bortelaget. Keeper serverer Abrahamsen. Han er uselvisk og spiller ballen til Aanensen som er i en bedre posisjon. Han er iskald alene med keeper. Setter ballen nede til venstre for keeper. 2-1 til MK! Det var kapteinens tiende scoring denne sesongen.
'39
Culibrk med avslutning fra drøyt 20 meter. Høyt over mål.
'38
Frispark til MK som skal svinges inn. Sandefjord 2 klarerer. Bortelaget forsøker å kontre, men innlegget blir for upresist.
'34
Sandefjord 2 skaper sine farligheter på høyrekanten. Midtveit finner Engdahl som setter ballen tilbake der innlegget kom fra. Smart avslutning, og keeper er utspilt. 1-1 i Idrettsparken.
'32
Aanensen skyter et par meter fra der han scoret frispark fra. Velger plassering. Keeper er litt dekket og bruker beina for å klarere. MK vinner tilbake ballen. Kommer et innlegg der Abrahamsen forsøker seg på en brassevariant. Over mål.
'31
Inne i en fase av kampen der det er stillingskrig på midten.
'26
Reme Lid heldig som slipper unna et gult kort.
'25
Bortelaget går rett i angrep og roper på straffespark. Dommer vinker spillet videre.
'23
Der ble fort årets mål i Idrettsparken scoret. For et frispark av Aanensen! Bøyer ballen over muren. Ballen får akkurat en dupp tidsnok. Via tverrligger og i mål. Vakkert!
'23
Frispark til MK fra drøyt 25 meter. Aanensen står ved ballen. Skal fort skyte kapteinen.
'18
Bortelaget forsøker å være mer direkte i spillestilen enn det de var på hjemmebane. Slår ofte langt og i bakrom. Til nå har avleveringene vært for upresise fra de helblå.
'16
Aanensen på høyrekanten. Vipper ballen forbi Sandefjord 2 sin venstreback. Bruker hånda og det blir frispark til MK. Svakt slått av Berglund. Mye luft og lite kraft i avleveringen. Enkelt for keeper.
'11
Lang ball mot venstrekanten til Sandefjord 2. Wigemyr Hagen header ballen ut til nok et hjørnespark. Der er Jonker svært nære på bakre stolpe, men MK redder nærmest på strek der. Plutselig snudde kampen litt momentum.
'10
Reme Lid med en pasningsfeil. Sandefjord 2 kontrer. Ender med hjørnespark til bortelaget.
'7
Flatt og hardt innlegg inn i boksen fra Berglund som har startet kampen godt. Klarereres til innkast. På det påfølgende innkastet får Sandefjord 2 blokkert et skudd fra Soteland på bakre stolpe. Svært nære der MK. Berglund finner Karlsen med hjørnesparket. Sistnevnte kommer ikke ordentlig over ballen, og den går et par meter over målet til Grønneberg.
'6
Aanensen finner Culibrk. Skudd fra 20 meter. Rett på keeper.
'5
Flott stikker fra Berglund til Soteland. Runder keeper, men touchet er for langt. Ballen går over dødlinja. Har startet kampen på en god måte hjemmelaget.
'4
MK har stokket om litt annerledes. Wigemyr Hagen er høyreback og Soteland er spiss.
'3
Culibrk får frispark midt på banen. Takling bakfra. Bruker litt tid på å komme seg opp, men gjør det heldigvis.
'1
Sandefjord 2 tar avspark ved Engdahl.
'0
Lagene entrer banen. Litt vind og overskyet i Mandal. MK i grønt og hvitt. Sandefjord 2 i helblått.
'0
Kommer tilbake med mer når det nærmer seg kampstart i Idrettsparken.
'0
Ingen av Sandefjord 2 sine spillere har registrert kamper for A-laget denne sesongen.
'0
Sandefjord 2 stiller med følgende 11: Grønneberg; Karlsen, De Lange, Gjone (C), Nilsen, Wingsternæs, Midtveit, Jonker, Pettersen, Engdahl, Ramstad. Benk: Omerinovic, Ahmadi, Mathisen, Swift, Jevard-Skuland, Abdullahu, Loftesnes-Bjune, Bratland.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas; Fredrik Soteland, Sivert Hansen, Amaldus Reme Lid (debut), Isac Karlsen; Mathias Wiig Hagen, Tobias Aanensen (C), Daniel Berglund, Marko Culibrk, Alf Marius Abrahamsen; Marius Wigemyr Hagen. Benk: Sebastian Damman, Simon Valand, Benjamin Antonsen, Dejan Prelevic, Endre Omland, Lewi Brandser, Frede Kydland, Bendik Valand.
'0
Lagoppstilling til begge lag blir lagt ut her klokken 15:45.
'0
I forrige seriekamp disse lagene i mellom vant MK 0-1 på bortebane. Da ble Mathias Wiig Hagen matchvinner.
'0
Sandefjord 2 på sin side ligger fem poeng over nedrykksstreken. Det er grunn til å tro at noen av spillerne som var involvert på SR-bank Arena i Stavanger i går kan spille dagens kamp i Idrettsparken. Eliteserielagene ønsker at andrelagene skal være høyest mulig i divisjonssystemet for å gi de unge spillerne best mulig matching i hverdagen. Nivåforskjellen på 3.divisjon og 4.divisjon er stor. Sandefjord 2 kommer fra seier (2-1) mot Sprint-Jeløy i forrige kamp.
'0
Med seks kamper igjen ligger MK trygt på en 3.plass med 39 poeng. 8 poeng foran FFK 2 med én kamp mindre spilt. Laget er svært revansjelystne etter årets dårligste kamp forrige helg da Halsen vant enkelt 3-0 over MK i Larvik.
'0
God mandag, og hjertelig velkommen til livedekningen av MK-Sandefjord 2 her på mk.no. Det er høst, og for å sikre gode og lyse spilleforhold må det være så tidlig kampstart som 17:00.