Norsk Tipping-ligaen avd 4
16. Sep 2023
18:00
Bergeskogen KG
Halsen
SLUTT
3
-
0
MK
Istre
'38
Dadjo
'78
Bleivik
'84
'95
Kampen er over. Halsen vinner fullt fortjent 3-0. Svært lite som stemmer, og få som stepper opp og tar ansvar i denne kampen. Med en litt skadeskutt/fraværstung tropp, så blir ikke forskjellene mellom lagene så store som de burde vært. Snarere tvert i mot. Er vel bare å ta bussen hjem for så å trene knallhardt igjen på mandag. Viktig å avslutte sesongen på en best mulig måte, men det kan bli tungt både mot Pors borte og Eik Tønsberg hjemme som to av de fem siste kampene. Neste kamp er hjemme mot Sandefjord 2 mandag 25.september. Kampstart er 17:00. Det kan ikke bli verre enn det vi fikk se i kveld. Takk for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en god kveld og helg videre.
'94
Ut med Røssholt og Smith. Inn med Evensen og Wallin.
'92
MK får et hjørnespark. Blir et frispark i skudd/innleggsposisjon. Ender i keeperens armer.
'91
Inne i overtiden blåser Aanensen et skudd langt over mål. Symptomatisk for hvordan kampen har vært for bortelaget.
'88
Istre ut. Inn med Rauan.
'84
Glimrende gjennombruddspasning fra Smith. Treffer Bleivik som bare kan tuppe ballen forbi Høksaas. 3-0 og game over! Sjokkerende svakt forsvarsspill i forkant av scoringen. Årsverste av MK. Uten tvil!
'83
Frispark til MK i glimrende posisjon. 18 meter fra mål. Stolpe ut fra Aanensen. Treffer krysstanga. Svært nærme en redusering der MK.
'81
Sannes ut. Magnussen inn for hjemmelaget.
'80
MK gjør et spillerbytte. Ut med Karlsen. Inn med Simon Valand.
'79
Gult kort til Smith for å spille bort ballen.
'78
Dadjo setter ballen til venstre. Høksaas til høyre. Dermed dobler Halsen ledelsen. 2-0 i Larvik.
'77
Høksaas feller Sannes. Straffespark til hjemmelaget.
'76
Halsen på en overgang. Innlegget er elendig, men Kydland klarer ikke å stokke beina. Ender med et skudd som MK får blokkert.
'74
Nytt hjørnespark til MK. De er godt trent, og det kan se ut som Halsen begynner å bli trøtte. Frispark til Halsen på hjørnesparket.
'72
Så kommer regnet i tillegg til sur vind. Dette bør ikke bekymre MK. Når ikke Idrettsparken til knærne med tanke hvor surt det kan bli på et idrettsanlegg.
'70
Hjørnespark til MK. Halsen klarerer og kontrer. Høksaas gjør en kvalifisert redning. Hjørnespark til hjemmelaget i motsatt ende. Femmeter.
'67
Gult kort på Istre. Takler Sivert Hansen.
'66
Wold snakker på seg et gult kort.
'66
Sivert Hansen med et lite raid. Avslutter med sitt venstrebein. Til side for mål.
'65
Dobbelt spillerbytte hos MK. Brandser og Prelevic ut. Inn med Endre Omland og Jesper Pettersen.
'64
Offside nummer 13 til Halsen er et faktum.
'60
Breivik får et gult kort når han feller Isac Karlsen.
'60
Men Halsen er i ferd med å ta norgesrekord i offsider.
'58
MK får sitt første hjørnespark. Heades tilbake fra bakre stolpe til Wigemyr Hagen. Han har truffet en fotball langt bedre tidligere. Langt utenfor.
'57
Dette kan jeg med sikkerhet si at ikke er den beste kampen som er blitt levert av noen av lagene. Fryktelig mye rart fra begge lag.
'55
Det påfølgende frisparket er for upresist avlevert.
'55
Gult kort på Sannes hos hjemmelaget. Feller Prelevic på vei fremover.
'48
Halsen får et hjørnespark. MK klarerer.
'46
Halsen tar avspark i 2.omgang.
'45
Da er det pause i Larvik. 1-0 til Halsen. Dette har vært en omgang der lite har stemt for bortelaget. Det er heller ikke noe å si på at det er de røde og grønne som leder til pause. Wigemyr Hagen spiller sentralt på midtbanen. En posisjon der han åpenbart ikke er bekvem i. Sliter med å finne rytmen i det offensive spillet også. Kanskje kan Valand og Omland endre kampbildet? Den beste 11-eren til MK er god, men man ser åpenbare forskjeller på kvaliteten på spiller 15 og 16 i denne troppen. Man kan si mye om hvor viktig Sivert Hansen sin posisjon er på dette laget, men MK sliter gang på gang på midtbanen når de ikke har Marko Culibrk på banen.
'43
Skudd fra 25 fra Aanensen. Skuddet er hardt, men keeper har likevel grei kontroll.
'38
Den er meget godt slått. Treffer Istre. Høksaas på halvdistanse. Istre treffer ballen før Høksaas får bokset. Dermed er det 1-0 til Halsen.
'38
Frispark til Halsen i innleggsposisjon.
'31
MK nære på! Abrahamsen med en fin stikker til Wiig Hagen. Han får litt spiss vinkel alene med keeper, og avslutningen går i nettveggen.
'29
Nå er Halsen nære. Istre blir spilt enkelt i gjennom. Han lobber ballen elegant over keeper, men Sivert Hansen klarer å redde baklengs på streken. Gir til hjørnespark. Der skaper Halsen en heading mot Høksaas, men sistnevnte redder den enkelt.
'28
Hansen mister markeringen sin. Smith legger inn til Istre som står mutters alene der. Bommer på ballen i det han skal skyte. Femmeter til MK.
'25
Hardt og lavt innlegg fra Wiig Hagen. Treffer Brandser som avslutter på direkten. Treffer dårlig, og ballen går i bue inn til keeper. MKs første skudd på mål i kampen.
'24
Kampens første hjørnespark får hjemmelaget Halsen. Ender med femmeter til MK.
'17
MK har god kontroll i bakre firer. Ved flere anledninger har Halsen blitt avviklet for offside.
'15
MK spiller seg fint ut fra egen banehalvdel, og får et frispark mellom 16-meter, og hjørneflagg. Fører ikke til noen farligheter.
'11
Høksaas fint ute og bryter et gjennomspill fra hjemmelaget.
'7
Isac Karlsen på høyreback og Fredrik Soteland på venstreback.
'4
MK med et langt innkast, men Aanensen er for ivrig med armene. Blir blåst frispark til hjemmelaget.
'1
Kampen er i gang!
'0
MK spiller i hvitt i dagens kamp. Sjeldent MK trenger å bruke bortedraktene, men i dag er det hvite drakter og svarte shorts og strømper på MK.
'0
18 grader og overskyet i Larvik.
'0
Vi kommer tilbake med mer når det nærmer seg kampstart på Bergeskogen kunstgress.
'0
Halsen stiller med følgende 11: Albertsen, Olsen, Sannes, Wold, Holst, Glandberger, Smith, Røsholt, Dadjo, Bleivik, Istre (K). Benk: Knutsson, Karlsen, Henriksen, Wallin, Evensen, Rauan, Grønmo, Magnussen.
'0
MK stiller med følgende 11: Bård Høksaas, Fredrik Soteland, Sivert Hansen, Frede Kydland, Isac Karlsen, Alf Marius Abrahamsen, Tobias Aanensen (K), Dejan Prelevic, Lewi Brandser, Marius Wigemyr Hagen, Mathias Wiig Hagen. Benk: Stein Ove Abrahamsen, Simon Valand, Jesper Pettersen, Endre Omland.
'0
Halsen er i form og har vunnet de to siste kampene mot henholdsvis Randesund (4-1) og Mjøndalen 2 (2-0). Christer Johansen Smith er lagets toppscorer med 10 mål.
'0
MK byttet seg kraftig ned i 2.omgangen mot Vindbjart. Det ble skjebnesvangert, og etter å ha ledet relativt komfortabelt 2-0, så kom Vindbjart tilbake med to sene scoringer. Dermed ble det poengdeling og 2-2. Til tross for dette så ligger MK på en trygg 3.plass i avdelingen. 12 poeng ned til 4.plassen. Halsen har så vidt halsen over nedrykksstreken, og har mer å spille for enn det MK har i denne fasen av sesongen.
'0
God ettermiddag, og hjertelig velkommen til kveldens liveoppdatering mellom Halsen og MK. Det sene kamptidspunktet skylder cup i Larvik. Kampstart er klokken 18:00.

Kommer