'87
Mål
'91
'96
Slutt i Idrettsparken. Det ender 2-2. Det føles som to tapte poeng. Spesielt med tanke på at man leder 2-0 til pausen. MK gjør noen bytter som ikke er heldige for utviklingen av kampen. Man taper flere viktige dueller og situasjoner på midtbanen, og Vindbjart blir mer dominerende i banespillet. Det vedvarende presset til bortelaget øker, og de får straffespark fem minutter før slutt. Grønn Pedersen setter den sikkert, og på overtiden utligner Ryger med en heading. Vindbjart roper på straffespark helt på slutten, men dommer blåser ikke. Det er en absolutt diskutabel situasjon. Alt i alt er det absolutt ikke ufortjent at Vindbjart kommer tilbake i denne kampen, men tar man omgangens utgangspunkt i betraktning, og at man holder tett helt frem til det 87.spilleminutt, så bør man klare å holde unna. Det gjorde ikke MK, og dermed blir det et poeng til hvert av lagene. Neste kamp er lørdag 16.september klokken 18:00 borte mot Halsen. Neste hjemmekamp er mandag 25.september mot Sandefjord 2. Kampstart er klokken 17:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en god lørdag og helg videre.
'96
Vindbjart skriker på straffespark på overtid her, men de får det ikke.
'94
Hjørnespark til Vindbjart, men det blir ikke noe farlig ut av det. Da ebber nok dette ut.
'91
Vindbjart utligner. Innlegg fra Skårdal og der står Ryger mutters alene i feltet. 2-2.
'89
Grønn Pedersen ut. Ryger inn.
'87
Vindbjart reduserer med Emil Grønn Pedersen. 2-1 i Idrettsparken! Det har ligget litt i lufta.
'87
Straffespark til Vindbjart. Debutant Karlsen som er synderen.
'86
Gult kort til Ørner Pettersen.
'80
Gult kort på Ree Jensen når han takler Sivert Hansen. Ikke spesielt pen den der.
'77
MK med stygt balltap på midten. Dermed får Vindbjart frispark i god posisjon. Våge Skårdal med ballen. Går rett i muren. Treffer Kydland i ansiktet. Tar telling, og trenger litt behandling. Er heldigvis på beina igjen.
'76
Bytte på MK. Ut med Aanensen. Inn kommer Isac Karlsen. Går inn på høyrebacken. Frede opp på midten.
'74
MKs kaptein nede med krampe. Mulig at lårhøna fra forrige kamp sitter i, og at krampa da kan komme fortere enn vanlig.
'70
Høksaas fint ute og leser spillet. Avverger en potensiell farlig sjanse til Vindbjart og Grønn Pedersen.
'66
Våge Skårdal med et skudd som går over mål. Bortelaget klart best denne omgangen her, men har ikke gjort det viktigste. Nemlig å score mål. Dermed er det 2-0 til hjemmelaget når vi snart er halvspilt i denne omgangen.
'64
Lewi Brandser med et skudd på hjørne av 16-meteren. Ballen fyker over mål. Et godt forsøk av unggutten.
'62
MK gjør et trippelbytte. Ut med Culibrk, Prelevic og Berglund. Inn med Lew Brandser, Marius Wigemyr Hagen og Jesper Ørner Pettersen.
'62
Vindbjart gjør et bytte. Ut med Abdalhalim. Inn med Ree Jensen.
'58
Frispark til Vindbjart. 25 meter fra mål. Skrått ute på venstresiden. Skal legges inn her. Sivert Hansen klarerer.
'56
Gult kort til Wiig Hagen.
'55
Grønn Pedersen blir spilt i gjennom. Litt skrå vinkel, men får skutt. God redning av MKs sisteskanse. Gir til hjørnespark. På det hjørnesparket får MK og Aanensen frispark.
'53
Strålende gjennombruddspasning av Aanensen. Wiig Hagen kommer alene med keeper. Har en midtstopper halsende bak seg. Skuddet går rett på keeper. Kunne han rundet keeper der? Eller forsøkt seg på en lobb. Som vanlig går keeperne ofte ned i bakken i slike situasjoner.
'52
Hjørnespark til Vindbjart. Aas rager høyest på bakre stolpe, men det er ingen av hans medspillere som møter headingen. Dermed blir det ufarlig.
'49
Grønn Pedersen setter ballen i mål, men det er blitt avvinket for offside i situasjonen før. Lite protester på den.
'47
Gult kort til Sæther på bortelaget.
'46
Dobbelt spillerbytte på Vindbjart. Ut med Kristiansen og Hagen. Inn med Engedal og Roppestad.
'46
Wiig Hagen sparker 2.omgangen i gang.
'47
Pause i Idrettsparken. MK leder 2-0. MK føyk ut av startblokkene i den 1.omgangen med høyt og aggressivt press. Til tross for gode muligheter det første kvarteret, så måtte det et straffespark til for å få den første scoringen. Aanensen satt ballen sikkert i mål etter at Abrahamsen ble felt. Vindbjart hadde noen muligheter til å utligne etter 1-0 scoringen. Blant annet ved Emil Grønn Pedersen, men resultatet ble bare med å skyte hull i lufta. På overtid doblet Melhus Abrahamsen ledelsen når han setter en retur fra keeper Heggland enkelt i mål. Ditto tungt for Vindbjart å få den andre i sekken like før pause. Blir spennende å se om bortelaget kan få en tidlig scoring og dermed sette press på MK i 2.omgangen.
'46
MK kontrer. Berglund med en stikker til Wiig Hagen. Han ender i en løpsduell med Aas som Wiig Hagen vinner. Han spiller en nydelig stikker til Berglund som legger ballen inn i feltet. Heggland gir retur på skuddet fra spiss vinkel, og Abrahamsen får en enkel jobb å sette returen i mål. Strålende avslutning bokstavelig talt på denne 1.omgangen.
'45
Stor mulighet for Prelevic, men igjen så blir han for utålmodig i valgene sine. Skyter på lykke og fromme. Ballen spretter av foten og langt utenfor.
'45
Inne i omgangens siste ordinære spilleminutt.
'43
Wiig Hagen nede med en smell, men ser ut som han skal løpe den av seg.
'42
Stor sjanse for hjemmelaget. Stray Tjaum med heading over mål fra kloss hold. Fortviler over en meget spilt mulighet der midtstopperen.
'38
Flott angrep av MK. Bygger det opp på sin høyreside. Aanensen på overlap. Legger 45 grader ut til Abrahamsen. Får et litt langt touch på ballen, og Vindbjart får klarert.
'36
Vindbjart nære ved å svare umiddelbart. Grønn Pedersen med en strålende heading, men Høksaas varter opp med en enda bedre redning. Får gitt til hjørnespark. På det hjørnesparket er Høksaas ute på en sjelden blåbærtur. Får ingen konsekvenser annet enn et nytt hjørnespark. Der header Aas ballen ut og femmeter for MK.
'34
Setter ballen sikkert til høyre. Keeper går til venstre. 1-0 i Idrettsparken.
'33
Men så gjør Abrahamsen det godt like etter. Dribler seg mellom to Vindbjartspillere, og han blir felt. Straffespark til MK! Aanensen skal ta det.
'31
Fryktelig svak pasning på midten av Abrahamsen. Vindbjart kontrer. Grønn Pedersen skyter hull i lufta. MK får klarert til hjørnespark. Der får bortelaget til en presset heading. Høksaas fanger den enkelt.
'28
Prelevic blir for utålmodig i avslutningsøyeblikket når han får et innlegg på bakre stolpe. Burde spandert på seg et touch ekstra der. Skuddet går noen meter til side for mål.
'25
Hjørnespark til MK. Ballen går i mål, men dommer mener at Abrahamsen er for aktiv i feltet. Ligger en spiller nede fra Vindbjart etter duellen. Ikke de store protestene.
'23
Vindbjart har hevet seg de siste 10 minuttene her.
'21
Gult kort til Kydland. Igjen bør dommer benytte seg av fordelsparagrafen til frustrasjon på Vindbjart sin trenerbenk.
'18
Kampen har roet seg ned etter intensive åpningsminutter.
'17
Vindbjart får hjørnespark. Blir ikke farlig.
'15
Gult kort på Fredrik Stray Tjaum. Kommer inn for sent i en duell. Kortet er klart, men dommer kunne avventet det da Vindbjart hadde ballen.
'13
Hjørnespark til MK. Det drøyer litt da Strand tar telling, men han kommer seg på beina igjen. God serve fra Berglund. Treffer toppen av hodet på Stray Tjaum, og der ligger problemet. Treffer skallen og ikke pannebrasken. Ballen går høyt over mål.
'12
Berglund med heading etter innlegg. Rett på keeper.
'9
Bortelaget på sin første visitt, men den avgjørende pasningen er for upresis. Går rett inn til Høksaas.
'7
Nok en gang en gedigen feil i bakre rekker hos Vindbjart. Wiig Hagen får ballen alene med keeper. Burde skutt, men velger å spille ballen videre til Abrahamsen som er i en dårligere posisjon. Får til et skudd, men det går rett på keeper.
'4
Hjemmelaget som har startet kampen klart best. Vindbjart skal som vanlig spille seg ut. Noe MK takler på en god måte med et høyt og aggressivt press.
'2
God mulighet for MK når Wiig Hagen står helt umarkert på bakre stolpe etter et innkast fra MK. Headingen er svak, og går rett inn til Heggland.
'1
Pause i Pors-Halsen. 2-2 står det der. Sprint-Jeløy leder 3-1 hjemme mot Åskollen.
'1
Vindbjart tar avspark, og kampen er i gang.
'0
Lagene entrer en gressmatte som ser innbydende ut til tross for at vi er godt ute i den første høstmåneden. Kapteinene samles ved dommertrioen. Deretter går begge lags kapteiner til dine medspillere, og samles i en ring.
'0
Så blir det spennende å se om Inge Nilsen sin kommentar før kamp tenner bortelaget litt ekstra? "Vindbjart er et middelmådig lag i 3.divisjon".
'0
Pors-Halsen (avspark 14:00) og Eik Tønsberg-Randesund (avspark 16:00) er to kamper som handler om hvem som vinner avdeling 4 og rykker opp til 2.divisjon. Førstnevnte kamp vil bli oppdatert underveis i 1.omgang. I 2.omgang vil vi også oppdatere Eik Tønsberg-Randesund.
'0
MK har hentet Isac Karlsen. 19-åringen er midtstopper og spilte sist for Start 2. Han kan i dag gjør sin debut for hjemmelaget.
'0
Bortelaget stiller med følgende 11: Heggland, Sæther, Kristiansen, Aas, Madsen, Strand, Eikeland, Hagen, Abdalhalim, Pedersen, Skårdal. Benk: Møllen, Ree Jensen, Heiseø, Lie, Ryger, Aune, Engedal, Roppestad, Aas.
'0
MK stiller med følgende 11: Bård Høksaas; Frede E. Kydland, Fredrik Stray Tjaum, Sivert S. Hansen, Fredrik A. Soteland; Dejan Prelevic, Marko Culibrk, Tobias Aanensen(K), Daniel F. Berglund; Alf Marius M. Abrahamsen; Mathias Wiig Hagen. Benk: Lewi Brandser, Jesper Ø. Pettersen, Isac Karlsen, Marius Wigemyr Hagen
'0
Vi kommer tilbake klokken 13:45 med lagoppstillinger til begge lag.
'0
Marius Wigemyr Hagen kom inn de siste minuttene på Sparebanken Sør Arena etter et opphold i Stavanger og fotballklubben Brodd. Wigemyr Hagen var svært god i fjorårets høstsesong, og var helt avgjørende for at MK ikke rykket ned til 4.divisjon. Ellers er Bendik Valand og Daniel Osestad skadet. Sebastian Damman har reist på jobb. Fredrik Soteland er tilbake fra karantene. Simon Valand er usikker. Det er også Tobias Aanensen som ble byttet ut i pausen av forrige kamp etter å ha fått en smell.
'0
Det pleier å bli tett og jevnt mellom MK og Vindbjart. Mange vil huske fjorårets kamp på Moseidmoen da MK fikk den livsviktige utligningen i sluttminuttene av nest siste serierunde, som gjorde at MK kunne avgjøre sin egen skjebne i siste serierunde. Det endte som kjent med seier mot Express og ny kontrakt i 3.divisjon. Det at laget ligger på 3.plass nå viser at laget har tatt store steg denne sesongen. MK har allerede møtt Vindbjart to ganger denne sesongen. Først vant MK 4-3 etter ekstraomganger i kvaliferingsrunde til NM, og deretter 1-3 på Moseidmoen i juli.
'0
Og det kan virke ut som andrelagene mobiliserte i forrige serierunde. Odd 2 mønstret også et meget sterkt lag borte på Mosiedmoen. De snudde 2-0 til 2-3. Vindbjart har kun én seier på sine siste fem kamper.
'0
MK møtte et usedvanlig sterkt Start 2-lag med blant annet Gregersen, Vikstøl og Nkubiri i startelleveren. Til tross for en god 1.omgang, så scoret Start 2 to ganger. Selv om det ikke kom mål i 2.omgangen, så var den spillemessig svakere av MK enn de første 45 minuttene. Dermed har MK tapt to av de tre siste kampene.
'0
MK ligger på 3.plass med 38 poeng, og Vindbjart på 5.plass med 26 poeng. Med seks kamper igjen av sesongen, så er MK nå 11 poeng bak Pors og Eik. Dermed må målet til MK være å beholde 3.plassen i avdelingen ved sesongslutt.
'0
God morgen, og hjertelig velkommen til liveoppdatering her på MK.no. Hjemmelaget tar i mot Vindbjart til dyst i Idrettsparken. Kampstart er klokken 15:00.