'36
Valand
'67
'101
Kampen er slutt. Åskollen vinner kampen 2-1. Kommentator på Direktesport melder fortjent. Det er helt utrolig at han sier. Har han sett samme kamp? Åskollen klart best i 1.omgang, men i 2.omgang skjerper MK seg, og dominerer kampen fullstendig. Store sjanser på rekke og rad. Burde vunnet kampen, men det gjør de ikke. Dermed så blir det et fryktelig surt tap på bortebane. Dagens kaktus går til keeper Dogan som jubler Valand opp i ansiktet når han uheldigvis sklir i tilløpet på straffesparket. MKs scoring kom ved Simon Valand. Da er det bare å slå tilbake mot Donn. Det er neste hjemmekamp for MK. Kampstart i Idrettsparken er 15:00. Vi takker for at du fulgte denne kampen live på MK.no. Ønsker alle en fin lørdag videre.
'100
Siste mulighet nå for MK.
'97
Hjørnespark til MK. Gedigen mulighet til Aanensen. Header ballen like utenfor.
'96
Kampen er forøvrig et godt tegn på at det sitter langt inne å gi det andre gule kortet til en keeper for drøying av tid.
'95
Der kom kanskje MK sin siste sjanse. Feilvendt forsøker Aanensen seg på et skudd, men ballen går like over mål.
'93
Har ikke klart å skape noe nå helt slutten MK.
'92
Gult kort til Sivert Hansen for å stoppe en kontring for Åskollen.
'88
Hvis ikke dommer legger til 7-8 minutter, så er det smått parodisk.
'83
Keeper går rett bort til Valand og jubler han rett opp i ansiktet. Får et fortjent gult kort for usportslig oppførsel. Rett og slett forkastelig. Blir spennende hva Valand gjør hvis han utligner til 2-2…
'82
Straffebom! Valand sklir i tilløpet og straffesparket går utenfor.
'80
MK får straffespark! Den ser ikke riktig ut. Brandser som blir tatt. Assistentdommer som vinker med flagget. Etter litt diskusjoner, så får MK tildelt det feilaktige straffesparket.
'79
Ligger strødd nå hjemmelagets spillere. Bør legges til mye i denne kampen.
'77
Åskollen får et pusterom i form av et hjørnespark. Bruker GOD tid på alle dødballer og senker tempoet i kampen.
'75
Nære utligning for MK. Valand på farten igjen. Blir klarert med nød og neppe til hjørnespark. Der er MK nære igjen. Flokker seg rundt keeper, men headingen går over mål.
'72
Valand trukket bak Brandser som er spydspissen på topp.
'71
Høksaas med en feberredning fra kloss hold på skudd fra Grønlie-Johansen.
'70
Spillerbytter på MK. Ut med Prelevic og Kydland. Inn med Brandser og Berglund.
'67
Der kommer reduseringen. Det er Simon Valand som knuser til i duellen. 1-2. Flere spillere på hjemmelaget med kramper nå. Smått parodisk at dommer lar spillere med krampe få behandling på banen.
'65
Det er mye ikke dommer får med seg i denne kampen. Skogestad sparker etter Aanensen etter en duell. Skal være klink rødt kort, men dommer ser det ikke. Grisete av Skogestad.
'62
Stor mulighet til MK. Wiig Hagen slår 45 grader ut til Valand. Skyter utenfor. Skal og bør forvalte den muligheten på en bedre måte. Nå burde og kunne MK hatt både én og to scoringer.
'61
Grønlie-Johansen tar telling i en duell med Damman. Mye frustrasjon hos MK-spillerne nå. Bruker tida godt i slike situasjoner nå, Åskollen. Det er kynisk, men lov.
'58
Hjørnespark til MK. Åskollen får klarert.
'56
Gedigen mulighet for MK. Ballen blir lempet inn i feltet. Sivert Hansen header ballen tilbake til Wiig Hagen som på blank kasse header ballen over fra 5 meter. Der skulle det vært en redusering. Dominerer kampen fullstendig nå. Kan ha fått høre det av Abrahamsen/Fagnastøl i pausen.
'54
Må satse mer fremover MK. Det gir hjemmelaget offensive spillere store kontringsrom.
'52
Kan hjemmelagets keeper ta en femmeter/frispark i denne kampen? Forærer Valand en sjanse. Helt elendig utspill, og utrolig at ikke MK får straffespark der. Valand blir klippet ned, men får bare hjørnespark. Åskollen overtar.
'50
Gult kort til målscorer Duman på Åskollen.
'48
Frisk start på MK. Aanensen med frispark for MK nå. Skal svinges inn i feltet. Nære på å få hodet på den Sivert Hansen, men femmeteren til hjemmelaget.
'46
MK har vært på banen en stund. Åskollen kommer tuslende inn på banen et par minutter senere. MK tar avspark og 2.omgang settes i gang av Wiig Hagen.
'49
Da er det pause på Åskollen, og hjemmelaget leder 2-0. Åskollen startet best, men etter rundt 20 minutter kom MK inn i kampen. Likevel var det hjemmelaget som tok ledelsen på vakkert vis med Duman. Ikke lenge etter doblet Grønlie-Johansen ledelsen for hjemmelaget. Et frustrert bortelag som har fått lite til å stemme. Spesielt den sentrale midtbanen har vært svak, og det vil ikke være unaturlig å tenke Berglund eller Ørner Pettersen inn etter pause eller tidlig i 2.omgang. Fremdeles gode muligheter for å få snu denne kampen.
'48
Hjørnespark til MK. MK får ballen i mål. Damman som setter den, men blir avviklet for offside.
'46
MK får frispark fra 30 meter. Aanensen går på skudd. Spretter rett foran keeper. Blir ikke stresset og redder den enkelt.
'45
Inne i kampens siste ordinære spilleminutt.
'43
Frispark til MK i situasjonen med det gule kortet. Ender med frispark til Åskollen. Der burde også Damman fått gult kort for en stempling, men dommer ser ikke den.
'41
Soleklart gult kort på Gach. Spørsmålet er om det skulle vært en annen farge på det kortet? Klipper ned Wiig Hagen i stor fart. MK-benken vil ha rødt kort, og det er forståelig.
'38
Nå må MK bare unngå flere baklengs før pause. Hjemmelaget dominerer fullstendig, og MK virker litt sjokkskadet akkurat nå. Nok en gang er fraværet av Culibrk meget synlig.
'36
Åskollen dobler ledelsen. Strålende innlegg på venstresida. Grønlie-Johansen setter ballen i mål fra kloss hold. 2-0.
'33
Duman drar av Gundersen med en skuddfinte på 16-meteren. Deretter limer han ballen vakkert i krysset. Høksaas er sjanseløs, og Åskollen leder 1-0. Det er ikke ufortjent selv MK også har hatt sine sjanser.
'32
Pause i spillet når Åskollens Duman får en albue fra Kydland i en duell. Førstnevnte er oppe på beina igjen. Heldig som slipper unna med gult kort der, Kydland.
'29
Fint spill av MK. Alf Marius Abrahamsen som før skutt, men keeper gjør en beinparade og redde skuddet fra 16 meter.
'25
MK dytter opp folk. Plutselig slår Åskollen kontra, og Grønlie-Johansen kommer alene med keeper. Frede Kydland presser han såpass at han får en dårlig skuddvinkel. En halvmeter til side for mål. Viktig og god defensiv jobb av Kydland der.
'21
Strålende redning av Høksaas på heading fra Gach. Knuser Gundersen i hodeduellen. Gir til hjørnespark som MK får klarert.
'19
Nære på for bortelaget. Flott stikker fra Aanensen til Gundersen. Han legger inn til Valand. Headingen via bakken. Får ikke nok trøkk i headingen, og ballen går inn til keeper.
'18
Fint raid av Prelevic. Forserer forbi backen, men får et langt touch. Rekker ikke å få lagt inn før ballen triller over sidelinja.
'16
Hjørnespark til MK. Det er nære for MK. Valand på bakre stolpe. Han header ballen inn igjen i feltet. Sivert Hansen header ballen like over mål. Assistentdommer er oppe med flagget. Offside på MKs nummer 4.
'15
Spilt et kvarter. Igjen er ikke MK slow starters. Det kan man ikke tillate seg i kampene hjemme mot Eik og borte mot Pors senere i høst.
'13
Særdeles svakt slått frispark av Åskollen keeper. Går rett til innkast for MK.
'10
Hjemmelaget best de første 10 minuttene.
'7
MK får kampens første hjørnespark. Et av avdelingens giftigste lag på dødball. Åskollen klarerer.
'6
Heading fra Åskollen. Rett på Høksaas.
'5
Simon Valand kommer fra offlsde og blir korrekt avblåst.
'3
Stillingskrig de første tre minuttene av kampen.
'1
Åskollen tar avspark.
'0
Lagene er i ferd med å entre Glassverket kunstgress. Åskollen i gult og svart og MK i grønt og hvitt. De to kapteinene Aanensen og Tafesse står ved dommeren. Åskollen vinner myntkastet. Åskollen spiller fra venstre mot høyre. Begge lagene samles i en ring før kamp.
'0
Åskollen sin startellever: Dogan: Skistad, Gach, Hølli, Brovina, Bjørnerud, Grewal, Duman, Skogestad, Grønlie Johansen, Tafesse. Benk: Dogan, Ajetl, Haslestad, Gundersen, Berg.
'0
MK starter med følgende 11: Bård Høksaas; Frede E. Kydland, Sivert S. Hansen, Sebastian Damman, Arian Gundersen; Dejan Prelevic, Mathias Wiig Hagen, Alf Marius M. Abrahamsen, Tobias Aanensen, Fredrik A. Soteland; Simon Valand. Benk: Stein Ove Abrahamsen, Lewi Brandser, Jesper Ø. Pettersen, Daniel F. Berglund
'0
Vi kommer tilbake 13:45 med lagoppstillingene for begge lag.
'0
Lite endringer i dagens MK-tropp. De må klare seg uten Marko Culibrk som soner karantene for fire gule kort. Tilbake fra karantene er Sebastian Damman etter at han pådro seg rødt kort i hjemmekampen mot Start 2. Fredrik Stray Tjaum er heller ikke tilgjengelig til dagens kamp.
'0
MK har nå fem poeng opp til Eik Tønsberg og Pors. Førstnevnte lag leder nå avdeling 4 med bedre målforskjell enn Pors. Sistnevnte gikk på et overraskende poengtap hjemme mot Start 2. Hjemmelaget var frustrerte på dommeren etter at han hadde blåst straffespark før Shala satte ballen i mål. Shala tok selv straffen, men bommet. Dermed ble det 0-0, og Eik Tønsberg har overtatt ledelsen. Pors spiller parallelt med MK borte mot Vindbjart. Eik Tønsberg spiller ikke før mandag.
'0
Det skiller 14 poeng mellom lagene før dagens kamp. MK på 3.plass med 35 poeng og Åskollen på 7.plass med 21 poeng. MK kommer fra en meget solid 5-0 seier hjemme mot Odd 2. Åskollen på sin side tapte 4-1 borte mot Mjøndalen 2.
'0
God formiddag, og hjertelig velkommen til livedekning her på mk.no. MK tar turen til Drammen og skal møte Åskollen borte. Kampstart er klokken 15:00.