'30
Mål
'78
'95
Slutt! Nok en gang drar MK i land en sliteseier. Det ender 1-2 på Bellevue kunstgress, og MK kan gå bort til en liten gjeng MK-supportere som har tatt turen fra Oslo og til Jeløya. Svært fornøyde med tre poeng her bortelaget. Naturlig nok. Simon Valand ble tomålsscorer for bortelaget i en kamp der det var langt mellom finspillet hos begge lag. En krigeseier for MK som nå er to poeng bak Eik Tønsberg med en kamp mer spilt. Neste kamp er hjemme mot Odd 2 mandag 14.august. Den har kampstart klokken 18:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen her på mk.no. Ønsker alle en god lørdag og helg videre!
'95
Frispark til Sprint. MK klarerer.
'93
Sivert Hansen rager høyest som vanlig, men faller litt uvørent. Kommer seg på beina igjen, og klokka tikker MK sin vei her nå.
'92
Vil være en sterk borteseier for MK hvis dette holder inn. Wiig Hagen får en kontringsmulighet. Skyter der, men velger helt totalt feil. Får i det minste avsluttet angrepet.
'91
På overtid nå, men ingen vet hvor mye dommer har lagt til.
'90
Bytte hos Sprint. Ut med Özyilmaz og inn med Ramadani.
'90
Inne i kampens siste ordinære spilleminutt.
'88
MK er smarte og vinner innkast høyt oppe i banen. Igjen har Brandser gjort et godt innhopp for bortelaget.
'86
Nå nærmer Sprint seg. Høksaas i ferd med å gjøre en stor feil. Heldigvis for han går skuddet langt over mål.
'84
Hardt og flatt innlegg fra Sprint. Går gjennom hele feltet. Et godt angrep av hjemmelaget.
'83
Simon Valand får gult kort. Mulig dommer gir feil spiller kort der? Litt vanskelig å se.
'81
Sprint jager utlikning nå, og får et hjørnespark. MK får klarert.
'78
1-2! Kiani som gir Simon Valand en gavepakke. Et tilbakespill til keeper som ikke når frem. Simon Valand snapper ballen og er klinisk fra kloss hold. 1-2!
'77
Ut med Berglund, og inn kommer Lewi Brandser. Matchvinneren fra forrige seriekamp. Skal han gjøre det igjen da?
'76
Gult kort til Kiani.
'75
Frispark til Sprint ut mot dødlinja. Skal svinges inn fra Lajqi. MK klarerer enkelt.
'72
En kamp som er inne i en periode der det skjer lite. Ikke den beste kampen som er blitt spilt i år. Verken av Sprint eller MK.
'68
Spillerbytte på MK: Ut med Soteland og inn med Dejan Prelevic.
'65
Skudd fra Abrahamsen. Ufarlig og rett på keeper.
'63
Spillerbytte hos hjemmelaget. Ut med Lajqi og inn med Musilu.
'62
Donn har slått Halsen 3-1. En viktig seier i kampen om å unngå nedrykk. Randesund leder 0-1 borte mot Åskollen.
'60
Sprint klorer seg fast på MKs banehalvdel uten at de har skapt noen farligheter.
'57
Prøver å vinkle noen langpasninger ut mot kantene MK, men avleveringene i 2.omgang har vært for upresise.
'54
Klare direktiver fra MKs assistenttrener Tor Olve Fagnastøl på sidelinjen.
'52
Simon Valand får en brukbar mulighet fra 16 meter. Skuddet går dessverre høyt over mål, og fortviler over at han ikke tar bedre vare på den muligheten.
'49
Gult kort til Marko Culibrk. Stopper en kontring effektivt, og kortet er soleklart.
'47
MK nære ved hjelp av Sprint. Nære på et selvmål, men ender med hjørnespark. Frede Kydland rager høyest, men ender med frispark til keeper.
'46
Hjemmelaget tar avspark og 2.omgang er i gang igjen.
'47
Da er det pause på Bellevue kunstgress. Stillingen til pause er 1-1. MK fikk en drømmestart på kampen med et vakkert satt straffespark av Simon Valand etter at Sivert Hansen ble revet i 16-meteren av Amin Askar. Etter dette tok hjemmelaget mer over i både spill og sjanser, og utligner etter en drøy halvtime. Det siste kvarteret skaper hjemmelaget mest, og det er nok Sprint som er minst fornøyd med pauseresultatet. MK har et par offensive alternativer på benken i Brandser og Prelevic som kan endre kampbildet. Har ikke skapt veldig mye sett bort fra scoringen MK. Men absolutt fullt mulig å dra hjem til Mandal med tre poeng, slik 1.omgang har sett ut.
'43
Hjemmelaget er svært nære å gå opp i ledelsen. Skudd som Aanensen blokkerer. Ballen får en ekkel bue, men Høksaas får noen nødvendige fingrer på ballen. Ballen går likevel til en farlig retur for Sprint, men vinkelen er for spiss og avslutningen går i stolpen og ut.
'38
Nok et hjørnespark til Sprint. Nære et selvmål der fra Aanensen, men dommer ser ikke at den går via han. Dermed femmeter til MK.
'35
Hjørnespark til hjemmelaget som har overtaket spillemessig nå. Blir et nytt hjørnespark. Heading over mål fra kaptein Wasenius.
'32
Abdulkadir med skudd fra hjørne av 16-meteren. Godt skudd som Høksaas må gi til hjørnespark. Går ut til et innkast til hjemmelaget.
'30
Litt ut av intet er det 1-1. Store rom på Sprint sin høyreside. Innlegg på direkten, og der står Martinsen-Wold mutters alene, og header ballen i mål fra kloss hold.
'28
Wiig Hagen skaffer hjørnespark til MK. Berglund treffer Sivert Hansen på bakre stolpe. Er såpass langt i fra mål at headingen blir ufarlig, og går rett i keeperens armer.
'27
Skaper nok en gang litt panikk i hjemmelagets rekker MK når de får noen dødballer. Et av avdelingens beste lag på faste situasjoner.
'25
MK får frispark midt på Sprint sin halvdel. Blir et innlegg her fra Berglund. Simon Valand som skaffet dette. Sprint klarerer.
'22
Sivert Hansen fryktelig tøff i en duell innenfor 16-meteren. Kunne vel dømt straffespark der, men peker på femmeteren.
'18
MK skal spille seg ut. Det klarer de ikke, og Aanensen må ty til ulovlige midler. Frispark til Sprint i meget god posisjon. 17 meters hold. Askar skyter, men treffer Kydland midt i ansiktet. Sistnevnte tar telling. Forståelig nok. Er oppe på beina igjen.
'15
Kampbildet det første kvarteret er at hjemmelaget har mest ball, og MK satser på kontringer og dødball. En god oppskrift når bortelaget leder 0-1.
'14
MK kontrer ved Fredrik Soteland. Prøver å legge inn til Simon Valand, men keeper bryter ballbanen og innlegget blir ufarlig.
'9
Abdulkadir med soloraid. Skaffer hjørnespark. Sivert Hansen blir ikke med på denne dødballen da han får behandling på sidelinjen. Han kommer inn på banen igjen minuttet senere.
'8
Hjemmelaget får et hjørnespark, men MK klarerer enkelt.
'4
Strålende satt straffespark av Valand. Løfter ballen høyt og setter ballen til venstre for keeper. 0-1 og en drømmestart for de grønne og hvite.
'3
Straffespark til MK! Askar river ned Sivert Hansen i feltet. Simon Valand skal ta det. Den så i grunnen grei ut.
'3
Amin Askar spiller sentralt på midtbanen for hjemmelaget.
'1
Simon Valand tar avspark, og kampen er i gang.
'0
Kun to andre kamper som spilles i tillegg til Sprint-Jeløy-MK i avdelingen i dag. Donn spiller hjemme mot Halsen. Den hadde kampstart 14:00, og Åskollen møter Randesund. Den har også kampstart 15:00.
'0
Om det er dette Norsk Tipping har tatt hensyn når de har satt odds til kampen er usikkert, men NT har hjemmelaget som knepne favoritter: H (2,15), U (3,80) og B (2,55).
'0
Verdt å nevne i hjemmelagets startoppstilling er Amin Askar. La opp på toppnivå for få uker siden, og spilte senest 4.juni fotball for Moss i OBOS-ligaen. En solid spiller på dette nivået som kan skilte med hele 274 kamper i Tippeligaen/Eliteserien.
'0
Nordvåg; Larsen, Hafskjold, Özyilmaz, Kiani, Martinsen-Wold, Musliu, Askar, Wasenius (C), Abdulkadir, Mahammed. Benk: Anker-Jensen, Ramadani, Nyembo, Wilondja, Dyrseth, Tobiassen, Lajqi, Skaug, Urstad Andresen.
'0
MK stiller med følgende 11: Bård Høksaas; Frede Kydland, Sivert Hansen, Tobias Aanensen (C), Arian Gundersen; Fredrik Soteland, Marko Culibrk, Daniel Berglund, Alf Marius Abrahamsen, Mathias Wiig Hagen; Simon Valand: Benk: Mads Fjeldskår, Dejan Prelevic, Lewi Brandser, Stein Ove Abrahamsen.
'0
Vi er tilbake klokken 13:45 med lagoppstillinger til begge lag. Minner også om at du kan se bortelagets lagoppstilling grafisk ved å trykke «se lagoppstilling».
'0
MK har møtt Sprint-Jeløy tre ganger tidligere, og det står 2-0-1 favør hjemmelaget i innbyrdes oppgjør. MK har allerede møtt de hvite og blå denne sesongen. Da vant MK 2-0. Målscorere var Tobias Aanensen og Dejan Prelevic. Når det gjelder sistnevnte fikk han seg en smell på tirsdagens trening, og starter neppe dagens kamp.
'0
MK på sin side kjempet seg til en 1-0 seier hjemme mot Start 2 i forrige serierunde. Som så mange ganger før kom scoringen på dødball. Etter en positiv offensiv forestilling borte mot Vindbjart, så var det et steg tilbake i den delen av spillet hjemme mot Start 2, hvor det kladdet mer. Det er en liten tropp som reiser østover.
'0
Hjemmelaget klarte nesten uavgjort mot tabelltoer Pors i forrige serierunde, men slapp inn 2-1 dypt inne i overtiden. Sprint-Jeløy ligger på 10.plass med 14 poeng før dagens kamp.
'0
God lørdag, og hjertelig velkommen til livedekning her på på MK.no. MK tar turen til Jeløya utenfor Moss. Spint-Jeløy-MK har avspark klokken 15:00.