Start 2
Mål
'84
'95
Der er det slutt. Den satt lang inne, men MK vinner 1-0! Stor stemning borte hos Makrellstimen. Sivert Hansen løper bort og er hoppende glad for de tre poengene. Det er også de drøyt tusen tilskuerne som fant veien til Idrettsparken i dag. Tre poeng. Kampens eneste målscorer ble innbytter og debutant Lewi Brandser. Lurer seg inn på første stolpe og header ballen i mål i det 84.spilleminutt. Tre poeng på en dag der det kladdet offensivt mot et ungt Start 2-lag. Neste lørdag venter bortekamp mot Sprint-Jeløy. Neste hjemmekamp er mot Odd 2 mandag 14.august. Kampstart er klokken 18:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en riktig god lørdag og julihelg videre.
'94
Sebastian Damman får rødt kort. Får først frispark i duellen, men sparker etter han som gjorde det. Den ser også helt grei ut, og totalt unødvendig for en het Damman. Tre kampers karantene i en posisjon der MK ikke har veldig god dekning fra før av.
'92
Hjørnespark til Start 2. Keeper også oppe. MK klarerer til nytt hjørnespark. Start 2 får sitt tredje hjørnespark på rad. Det ender med femmeter til MK. Gummedal med en presset avslutning til side for mål.
'91
Der bikker vi overtiden. MK slår ballen langt opp. Handler bare om å stå i mot nå. Bortelaget har ikke skapt farligheter i hele kampen.
'90
Inne i kampes siste ordinære spilleminutt. Skal vi tro et sted mellom fire og fem minutter tillegg da?
'88
Nytt hjørnespark til MK.
'86
Wiig Hagen går på skudd fra 30 meter. Går like over mål i det speaker annonserer 1132 tilskuere på ettermiddagens kamp. Ingen lag i divisjonen som kan måle seg med slike tall.
'85
Gult kort også til Berglund som er for sen inne i en takling. Start 2 får en dødball.
'85
Dommer gir Sivert Hansen gult kort for å feire med Makrellstimen.
'84
For en drømmedebut av Brandser. Lurer seg bort på første stolpe og header ballen i mål. 1-0 til MK! Den satt langt inne.
'83
'80
Hjørnespark til MK. Er det nok en gang en dødball som skal være veien til mål for MK? Det er nære, men bortelaget klarerer.
'76
Marko Culibrk får et avventendene gult kort.
'75
MK foretar seg to spillerbytter. Ut med Stray Tjaum og Valand. Inn med Arian Gundersen og debutant Lewi Brandser. Skuffet der Simon Valand når han tusler ut av banen.
'70
Simon Valand med et fint raid. Er presset i skuddøyeblikket og ballen triller inn til keeper. Legger inn en lang sluttspurt nå hjemmelaget.
'68
Gult kort til Wiig Hagen. Strekker seg langt for å rekke et innlegg fra Abrahamsen. Kommer inn i fart og viser knotter. Kortet er helt korrekt idømt.
'67
Spillerbytte på Start 2. Ut med nevnte Witzøe. Inn kommer Myrvold.
'64
Nå har MK et godt grep om kampen, og klarer å bite seg fast på Start 2 sin banehalvdel. Stopp i spillet nå når Witzøe er nede for telling.
'63
Hjørnespark til MK. Berglund overtar umiddelbart ansvaret for disse. Innoverskrudd. Klabb og babb i feltet. Sivert Hansen skyter på halvvolley. Skuddet går langt utenfor.
'61
MK foretar to spillerbytter. Ut med Kydland og Soteland. Inn kommer Dejan Prelevic og Daniel F. Berglund.
'60
Skudd fra Richardsen. Rett på Høksaas.
'56
Frispark til bortelaget i en gunstig innleggsposisjon. MK klarerer.
'50
Gult kort til Witzøe etter en liten duell med Stray Tjaum.
'49
Pors scorer vinnermålet på overtid og slår Sprint-Jeløy 2-1 i Porsgrunn.
'48
Skudd fra Culibrk. Langt over mål.
'46
MK skaper en god sjanse umiddelbart. Lang ball i bakrom fra Sivert Hansen til Simon Valand. Litt spiss vinkel og presset av en midtstopper skyter han ballen i nettveggen.
'46
Simon Valand sparker i gang 2.omgang. Tidligere MK-trener Svein Hansen er observert i pausen.
'48
Da er det pause i Idrettsparken. Det er ikke en spesielt blid gjeng med spillere som går inn i garderoben. Har ikke spesiell god grunn til å være fornøyde med denne omgangen. For upresist, og for lite tempo i det hjemmelaget foretar seg store deler av omgangen. Til tross for dette, så hevet MK seg det siste kvarteret, og har skapt nok muligheter til at de burde ledet kampen. Start 2 ligger lavt, og satser på kontringer. MK har et par spillere som kan være med på å endre kampbildet i 2.omgang. Tre poeng er absolutt innen rekkevidde, men da må både tempo og presisjon i pasningsspillet opp et hakk eller to.
'48
Og der skulle det ha stått 1-0 til MK, men det gjør det ikke. Valand vender opp på 7 meter. Er litt i ubalanse i det han skyter, og skuddet går like over mål.
'47
Der er MK nære på. Valand med en fin vending. Med yttersida av foten legger han inn, men Abrahamsen har tre nummer for små i fotballsko for å nå den.
'45
Start 2 må foreta seg et bytte på tampen av 1.omgang. Lande ut og inn kommer Gummedal.
'44
Spillet er i gang i det vi går inn i 1.omgangens siste ordinære spilleminutt.
'43
Stein Ove Abrahamsen maner til tempo i banespillet. Hadde en god periode etter en drøy halvtime, men nå er det litt for mange feilpasninger. Lite stopp i spillet nå. Lande som har fått seg en smell.
'39
Start 2 kontrer, og får et hjørnespark. Lunde som utfordrer og skaffer det. Der får Start 2 sin største mulighet. Gravdahl header ballen utrolig nok over mål fra 6-7 meters hold. Fortvilet med hendene over hodet over den misbrukte muligheten.
'38
Aanensen finner Valand med et strålende innlegg. Treffer hodet til Simon Valand. Jensen gir til hjørnespark. Det er ikke like godt slått som innlegget for 45 sekunder siden. Ballen er over dødlinja før den kommer i spill. Femmeter til bortelaget.
'35
Fint spill av MK som sakte, men sikkert produserer muligheter. Wiig Hagen som legger inn til Simon Valand. Han tar ballen ned på brystet og smeller til. Skyter med venstrefoten, og skuddet går utenfor, men tendensene de siste minuttene er gode.
'33
MK vinner en dødball. 35 meter fra mål. Ser ut som de skal forsøke seg på skudd. Aanensen gjør det, men har har truffet bedre før. Blant annet på Sparebanken Sør Arena for noen år siden. Denne gangen går ballen til side for mål.
'31
Like etterpå får Simon Valand en skuddmulighet. Treffer godt, men går rett på keeper. Kampens største mulighet.
'31
Touchene til hjemmelaget har ikke sittet i avgjørende situasjoner. Denne gang er det Wiig Hagen som får en dårlig berøring på ballen inne i 16-meteren.
'29
Skudd fra Wiig Hagen på kanten av 16-meteren. Noen meter til side for mål.
'24
Start 2 får et hjørnespark. Svakt slått og rett i armene til Høksaas.
'21
Nok en gang spurter ikke MK ut av startblokkene. Har kun scoret to mål denne sesongen før spilte 20 minutter. Stein Ove Abrahamsen står aktivt på sidelinjen og gir beskjeder til sine spillere. Virker ikke særlig fornøyd med tingenes tilstand i skrivende stund.
'17
Start 2 kontrer. Lande forsøker seg på en skuddfinte for å komme seg i skuddposisjon. Den går ikke Hansen på, og stopper Start 2s nummer 8 kontant.
'16
Sivert Hansen nede for telling etter å ha fått en sugende takling i mot seg. Kommer seg på beina igjen.
'15
Til tross for at bortelaget stiller et ungt lag, så tør de å spille sitt spill. Har ikke hatt noen problemer med å stå i mot det første kvarteret.
'13
Langt innkast til MK. Soteland finner Hansen. Går rett i keeperens armer.
'10
Dødball fra Aanensen. Sivert Hansen header den inn til Damman som header på mål. Jensen redder enkelt.
'8
Flott spill av MK. Valand møter dypt i banen og spiller videre til Abrahamsen på et touch. Er alene med keeper, men er uheldig med sitt førstetouch på ballen, og den går helt inn til Jensen.
'6
Dommer mener at Simon Valand er for tøff i en duell. MK hadde fått en stor mulighet ved Wiig Hagen om dommer hadde latt den gå. Ikke de store protestene.
'2
Hjørnespark til MK. Der har de grønne og hvite vært farlige på denne sesongen. Denne gangen er avleveringen for svak, og keeper Jensen holder den enkelt i fast grep.
'1
Start 2 tar avspark, og angriper mot den eldste kunstgressbanen i Idrettsparken.
'0
Begge lagene samles i en sirkel før avspark.
'0
Spillerne entrer banen. MK i grønt og hvitt. IK Start 2 i gult og svart.
'0
Nærmer seg avspark i Idrettsparken. Spillerne entrer straks banen, og Makrellstimen har møtt opp i hopetall. Rundt 70 stykker på andre siden av hovedtribunen. Sola skinner i Mandal til tross for at værmeldingen har sagt overskyet i dag. Perfekte spilleforhold, og utrolig nok minimalt med vind å snakke om i ettermiddag.
'0
Andre oppgjør som spilles i dag: Pors-Sprint Jeløy startet klokken 14:00. 0-0 står det der for øyeblikket. Halsen-Åskollen, Randesund-Vindbjart starter klokken 15:00 samtidig som MK-Start 2. Mjøndalen 2-Donn har avspark klokken 16:00.
'0
Start 2 stiller med følgende lag: Jensen; Leo Mertens, Østhus (C), Hornes, Gravdahl, Richardsen, Ringsbu, Lande, Lunde, Wahlstrøm, Witzøe. Benk: Møllen, Myrvold, Eikeland, Haraldsen, Nordal, Gummedal.
'0
Se også under "lagoppstilling" for å få en grafisk fremstilling.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas; Fredrik Stray Tjaum, Sivert S. Hansen, Sebastian Damman, Tobias Aanensen (C); Frede E. Kydland, Marko Culibrk; Fredrik A. Soteland, Alf Marius M. Abrahamsen, Mathias Wiig Hagen; Simon Valand. Benk: Mats Andreas Fjeldskår, Daniel F. Berglund, Benjamin R. Antonsen, Dejan Prelevic, Arian Gundersen, Lewi Brandser.
'0
Vi kommer tilbake med lagoppstillinger hos begge lag klokken 13:45.
'0
På de sju siste oppgjørene står det 1-1-5 i favør Start 2. Begge oppgjørene i fjor endte med tap 3-2/2-3 både på Sparebanken Sør Arena og i Idrettsparken.
'0
Start 2 har mistet sin store stjerne i form av Sander Svela. Han har slitt med tillit på A-laget, og har scoret bøttevis med mål for Start 2. Han ble tidligere i sommer lånt ut til Tromsdalen. Av kjente navn som startet forrige kamp mot Fredrikstad 2 kan man nevne Jesper Gregersen og Salim Fredrick Nkubiri. Begge to har kamper for A-laget denne sesongen, og noterte seg for hver sin scoring i 7-0 oppgjøret onsdag.
'0
Apropos skadefronten, så er Jesper Ørner Pettersen, Bendik Valand og Daniel Osestad tilbake i lett trening. I tillegg til Marius Wigemyr Hagen har også MK hentet Lewi Brandser. Angrepsspilleren er 18 år, og kommer fra Viking sitt G-19 lag. Han har også hatt noen innhopp på Viking 2.
'0
MK kommer fra en positiv opplevelse i forrige kamp mot Vindbjart. 1-3, og gledelig å se at det offensive spillet til MK var på et godt nivå denne kampen. Det hjelper også å få tilbake kaptein Tobias Aanensen og Marko Culibrk tilbake fra skader.
'0
Etter Start 2 sin maltraktering hjemme mot Fredrikstad 2 (7-0) gikk Start 2 forbi Vindbjart på bedre målforskjell enn venndølene. Dermed møter MK for andre gang på rad en tabellnabo. MK på 3.plass med 26 poeng og Start 2 på 4.plass med 20 poeng.
'0
God lørdag, og hjertelig velkommen til livedekning mellom MK og Start 2. Makrellstimen har gjort comeback for anledningen! Kampstart i Idrettsparken er klokken 15:00.