'48
Mål
'51
'95
Der er kampen over og MK vinner fortjent 1-3. Rolig innledning av kampen. MK tok ledelsen ved Wiig Hagen etter 20 minutter spilt med et vakkert skudd. Fem minutter etter ble hjemmelaget redusert til 10 mann. Etter dette er det hjemmelaget som er det beste laget. Til tross for dette dobler Simon Valand ledelsen på overtid av 1.omgang. Våge Skårdal reduserer like før dommer blåser av til pause. MK styrker ledelsen tidlig i 2.omgang ved Dejan Prelevic. Etter dette er MK nærmere 1-4 enn Vindbjart er redusering. En kamp som selvsagt blir preget av at bortelaget spiller med en mann mer på banen i tre fjerdedeler av kampen, men MK gjennomfører en meget solid bortekamp. Spesielt gledelig var det offensive spillet, og trioen Wiig Hagen, Valand og Prelevic var svært toneangivende i denne kampen. Trioen på topp scoret hvert sitt mål, og det er en glad og fornøyd gjeng som setter seg på bussen fra Vennesla i ettermiddag. Vel vitende om at de befester 3.plassen i avdelingen og har seks poeng ned til dagens motstander. Neste kamp er lørdag 29.juli hjemme mot Start 2. Håper og tror at det kommer mange folk i Idrettsparken denne dagen. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en fin lørdag og helg videre!
'93
Dommer overser at en MK-spiller ligger nede med en hodeskade. Kommer seg på beina igjen.
'90
Inne i overtiden av denne kampen nå.
'90
Åskollen utligner!
'88
To spillerbytter på MK. Ut med Wiig Hagen og Abrahamsen. Inn kommer Arian Gundersen og Bejamin R. Antonsen.
'88
Kramper på både MK og Vindbjart nå.
'86
Wiig Hagen med nok et skudd. Igjen er hjemmelagets beste spiller Øigarden i veien for skuddet.
'84
Fredrik Soteland alene med keeper. Forsøker å runde keeper, men det vil ikke Øigarden ha noe av. Igjen godt keeperspill.
'79
Der har Pors tatt ledelsen på et straffespark.
'77
Bytter hos begge lag. På Vindbjart går Strand ut. Inn kommer Fuglestad. Valand har gjort sitt for i dag. Inn kommer William R. Bretvik.
'75
Hjørnespark til MK. Krampe på Simon Valand. Sivert Hansen får stå umarkert og header ballen hardt, men rett på keeper. Kvalifisert redning det der.
'74
I de andre kampene i avdelingen, så er stillingen følgende: Randesund-Eik Tønsberg 1-4, Sprint-Jeløy-Halsen 6-0, Åskollen-Pors 0-0. Serielederen sliter mot laget fra Drammen.
'72
Frispark til hjemmelaget fra drøyt 25 meters hold. Skuddet rett i muren.
'69
MK har god kontroll på denne kampen. Har vært nærmere 1-4 enn Vindbjart har vært 2-3.
'66
MK gjør sitt første bytte i kampen. Ut med en svært toneangivende Dejan Prelevic. Inn kommer Fredrik A. Soteland. Ut også med Berglund. Inn kommer Frede Emanuel Kydland.
'64
Nok et bytte på hjemmelaget. Ut med Winge Thelle. Inn med Stangnes Kjeldsberg.
'62
Vindbjart gjør et spillerbytte. Ut med Reinlund Sæther. Inn med Mohammed Aiman Mohammed Abdalhalim.
'61
Prelevic har vært frisk på høyrekanten. Tør å utfordre i større grad enn det han gjort tidligere. Har fart og får lagt inn til Valand, men treffer ikke ordentlig på den headingen Simon Valand.
'57
Wiig Hagen med et par avslutninger, men begge blir blokkert av hjemmelaget.
'51
1-3. Simon Valand som gjør et strålende forarbeid. I det han skal forsøke å skyte selv "stjeler" Dejan Prelevic ballen og smeller ballen i lengste hjørne.
'47
Valand med en rapp avslutning. Keeper må gi til hjørnespark. En av hans beste kamper denne sesongen av Valand. Hjørnesparkene har Vindbjart demmet godt opp mot. Sivert Hansen har ikke vært i nærheten av scoring på dødball så langt i denne kampen.
'46
Spillerbytte på Vindbjart. Nordhagen ut og inn kommer Nyhus.
'46
MK med avspark i 2.omgang. Simon Valand som sparker i gang.
'48
Det er det siste som skjer i denne omgangen som ble innholdsrik etter hvert. MK tok ledelsen ved Wiig Hagen etter 20 minutter spilt med et vakkert skudd. Fem minutter etter blir hjemmelaget redusert til 10 mann. Etter dette er det hjemmelaget som er det beste laget. Til tross for dette dobler Simon Valand ledelsen på overtid av 1.omgang. Dessverre for MK reduserer Våge Skårdal for hjemmelaget helt på slutten av omgangen. Dermed står det 1-2. Hjemmelaget er sin største fiende når de skal frispille fra utspark. Det viste seg også i Idrettsparken i mars at de ikke behersker. Her bør MK stå høyt når hjemmelaget har femmetere og trekker spillere bak i banen. En spennende 2.omgang på Moseidmoen venter.
'48
1-2. Vakkert innlegg av Kristiansen som går over hode på Sebastian Damman. Våge Skårdal kan bare styre ballen i mål fra 8 meters hold. Psykologisk sett lite gunstig å slippe inn et slikt mål rett før pause.
'47
Nok en gang merkelig dommeravgjørelse. Prelevic holder og holder i drakta. Fratrar hjemmelaget en åpenbar kontring. Gir ikke det gule kortet til frustrasjon hos hjemmelaget.
'45
Horribelt forsvarsspill av hjemmelaget. Skal på død og liv spille seg ut med en mann mindre. MK står høyt og Prelevic stjeler ballen. Pirker ballen videre til Simon Valand som setter ballen mellom beina på keeper og i mål. Den var viktig for MK. Mot spillets gang det siste kvarteret så dobler bortelaget ledelsen. 0-2.
'42
Vindbjart det klart beste laget etter utvisningen. Er farlige på kontringer. Har naturlig nok lagt seg lavere i banen.
'39
Hands på Damman. Vindbjart agerer raskt og tar frisparket hurtig. Ender med en avslutning som Hansen og Høksaas får samarbeidet om til hjørnespark. Der rager Aas høyest, men headingen går via bakken og i armene til MKs sisteskanse.
'32
Hjørnespark til hjemmelaget. Ballen har vært ute før den kommer inn i feltet. Femmeter til MK.
'29
Gedigen mulighet for Simon Valand. Flott innlegg av Abrahamsen. Stuper frem helt umarkert, men headingen går over mål. Viktig å doble ledelsen her nå i en god periode.
'25
Der kommer det røde kortet. En hoderystende takling av Eirik Ryger. Har noen flotte touch innenfor MKs sin 16-meter, men det blir for mye. I fortvilelsen av å miste ballen kommer han med en stygg takling på Sebastian Damman. Dermed marsjordre, og hjemmelaget er redusert til 10 mann.
'23
Prelevic med en stor mulighet til å doble ledelsen. Strand kommer i siste sekund og blokkerer skuddet til hjørnespark. Ender med en avlsutning fra Berglund på hjørne av 16-meteren. Ufarlig og femmeter til hjemmelaget.
'20
MK tar ledelsen 0-1! Simon Valand spiller ballen ut til Wiig Hagen. Han går innover i banen og prikkskyter ballen i lavt i det lengste hjørne. En strålende prestasjon, men lov å spørre seg hva Vindbjart gjorde i den situasjonen. Null press på ballfører.
'18
Sivert Hansen frustrert over at dommer ikke bruker fordelsparagrafen. Lett å forstå han i den situasjonen.
'14
Hjørnespark til hjemmelaget. Heading som går via en MK-spiller og til nytt hjørnespark. Nære på der hjemmelaget. Ny heading på det andre hjørnesparket. Kristiansen kommer ikke godt nok over ball, og headingen går en meter over mål.
'12
Gode tendenser av bortelaget. Stray Tjaum legger inn, og finner Wiig Hagen. Han gir ballen tilbake til Culibrk som skyter fra 20 meter. Får den berømte "ryggsekken" og ballen går langt over mål.
'8
Wiig Hagen med et sylfrekt forsøk på hjørne av 16-meteren. Tar den på volley og smeller til. Keeper blir overrasket og må gi til hjørnespark. Den klarerer Vindbjart. Kan virke ut som de har sett MK sine dødballer i tidligere kamper denne sesongen.
'2
MK vinner et hjørnespark etter at Vindbjart får et stygt balltap på midten av egen banehalvdel. Vindbjart får klarert, men vinner et innkast høyt i banen. Blir ikke noe ut av dette.
'1
Vindbjart tar avspark, og kampen er i gang litt forsinket grunnet trøbbel med det ene målet.
'0
Utrolig nok en liten smak av sommer på Moseidmoen i dag. Etter en mildt sagt varierende juli skinner sola over kunstgresset. Lagene gjør seg klare til å entre banen. Vinden kan absolutt være en faktor i dagens kamp. Vindkast opp mot 10 meter per sekund.
'0
Hjemmelaget starter med to av de nevnte signeringene i startelleveren: Øigarden; Kristiansen, Aas, Nordhagen, Reinlund Sæther, Strand, Salvesen, Roppestad, Våge Skårdal (C), Ryger, Winge Thelle. Benk: Klippenberg, Nyhus, Rasmussen Bjørge, Stangnes Kjeldsberg, Salen Aune, Finnestad-Stray, Fuglestad, Mohammed Aiman Mohammed Abdalhalim, Coldal.
'0
MK stiller med følgende lag i en 4-2-3-1 formasjon Bård Høksaas; Fredrik Stray Tjaum, Sebastian Damman, Sivert Hansen, Tobias Aanensen (C); Daniel F. Berglund, Marko Culibrk; Dejan Prelevic, Alf Marius M. Abrahamsen, Mathias Wiig Hagen; Simon Valand. Benk: Mats Andreas Fjeldskår, Benjamin R. Antonsen, Arian Gundersen, William R. Bretvik, Frede Emanuel Kydland, Fredrik A. Soteland.
'0
Det har vært noen durabelige oppgjør mellom Vindbjart og MK de siste sesongene og på de siste syv oppgjørene står det 2-3-2. I fjorårssesongen ble det uavgjort i begge oppgjørene. Kampen i Vennesla huskes meget godt for en utrolig viktig scoring dypt inne i overtiden på Moseidmoen. Sivert Hansen scoret målet som gjorde at MK klarte seg i divisjonen hvis de slo Express. Noe de også gjorde. MK har allerede slått Vindbjart i en tellende kamp denne sesongen. Da måtte det ekstraomganger til for å skille lagene. MK vant 4-3 etter matchvinnerscoring av Fredrik Stray Tjaum i det 110. spilleminutt. Det er for øvrig samme dommer som skal dømme dagens kamp som dømte tilsvarende oppgjør i kvalifiseringen til ordinære runder i NM. Da ble det delt ut åtte gule kort og et rødt kort til begge lag.
'0
Vindbjart på sin side har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer, og har hentet inn fire spillere til klubben. Den største overgangen må være Mathias Myhre Madsen. Forsvarspilleren som kommer fra Sotra som spiller i Post Nord-ligaen (2.divisjon) har 70 kamper for klubben fra Øygarden. Han har vært i både Våg og IK Start tidligere. I tillegg er Leander Winge Thelle (Express), Bendik Kristiansen (Ørn Horten) og Mohammed Aiman Mohammed Abdalhalim (Arendal) er alle hentet inn for å forsterke laget. Det blir spennende å se om noen av disse spillerne vil starte dagens kamp.
'0
MK har hentet Mats Andreas Fjeldskår fra Oldenborg. Klubben ligger i år i 4.divisjon. Han er opprinnelig fra Vigeland og har også spilt i Lyngdal. Mats er keeper noe som er sårt tiltrengende for klubben. I mange kamper denne sesongen har MK ikke hatt reservekeeper på benken. En spiller som vil forsterke det offensive spillet er Marius Wigemyr Hagen. Angrepsspilleren har vært i Stavanger, og har gjort sakene sine bra for Brodd. Han har scoret fem mål på 14 kamper. Wigemyr Hagen er for øyeblikket ankelskadet, og er dermed ikke med til dagens kamp. I tillegg har det vært noen prøvespillere på treninger i sommer uten at det har ført til noen overganger.
'0
Det er første kamp etter sommerferien for begge lag. Det er to tabellnaboer som møtes til dyst i dag. MK ligger tre poeng foran Vindbjart før dagens runde. Pors og Eik Tønsberg som ligger på henholdsvis 1. og 2.plass i avdelingen skal også spille kamp i dag. Pors møter Åskollen og Randesund tar i mot Eik Tønsberg.
'0
God formiddag og hjertelig velkommen til livedekning mellom Vindbjart og MK. Kampstart på Moseidmoen i Vennesla er klokken 15:00.