'35
Mål
'85
'95
Slutt i Idrettsparken. MK vinner 2-0. Dersom Eik Tønsberg tar poeng hjemme mot Vindbjart vil MK ta sommerferie på 3.plass i avdelingen. Hjemmelagets scoringer var av Simon Valand og Fredrik Soteland. MK spiller en mye bedre kamp enn forrige lørdag mot FFK 2. De dominerer banespillet i mye større grad og skaper farligheter i etablert spill. Åskollen må etterhvert gamble på en utlikning. 2-0 scoringen kommer etter en nydelig kontring. Soteland smeller ballen i mål bak keeper. Nå er det sommerferie for MK. Neste kamp er nå borte mot Vindbjart lørdag 22.juli. Den har kampstart 15:00. Deretter kommer Start 2 på besøk til Idrettsparken 29.juli. Den har også kampstart 15:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en riktig god lørdag og sommer videre!
'95
MK nære på 3-0. Wiig Hagen alene med keeper, men han redder.
'93
Helt utrolig at ikke dommer gir Duman sitt andre gule kort. Velger regelrett å sparke ned Sivert Hansen på vei i gjennom. Hoderystende avgjørelse. Velger å ikke gi det klareste gule kortet i kampen.
'87
Direkte rødt kort på Duman som kommer med et spark mot Kydland. Dommer reagerer umiddelbart og plukker opp det røde kortet. Da er nok dette opp og avgjort. MK tar tre poeng i den siste kampen før sommerferien.
'86
Spillerbytte på Åskollen.
'85
Åskollen må frem. Det fører til kontringsmuligheter for MK. Den tar de vare på i rent overtall på håndballvis. Ruller ut på kanten. Der har Soteland kommet seg langt opp i banen. Smeller ballen i mål. 2-0!
'81
Bortelaget gjorde også et bytte. Gach ut og inn med Vukovic.
'81
Bytter på MK. Ut med Valand og Berglund. Inn med Mads Sveindal og Endre Omland.
'77
Frispark til Åskollen rett utenfor 16-meteren, men i posisjon som gjør at det blir vanskelig med direkte skudd. Kommer nok et innlegg. Han skyter faktisk der Duman. Treffer godt. Høksaas må gi til hjørnespark. Det hjørnesparket blir farlig. Heading fra bortelaget som treffer Høksaas der. Kunne fort vært en utligning der.
'76
Skudd fra Gundersen som fyker høyt over mål.
'75
Spillerbytte på MK. Ut med Prelevic og inn med William Bretvik.
'72
Skudd fra Gach. Småfarlig det skuddet der. En halvmeter over tverrligger.
'68
Raaholt stopper Valand på vei fremover. Gult kort.
'67
Kampen er i gang igjen.
'66
Ny drikkepause i Idrettsparken. MK er ikke ufarlige i banespillet i dag, men leder kun 1-0. Åskollen har ikke vært spesielt nære utligning så langt i denne omgangen, men det er en halv omgang igjen. MK har alle sine innbyttere i oppvarming. Noen i litt mer intensiv oppvarming enn andre.
'64
Gult kort til Brovina.
'64
Gach forsøker seg på et soloraid. Det gjør han bra, men så kommer det et håpløst skudd fra død vinkel istedenfor et innlegg.
'62
Gult kort også på Kaya og Soteland etter noen tumulter i etterkant av situasjonen der Soteland pådrar seg et gult kort. Frisparket bokser Høksaas ut til hjørnespark.
'61
Gult kort til Fredrik Soteland etter en ettersleng. Så grei ut den.
'60
Berglund skyter med sitt antatt svakeste bein. Ballen svever høyt over mål.
'57
Stor mulighet til MK. Prelevic kommer seg løs på høyrekanten. Et hardt og lavt innlegg treffer Valand. Den går dessverre til side for mål. Kommer veldig raskt på Valand der, men kunne og burde stått 2-0 der.
'54
Fint raid av Soteland på høyresida. Stikker til Valand som skaffer hjemmelaget et hjørnespark. Berglund som skal ta det. Svakt. Åskollen klarerer på første stolpe.
'53
Frustrert Stein Ove Abrahamsen nå. Uenigheter mellom Gundersen og Wiig Hagen om pasning skal på fot eller i bakrom.
'50
Åskollen forsøker seg på langpasninger i bakrom. Så langt har disse vært for upresise fra bortelagets sin side.
'46
Valand tar avspark for hjemmelaget. Ingen bytter fra noen av lagene i pausen.
'47
Da er det pause i Idrettsparken. MK leder 1-0 etter scoring av Simon Valand. Det tar litt tid før relasjonene sitter hos hjemmelaget. De første 20 minuttene er rufsete, men de siste 25 minuttene er absolutt godkjente av MK. Simon Valand sendte MK i ledelsen med 1-0 etter 35 minutter. Etter dette så er MK nære på å doble ledelsen med Wiig Hagen. MK skal likevel være glade for at ikke Åskollen utlignet på overtid av 1.omgang. En heroisk blokkering av Stray Tjaum hindret scoring.
'47
Frustrasjon på slutten. MK med en enorm kontringsmulighet. Dommer mener at kampen skal blåses av til pause til protest fra hjemmelagets spillere.
'46
Frispark til bortelaget. Tar den kort og det smeller fra Grønlie Johansen fra 30 meter. Høksaas gir den til hjørnespark. Trenger ikke en baklengs på overtiden nå. Og den kommer nesten. MK klarerer med nød og neppe på streken etter en blokkering av Stray Tjaum. Kaya som er nære på der å utligne.
'39
Hjørnespark til MK. Ender hos Dogan. Etter scoringen har MK fortsatt å presse Åskollen. Inne i en god periode nå hjemmelaget. Wiig Hagen med skudd, men blir blokkert.
'38
Nytt hjørnespark til hjemmelaget. Wiig Hagen på bakre stolpe. Får ballen på den, men ikke noe klem i det. Triller inn til keeper Dogan.
'36
Wiig Hagen har vært positiv denne omgangen her. Et fint skudd, og keeper må gi til hjørnespark. Treffer toppen av hodet til Kydland og ikke pannebrasken. Dermed blir det ikke farlig.
'35
Sivert Hansen med et vanlig raid fra bakre rekker. Svært svakt press av bortelaget. Hansen smeller til. Keeper må gi retur, og den setter Valand enkelt i tomt bur. 1-0 til hjemmelaget!
'33
Valand går i offside. Mulig å unngå den.
'32
Der er vel Sivert Hansen heldig som slipper unna det gule kortet. Dommer lønner seg med tilsnakk. Sent inne i en takling der etter han hadde mistet ballen.
'29
Fint raid av Prelevic på høyrekanten. Er uheldig med sitt sistetouch før innlegget kommer. Ballen går over sidelinja. Det var synd for der hadde MK mange folk inne i bortelagets 16-meter.
'25
Drikkepause i Idrettsparken. En jevnspilt omgang så langt. Åskollen truer bakrom med Grønlie Johansen og Kaya.
'23
Enkel stikker frem til Kaya. Hans skudd fra spiss vinkel går utenfor. Bortelagets største mulighet i kampen.
'22
Bedre i banespillet i dag MK. Skaper noen farligheter. Simon Valand utgjør en reell trussel for bortelagets forsvar.
'19
Ikke første gangen bortelaget har gått i offside denne omgangen. Bortelagets trener oppgitt over dette.
'16
Nytt hjørnespark til MK. Denne gangen er det Berglund som skal ta det. Innoverskrudd med sitt venstrebein. På bakre stolpe mot Sivert Hansen. Er presset og headingen går i bakken og i nettveggen.
'15
Fint raid av Wiig Hagen på venstrekanten. Skaffer MK et hjørnespark. Slås lengre denne gangen, men Sivert Hansen taper faktisk en hodeduell.
'12
Hjørnespark til hjemmelaget. Der er MK farlige denne sesongen. Denne gangen svakt avlevert av Abrahamsen og Åskollen klarerer på første stolpe.
'10
Kydland blir tatt på vei fremover. Frispark fra 25 meter. Slår nok den inn mot eksempelvis Sivert Hansen. Det er en god serve. Sivert Hansen rager høyest, men kommer ikke over ballen. Går langt over.
'7
Dårlig kommunikasjon i forsvaret til hjemmelaget. Forærer Kaya en mulighet, men tupper ballen utenfor stolpen.
'5
Lite som har skjedd de fem første minuttene av kampen.
'4
Wiig Hagen med en stikker mot Valand. Midstopper løper ballen opp.
'1
Åskollen tar avspark og kampen er i gang.
'0
Det er verdt å nevne at toppscorer til Åskollen Tafesse ikke er med i bortelagets tropp. Det er heller ikke Torgersen.
'0
Lagene entrer den prikkfrie grønne gressmatta.
'0
Idrettsparken er badet i sol. MK spiller i sine vanlige grønne og hvite drakter. Åskollen i gult og svart.
'0
Gjestene stiller med følgende lag: Dogan, Warp, Raaholt, Gach, Høili, Duman, Brovina, Duman, Skistad, Johansen, Kaya. Benk: Dogan, Vukovic, Smith, Cho.
'0
MK stiller med følgende 11: Bård Høksaas; Fredrik Soteland, Sivert Hansen (C), Fredrik Stray Tjaum, Arian Gundersen; Dejan Prelevic, Alf Marius Abrahamsen, Frede Kydland, Daniel Berglund, Mathias Wiig Hagen; Simon Valand. Benk: Mads Sveindal, Behzad Habib, van Tha Peng Cinzah, William Bretvik, Endre Omland.
'0
Lagoppstillinger blir lagt ut litt senere enn vanlig i dag. Følg denne linken for lagoppstilingene når de blir lagt ut klokken 13:45: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8193949
'0
Så vil tiden vise om dette er Sivert Hansen sin siste kamp i grønt og hvitt. Midtstopperen som også er MKs toppscorer denne sesongen er svært ettertraktet av klubber både i 2. og 1.divisjon. Sivert selv er klar på at hvis han først drar, så er det for å spille førstelagsfotball.
'0
Det blir ikke lettere i dag. Tobias Aanensen, Marko Culibrk, Bendik Valand, Sebastian Damman og Endre Omland er alle uaktuelle til dagens kamp i Idrettsparken.
'0
MK kommer fra en skuffende prestasjon mot et tilnærmet rent juniorlag mot Fredrikstad 2. Den kampen endte 2-2. MK skapte kun farligheter på dødballer i denne kampen, og fikk skapte lite eller ingenting av sjanser i etablert spill.
'0
Spilleren som Sivert Hansen må stoppe i dag er Emanuel Tafesse. 45 mål på 57 kamper for klubben vitner som en spiller som scorer mål. Denne sesongen er det blitt sju scoringer på ti kamper. I forrige serierunde scoret han hattrick hjemme mot Odd 2.
'0
Det er to tabellnaboer som møtes i ettermiddag. MK på 4.plass og gjestene Åskollen på 5.plass. MK har to poeng mer enn Åskollen. Skulle laget fra Drammen vinne dagens kamp vil de passere MK med et poeng.
'0
God dag, og hjertelig velkommen til livedekningen av den 11.serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4. Det er siste seriekamp før sommerferie. MK tar i mot Åskollen fra Drammen. Kampstart i Idrettsparken er klokken 15:00.