'52
Mål
'67
'95
Det ender 2-2 i Idrettsparken. Skuffede MK-spillere tusler rundt på gresset. Spillemessig skaper MK kun farligheter på dødballer i denne kampen. Det bør bekymre MK-trener Stein Ove Abrahamsen. Det er lett å være etterpåklok, men skadefravær på sentrale spillere på midtbanen kan også ha vært en av årsakene til at MK kun skapte målsjanser på faste situasjoner. En jevnspilt 2.omgang der MK får en scoring på hjørnespark i det 52.minuttet. Kvarteret etter varter bortelaget opp med en mønsterkontring. Etter dette så er det bortelaget som eier banespillet. MK får en stor mulighet rett før overtiden starter med Simon Valand. Dessverre går den i stolpen, og det blir poengdeling i Idrettsparken. Da er avstanden til Tønsberg på fem poeng istedenfor tre, og vil etter sannsynlighet være sju poeng bak Pors når vi skriver søndag klokken 18:00. Neste hjemmekamp og siste kamp før sommerferien er mot Åskollen. Den har avspark 15:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en fin lørdag og helg videre i sommervarmen.
'94
Hjørnespark til bortelaget.
'90
MK får frispark mot sidelinja. Skal nok en gang slås inn i feltet. Berglund slår inn. Igjen vinner Sivert Hansen den, men headingen rett på keeper. Det er på faste situasjoner hjemmelaget har skapt sine farligheter.
'90
Inne i det siste ordinære spilleminuttet i denne kampen.
'89
Spillerbytte på bortelaget. Ut med Peroti. Inn med Knutsen. MK gjør også et spillerbytte. Ut med Kydland og inn med Sveindal.
'88
Gedigen mulighet for MK. Sivert Hansen vinner duellen. Simon Valand avslutter med sin venstrefot. Den går i stolpen. Det var kanskje den sjansen MK fikk til å vinne kampen.
'87
Frispark til MK i en posisjon som tilsier at den skal bli slått inn i feltet. Skal dette være muligheten for MK?
'86
Hjørnespark til bortelaget. Helgesen avslutter. Dagens høyeste. Helt ufarlig.
'81
Bytte på MK. Ut med Gundersen og inn med van Tha Peng Cinzah.
'79
Spillerbytte på bortelaget. Ut med Abud og inn med Tmava.
'79
Peroti nede med skade for bortelaget.
'77
Hjørnespark til MK. Det er der hjemmelagets scoringer har kommet i denne kampen. Ballen blir klarert til hjørnespark på motsatt side.
'76
I skrivende stund er det bortelaget som har momentum og spillemessig overtak i kampen. Ballen er markant mer på MK sin banehalvdel.
'73
MK får frispark i situasjonen og velger å slå langt. Sivert Hansen header den rett på keeper.
'73
Gult kort på Hermansen. Stopper kontring for Valand.
'72
Lite rytme på midtbanen til hjemmelaget i ettermiddag. Forfall fra Aanensen, B. Valand og Culibrk merkes.
'70
Kampen er i gang igjen etter en kort drikkepause i varmen.
'68
Ny drikkepause i Idrettsparken. Over halvveis i 2.omgang, og MK fikk seg en kalddusj rett før denne vanningspausen. MK må ha tre poeng i denne kampen hvis de skal være i tetkampen i avdelingen. Kan Simon Valand vise gammel storhet de siste 20 minuttene? Eller bli det Sivert Hansen som nok en gang skal bli matchvinner? FFK 2 er heller ikke ufarlige her.
'67
FFK 2 utligner på en nydelig kontring. Ophaug som får æren av å sette den ballen i tomt bur.
'62
Trippelt spillerbytte på MK. Ut med Osestad, Prelevic og Soteland. Inn med Stray Tjaum, Bretvik og Valand.
'61
Berglund med skudd fra distanse. Til side for mål.
'59
Damman med et par gode og avgjørende defensive involveringer i denne kampen.
'53
Jordheim får gult kort. Hindrer Abrahamsen i en potensiell kontring. MK får frispark uten at det blir farlig.
'52
Nok en gang er det en dødball MK gjør det på. Berglund med dødball som går rett på pannebrasken til Sivert Hansen. Helt umarkert på 11 meter header han ballen i målet. 2-1.
'51
Hjørnespark til MK.
'50
Bretvik, Stray Tjaum og Valand i oppvarming hos hjemmelaget nå.
'47
Bendvold med skudd som Damman blokkerer. Deretter prøver Tveit-Reffsgård seg med et skudd. Går i stolpen. Som i starten av 1.omgang er ikke hjemmelaget påskrudd.
'46
MK tar avspark i 2.omgang.
'46
Til tross for hodeskader og drikkepause, så blåser dommer av etter 45 spilte minutter. Pause i Idrettsparken. 1-1 er stillingen. Fredrikstad 2 sjokkåpnet med scoring etter bare to minutter. 10 minutter senere svarte MK ved Dejan Prelevic. En jevnspilt kamp. MK har hatt flere dødballer og hjørnespark. Det var også slik utligningen kom. FFK 2 er heller ikke ufarlige. Varmen kan selvsagt være en innvirkning. I skrivende stund gjemmer sola seg bak noen lette skyer. MK må ha tre poeng hvis de skal holde seg i tetkampen i avdelingen. Ingen av innbytterne til hjemmelaget har noen intensiv oppvarming. Det betyr nok at hjemmelaget vil stille uendret til 2.omgang.
'45
MK kontrer. Soteland forsøker å løpe seg fri alene med keeper, men en av stopperne gjør en glimrende jobb og får gitt til hjørnespark.
'42
Kydland med et innleggsforsøk. Blir blokkert til hjørnespark.
'42
Prelevic har fått gode arbeidsvilkår på høyrekanten i denne omgangen, men innleggene har vært for svake.
'41
Eik Tønsberg gjør jobben borte mot Sprint-Jeløy og leder 0-3. Dermed overtar de tabelltopp før Pors spiller borte mot Donn i morgen.
'38
MK får frispark. Skal svinges inn i feltet av Abrahamsen. Strålende slått dødball. Hardt mellom spillerne og keeper. Klareres til hjørnespark. Den får selvsagt Sivert Hansen hode på, men headingen går til side for mål.
'36
Sivert Hansen vinner hodeduellen på bakre stolpe nok en gang. Tveit-Reffsgård må ta telling, men kommer seg opp på beina igjen etter en smell i hodet i den duellen.
'35
MK kontrer med Prelevic. FFK 2 må gi til et hjørnespark.
'32
Det er ikke mye å skrive hjem om akkurat nå.
'28
Stor mulighet til FFK 2. Nydelig stikker mot Holum. Får et langt touch som gjør at ballen går forbi Høksaas. Heldigvis for hjemmelaget tror Holum at det touchet er nok til at ballen går i mål, men snurter stolpen og til femmeter.
'27
Spillet er i gang igjen.
'26
Som man har sett på høyere nivå, så blir det en slags timeout der trener får gitt noen instrukser. Har sett kamper der kampbildet blir endret etter drikkepause.
'24
Blir drikkepause ved neste stopp i spillet grunnet varmen.
'18
Nytt hjørnespark til MK. Skal vi få nok et som er slått mot bakre stolpe? Prøver, men ballen slås alt for langt, og FFK 2 forsøker seg på en kontring. MK kommer seg på rett side.
'15
FFK 2 med et innlegg som treffer Abud. Headingen går noen meter til side for mål.
'12
Nok en gang slås hjørnesparket til MK på bakre stolpe. Der er Sivert Hansen som header ballen inn igjen i feltet. Prelevic tar en nydelig skuddfinte før han enkelt plasserer ballen i lengste hjørnet. 1-1 og like langt i Idrettsparken. Helt utrolig at ikke klubbene i avdelingen har plukket dette opp.
'12
Prelevic med innlegg som går via keeper og til hjørnespark.
'9
Frispark til MK på midtbanen. Slår langt inn i feltet mot Sivert Hansen. Keeper får frispark.
'5
MK har løftet spillet høyere i banen etter marerittstarten.
'4
Hjørnespark til MK. Presist slått, men Sivert Hansen får akkurat ikke nok panne på den headingen.
'2
MK-forsvaret sover fullstendig. Bendvold skyter rett den lavt i lengste hjørnet. Vrir ballen tilbake oh utagbart for Høksaas. 0-1. MK slipper inn sitt 10.mål for sesongen i den 10.serierunden.
'1
FFK 2 tar avspark og kampen er i gang.
'0
Begge lagene samles i en sirkel før kampstart.
'0
Lagene entrer banen.
'0
Fem minutter til kampstart. I dag utkonkurrerer nok båt og strandliv fotball for det er lite folk på tribunen.
'0
Kun to kamper i tillegg til oppgjøret i Idrettsparken som blir spilt i avdelingen i dag. Pors slo Eik Tønsberg 2-1 i forrige serierunde, og leder dermed avdelingen to poeng foran Eik. Sprint-Jeløy tar i mot nevnte Eik Tønsberg i dag. Den har kampstart en time før oppgjøret i Mandal. Det har også oppgjøret mellom Randesund og Mjøndalen 2.
'0
FFK 2 stiller med følgende lag: Langbråten; Stensland, Peroti, Wergeland, Jordheim, Hermansen, Tveit-Reffsgård, Bendvold, Ophaug, Abud, Holum. Benk: Skott-Grande, Knutsen, Tmava, Helgesen.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas; Frede Kydland, Sivert Hansen (C), Sebastian Damman, Arian Gundersen; Dejan Prelevic, Daniel Berglund, Alf Marius Abrahamsen, Daniel Osestad, Mathias Wiig Hagen; Fredrik Soteland. Benk: William Heddeland, Mads Sveindal, Simon Valand, van Tha Peng Cinzah, William Bretvik, Fredrik Stray Tjaum.
'0
Varmen kan absolutt spille en faktor i dagens kamp. Det er 25 grader i lufta og uvanlig lite vind. I gårdagens MK 2 kamp mot Lyngdal der for øvrig daglig leder Atle Lund Christensen ble matchvinner var det obligatorisk drikkepause halvveis i omgangene. Det er nærliggende å tro at det blir slik i dag også.
'0
OBOS-ligaen har spillefri grunnet landslaget. Dermed stiller Fredrikstad 2 med et lag som ikke har spillere som har vært involvert i A-lagskamper denne sesongen. MK på sin side må klare seg uten Tobias Aanensen, Bendik Valand og Marko Culibrk. Det gjør at midtbanen er markant svekket før dagens kamp. Fredrik Soteland er tilbake fra karantene etter det røde kortet han pådro seg i tapet mot Eik Tønsberg.
'0
Det er lag nummer tre (MK) og lag nummer seks (Fredrikstad 2) på tabellen som møtes til dyst. Fredrikstad 2 kommer fra 6-1 seier i forrige serierunde hjemme mot Åskollen. MK på sin side vant 1-2 borte mot Odd 2 forrige lørdag.
'0
Hei og hjertelig velkommen til livedekning mellom MK og Fredrikstad 2 i et aldeles praktfullt sommervær. Kampstart i Idrettsparken er klokken 15:00.