'68
Mål
'88
'95
Slutt! MK vinner 1-2 på Skagerak Arena. Dette så lenge ut til å bli en komfortabel seier, og en periode hadde MK større muligheter til å sette 0-3 enn Odd 2 var redusering, men reduseringen til Hien kommer på et tidspunkt som gjør at hjemmelaget får momentum. Høksaas gjør en svært god og viktig redning på overtiden som gjør at alle tre poengene blir med hjem til Norges sydligste by. MKs scoringer kom ved Alf Marius Abrahamsen og Sivert Hansen. Neste kamp for MK er neste lørdag hjemme mot Fredrikstad 2. Den har avspark klokken 15:00. Vi beklager at det var utfordringer med oppdateringen i 1.omgang. Håper det var lite tekniske problemer i 2.omgangen. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en god og grønn lørdag videre.
'95
Hjørnespark til Odd 2 i noen svært hektiske overtidsminutter. Banens gigant Sivert Hansen klarerer.
'94
Cinzah vinner et innkast, men Odd 2 får ballen tilbake igjen.
'92
Bjerkan med et skudd. Høksaas redder mesterlig. MK kontrer deretter. Habib er lite rutinert og går på skudd istedenfor å holde ballen i laget. Odd 2 overtar igjen.
'92
Innkast til Odd 2 høyt i banen. Skal man surre dette til på slutten da?
'90
Spillerbytter på MK. Ut med Culibrk og Abrahamsen. Inn med Sveindal og Habib.
'90
Kimerud med et upresist innlegg i det vi går inn i det siste ordinære spilleminuttet.
'89
Frustrasjon på benken til MK. Moser bare ballen opp. Ønsker å beholde ballen i laget.
'88
Der er reduseringen et faktum, og den har ligget litt i lufta. Hien med en vakker heading. 1-2. Nå må MK samle seg her. Ville vært to tapte poeng hvis Odd 2 skulle få en scoring til her, og vi er ikke på overtiden enda.
'86
Der bør Culibrk få et gult kort når han er for sen inne i en duell, men dommer velger å se bort fra dette.
'82
Nytt hjørnespark til hjemmelaget. Merkelig at ikke Høksaas får frispark der. Det velger ikke dommer. Ligger nede i det Odd 2 avslutter. MK redder på streken. Nytt hjørnespark. Der er Hien nærme på bakre stolpe. Header den via Sebastian Damman og til nytt hjørnespark. Det får Høksaas klarert. Nå kobler Odd 2 inn det siste giret i håp om å få en redusering.
'80
Han må ut nevnte Prelevic. Inn kommer van Tha Peng Cinzah.
'80
Avbrudd i spillet nå. Prelevic som sliter med en skade.
'79
Nok en gang en god redning av Høksaas.
'76
Hjørnespark til Odd 2. MK klarerer. Ender med frispark. Får tøff i ryggen mot Sebastian Damman.
'71
Hjellegjerde som er beholdningen for hjemmelaget. Dribler inne i 16-meteren og får til en avslutning, men rett på Høksaas.
'68
0-2! Plutselig er Sivert Hansen alene med keeper. Starter angrepet med en pasning til Culibrk. Fortsetter løpet, og denne gangen er pasningen fra Culibrk millimeterpresis. Alene med keeper Klausen gjør han ingen feil. Setter ballen i mål med sitt venstre bein via keeper og i mål. For en nydelig kontring av MK!
'66
Hjellegjerde med et skudd fra 12 meter. Blir presset og skuddet går utenfor.
'65
Spillerbytte på MK. Valand går ut. Inn kommer Benjamin Ryberg Antonsen som får sin debut for MKs A-lag i dag.
'62
Denne kampen kunne fort vært avgjort i MKs favør dersom midtbanen hadde gjort klokere valg i kontringsfasen. Blir for upresist som gjør at man mister hele stinget i en potensiell farlig kontring. Får gunstige brudd gang på gang bortelaget.
'59
Frustrert hjemmelag som vil ha hjørnespark. Mener at Arian Gundersen er via den ballen, men det mener ikke assistentdommer, og da blir det femmeter.
'57
MK får noen gedigne kontringsrom. Osestad med ballen. Prøver å legge en stikker til Simon Valand, men pasningen er upresis. Igjen er Wiig Hagen det beste alternativet, men han får ikke ballen.
'54
Odd 2 får sitt tredje hjørnespark i kampen. MK klarerer.
'51
Prelevic blir spilt igjennom. Keeper lang ute. Burde spilt Wiig Hagen på tvers, men prøver heller å komme forbi Klausen. Det lykkes han ikke med. Da hadde det stått 0-2.
'49
Odd 2 starter ikke 2.omgangen bedre. Sliter med å være presise i siste tredjedel av banen offensivt.
'46
Simon Valand tar avspark i 2.omgang.
'46
Pause på Skagerak Arena. Alf Marius Abrahamsen sitt skudd er det som skiller lagene. Hjellegjerde bommet på straffespark etter 10 minutter spilt. Abrahamsen sitt vakre skudd kommer etter 30 minutter. Ellers skjedde det lite i kampen. Odd 2 med mest ball, og MK satser på kontringer. Det ble det ikke mindre av etter at MK tok ledelsen. En sjansefattig første omgang. Kan lagene produsere mer i 2.omgang. Det får vi straks vite.
'45
Tydelig at Odd 2 ikke skal gi hjørnespark til MK. Odd 2 får det første i kampen i det vi passerer overtiden. Ender med nytt hjørnespark til Odd 2.
'43
Frispark til MK mot sidelinja på høyresida. 10 meter fra hjørneflagget. Abrahamsen slår inn. Sivert Hansen blir liggende med en hodeskade. Kommer seg på beina etter en liten stund dagens kaptein.
'34
Odd 2 som har mye ball. MK satser på kontringer.
'33
Odd 2 får frispark. Legger inn, men Høksaas plukker den enkelt ute i feltet.
'29
MK får en kontring. Wiig Hagen med ballen. Får lagt over til Prelevic som vinkler ballen 45 grader ut. Odd 2 klarerer i første omgang. Ballen ender hos Alf Marius Abrahamsen som får drømmetreff fra 20 meter. Ballen går i lengste hjørne som keeper bare står og ser på. 0-1!
'20
Lite som har stemt offensivt for MK. Dette slet de også med borte mot Donn da det bare var spilt 20 minutter.
'16
Frispark for Odd 2 i god posisjon. Til side for mål fra snaue 20 meter.
'14
MK får frispark. Abrahamsen svinger den inn i feltet. Keeper mister ballen og får frispark. Ballen blir satt i mål, men den så grei ut.
'10
Bård Høkaas redder. Hjellegjerde forsøker på plassering, men Høksaas er der som en katt og kaster seg ned. Gir heller ingen retur.
'9
Odd 2 får straffespark. Vanskelig å se hvem som blir felt, men det er Sebastian Damman som er syndebukken. Unødvendig da Odd 2 sin spiller er på vei ut av 16-meteren.
'4
Skjedd lite de første minuttene av kampen.
'0
Kampen er i gang.
'0
Vi er tilbake rundt klokken 14:55. Da er det fem minutter til kampstart på Skagerak Arena.
'0
Ingen i Odd 2 sin startellever har vært involvert i A-lagets kamper så langt denne sesongen.
'0
Odd 2 stiller med følgende 11: Klausen; Østby, Skau, Lakselvnes, Evensen, Ulsnes, Nesland, Bjerkan, Hjellegjerde, Hagen, Giske. Benk: Dahlen, Rønningen, Hien, Fridriksson, Kimerud, Gundersen, Kiste-Johnsen.
'0
MK stiller med følgende 11: Bård Høksaas, Frede Kydland, Sivert Hansen (C), Sebastian Damman, Arian Gundersen; Dejan Prelevic, Marko Culibrk, Alf Marius Abrahamsen, Daniel Osestad, Mathias Wiig Hagen; Simon Valand. Benk: Stein Ove Abrahamsen, Mads Bertelsen Sveindal, Tobias Aanensen, Benjamin Ryberg Antonsen, Behzad Habib, van Tha Peng Cinzah.
'0
MK har hentet tilbake Mads Bertelsen Sveindal fra Brodd. Han er spilleklar til dagens kamp.
'0
Odd sitt A-lag sliter i nedre del av Eliteserien. De møter Molde i morgen. Dermed pleier andrelagene å stille med et svakere lag på papiret enn hvis de spiller kamp dagen etter A-laget har spilt sin kamp.
'0
Det kan også være verdt å nevne at avdelingens beste lag møter hverandre i dag klokken 14:00. Pors tar i mot Eik Tønsberg i Porsgrunn. Skulle Eik Tønsberg vinne den kampen, så vil de befeste tabelltoppen i avdelingen.
'0
MK kommer fra en solid 0-5 seier borte mot Donn i forrige serierunde. MK ligger på 4.plass etter 8 spilte kamper. De grønne og hvite har 16 poeng på disse kampene. Odd 2 har 11 poeng og ligger på 7.plass.
'0
God lørdag og hjertelig velkommen til denne liveoppdateringen mellom Odd 2 og MK. Kampstart på Skagerak Arena er klokken 15:00.