'26
Mål
'95
'97
Der er kampen over. MK vinner 2-0 etter scoringer av Tobias Aanensen og Dejan Prelevic. Andreomgangen preges av at Sprint-Jeløy forsøker å etablere et trykk på MK. MK forsvarer seg meget godt gjennom hele omgangen, og gjør noen smarte bytter, slik at de får laget høyere på banen i en periode der bortelaget var i ferd med å skape et visst press på hjemmelaget. Dejan Prelevic punkterer kampen dypt inne i overtiden. Dette fører MK opp på 12 poeng, og det er med andre ord en toppkamp som skal spilles neste lørdag. Da er motstander tabelleder Eik Tønsberg. Skal MK klare å holde nullen for femte kamp på rad? Det ville i så fall vært en enorm prestasjon. Neste kamp er da som nevnt borte mot Eik Tønsberg neste lørdag med kampstart klokken 16:00. Deretter venter Jerv i cupens første runde for MK onsdag 24.mai med kampstart klokken 18:00. Neste hjemmekamp i serien er mot Randesund lørdag 27.mai. Kampstart er klokken 15:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en fin lørdag og helg videre!
'95
Kiani får rødt kort når han regelrett sparker ned Habib i angrepet som fører til 2-0. Veldig ampert på slutten her. Mye glede hos hjemmelaget som fører til frustrasjon hos bortelaget.
'95
MK punkterer kampen. 2-0! Dejan Prelevic.
'95
Ser ut som dommer legger til fem minutter.
'94
Sprint med et skudd, men Høksaas plukker ballen opp enkelt.
'92
Alf Marius velger å spille ballen på tvers istedenfor å avslutte selv. Dermed klarer Sprint med nød og neppe å klarere ballen ut til hjørnespark. MK bruker tid nede ved hjørneflagget nå.
'91
Uvisst hvor mye som er lagt til.
'90
Inne i det siste ordinære spilleminuttet.
'89
Tobias Aanensen får et frispark når han blir klippet ned i nærheten av hjørneflagget.
'83
Og der skal Bretvik sette inn 2-0, men det gjør han ikke. Ballen spretter hjemmelagets vei. Alene med keeper skyter han rett på keeper. Hjørnespark. Kydland får ballen på den, men det blir dømt femmeter.
'83
Dommer ber Høkaas få opp farten i faste situasjoner.
'82
Bytter på hjemmelaget. Ut går Soteland og Osestad. Inn kommer Dejan Prelevic og Behzad Habib. Sistnevnte med debut for MKs A-lag. Født i 2007. Det gjør at referenten føler seg gammel.
'79
Innkast til Sprint høyt oppe på MKs banehalvdel. Sivert Hansen klarerer den, men Sprint biter seg fast, og vinner et hjørnespark.
'77
Hjelkrem nede for telling, men kommer seg på beina igjen.
'73
MK blir presset lenger bakover på banen. Stein Ove Abrahamsen maner laget fremover. Kan bli et tungt kvarter hvis MK skal forsvare den ledelsen.
'71
Høksaas gjør en mesterlig redning når Ramadani er alene med keeper. Ender med hjørnespark. Der rager Isegran høyest, men headingen går noen meter utenfor målet. Bortelagets største mulighet i kampen når Høksaas redder.
'70
Inne i de siste 20 minuttene av kampen.
'68
Duell inne i MK sitt straffefelt. Ser ut som en hodeskade, og dommer blåser av spillet.
'
Tenner litt til her mellom Bretvik og Stokkebø. Sistnevnte får gult kort.
'63
Bretvik kommer inn og ut går nevnte Berglund.
'63
Berglund ligger nede med det som enten er en krampe eller en strekkskade. William Bretvik gjør seg klar.
'59
Og der har Direktesport fått både lyd og bilde.
'57
Bytte hos MK! Bendik Valand går ut, og inn kommer Alf Marius Abrahamsen.
'56
Skudd fra Marko Culibrk like til side for mål.
'54
Gult kort til Hafskjold. Er for sen i en takling. Det går utover Berglund, men han kommer seg på beina igjen.
'52
Bendik Valand med frispark. Skyter det hardt mot keeper. Lagesen får fanget den før ballen spretter like før han.
'49
Det kan nevnes at Eik Tønsberg bare har spilt uavgjort borte mot Donn. Den kampen endte 2-2.
'47
MK får et hjørnespark. Dommer ber spillerne roe seg litt før hjørnesparket tas. Bendik Valand får headet, men er presset og headingen går over.
'46
2.omgang sparkes i gang.
'46
Og der blåser dommer av til pause. MK leder 1-0 i Idrettsparken etter scoring av Tobias Aanensen. En kamp som ikke tok ordentlig fyr, men der MK er det førende laget, og har full kontroll defensivt. Sprint-Jeløy har bare kommet til et par skudd fra distanse. MK på sin side har ikke skapt all verdens de heller, men er farlige på faste situasjoner. Det var også slik scoringen til hjemmelaget kom. Tobias Aanensen headet ballen i mål fra kloss hold. MK kunne fort doblet ledelsen 10 minutter etterpå, men Soteland luktet ikke helt innlegget som kom. Dermed står det 1-0 til pause. Alf Marius Abrahamsen og Fredrik Stray Tjaum i oppvarming for hjemmelaget. Det samme er Ramadani og Hjelkrem for bortelaget. Sprint-Jeløy må gjøre noen taktiske endringer her. Hvis ikke blir dette hjemmeseier. Så blir det spennende om Direktesport får bilder til 2.omgang. Første omgangen kunne man satt på Benny Hill på repeat med tanke på rigg.
'46
På overtid. Ikke noe å legge til her. Kanskje et minutt.
'44
Skaug er uheldig og Aanensen får frispark når førstnevnte er litt uvøren med en hånd opp i ansiktet. Berglund med dødballen, men den er for upresis.
'43
Berglund prøver lykken, men det blir med forsøket fra distanse. Må ha mer trøkk i skuddet fra 30 meter for at det skal sette keeper på prøve.
'42
Soteland med et fint løp. Legger ballen inn i feltet, men der er det ingen MK-spillere som følger opp. Sprint-Jeløy overtar.
'40
Osestad forserer et par spillere og skyter fra distanse. Skuddet med hans venstrefot går et stykke utenfor.
'38
Frispark til Sprint fra 25 meter. Forferdelig utført, og ballen fyker langt over mål. Har han en ryggsekk på seg?
'36
Flott angrep av MK. Arian Gundersen finner Tobias Aanensen. Han legger flatt inn mot Soteland, men han lukter ikke helt den pasningen. Får han ballen på den vil han doble ledelsen, men det står 1-0 fremdeles.
'33
Kampens første hjørnespark er et faktum. Det går til bortelaget. MK klarerer ut. Sprint avslutter med et skudd som går langt til side for mål.
'26
MK får et frispark. Ballen blir slått på bakre stolpe. Der står Hansen mutters alene. Han header ballen inn igjen i feltet. Fra fire meter header Aanensen ballen enkelt i mål. 1-0 i Idrettsparken!
'26
Godt over halvveis i denne første omgangen. Skjedd lite. Jevnspilt. Direktesport jobber febrilsk med å få lyd og bilde.
'21
MK roper på hands. Dommer vinker spillet videre. Går tilsynelatende opp i en arm der. Kan diskuteres. Ingen VAR i Idrettsparken.
'20
Nytt innkast til MK. Skal kastes langt fra Soteland. Bortelaget klarerer.
'19
Frispark til Sprint. Høkaas tar den i fast grep.
'13
Og i det jeg skriver det, så prøver bortelaget seg på et overraskende skudd fra distanse. Bård Høksaas ordner opp med en klassisk TV-redning. Bare synd ikke seerne på Direktesport fikk se den...
'12
Nok et langt kast fra MK. Sivert Hansen vinner duellen, men ballen går noen meter til side for mål. Har etablert et visst trykk på bortelaget nå.
'10
MK vinner et innkast langt inne på Sprint sin banehalvdel. Bendik Valand stusser den videre til Aanensen som smeller til på halvvolley fra kloss hold. Keeper gjør en mesterlig redning.
'8
Avslutning fra Isegran fra drøyt 25 meter. Til side for mål.
'5
Direktesport kommer heseblesende fem minutter for sent til kampstart. Kamera rigges opp rett foran undertegnende...
'4
Svært lite som har skjedd i Idrettsparken de fire første minuttene. En rolig start på kampen.
'3
MK starter med en firer bak. Kydland, Hansen, Damman og Gundersen. Tobias Aanensen er flyttet opp på midtbanen.
'1
Vi er i gang.
'0
MK i sine vanlige grønne og hvite drakter. Bortelaget spiller i hvitt og blått.
'0
Lagene entrer den grønne matta i Idrettsparken.
'0
Det bør nevnes at breddefotballguru Marius Helgå overværer dagens kamp. Han besøker i dag sin 600. stadion i verden. I Norge er det hans nummer 470. Intet annet enn imponerende!
'0
Vi er tilbake med mer når det nærmer seg kampstart i Idrettsparken.
'0
Bortelaget stiller med følgende 11: Lagesen; Ohlsson, Johannessen, Isegran, Skaug, Stokkebø (C), Kiani, Hafskjold, Wasenius, Abdulkadir, Lajqi. På benken sitter Jensen, Hjelkrem, Ramadani, Özyilmaz, Andresen, Musilu.
'0
MK stiller med følgende 11: Bård Høksaas; Sivert Hansen, Sebastian Damman, Arian Gundersen, Frede Kydland; Daniel Berglund, Tobias Aanensen (C), Daniel Osestad, Marko Culibrk, Bendik Valand, Fredrik Soteland. På benken sitter Fenris Lindland, Alf Marius Abrahamsen, Dejan Prelevic, Behzad Habib, William Bretvik, Fredrik Stray Tjaum.
'0
Klokken 13:45 blir lagoppstillingene til begge lag lagt ut.
'0
Strålende spilleforhold i Mandal i dag. 10 grader og strålende sol. Vinden kan som vanlig være en faktor i Idrettsparken. Vind fra øst med vindkast på 16 m/s (58 km/t) på det verste. Dermed er man passe naiv om det trappes opp i kortermet og shorts som publikummer. Da vil du få en kald opplevelse.
'0
MK har møtt Sprint-Jeløy ved to tidligere anledninger. Begge var i fjorårets sesong, og begge endte med tap. Tap 3-2 borte og tap hjemme 1-3. I bortekampen burde MK tatt med seg poeng, og det er et styrket MK sammenlignet med i fjor. Det er lite sannsynlig at Fredrik Wasenius får like mye boltreplass som han gjorde i fjor.
'0
Sprint-Jeløy på sin side har ikke hatt en optimal start på sesongen. Laget fra øya utenfor Moss der blant annet "kapteinen" fra Kompani Lauritzen har bosted har kun vunnet én av sine fire første kamper. Etter tap i seriepremieren borte mot Sandefjord 2 (et lag som MK slo i forrige serierunde) ble det videre tap mot Vindbjart borte og uavgjort hjemme mot Randesund. Sesongens første seier kom hjemme i forrige serierunde mot Donn. De hvite og blå snudde kampen fra 2-3 til 4-3. Bortelagets trener spår en jevn kamp. Det tror jeg han fort kan få rett i.
'0
To forfall til dagens kamp for MK. Simon Valand er blitt skadet, og Endre Omland er på jobb på havet. Sistnevnte er tilbake til cupoppgjøret mot Jerv, men går glipp av det potensielle toppoppgjøret mot FK Eik Tønsberg 871 neste lørdag. Mathias Wiig Hagen er i Kongeparken med russ 2023.
'0
MK jakter sin fjerde strake seier i 3.divisjon avdeling 4. MK har ikke sluppet inn siden seriepremieren hjemme mot Pors. Da ble det sluppet inn to mål. Siden har keeper Bård Høksaas sammen med de bakre rekker holdt buret rent.
'0
God dag, og hjertelig velkommen til livedekningen mellom MK og Sprint-Jeløy. Kampstart i Idrettsparken er klokken 15:00.