MK
Mål
'39
'94
Slutt! MK vinner 0-1! På en forblåst Storstadion tar MK tre viktige poeng. Imponerende hvor god kontroll MK har defensivt i dag. Slipper lite eller ingenting til av sjanser i mot eget mål. Dermed er det en glad gjeng som kan vende nesen sørover med tre nye poeng i bagasjen. MK har altså tre seiere på rad. MKs scoring kom ved Mathias Wiig Hagen etter 39 minutter spilt da Sivert Hansen headet ned til førstnevnte som satt ballen i mål fra kloss hold. Neste kamp er i Idrettsparken mot Sprint-Jeløy. Avspark neste lørdag er klokken 15:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en fin lørdag og langhelg videre.
'93
MK får frispark, og da er vel dette over?
'91
MK har mulighet til å punktere kampen, men Soteland og Prelevic surrer det til. Istedenfor får hjemmelaget frispark i god posisjon. På hjørnet av 16-meteren. Skal utligningen komme da? Nei. Det skal den ikke. Høksaas får ballen.
'91
Prelevic med innlegg, men keeper er ute og snapper den.
'89
Hjemmelagets største mulighet til nå i kampen. Forsøkes på et brassespark. Ballen spretter langsomt og utenfor stolpen til Høksaas. Lange sekunder det der.
'88
Soteland vinner et frispark midt på Sandefjord 2 sin banehalvdel. Lemper ballen inn i feltet, men hjemmelaget klarerer.
'87
Høksaas har vært meget trygg og god i feltarbeidet i denne kampen.
'84
Hjørnespark til MK, men dommer blåser angrep på keeper. Frispark til hjemmelaget.
'82
Bytter for MK. Culibrk og Abrahamsen ut. Inn kommer Berglund og Prelevic.
'82
Inne i viktige sluttminutter nå. Sandefjord 2 forsøker å etablere et press, men skaper lite.
'79
Frispark til Sandefjord 2 fra 20 meter. Høksaas stiller opp fire stykker i mur. Den treffer muren, og til innkast. Culibrk blir liggende etter frisparket. Blokkerer ballen med hodet der.
'76
Ørner Pettersen med ballen på hjørnet av 16-meteren. Skudd eller innlegg? Skyter, men svakt. Rett på keeper.
'75
Grønneberg feller Soteland utenfor 16-meteren. Gult kort og frispark til MK.
'69
Wiig Hagen går ut. Inn kommer Osestad.
'67
Gult kort til både Kydland på MK og Karlsen på Sandefjord 2.
'66
Strålende keeperspill av Grønneberg. Stopper Soteland og Wiig Hagen i et og samme angrep.
'63
Høksaas gjør en god redning, men gir også retur på redningen. Ballen spretter tilbake til hjemmelaget, men heldigvis for MK er det et dårlig touch som gjør at ikke hjemmelaget får en ny stor mulighet.
'61
Frispark til hjemmelaget fra drøyt 25 meters hold. Legger inn, men MK har kontroll i bakre rekker, og setter hjemmelaget i offside.
'54
Hjørnespark til MK. Det var slik 0-1 scoringen kom. Frede Kydland med en heading like til side for mål. Keeper feilberegner totalt når han skal ut å plukke den ballen.
'49
MK har gjort et spillerbytte i pausen. Ørner Pettersen er kommet inn for Bretvik.
'46
Sandefjord 2 tar avspark, og 2.omgang er i gang.
'46
Da er det pause i Sandefjord. En lite innholdsrik 1.omgag, men MK har gjort det viktigste. Nemlig å sette ballen i mål. Det gjorde Wiig Hagen seks minutter før pause. Fullt mulig med tre poeng i denne kampen. Sivert Hansen har vært meget god i de bakre rekker. MK har medvind i 2.omgang.
'39
MK vinner et hjørnespark. Den går på bakre stolpe. Der står selvfølgelig Sivert Hansen. Han header ballen inn igjen i feltet. Wiig Hagen står helt alene og kan sette ballen enkelt i mål fra tre meter. 0-1 i Sandefjord!
'36
Sandefjord 2 får hjørnespark. MK får klarert.
'29
Nytt skudd fra Bretvik. Drar seg inn fra høyrekanten og skyter med sitt venstrebein, men skuddet går over. MK er nærmest scoring.
'25
Bretvik med avslutning fra skrå vinkel. Rett på keeper. Burde lagt ballen inn i feltet igjen.
'18
Fint spill av MK. Bretvik med en fin stikker til Culibrk. Han slår ballen ut til Wiig Hagen. Er litt presset, men bør få det skuddet på mål fra 2-3 meters hold. Kampens største mulighet.
'16
Hjemmelaget vinner et frispark. Skal slås inn i feltet. Går gjennom hele feltet, og til innkast.
'15
Sandefjord 2 nære på å få avsluttet, men Sivert Hansen rydder opp.
'12
MK forsøker å etablere spill på Sandefjord 2 sin banehalvdel. Vinner et frispark som Aanensen lemper inn i feltet. Enkelt for keeper.
'6
Skjedd lite de første minuttene her. MK spiller i sterk motvind i 1.omgang.
'2
Hjørnespark til MK. Bretvik skal ta det. Skuddet til Culibrk går langt over mål.
'1
Der er kampen i gang.
'0
Avsparket lar vente på seg da dommeren ikke er fornøyd med målene som er satt opp. Det byttes mål, og MK triller ball mellom hverandre.
'0
Straks klart for avspark i Sandefjord.
'0
Til tross for fint vær kan absolutt vinden spille en faktor i denne kampen. Blåser friskt på Storstadion.
'0
Sandefjord 2 stiller med følgende lag: Grønneberg; Karlsen, de Lange, Gjone, Gunnerød, Mathisen, Ramstad, Jonker, Massini, Engdahl, Srour. Benk: Albertsen, Nilsen, Midtveit, Abdullahu, Alzeer, Pettersen, Bratland.
'0
MK stiller med følgende lag: Høkaas; Aanesen (C), Damman, Hansen, Gundersen; Bretvik. A.M Abrahamsen, Wiig Hagen, Kydland, Culibrk, Soteland. Benk: S.O Abrahamsen, Berglund, Pettersen, Prelevic, Osestad.
'0
Vi kommer tilbake klokken 13:45 med lagoppstillingene til begge lag.
'0
Kampen spilles heldigvis ikke på Release Arena. Gressbanen i Sandefjord er mildt sagt ikke et vakkert syn, og ligner mer på en potetåker enn en gressmatte. Storstadion har fått kunstgress, så spilleforholdene er optimale. 12 grader og strålende sol i hvalfangerbyen.
'0
MK må klare seg uten Simon Valand som igjen er ute med skade. Heldigvis er både Daniel Berglund og Mathias Wiig Hagen tilbake fra skade. Sistnevnte var svært god i bortekampen mot Mjøndalen 2 for 14 dager siden.
'0
Sandefjord 2 på sin side har også to seiere og et tap i de tre første serierundene. Denne gangen spiller Sandefjord 2 før Sandefjord sitt A-lag. Det kan ofte være en fordel for motstanderlaget.
'0
MK jakter sin tredje seier på rad. Til tross for en svak kamp av MK klarte de å hale igjen seieren mot Halsen i forrige serierunde.
'0
Hei, og hjertelig velkommen til dagens liveoppdatering mellom Sandefjord 2 og MK. Kampstart på ærverdige Storstadion har avspark klokken 15:00.