'75
Mål
'89
'90
Da er det slutt, og dommeren blåser av akkurat etter 90 minutter. MK vinner 7-1! Divisjonsforskjellen ble synlig utover i 2.omgang. Ålgård er ikke i nærheten av å produsere så mye de siste 45 minuttene. MK på sin side scoret på alle mulige måter, og fra alle slags vinkler. MKs scoringer ble scoret av Valand (2), Berglund (2), Soteland, Aanensen og Melhus Abrahamsen. Vi ønsker Ålgård god tur tilbake til Rogaland, og lykke til med årets sesong. Dette er et habilt 4.divisjonslag. Første runde i cupen spilles 24.mai. Nå er det opp til NFF å bestemme hvem MK skal møte. Hele Mandal håper på IK Start i Idrettsparken. Takk for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en god ettermiddag og kveld videre.
'89
Berglund med et kanonkule av et skudd. Går via tverrligger og i mål. 7-1!
'86
Soteland med en heading som keeper gir til hjørnespark. Ender med femmeter til bortelaget som har gitt litt opp nå.
'75
På tredje forsøk sitter den for Soteland. Setter ballen mellom beina på keeper, og i mål. 6-1
'73
Soteland med et nydelig touch som gjør at han kommer forbi en forsvarer. Chipper ballen over keeper, men ballen går i stolpen.
'72
Hjørnespark til MK. Berglund prøver på det sammen, men denne gangen fanger keeper ballen enkelt.
'68
MK får et hjørnespark, og legger på til 5-1. Berglund med en innersvinger av et hjørnespark som går rett i mål. Da er vel dette avansementet i boks.
'64
Soteland veldig nærme et drømmeinnhopp. Smeller ballen i tverrligger rett etter han er kommet inn på banen.
'63
Soteland inn for Valand.
'62
Frispark til Ålgård. Høksaas holder.
'58
Innlegg fra Simon Valand som finner Alf Marius Abrahamsen. Han ekspederer den i mål. 4-1 til MK.
'57
Rydland for sent inn i en takling. Klipper ned Kydland, og korrekt gult kort til Ålgårds spiller nummer 10.
'55
Lite å rapportere om de første 10 minuttene av 2.omgang. Stort sett stillingskrig på midtbanen.
'51
Osestad med et skudd som går langt over mål.
'46
MK gjør et bytte i pausen. Ut har Ørner Pettetsen gått, og inn er Daniel Osestad kommet.
'46
2.omgang er sparket i gang.
'49
Da er det pause i Idrettsparken. MK leder 3-1. Som forrige søndag er det mye som har skjedd. MK tok ledelsen på omgangens vakreste angrep. Valand headet inn 1-0 før samme mann ble felt og scoret på det påfølgende straffesparket. En stygg feilpasning forærte Ålgård ballen, og Sivert Hansen lagde straffespark. Gjestene gjorde ingen feil fra 11-meteren, og det stod 2-1. MK svarer seks minutter etter med en merkelig scoring av Tobias Aanensen. Culibrk måtte ut med skade etter en smell i ankelen etter 40 minutter spilt. Sola er tittet frem i Idrettsparken, og vel 200 tilskuere aner at MK skal kvalifisere seg til første ordinære runde i cupen for første gang på 11 år.
'46
Hjørnespark til MK. Ender med en slags avslutning for hjemmelaget, men Ålgård overtar.
'44
Cassim vender elegant bort Valand når sistnevnte presser keeper.
'43
Simon Valand frustrert over at han ikke får flere frispark i duell med midstopperne til bortelaget.
'40
Culibrk må gi seg. Inn kommer Alf Marius Melhus Abrahamsen. Et stort tap for MK å miste nysigerningen.
'39
MKs nysignering Culibrk nede for telling etter duell på MKs banehalvdel. Blir behandlet med isspray. Har åpenbart smerter i ankelregionen. Er oppe igjen, men drar litt på beinet.
'36
MKs første hjørnespark er et faktum. På bakre stolpe som Sivert Hansen vinner. Ballen lander hos Kydland som prøver på noe akrobatisk. Lykkes nesten, men saksesparket går over mål.
'34
En merkelig scoring i Idrettsparken. 3-1. Tobias Aanensen mottar en langpasning på venstrekanten. Han tar en skuddfinte med venstrebein, og legger inn et svakt innlegg med høyrefoten. Forsvaret til Ålgård bommer regelrett på klareringen, og ballen sniker seg inn ved motsatt stolperot.
'31
MK med lang ball opp mot Ålgårds keeper. Han feilberegner og går rett i en medspiller. Dette gir MK en gyllen skuddmulighet fra distanse når keeper er på halvdistanse. Skuddet går til side for mål.
'28
Sivert Hansen fikk også gult kort i straffesituasjonen.
'28
Samme her. Abrahamsen Karlsen sender keeper til venstre og ballen til høyre. 2-1.
'27
Nå skjer det mye her. Ålgård får også straffespark. I folkemengden er det vanskelig for undertegnende å se hvem som forårsaket dette.
'26
Samme mann som ble felt sender ballen til høyre og keeper til venstre. Dermed er det 2-0 til MK.
'24
Straffespark til MK. Simon Valand blir felt. Fellingen kommer etter kaos i bakre rekker der bortelaget ikke får klarert en meget godt slått dødball av MK.
'20
Hjørnespark til bortelaget. Går over alt og alle, og til innkast på motsatt av side. Bortelaget biter seg fast, og får sendt avgårde et skudd, men til side for mål.
'18
Dødball til bortelaget. MK får kontroll på ballen, og utnytter muligheten til å kontre når Ålgård er i ubalanse. Denne gangen kommer bortelaget seg tidsnok på rett side av ballen.
'13
Frispark til Ålgård som bortelaget svinger inn. MK klarerer og kontrer ved Wiig Hagen. Han forserer venstrebacken og legger inn til Culibrk som utrolig nok setter den i stolpen og ut. Burde stått til 2-0 til hjemmelaget der.
'11
Et vakkert angrep av hjemmelaget ender i scoring. Culibrk med pasning til Aanensen. Han finner pannebrasken til Valand med et presist innlegg. 1-0 til hjemmelaget.
'10
Lite som stemmer for hjemmelaget i åpningsminuttene av kampen.
'8
Skudd fra distanse fra Abrahamsen Karlsen. Til side for mål.
'6
Ikke lett å se at det er divisjonsforskjell på disse lagene i starten. Ålgård som styrer spillet.
'3
I podcasten Målgården mente de at gjestene hadde mye fart på topp. Ålgård vinner et hjørnespark. Kort variant, men gjestene får et nytt hjørnepark.
'1
Da er vi straks klar for kamp. Ålgård i helsvart. MK i grønt og hvitt.
'0
Vi kommer tilbake med flere oppdateringer når det nærmer seg kampstart i Idrettsparken. Lette snøfiller som daler ned i Mandal for øyeblikket.
'0
Bortelaget stiller med følgende 11: Cassim; Ree Jensen, Sagevik Kalsås, Harberg Sele, Gysland, Hjertvik-Bjelland, Ravndal, Abrahamsen Karlsen, Atli Bjarnason, Kommedal. Birkedal. På benken sitter Halvorsen, Ørmen Asheim, Stockholm Ravndal, Ravndal, Habibi, Soldal Risa og Lima.
'0
MK starter med følgende 11 i en 4-2-3-1 formasjon: Bård Høksaas; Frede Kydland, Sivert Hansen, Sebastian Damman, Tobias Aanensen (C); Marko Culibrk, Jesper Pettersen; William Bretvik, Daniel Berglund, Mathias Wiig Hagen; Simon Valand. På benken sitter Fenris Lindland, Alf Marius Melhus Abrahamsen, Dejan Prelevic, Tor Olve Fagnastøl, Daniel Osestad, Fredrik Soteland og Fredrik Stray Tjaum.
'0
Vi kommer tilbake 13:45 med lagoppstillingen til begge lag.
'0
Minner også om at det skal avgjøres i ettermiddag. Det kan altså bli både ekstraomganger og straffesparkkonkurranse.
'0
Uavhengig av hvem som vinner dagens kamp håper både MK og Ålgård på en storfisk i NMs første runde. MK vil møte Start, og Ålgård hadde garantert ikke sagt nei takk til et oppgjør mot Viking.
'0
MK har ikke møtt Ålgård i en offisiell kamp siden 2015. Dagens motstander var fast inventar i avdelingene til MK midt på 2010-tallet. Sist kamp endte med 4-1 til MK. Da scoret Inge Nilsen, Jonas Njerve, Peter Kjellby og Endre Omland målene. Sistnevnte spiller fremdeles for MK.
'0
MK slo Vindbjart forrige søndag i 1.kvalifiseringsrunde. Hjemmelaget trengte ekstraomganger mot venndølene. Fredrik Stray Tjaum ble matchvinner med sin 4-3 scoring. Ålgård på sin side snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Frøyland. Ålgård spiller i 2023 i 4.divisjon.
'0
God dag, og hjertelig velkommen til 2.kvalifiseringsrunde i NM mellom MK og Ålgård. Vinneren av dagens kamp blir kvalifisert for 1.runde i cupen. Kampstart i Idrettsparken er klokken 15:00. Selv om vi nærmer oss april og vi har stilt klokka er det ingen tegn til vår i Norges sydligste by. 3 grader og overskyet. Det er bare å ta på seg ull og vindtett jakke hvis du ikke skal fryse.