'68
Mål
'76
'96
Kampen er slutt. Pors vinner kampen 2-3. En kamp der bortelaget er dødelig effektive, og får tre scoringer på personlige feil av MK. To straffespark og en gavepakke. Pors er naturlig veldig godt fornøyd med tre poeng for her kunne det fort blitt poengdeling. MK sine scoringer kom ved Endre Omland og Sivert Sira Hansen. Det er tydelig at MK har tatt store steg i vinter. De gir Pors ordentlig motstand. Neste kamp er førstkommende lørdag borte mot Mjøndalen 2. Kampstart er 17:00. Neste hjemmekamp er lørdag 22.april hjemme mot Halsen. Den har kampstart 15:00. Ønsker alle en riktig god ettermiddag, kveld og 2.påskedag videre.
'96
Hjørnespark til MK! Den er så svakt slått fra Ørner Pettersen. Går over alt og alle, og det var vel det.
'94
Ingen spiller med draktnummer 16 registrert i bortelagets tropp, men er en spiller med det draktnummeret på banen.
'94
Inne i det fjerde tilleggsminuttet.
'91
Endre Omland står helt umarkert i feltet. Innlegget er godt, men volleyforsøket går milevis over mål. Utrolig stor mulighet som ikke målscoreren tar godt nok vare på.
'90
Inne i det siste ordinære spilleminuttet av kampen, og da får MK et hjørnespark. Dette kan være muligheten. Pors klarerer.
'87
Frustrasjon på tribunen når Pors har en spiller nede skadet. Har åpenbart vondt i kneet, men det er ingen hodeskade. MK i angrep, men dommer blåser av. Ikke etter boka. Skal legges til en god del her.
'85
1059 tilskuere i Idrettparken. En sannhet med modifikasjoner, men at det er rundt 700 her i dag er ikke feil.
'83
MK gjør et bytte. Arian Gundersen kommer inn for Stray Tjaum.
'82
Sira Hansen spiller ballen ut når Aanensen tar telling etter en duell. Sistnevnte kommer seg opp på beina, og kampen er i gang igjen.
'80
Inne i det siste 10 minuttene igjen av ordinær tid. Skal MK komme tilbake for andre gang i kampen?
'79
Nok en gang forsøk på akrobatikk fra Stray Tjaum. Brassesparket går til side for mål.
'78
Skudd fra Abarhamsen. Treffer stolpen fra 20 meter. Utrolig nære en utligning der hjemmelaget.
'76
Høksaas redder mesterlig, men Svarteberg setter returen i mål. 2-3.
'75
Straffespark til Pors. Ørner Pettersen feller Dankwah. Blottlegger seg der MK, og Pors får en kontring.
'73
Skoglund Kristiansen mottar et gult kort for protester mot dommer.
'68
Nytt hjørnespark til hjemmelaget. Der stiger Sivert Sira Hansen til værs og stanger inn 2-2. Pors er frustrerte, og mener at keeper skal ha frispark. Stopp i spillet. Kommer seg opp på beina igjen. Keeper får ofte frispark i slike situasjoner, men ikke denne gangen. Dommer står langt unna situasjonen.
'67
Pors er farlige på kontringer. Litt upresise i den avgjørende pasningen nå nettopp.
'66
Hjørnespark til MK. Ørner Pettersen løper ut for å ta den. Pors klarerer.
'64
MK gjør to spillerbytter. Ut med Osestad og Berglund. Inn kommer Ørner Pettersen og nevnte Dejan Prelevic.
'63
Frispark til MK. Abrahamsen blir tatt. Pors klarerer dødballen.
'62
Dejan Prelevic gjør seg klar til å komme inn for hjemmelaget.
'61
Pors kontrer ved Kristiansen og Thorsen. Sistnevnte avslutter like til side for mål. Der kunne fort Pors ha scoret i en god periode for hjemmelaget.
'59
Spillemessig har MK hevet seg etter tunge første fem minutter. Mye av spillet på Pors sin banehalvdel nå. Frispark til MK nå fra 35 meter. Skyter der Aanensen. Får ballen over muren, men halvannen meter over mål. Må treffe veldig godt for å score der.
'58
Akrobatikk fra Fredrik Stray Tjaum, men det går et stykke til side for mål.
'57
Bytte på Pors. Ut går Ugwuadu, og inn kommer Skoglund Kristiansen.
'55
Osestad kommer til avsluning. Hardt presset går skuddet rett på keeper fra cirka 14 meter.
'54
Gult kort til Svarteberg. Stopper Abrahamsen på vei fremover.
'49
Gult kort til Sivert Sira Hansen. For sent inne i en duell med Ugwuadu. Sistnevnte nede for telling, men kommer seg på beina igjen.
'48
Skudd fra Mladenovic fra 18 meter. Skuddet til side for mål.
'46
2.omgang sparkes i gang av bortelaget med en langpasning. Den går helt inn til keeper.
'46
Pors gjør et spillerbytte i pausen. Shala ut, og inn kommer Dankwah.
'47
På overtid av 1.omgang. Shala er skadet, og da velger dommer å blåse av til pause. MK fikk en drømmestart på kampen etter bare tre minutter ved Endre Omland. Deretter får Pors et straffespark som Mladenovic ekspederer enkelt i mål. Samme mann sender Pors i ledelsen etter en personlig feil av Berglund midt på MK sin banehalvdel. Shala har åpenbart vondt, og ligger og får behandling på banen flere minutter etter at de andre spillerne har gått i garderoben. MK har noen spillere som kan komme å endre dette kampbildet i 2.omgang. På benken sitter blant annet Ørner Pettersen og Prelevic. En meget intensiv match der det ikke legges noe i mellom i duellene.
'43
MK er nære på ved frisparket. Keeper til Pors oser ikke akkurat autoritet i feltarbeidet når han regelrett bommer grovt på forsøket på å bokse ballen ut. Hjørnespark til MK, men den er for upresis avlevert.
'43
Gult kort til Jurek når han må ulovlige midler for å stoppe han som han har hatt kontroll på i hele kampen, Mathias Wiig Hagen.
'41
Hjørnespark til MK. Aanensen finner Sira Hansen, men er presset i headingen. Pors overtar.
'35
Den raske venstrekanten Mathias Wiig Hagen har blitt passet godt på av Jurek. Kommet seg mest til innlegg på motsatt side hjemmelaget. Langpasningene har også vært upresise fra normalt gode føtter som Sira Hansen og Aanensen.
'33
Lange innkast har ikke vært suksessfullt for hjemmelaget så langt i kampen.
'31
Kostbar feil av Berglund som forærer Mladenovic ballen. Alene med keeper gjør han ingen feil. 1-2. Spiller på litt for høy risiko der. Skjebnesvangert å gi en så god spiss slike muligheter.
'30
Lite som skjer akkurat for øyeblikket.
'25
Over halvveis i 1.omgang, og det er tett og intensivt.
'24
Granit Shala starter på feil side, og blir avvinket for offside.
'20
Daniel Garstad alt for sent inne i en duell med Tobias Aanesen og får et korrekt idømt gult kort. Helt i grenseland om det skulle vært et annet kort på den. Løfter foten med strakt ben og fullfører taklingen.
'18
Frispark til Pors fra 25 meter. Meget presist, men headingen på bakre stolpe går i keeperens armer. Høyt tenningsnivå i kampen.
'17
MK med fint angrepsspill. På en litt humpete gressmatte spretter ballen Pors sin vei.
'14
En meget god straffe av Mladenovic. Setter ballen høyt og motsatt side av der keeper slenger seg. 1-1.
'13
Pors får straffespark. Culibrk for sen inn i en duell. Dommer var ikke i tvil, og det varheller ikke de store protestene.
'11
Stygg pasningsfeil av Culibrk, men bortelaget klarer ikke å utnytte det.
'6
MK har virkelig tatt tak i denne kampen. Ikke bare leder de 1-0, men fortsetter å dominere. Innlegg, men denne gangen gjør ikke Saga Hagen noen feil.
'5
Skudd fra Culibrk fra distanse, men skuddet noen meter til side for mål.
'3
Klabb og babb i feltet. Petter Saga Hagen gjør en feilberegning når han kommer ut etter en dødball. Bokser ballen i en medspiller. Den ballen går til Endre Omland som enkelt kan sette inn 1-0 i tomt bur. Drømmestart for MK!
'1
MK går rett i angrep, men Pors får femmeter. Gressmatta er ikke akkurat grønn, men bedre enn Nadderud stadion i Eliteserien.
'1
Vi er i gang i Idrettsparken.
'0
Meget godt oppmøte i Idrettsparken.
'0
Lagene har entret banen. Starter med ett minutts stillhet. To unge menn i kommunen har mistet livet på tragisk vis helga som har vært.
'0
Dagens dommertrio er Hussein Al-Kharasani (hoveddommer), Trond Kristiansen (AD1) og Melissa Holen (AD2).
'0
Pors med følgende 11: Saga Hagen; Dalene, T. Bless Garstad, Lindgren Larsen, Dariusz Jurek, Thorsen, Svarteberg, D. Bless Garstad, Shala, Mladenovic (C), Hope Ugwuadu. På benken sitter Toloko Moini, Bruu, Skoglund Kristiansen, Chebab, Akogyeram-Fjeldberg, Pytel, Dankwah.
'0
MK stiller med følgende 11: Bård Høksaas; Sivert Sira Hansen, Tobias Aanensen (C), Fredrik Stray Tjaum; Daniel Folserås Berglund, Alf Marius Melhus Abrahamsen, Mathias Wiig Hagen, Daniel Ekeland Osestad, Marko Culibrk; Endre Omland, Fredrik Antvort Soteland. På benken sitter Fenris Lindland, Stein Ove Abrahamsen, Jesper Ørner Pettersen, Dejan Prelevic, Arian Gundersen og van Tha Peng Cinzah.
'0
Klokken 12:45 blir begge lags lagoppstillinger lagt ut her.
'0
Historisk sett er dette et lag som MK har slitt mot. Det ble tap i begge oppgjør i fjorårets sesong. 4-2 i Porsgrunn og 2-3 i Mandal. Sistnevnte kamp huskes godt da Pors avgjorde på overtid ved Marius Bustgaard Larsen. MK spilte 70 minutter med 10 mann i denne kampen etter en hodeløs takling av Sebastian Damman. På de syv siste oppgjørene har Pors vunnet seks av disse.
'0
Norsk Tipping har levert odds til kampen, og de har Pors som favoritter H (3.20), U (4.50) og B (1.70).
'0
En ting som er like sikkert som at det er sesongåpning er tabelltips. Til tross for MK sin svake sesong i fjor er det flere som har tro på at laget skal gjøre det bedre denne sesongen. Norskfotball.com tipper MK på 4.plass. Rett foran tipper de dagens motstander Pors.
'0
Bortelaget Pors har hentet spillere i vinter også. Ola Dalene (Urædd)), Dennis Garstad (Hei) og Håvard Haugli (Træff). I tillegg har laget fra Porsgrunn hentet opp en del juniospillere, blant annet Noah Kojo. 17-åringen blir spådd en lysende fremtid av daværende MK-spiller og nå hovedtrener for Pors Magne Hesmyr Nilsen. Av spillere som har forlatt klubben kan Fredrico Tisera Johansen (Urædd) og Emmanuel Bira Gisa (Fram Larvik) nevnes.
'0
MK reddet plassen i 3.divisjon i siste serierunde forrige sesong. Hjemmelaget har hentet inn Marko Culibrk (Lyngdal) og Dejan Prelevic (Fløy). Nicolai Aas (Vindbjart), Marius Wigemyr Hagen (Brodd) og Mads Sveindal (Brodd) har forsvunnet fra klubben. MK har i tillegg skade på midtbanespiller Bendik Valand. Bror Simon har slitt med småskader inn mot kampen, men håper å være klar. I tillegg har William Bretvik og Frede Kydland vært småsyke inn mot kamp.
'0
Til tross for at vi skriver 10.april og 2.påskedag, så er det ikke vår i lufta i Mandal i dag. 8-9 grader, og muligheter for regn i løpet av kampen.
'0
God formiddag, og hjertelig velkommen til livedekningen av MK og Pors. Første serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4 skal snart sparkes i gang. Kampstart i Idrettsparken er klokken 14:00.