'37
Mål
'49
'94
Der et det over! MK vinner 3-2, og har dermed sikret plass i 3.divisjon neste år. Etter en helt vill 1.omgang, så får MK den utrolige viktige 3-2 scoringen tidlig i 2.omgang. Etter dette kontrollerer MK dette på en imponerende og rutinert måte. MK sine scoringer kom ved Marius Wigemyr Hagen, Mads Sveindal og Endre Omland. Det ender 0-0 i Kristiansand. Dermed blir det faktisk 11.plass på MK, og det er Start 2 som blir beste 12-er i divisjonen. Vi gratulerer også Fram Larvik med opprykk fra avdeling 4. Anbefaler sterkt å følge MK på sosiale medier. Der vil det nok bli lagt ut jubelbilder fra garderoben etter kamp. Takk for en lang og tøff sesong som endte med et lykkelig utfall, og 3.divisjon i Idrettsparken i 2023. Kanskje er det mulig å lokke spillere fra Kristiansandsområdet til Mandal når den etterlengtede E 39 åpner om 14 dager. Undertegnende ( Eirik Eielsen Braadland) ønsker alle en fantastisk søndag videre, så snakkes vi i april i 2023. Grønn power!
'92
MK spiller med to mann mer. Express har gjort sine fem bytter, og en spiller var helt ferdig med skade.
'91
Vi er på overtid her nå.
'88
5-3. Harstad reduserer nok en gang. Der er det passert 90 minutter.
'87
1200 tilskuere i Idrettsparken i dag. Helt ellevilt!
'86
Krogelien vil tydeligvis ha MK i 3.divisjon neste sesong. Hodemist av en takling, og et klart gult kort. Dermed får han sin andre gule kort, og dermed er Express redusert til 10 mann. Gavepakke til hjemmelaget.
'84
Express får et frispark. Hele Idrettsparken i harnisk over den avgjørelsen. Da skal Express lempe den inn i feltet fra midtstreken.
'82
Bytter på MK. Ut med Alf Marius Abrahamsen og Mads Sveindal. Inn kommer Fredrik Soteland og Kydland.
'81
Inne i de 10 siste minuttene av ordinær tid.
'79
Bossekop leder 5-2 i Finnmarkshallen.
'79
Frispark til MK. Skal lempes inn i feltet denne.
'78
4-1 i Haugesund.
'77
Skudd fra Wiig Hagen. I nettveggen.
'76
Frispark til Express. Skal slå den inn. Blir avblåst for offside.
'73
Harstad reduserer til 4-2.
'71
Og der scorer Kongsvinger 2. 0-1. Dermed kan ikke MK tape kampen. Da vil evnt. Kongsvinger 2 være laget som har flest poeng i kampen om 12.plassen.
'70
MK som presser på for 4-2. Dersom det skulle komme en scoring til Express gjør ikke det noe. Kan også klare seg med tap MK, men der er det mange faktorer som skal klaffe.
'66
Spillerbytter på Express. Ut med blant annet keeper(!). Litt spesielt, men. To andre spillere kommer også innpå. Ross og Twumasi inn. Litt vanskelig å se hvem som gikk ut.
'66
Frispark til Express. Skuddet går over muren, men til side for mål.
'63
Spillerbytte på MK. Nevnte Simon Valand kommer inn. Det gjør også Daniel Berglund. Jesper Ørner Pettersen og Marius Wigemyr Hagen går ut. To spillere som virkelig har stått frem i denne kampen.
'61
Simon Valand gjør seg klar. Kan få gode arbeidsvilkår i denne kampen.
'59
Harstad har fullstendig klappet sammen, og ligger under 4-1 for Bossekopp.
'59
Tobias Aanensen har ristet av seg hodeskaden. Han forsøker seg på et skudd, men godt over mål.
'58
MK er også i skrivende stund på 11.plass i avdelingen siden det står 0-0 mellom Vindbjart og Start 2.
'56
Tobias Aanensen gir alt i en duell. Ser ut som de stanger i hverandre. Han blir liggende, men kommer seg på beina igjen. Ble litt stille på tribunen der, men heldigvis gikk det bra.
'55
Skudd fra distanse fra Ørner Pettersen. Går via en Expresspiller, og til hjørnespark. Nå er det plutselig MK som har veldig god tid.
'52
Og Lokomotiv Oslo leder 2-0 over Kjelsås. Nå klarer MK seg ved uavgjort.
'52
3-1 til Bossekopp over Harstad!
'50
Express forsøker å svare med det samme. Krogelien tar den på volley, men treffer ikke godt. Går til side for mål.
'49
MK HAR SNUDD KAMPEN! Endre Omland med et vakkert hodestøt. 3-2 i Idrettsparken. At jeg skulle skrive dette for 45 minutter hadde jeg aldri trodd.
'48
Bossekopp har snudd kampen, og har tatt ledelsen 2-1. Dermed klarer MK seg ved uavgjort, slik det er nå.
'47
Frispark til MK. Fagnastøl og Tjaum kommer frem. Godt slått, men Tjaum får ikke foten på den. Dermed går den til hjørnespark.
'46
Endre Omland sparker i gang 2.omgang.
'46
Straks klare for 2.omgang. Endre Omland med ballen. Alle er på plass, men dommertrioen mangler og Stray Tjaum. Han er ikke interessert å starte kampen for tidlig her.
'48
Da er det pause i Idrettsparken. For en berg-og-dal-bane av en 1.omgang. Express scorer ikke bare en gang, men to ganger. 0-2 før det var spilt 20 minutter. Etter dette reiser MK seg mesterlig, og reduserer først ved Wigemyr Hagen fra kloss hold. Deretter kommer Sveindal opp med et fantastisk frispark. Dermed er det 2-2 i Idrettsparken. MK burde og kunnet ledet både 3-2 og 4-2. Enorme muligheter på slutten av omgangen. MK har reist seg mesterlig etter at alt så bekmørkt ut etter de første 20 minuttene. I skrivende stund er MK det beste 12-er laget. Det kan fort endre seg når klokka nærmer seg 15.00. Får vi se Simon Valand i løpet av kampen? Alt bygger seg opp til en ekstremt spennende 2.omgang. Er det Bossekopp som skal redde MK?
'47
Hjørnespark til MK. Det siste som skjer i 1.omgang. Skal MK klare å snu kampen før pause? Enorme muligheter. Omland får den siste mulighet. Strålende redning av keeper. Nytt hjørnespark. Ballen til side for mål.
'45
Wigemyr Hagen skaper mye uro bak hos Express. Har mye fart. Det har ikke høyrebacken Kjølsrud hos bortelaget.
'43
Lokomotiv Oslo leder 1-0 over Kjelsås 2. Det vil si at i skrivende stund er det MK som leder kampen om å bli beste 12.plass.
'41
Enorme muligheter for MK. Omland, Wigemyr Hagen, og til slutt Aanensen. Hjørnespark til MK. Fagnastøl rager høyest, men Express sin keeper redder. Nære på 3-2. MK har virkelig reist seg opp. Om ikke fra de døde, så er det ikke så langt unna.
'40
Express med frispark. Høksaas bokser ballen ut. MK overtar.
'39
Bossekopp har utlignet mot Harstad! 1-1.
'39
3-0 til Haugesund 2 over Sola.
'38
Nytt gult kort til bortelaget. Denne gangen til Krogelien. Sklitakler ned Gundersen.
'37
Herlighet for et frispark. Mads Sveindal bøyer den over muren og i mål. 2-2 i Idrettsparken.
'36
Berås klipper ned Wigemyr Hagen på en kontring. Soleklart gult kort, og frispark til MK i god posisjon.
'34
Fagnastøl har tatt turen opp i angrep. Skyter med sitt venstrebein. To meter til side for mål.
'32
Fagnastøl og Berås i en duell. Frispark til Express. Førstnevnte blir liggende på bakken. Åpenbart vondt for en 47-åring dette.
'30
Innleggene til hjemmelaget har vært av svak kvalitet den første halvtimen.
'28
2-0 til Haugesund 2 over Sola.
'28
To lag som har sluppet inn mye mål denne sesongen. Garantert ikke siste scoring som kom for tre minutter siden dette.
'27
Haugesund 2 har tatt ledelsen 1-0 hjemme mot Sola.
'25
MK reduserer ved Marius Wigemyr Hagen. Herlighet for en viktig redusering. 1-2 i Idrettsparken. Banker ballen opp i nettaket fra kloss hold.
'24
Harstad har tatt ledelsen mot Bossekop. Dette er av ren akademisk betydning for MK med tanke på at de i skrivende stund ligger under 0-2.
'23
Express kjører på. Skudd som Høksaas må gi til hjørnespark.
'21
MK nære på en redusering. Express sover i forsvar. Skudd med høyrefoten fra Aanensen. Hjørnespark til hjemmelaget. Express klarerer.
'19
Express dobler ledelsen. MK får ikke klarert ballen. 0-2 i Idrettsparken. Krogelien banker ballen i mål. 0-2. Nå lukter det for alvor 4.divisjon. Vidåpent bak i forsvaret. Savner Sivert Sira Hansen noe voldsomt her.
'18
MK har slurvet unødvendig mye i pasningsspillet. Florerer feilpasninger.
'16
Express kontrer, og de er farlige. Høksaas må gjøre en benparade på skuddet fra Pour. Hjørnespark. MK klarerer.
'14
Nok en gang skudd fra distanse. Denne gangen fra Pettersen. Rett på keeper. MK hevet seg etter kalddusjen.
'11
Frispark for MK fra 25 meter. Ser ut som det skal bli et skudd her. Går via muren og til hjørnespark. Blir ikke noe av det. MK legger et visst press på bortelaget i de senere situasjonene, men uten resultat.
'9
Express scorer først. Phillip Syvertsen er ekstremt klinisk og banker ballen i mål fra distanse via stolpen. 0-1. Høksaas har ikke mulighet til å ta den.
'9
Nervøst er vel stikkordet her. MK triller ball. Express ligger lavt og satser på kontringer. Fart er vel ikke det Tjaum og Fagnastøl står for .
'6
Jonrud hindrer hjemmelaget å ta et raskt frispark. Får tilsnakk av dommeren.
'5
Wiig Hagen med et innleggsforsøk. Går forbi alt og alle. Express overtar.
'4
Skjedd lite de første fire minuttene av kampen. Jesper Pettersen med et skuddforsøk fra distanse. Til side for mål.
'1
Kampen er i gang. Litt før klokken har passert 13.00.
'0
Lagene entrer banen til applaus. MK i grønt og hvitt. Express i rødt og blått. Begge lagene samler seg i en ring før kamp. Straks avspark nå.
'0
Snaut 10 minutter til kampstart. Enkelte høstblader har lagt seg på en gressmatte som absolutt er over akseptabelt nivå til slutten av oktober å være. MK har virkelig mobilisert før denne kampen, og publikum strømmer til tribunen.
'0
På benken sitter Larsen, Ross, Durling-Jones, Olsvik, Lønning, Hoel, Twumasi.
'0
Bortelaget Express stiller med følgende lag: Larsen; Daland, Krogelien (K), Kjølsrud, Skårdal, Jonrud, Berås, Reinertsen, Beisland, Syvertsen, Pour.
'0
På benken sitter Martin Østland, Stein Ove Abrahamsen, Daniel Berglund, Simon Valand, Frede Kydland, Fredrik Soteland.
'0
MK stiller med følgende lag i en 4-5-1 formasjon: Bård Høkaas; Mads Sveindal, Fredrik Stray Tjaum, Tor Olve Fagnastøl, Arian Gundersen; Alf Marius Abrahamsen, Mathias Wiig Hagen, Jesper Ørner Pettersen, Tobias Aanensen (K), Marius Wigemyr Hagen; Endre Omland.
'0
Vi kommer tilbake med lagoppstillinger til begge lagene klokken 11.45.
'0
Det er mye man skal følge med på i dag. Ikke bare i Idrettsparken, men på andre arenaer. De andre kampene vil oppdateres underveis når det blir scoringer der. Fortrinnsvis Start 2-Vindbjart og Haugesund 2-Sola.
'0
Sivert Hansen fikk et gult kort på Moeseidmoen i forrige kamp mot Vindbjart. Dermed må MK klare seg uten sin klart beste spiller denne sesongen grunnet for mange gule kort. Nikolai Aas er heller ikke tilgjengelig til dagens kamp. Dermed blir det en helt nytt stopperpar i skjebnekampen. Bendik Valand er langtidsskadet. Simon Valand har et håp om å kunne bidra. Det vil være viktig. Simon har 16 mål i 3.divisjon denne sesongen.
'0
Så er det denne berømmelige kampen om å bli beste 12-er lag i divisjonen. Den er som følgende før dagens kamp: MK (-8) har 24 poeng, Sola (-18) har likt antall poeng som MK, men svak målforskjell. Harstad (-26) har 23 poeng, Kjelsås 2 (-10) har 22 poeng, og Kongsvinger 2 (-21) har også 22 poeng. Det er med andre ord mer enn nok av kamper å følge med på denne søndagen. Sola møter Haugesund 2 som allerede har rykket ned til 4.divisjon, Kjelsås 2 møter Lokomotiv Oslo, og Harstad møter Bossekopp.
'0
Dagens motstander Express spiller kun for heder og ære. De spiller 4.divisjon i 2023. Laget fra Fevik har 5-4-16 i de 25 første seriekampene, og står med 19 poeng. Express har hatt en positiv formkurve, og vant blant annet mot et meget sterkt Start 2-mannskap i den 23.serierunden. Tobias Wangerud er klubbens toppscorer med 7 mål.
'0
Etter en svært viktig utligning dypt inne i overtiden på Moseidmoen forrige søndag, så har MK alt i sine egne hender. Vinner MK kampen vil de bli beste lag på 12.plass i divisjonen. Dermed tar de plassen til Øygarden som har gått konkurs. Det er også muligheter å komme på 11.plass i avdelingen. Da må MK fremdeles vinne kampen, men da må også Start 2 avgi poeng mot Vindbjart. På Sparebanken Sør Arena er det Start sin assistenttrener på A-laget som skal lede laget i dagens kamp. Det er dermed da god grunn til å tro at det blir tøft for Vindbjart (som allerede spiller 3.divisjon neste sesong) å ta poeng i Kristiansand.
'0
God formiddag, og hjertelig velkommen til liveoppdateringen mellom MK og Express. Dette er siste serierunde i 3.divisjon, og MK er sikret plass i samme divisjon neste år ved seier i denne kampen. Avspark i Idrettsparken er klokken 13.00.