Norsk Tipping-ligaen avd 4
16. Oct 2022
14:00
Sparebanken Sør-banen Vennesla
Vindbjart
1
-
1
MK
Mål
'91
'95
Der er det slutt. Det ender 1-1 på Moseidmoen. Så kan man stille seg spørrende til hvorfor ikke MK presset på et mål til. Istedenfor roet de det ned. Randesund hadde uansett slått Start 2. Dermed må MK med dette resultatet slå Express, og Vindbjart må slå Start 2 for at MK skal holde deg i divisjonen. Hadde MK fått tre poeng kunne de avgjort sin egen skjebne mot Express. Nå er de avhengig av hjelp fra dagens motstander. Det er grunn til å tro at Start 2 vil stille et slagkraftig lag neste søndag. Heldigvis kjemper også A-laget for noe i OBOS-ligaen. Sola tapte 2-3 mot Lysekloster. Dermed er MK a poeng i kampen om den forjettede 12.plassen. Det som er sikkert er at det blir meget spennende neste søndag. Vi takker for at du fulgte denne oppdateringen. Ønsker alle en god ettermiddag og kveld videre.
'91
MK utligner på overtid! Sivert Hansen scoret. Det kom på et hjørnespark.
'90
MK jager utlikning. Dyttet frem Tjaum, Aas og Hansen.
'88
Spillerbytter på MK. Ut med Aanesen og Gundersen. Inn kommer Fredrik Soteland og Frede Kydland.
'87
Vindbjart kontrer. Skuddet blokkeres, og Høkasas gjør en flott redning.
'84
Nå regner det som aldri før.
'79
Spillerbytte på hjemmelaget. Ut gikk Omkarkheil, og inn kom Gerezgi.
'78
3-2 til Randesund. Dermed har laget fra Sukkevann snudd kampen. Dette er gode nyheter for MK.
'76
Spillerbytte på MK. Ut med Sveindal, og inn kommer Nicolai Aas.
'76
Hjørnespark til Vindbjart. MK får klarert.
'75
Berglund forsøker seg, men skuddet går til side for muren og mål.
'74
MK får frispark i god posisjon. Nyhus får også et gult kort i samme situasjon.
'73
I kampen mellom Randesund og Start 2 er det 2-2. Dersom MK taper og Start 2 vinner, så har MK rykket ned.
'71
Sola har utlignet til 2-2 mot Lysekloster.
'70
Gult kort til Sivert Hansen.
'68
Halvveis i 2.omgang. MK må ha mål. Det gir kontringsrom for hjemmelaget. Åpen kamp de siste 20 nå.
'65
Bytte på MK. Inn kommer nevnte Berglund for Pettersen.
'64
MKs trener Stein Ove Abrahamsen roper på Daniel Berglund. Ser ut som dette blir bortelagets første bytte.
'61
Ikke så mye å skrive om de siste minuttene. Skjer svært lite i skrivende stund.
'55
Spillerbytte på Vindbjart. Ut med Kjeldsberg, og inn kommer Ryger.
'53
Frispark til MK fra 20 meter. Aanensen har tatt med seg ryggsekken til Moseidmoen, og skuddet går et par meter over mål.
'52
Hjemmelaget får ballen i mål, men ballen har vært over dødlinja.
'50
Hjørnespark til MK. Vindbjart får klarert.
'49
Så åpner himmelen seg på Moseidmoen. Heldigvis sitter undertegnende under tak.
'48
Høksaas krasjer i egen spiller. Blir liggende nede. Ser ut som han kommer seg på beina igjen.
'47
Hjørnespark til Vindbjart. MK får klarert.
'46
Da er vi klare for 2.omgang. Vindbjart med avspark.
'45
Dermed er det pause på Moseidmoen. Vindbjart fikk en drømmestart på kampen etter bare et minutt. 1-0. Etter dette kommer MK mer med i kampen uten at de skaper de store sjansene. Vindbjart har vært nærmere 2-0 enn MK har vært utligning. Kampens avgjørende hendelse kan ha skjedd i 44.minutt når ikke dommer gir Follerås marsjordre. Det blir en spennende 2.omgang på Moseidmoen. I de to andre kampene som har betydning for MK, så har Randesund kommet tilbake til 2-2 etter å ha ligget under 0-2 mot Start 2. Der er det også pause. Pause på Sola også der Lysekloster leder 1-2 borte mot laget fra Rogaland.
'44
Dermed blir det bare gult kort til Follerås.
'44
En meget diskuterbar dommeravgjørelse. Vindbjart med en feilpasning som ender til Omland. Han setter fart mot mål, og Follerås ser ikke annen utvei enn å klippe ned Omland. MK er rasende på dommer at han ikke tør å gi det røde kortet. Dersom man så situasjonen med Braut Brunes og Markus Henriksen i går, så var det en veldig lignende situasjon. Der innrømmet dommer Eskås at han skulle gitt Henriksen marsjordre. Så burde skjedd på Moseidmoen også.
'42
Helt utrolig at det ikke står 2-0 der. Vindbjart og Skårdal starter et vakkert angrep som blir avsluttet med et skudd. Keeper gir retur, og på blank kasse klarer ikke Skårdal å sette den i nettet. Der er MK veldig heldige.
'40
Frispark til MK i en posisjon som gjør at de flytter opp sine stoppere. Aanensen skyter, men skuddet går et par meter til side for mål.
'37
Skårdal prøver å komme forbi Arian Gundersen. Lykkes ikke og femmeter til MK.
'35
Hjørnespark til Vindbjart.
'33
Hjemmelaget nære på ved å finne Bjørge. De finner han forsåvidt, men spissens førstetouch er av det svake slaget, og keeper plukker den enkelt.
'33
Randesund reduserer til 1-2 mot Start 2. Bør helst se at Randesund tar poeng fra Start 2.
'31
MK kontrer ved Wiig Hagen. Innlegget mot Omland blir blokkert, og går til hjørnespark. Der står igjen Sivert Hansen alene på bakre, men han får ikke stokket beina. Dermed blir det femmeter til hjemmelaget.
'28
Aanensen skyter på det påfølgende frisparket. Et flott forsøk som keeper såvidt får gitt til hjørnespark. Hjørnesparket går over alt og alle og til femmeter.
'27
Gult kort til Omarkheil når han klipper ned Aanensen.
'26
Omland er nære ved å få en stor mulighet. Hjemmelaget klarerer med nød og neppe til hjørnespark. Ender med frispark i mot MK.
'25
Skudd fra Salvesen, men skuddet til hjemmelagets spiller nummer 88 går til side for mål.
'25
0-2 mellom Randesund og Start 2.
'23
Nytt frispark til hjemmelaget. Omtrent samme posisjon som innlegget på 1-0 kom. Denne gangen får MK kontroll over ballen.
'18
Skudd i fra Ørner Pettersen fra 25 meter. Hardt skudd, men går over mål.
'16
Hjørnespark til bortelaget. Sveindal skal slå den innoverskrudd.
'13
I det jeg skriver det, så vinner Vindbjart et hjørnespark. Det var dødball målet kom i mot på.
'12
MK det beste laget etter marerittåpningen uten at de har skapt de store sjansene.
'12
Start 2 har tatt ledelsen 0-1 borte mot Randesund.
'10
Skudd fra Aanensen, men treffer ikke skikkelig. Triller inn til motstanders keeper.
'8
I kampen mellom Sola og Lysekloster er det kommet to scoringer. Et til hvert av lagene. 1-1 der. Og i det jeg skriver dette, så tar Lysekloster ledelsen 1-2.
'6
Hjørnespark til Vindbjart. MK får klarert.
'5
Det har de ikke. Sivert Hansen stiger til værs. Headingen er god, men den går like over til mål.
'4
MK vinner et innkast høyt i banen. Etter litt om og men blir det hjørnespark til bortelaget. Det skal fort slås på bakre stolpe, så gjenstår det å se om hjemmelaget har gjort leksa si.
'2
Verst tenkelig start for MK. Frisparket treffer pannebrasken til Alf Marius Abrahamsen. Det blir et selvmål. 1-0 til Vindbjart.
'1
Tjaum for tøff i ryggen på Skårdal. Sistnevnte får et frispark.
'1
Endre Omland tar avspark for MK.
'0
Vi skal prøve å oppdatere resultater fra de andre viktige kampene fortløpende.
'0
Lagene entrer banen i solskinn. Begge lags kapteiner prater med dommeren. MK vinner myntkastet, og velger å stå på sin side.
'0
Vindbjart stiller med følgende 11: Olsen; Sæther, Nyhus, Follerås, Langerud, Omarkheil, Bergan, Salvesen, Kjeldsberg, Bjørge, Skårdal. På benken sitter Homme, Hodnemyr, Eikeland, Gerezgi, Heisel, Ryger, Aune, Coldal, Svenson.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas; Mads Sveindal, Sivert Hansen, Fredrik Stray Tjaum, Arian Gundersen, Alf Marius Abrahamsen, Jesper Pettersen, Tobias Aanensen (C); Marius Wigemyr Hagen, Endre Omland, Mathias Wiig Hagen. På benken sitter Magnus Varhaug, Daniel Berglund, Simon Valand, Tor Olve Fagnastøl, Nikolai Aas, Frede Kydland, Fredrik Soteland
'0
Da er vi på plass på Moseidmoen.
'0
Begge lags startellevere blir lagt ut klokken 12.45. Lagene blir publisert her ved ankomst Vennesla som kan bli litt senere. Følg denne linken for å se hvilke lag Vindbjart og MK stiller med: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7955216
'0
Når det gjelder hjemmelaget, så har de langtidsskader på enkelte spillere, men ingenting nytt å melde før dagens oppgjør.
'0
I forrige kamp mot Pors fikk Sebastian Damman rødt kort. Han soner dermed karantene i denne kampen. Bendik Valand er skadet. Broren Simon Valand måtte ut med en smell i forrige hjemmekamp. Han ser ut til å være med i troppen. Tilbake er også Tobias Aanensen, Marius Hagen og Nikolai Aas.
'0
Forrige oppgjør mellom disse lagene ble spilt 16.mai i Idrettsparken. Den kampen endte 2-2. Simon Valand og Nikolai Aas scoret målene for MK. Forrige oppgjør mellom disse lagene på Moseidmoen var i 3.divisjon i 2019. Kampen endte 3-3. Da scoret Joacim Holtan og Endre Omland (2) for MK. Vi håper at sistnevnte kan score like mange mål i dag som han gjorde i den kampen.
'0
Som nevnt før forrige kamp mot Pors, så er det fremdeles en mulighet for å bli beste lag på 12.plass. Øygarden har gått konkurs, og det laget som ligger på 12.plass etter 26 kamper med flest poeng, blir værende i avdelingen. Poeng blir oppgitt i parentes i neste setning. I avdeling 1 er dette Kjelsås (22). I avdeling 2 er det Kongsvinger 2 (21) poeng som innehar 12.plassen. Sola (24) i avdeling 3, MK (23) i avdeling 4, Trygg/Lade (19) i avdeling 5 og Harstad (20) i den sjette og siste avdelingen. Dermed ser ut som det er laget MK var i avdeling med i fjor, Sola som blir den argeste konkurrenten i kampen om å bli beste lag på 12.plass i 3.divisjon. Sola spiller i dag hjemme mot Lysekloster. Sistnevnte lag ligger på 4.plass på tabellen, og kan bli best nummer 3 i avdelingen. Vi får ha et ekstra øye på denne kampen også.
'0
Situasjonen er som følgende før dagens kamp. Målforskjeller blir oppgitt i parentes. MK (-8) har 23 poeng, Start 2 (-11) har 25 poeng, Vindbjart (+5) har 27 poeng, Randesund (-13) har 28 poeng. Disse fire lagene møter hverandre internt i dag. Vindbjart møter MK, og Randesund tar i mot Start 2. MK må ha tre poeng i dagens kamp.
'0
God søndag og hjertelig velkommen til skjebnekamp mellom Vindbjart og MK. Kampstart på Moseidmoen i klassisk høstvær (9 grader og regn) er klokken 14.00.
1
Høksaas
16
Cinzah
4
Hansen
Tjaum
13
Gundersen
7
Abrahamsen
Pettersen
8
Aanensen
14
Hagen
19
Omland
11
Prelevic

INNBYTTERE