'88
Mål
'92
'94
Kampen er slutt. 2-3. En svært innholdsrik kamp ender med borteseier. MK kjempet tappert med 10 mann i 70 minutter, men det er Pors som trekker det lengste strået. Dermed ser det mørkt ut for videre eksistens i denne divisjonen. Randesund vant 0-1 borte mot Sprint-Jeløy. Dermed må MK vinne de to siste kampene hvis de skal ha noen sjanse om å spille 3.divisjon i 2023. De to resterende kampene er borte mot Vindbjart og hjemme mot Express. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen. Dette var fryktelig surt. Ønsker alle en fin ettermiddag og kveld videre.
'92
Frispark til Pors. Den ballen blir slått inn, og treffer Bustgaard Larsen. Headingen går i mål. 2-3 i Idrettsparken.
'90
Inne i det siste ordinære spilleminuttet.
'88
Sivert Hansen gjør alt selv. Forserer forbi noen Porsspillere og setter ballen i mål. 2-2.
'86
Spillerbytter på begge lag. Pors tar ut Mladenovic, og inn kommer Mats Bruu. MK tar ut Wiig Hagen, og inn kommer Berglund.
'85
Soteland med en avslutning. C-momentet går over mål.
'83
MK satser veldig mye på det hjørnesparket, og sender opp mye folk. Da kontrer Pors. Det gjør de meget bra. 1-2 i Idrettsparken. Nå har MK ingenting å tape. Randesund leder forøvrig fremdeles 0-1 i Moss.
'82
MK vinner et hjørnespark. Mads Sveindal skal ta det. Innoverskrudd.
'80
Hjørnespark til Pors. Bølger frem og tilbake her nå. MK blokkerer et skudd, og nytt hjørnespark til bortelaget.
'73
Nytt hjørnespark til Pors. Samtlige hjørnespark har Pors flokket seg rundt Høksaas. Dommer er veldig rask til å blåse frispark mot bortelaget. Trener til Pors skjønner lite av det.
'70
Spillerbytte på Pors. Ut gikk Gina og inn kom Haugseth.
'68
1-1. Bustgaard Larsen utligner ved en vakker volley. Får stå helt umarkert der.
'67
Spillerbytte hos MK. Ørner Pettersen må gi seg. Inn kommer Fredrik Soteland.
'65
Nytt hjørnespark til bortelaget.
'63
Frispark til Pors. Legges inn på bakre stolpe, men går forbi alt og alle. Høksaas får femmeter.
'61
Pors får et hjørnespark. MK får frispark i påfølgende situasjon.
'60
Stygg feilpasning fra Gundersen til Mladenovic. Sistnevnte fyrer av fra distanse. Går langt til side for mål.
'58
Gult kort til Wiig Hagen.
'57
Skudd fra Ørner Pettersen. Blir hjørnespark til MK.
'56
Ugwuadu spilles i gjennom. Høksaas redder mesterlig. Gir til hjørnespark, men den klarer ikke bortelaget å skape farligheter av. Femmeter til hjemmelaget.
'53
Nydelig soloprestasjon av Ugwuadu. Mangler bare litt på avslutningen som smeller over mål.
'50
Pors fryktelig nære med å svare med en gang. Innlegg fra høyrekanten som finner Svarteberg. Han står helt umarkert, men header til side for mål.
'49
Klabb og babb i feltet. Endre Omland kriger som bare han kan. Ballen havner hos Mathias Wiig Hagen som smeller ballen i mål bak Petter Saga Hagen. 1-0 til MK.
'46
2.omgang sparkes i gang av Endre Omland.
'45
Pause i Idrettsparken. 0-0. MK kjemper en desperat kamp om å unngå nedrykk. Da blir det ikke lettere når Damman blir utvist etter snaut 20 minutter. MK har etter utvisningen tenkt defensivt. Kydland inn for Valand er et eksempel på dette. Pors har ikke skapt de store farlighetene, men det kan bli tungt for hjemmelaget å stå i mot i 45 minutter til. MK må tørre å beholde ballen i laget når de har mulighet. Det klarte de på slutten av omgangen, og skaper dermed et par halvsjanser. Randesund leder 0-1 borte mot Sprint-Jeløy. Dermed må MK ha poeng i denne kampen. Hvis ikke må man vinne både borte mot Vindbjart og hjemme mot Express. Det blir en spennende 2.omgang i Idrettsparken. Det er høy temperatur på banen, så får vi se hvilket lag som holder hodet mest mulig kaldt i de avgjørende situasjonene.
'45
MK får et hjørnespark etter at Wiig Hagen gjør et soloraid. Har bra fart. Sveindal skal ta hjørnesparket. Treffer Sivert Hansen, men headingen går rett inn til keeper.
'44
Pors trykker på rett før pause. Mladenovic med innlegg som går gjennom alt og alle.
'42
Skudd fra Gisa som går til hjørnespark. MK klarerer i første omgang, men Ørner Pettersen lager frispark til bortelaget fra 25 meter. Potensielt skummelt dette her. Mladenovic skyter et par meter over muren og over mål.
'41
Skudd fra Ørner Pettersen nok en gang. Denne gangen nærmere, men over mål.
'40
Er ikke bare hjemmelaget som går i offside. Det har også Pors gjort ved flere anledninger. Til frustrasjon på trenerbenken.
'39
MK kontrer, og Omland går i offside.
'38
Skudd fra distanse fra Ørner Pettersen. Rett på keeper.
'36
Nytt hjørnespark til Pors. MK klarerer og vinner et frispark nærme midtstreken.
'35
Endre Omland får gult kort for å sparke borte ballen. Dommer overser en klar holding av MK-spiller i forkant av situasjonen.
'31
Hjørnespark til bortelaget.
'25
Pors vil naturligvis ha ballen mer i laget nå med en mann mer på banen. Har ikke skapt store muligheter etter utvisningen.
'22
Vondt blir til verre når Valand må ut med skade. Inn kommer Kydland
'22
Hjørnespark til Pors.
'19
Det blir også utgitt et gult kort til Pors i samme situasjon, men det er vanskelig å se til hvem.
'19
Rødt kort til Sebastian Damman. Skal ha frispark i forkant av duellen, men det overser dommer. Damman med det som ser ut som et slag. MK er redusert til 10 mann.
'16
Frispark til MK. 40 meter. Skyter etter direktiver fra Fagnastøl på trenerbenken. Treffer overhodet ikke, og ballen går langt til side for mål.
'10
Randesund har tatt ledelsen borte mot Sprint-Jeløy. 0-1.
'8
Pors med sin første sjanse i kampen. Den er til gjengjeld stor. Mladenovic får ballen på kanten av 16-meteren og får skutt. Lie til side for mål.
'5
Positiv start av MK i medvinden.
'2
MK nære på ved Mathias Wiig Hagen, men Pors får klarert. Hagen hadde vært helt alene med keeper hvis ikke.
'1
Pors sparker i gang denne kampen.
'0
Spillerne entrer banen. MK i sine grønne og hvite drakter. Pors spiller i helblått. Gressmatta har litt typisk høstpreg over seg. Ikke like fin som på sommeren, men det er absolutt mulighet for å spille fotball her. Det er også litt vind i Idrettsparken (sjokkerende nok) som kan spille inn i dagens kamp.
'0
Vi er noen minutter unna kampstart i Idrettsparken. Et anlegg som bader i sol. En kamp i kampen som vi kan bite oss merke i er Almin Dacic og Fredrik Stray Tjaum. Ingen av spillerne er kjent for å gi noe fra seg i duellspillet. Oddsen ville vært lav på gult kort på disse spillerne.
'0
Vi kommer tilbake med mer når det nærmer seg avspark i solfylte Mandal.
'0
Pors stiller med følgende 11: Hagen; Corovic, Nordbø, Gisa, Svarteberg, Lindgren Larsen, Akogyeram-Fjeldberg, Dacic, Mladenovic, Bustgaard Larsen, Ugwuadu. På benken sitter Bakka, Thorsen, Buru, Fostås, Chehab, Haugseth, Koranteng, Dankwah.
'0
MK stiller med følgende 11 i en 4-3-3 formasjon. Bård Høksaas; Mads Sveindal, Fredrik Stray Tjaum, Sivert Hansen, Arian Gundersen; Alf Marius Abrahamsen, Jesper Ørnes Pettersen, Sebastian Damman; Endre Omland, Simon Valand, Mathias Wiig Hagen. På benken sitter Martin Østland, Stein Ove Abrahamsen, Daniel Berglund, Tor Olve Fagnastøl, Frede Kydland, Erlend Jahnsen, Fredrik Soteland
'0
Vi kommer tilbake med lagoppstillinger cirka klokken 13.45.
'0
Bortelaget på sin side er i en annen situasjon enn MK. De har fremdeles mulighet til å rykke opp til 2.divisjon. De må imidlertid håpe at serieleder Fram Larvik kollapser fullstendig på målstreken. Laget fra Porsgrunn må vinne dagens kamp om det skal være teoretisk mulig å kjempe om opprykk. Pors har tatt fem poeng på de tre siste kampene. To 1-1 resultat mot hhv. FFK 2 (B) og Randesund (H) forkludret opprykkssjansene betraktelig. Pors hentet Almin Dacic fra MK i sommer.
'0
MK har seks seiere så langt i sesongen. Fem av disse har kommet på hjemmebane. Forskjellen er markant om MK spiller på hjemmebane eller bortebane. 18 av 23 poeng er tatt på eget gress. Dette kan være en faktor de siste kampene.
'0
Når det gjelder MK, så er kaptein Tobias Aanensen og Marius Hagen ikke tilgjengelige til dagens kamp. Endre Omland er tilbake fra jobb, og kan bli en sterk bidragsyter på slutten av sesongen. Stray Tjaum og Liestøl Jahnsen er også tilgjengelige etter at de ikke var med til Fredrikstad forrige lørdag.
'0
Men det utspiller seg også en annen kamp i 3.divisjon. Nemlig å bli beste nedrykkslag. Situasjonen er nemlig den at Øygarden har gått konkurs. Dermed vil det laget på 12.plass med flest poeng i divisjonen (alle avdelingene) beholde plassen. I øyeblikket er dette Sola. Laget fra Rogaland har tatt et poeng mer (24 mot 23) enn MK på de 23 første kampene. Sola møter Viking 2 hjemme mandag.
'0
MK kommer fra en svak kamp borte mot FFK 2. Der ble det tap 3-1. Dermed ligger MK på nedrykksplass før dagens kamp. To poeng bak Randesund. Start 2 tapte også overraskende 2-1 borte mot Express, og er på samme poengsum som Randesund. Dermed er det tre lag fra samme fylket som kjemper for å unngå den siste nedrykksplassen. Urædd og Express har allerede rykket ned. Randesund spiller borte mot Sprint-Jeløy samtidig som MK spiller sin hjemmekamp mot Pors. Vi skal forsøke med oppdatering underveis i kampen.