'42
Mål
'80
'94
Da var kampen over. MK taper 3-1 borte mot FFK 2. MK sin scoring kom ved Tobias Aanensen. Neste kamp for MK er hjemme mot opprykksjagende Pors. Kampstart i Idrettsparken neste lørdag er klokken 15.00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en fin ettermiddag og kveld videre.
'90
I i kampens siste ordinære spilleminutt.
'80
3-1. Banker den i mål. Da skal det mye til for at MK får noe poeng fra denne kampen.
'79
Straffespark til hjemmelaget. Hansen som feller Abud.
'75
MK må ha scoring, men i det vi går inn i det siste kvarteret, så skaper bortelaget svært lite.
'72
Bytter på MK. Ut med Soteland og Dammann. Inn kommer Berglund og Kydland.
'68
Godt slått dødball av Aanensen. Treffer Valand. Han header til side for mål.
'62
Simon Valand med en god mulighet på dødball. Hansen går på bakerste stolpe på et hjørnespark. Han header tilbake til Valand som header ballen like over mål.
'58
Spillerbytte på hjemmelaget. Fossen ut, og inn kom Bertelsen.
'54
MK har gjort to bytter i pausen. Inn har Aas og Bretvik kommet. Ut gikk Ørner Pettersen og Wigemyr Hagen
'53
Skudd fra Aanensen. Keeper gir til hjørnespark.
'51
Vindbjart vant sin kamp 6-2 hjemme mot Urædd. Randesund tapte 1-2 hjemme mot Halsen. Dermed tar Vindbjart en svært viktig seier. MK må ha med seg poeng fra denne kampen.
'50
2. omgang er i gang. Skjedd lite de første fem minuttene.
'46
Der blåser dommer av til pause. 2-1 i Fredrikstad. Tobias Aanensen førte MK opp i en 0-1 ledelse på et vakkert frispark etter at hjemmelaget hadde hatt et skudd i tverrligger et par minutter før. Etter dette overtok hjemmelaget fullstendig. De har snudd kampen på to vakre skudd som ikke keeper kan klandres for, men MK sliter med å komme opp i press på begge skuddene som har endt i baklengs for bortelaget.
'46
På overtid av første omgang nå.
'42
Fredrikstad 2 har snudd kampen. Wenneberg med et flott skudd som daler ned i motsatt hjørne av der skuddet kom i fra. 2-1.
'34
Hjørnespark til hjemmelaget. Fossen får drømmetreff og limer ballen opp i nettaket. Svakt press fra bortelaget. 1-1 i Fredrikstad.
'31
Hjørnespark til MK. FFK 2 klarerer og overtar ballen. Spiller på liten risiko bortelaget.
'30
Marius Wigemyr Hagen med et skuddforsøk. Skuddet er løst, og går rett inn i keeperens armer.
'29
Vært ti svært lite innholdsrike minutter. Ingen av lagene som skaper farligheter.
'23
Halvveis i denne andre omgangen. Det er FFK 2 som har ballen mye. MK ligger kontrollert, og satser på kontringer. Ikke skapt noen sjanser MK bortsett fra det vakre frisparkmålet fra Tobias Aanensen.
'20
MK vinner et frispark. Flytter opp midstopper Sivert Hansen på dødballen. FFK 2 klarerer.
'16
FFK 2 med heading. Treffer nok en gang tverrligger. Fossen som får stå mutters alene. Header klink i metallet.
'10
Nytt frispark til MK. Den skal slås inn i feltet. Svak "serve" fra Aanensen. Går rett i klypene på Langbråten.
'9
Det er sistnevnte som tar det, og for et vakkert frispark det er. Knallhardt og i mål. 0-1 til MK. Kapteinens første scoring for sesongen. Den kan vise seg å være av det svært viktige slaget.
'7
Gult kort til Skjønnberg-Nymo når han klipper ned Marius Wigemyr Hagen på vei fremover. Frispark fra 20 meter for MK. Alf Marius Abrahamsen og Tobias Aanensen står ved ballen.
'7
Til tross for at hjemmelaget stiller med et svært ungt og uerfarent lag, så er det de som har startet best.
'5
Fredrikstad 2 får et hjørnespark. Smart variant. Bendvold smeller av fra kanten av 16-meteren. I tverrligger og over mål. Bortelaget slipper med skrekken. Følger overhodet ikke med på den korte varianten fra rødbuksene.
'1
Kampen er i gang.
'0
Vindbjart leder 3-2 hjemme mot Urædd. Halsen leder 0-1 borte mot Randesund. Straks avspark i Fredrikstad.
'0
Lagene er ute på banen, og hilser på hverandre før kamp.
'0
Vi kommer tilbake til pauseresultatet mellom Vindbjart-Urædd og Randesund-Halsen når det nærmer seg kampstart på Fredrikstad stadion.
'0
På benken sitter Alshaban, Suhail, Vindenes, Petzold, Holum, Bertelsen
'0
Hjemmelaget starter med disse 11: Langbråten; Mrakovic, Nilsen, Skjønberg-Nymo, Wenneberg, Helgesen, Tveit-Reffsgård, Maden, Bendvold, Abud, Fossen.
'0
På benken sitter Martin Bråten Østland, Stein Ove Abrahamsen, Daniel Folserås Berglund, Tor Olve Fagnastøl, William Reme Bretvik, Nikolai Aas, Frede Emanuel Kydland
'0
MK starter med følgende 11: Bård Høksaas; Fredrik Antvort Soteland, Sivert Sira Hansen, Tobias Aanensen, Arian Gundersen; Alf Marius Melhus Abrahamsen, Jesper Ørner Pettersen, Sebastian Damman; Mathias Wiig Hagen, Simon Valand, Marius Hagen.
'0
Vi kommer tilbake med lagoppstillingene til begge lag cirka klokken 13.45.
'0
Når det gjelder FFK 2 og andrelagene generelt er det helt umulig å si hva slags tropp de stiller med til kampene. I dag spiller andrelaget kamp før førstelaget. Det kan ofte være en fordel for motstanderlaget. I tillegg er FFK 2 med sine 33 poeng så godt som sikret plass i 3.divisjon i 2023.
'0
MK sine nysigneringer Erlend L. Jahnsen og Fredrik Stray Tjaum er ikke i troppen til dagens kamp. Nicolai Aas som sonet karantene i forrige hjemmekamp mot Sarpsborg 08 er tilbake.
'0
Alle lagene nære MK på tabellen (Vindbjart, Halsen og Randesund) skal i aksjon i dag. Vindbjart-Urædd og Randesund-Halsen har begge kampstart 14.00. Altså en time før avspark i Fredrikstad. Vi oppdaterer med pause og sluttresultat i begge kampene.
'0
MK møter et andrelag i avdelingen for tredje kamp på rad. MK tok en etterlengtet og svært viktig seier hjemme mot Sarpsborg 08 2 forrige lørdag.