Norsk Tipping-ligaen avd 4
01. Oct 2022
15:00
Fredrikstad Stadion
Fredrikstad 2
0
-
0
MK
'0
Vi kommer tilbake med lagoppstillingene til begge lag cirka klokken 13.45.
'0
Når det gjelder FFK 2 og andrelagene generelt er det helt umulig å si hva slags tropp de stiller med til kampene. I dag spiller andrelaget kamp før førstelaget. Det kan ofte være en fordel for motstanderlaget. I tillegg er FFK 2 med sine 33 poeng så godt som sikret plass i 3.divisjon i 2023.
'0
MK sine nysigneringer Erlend L. Jahnsen og Fredrik Stray Tjaum er ikke i troppen til dagens kamp. Nicolai Aas som sonet karantene i forrige hjemmekamp mot Sarpsborg 08 er tilbake.
'0
Alle lagene nære MK på tabellen (Vindbjart, Halsen og Randesund) skal i aksjon i dag. Vindbjart-Urædd og Randesund-Halsen har begge kampstart 14.00. Altså en time før avspark i Fredrikstad. Vi oppdaterer med pause og sluttresultat i begge kampene.
'0
MK møter et andrelag i avdelingen for tredje kamp på rad. MK tok en etterlengtet og svært viktig seier hjemme mot Sarpsborg 08 2 forrige lørdag.
'0
God lørdag, og hjertelig velkommen til denne liveoppdateringen mellom Fredrikstad 2 og MK. Kampstart på Fredrikstad stadion er klokken 15.00