Follo
Mål
'2
'90
Da er det over. Det ender 0-1 i idrettsparken. Follo var tidlig frempå og skaffet straffe etter 50 sekunder som Dalseth satte i mål. Etter skåringen har det vært mye frem og tilbake. Follo hadde nok de største mulighetene til flere mål, men MK hadde mange gode blokkeringer i det bakre leddet. Andre omgang var svært jevnspilt, men ballen ville ikke inn for noen av lagene. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen. Neste kamp er borte mot Urædd 23. juli før vi møter samme lag hjemme i idrettsparken 30.juli.
'90
Follo med bytte. Ut går Gonella, inn kommer Mohammadi.
'90
Dagens tilskuertall i idrettsparken er 427.
'90
Hansen stiger til værs og header, men keeper tar den.
'88
MK flytter opp hele laget.
'86
Gult kort til Dovland.
'84
MK foretar et dobbeltbytte. Ut går Soteland og Damman, inn kommer B.Valand og Sveindal.
'81
Follo foretar trippeltbytte. Fikk ikke med meg hvem som gikk ut, men inn kom hvertfall Seteklev, Høymer og Reinfjord.
'77
Kontringsmulighet for Follo. Dalseth kommer til avslutning med Østland redder.
'76
Mulighet fra MK. Innlegg fra Gabrielsen, treffer Dovland på motsatt som spiller til Høiland. Skuddet blir blokkert.
'75
Dødballmulighet for MK. Ender ikke opp i noe.
'73
Damman med bra returløp. Får seg en smell men er oppe igjen.
'70
MK med spillerbytte. Ut går Omland, inngår Wiig Hagen.
'66
Follo gjør et bytte. Ut går Hennig, inn kommer Glosli.
'62
Tabbe fra Follos midtstopper. Ballen spretter over han og Aanensen er alene gjennom. Ballen treffer kneet hans og går inn til keeper.
'60
Soteland har tydelig høy selvtillit etter å ha løpt fra Follo-backen. Vinner ball, god inngripen.
'59
Aas spiller Soteland fint, han utfordrer og kommer seg forbi. Ballen ender uheldigvis på hælen til Soteland og Follo kan ta over.
'58
Follo forsøker på dagens femte hælspark - mislykkes igjen.
'57
Follo frempå igjen. Dobbel redning av Østland.
'57
Stor sjanse for Follo, helvolley i tverrligger.
'55
En del slurv fra begge lag nå.
'53
Aanensen med tunnel på midtbanen, prøver vegg med Dovland med forsøket blir avverget.
'48
Dalseth fri gjennom men finter seg bort.
'45
Og der starter andre omgang.
'45
To store sjanser til MK på overtiden. Først innlegg fra Soteland går via Omland og Gabriesen får nesten avsluttet. På corneren stiger Hansen til værs men ballen går like over. Dommer blåser av for pause.
'45
Like før pause nå. Trener Skårdal er engasjert på sidelinja mens Follos trener Jacobsen har satt seg ned på en av dagens kampballer for å nyte sola i idrettsparken.
'43
Aas og Dalseth i duell. Aas har ingen problem med å ta ballen fra ham.
'41
Ghebar fyrer fra 18 meter, Aas blokkerer og det blir corner.
'40
Follo presser på nå.
'35
Dalseth blir spilt alene gjennom mot keeper. Setter den utrolig nok i stolpen.
'33
Follo kontrer og ender opp med et skudd fra 20 meter. Ballen ender langt ut av stadion.
'28
Hagen i godt driv. Ender nesten hos Dovland.
'24
MK etablerer spill høyt i banen. Ender med skudd fra Aanensen, går via Follospiller og redning av keeper.
'23
Hansen med en viktig takling som hindrer stor Follo sjanse.
'22
Østland bommer på utsparket og det gir Follo en sjanse. Østland redder opp feilen.
'19
Endre Omland får et gult kort.
'18
Dacic går av banen, inn kommer Gabrielsen.
'18
Aanensen med skudd fra 25m. Blokkert og det gir corner til MK. Ingenting kommer ut av corneren.
'18
Follo igjennom men nydelig inngripen fra Østland.
'17
Dacic signaliserer bytte, ser ut som han sliter med en skade.
'16
Skudd fra 25m for Follo. Til side for mål.
'16
Follo spiller seg fri på venstrekanten. Innlegget er for svakt - Østland har kontroll.
'13
Bra spill av MK, men litt for mye snø på innlegget til Høiland. Keeper holder.
'12
Hansen har vondt. Halter litt.
'11
Follo er nærme igjen men Hansen redder MK med en fantastisk takling.
'10
Fin gjennombruddspasning av Aanensen mot Dovland men keeper Østbye er våken.
'8
Hagen spiller Dovland fri på motsatt. Dovland fyrer av fra 25m - til side for mål.
'7
Har vært mye frem og tilbake etter skåringen. Ingen store sjanser.
'2
Ballmiss av Dacic gir bortelaget en mulighet alene med Østland. Østland feller og Follo får straffespark allerede etter 50 sekunder. Dalseth setter straffen kontant i krysset.
'0
Serieleder Follo stiller med følgende lag: Østbye- Hjorth, Giltvedt, Brekke, Elshaug – Larsen, Tomas, Gonella – Dalseth, Henning, Ghebar
'0
MK stiller med følgende lag: Østland – Hansen, Høiland, Aas, Soteland – Damman, Aanensen, Dacic – Dovland, Wigemyr Hagen, Omland