Norsk Tipping-ligaen avd 4
11. Jun 2022
15:00
Idrettsparken
KAMPSPONSOR
MK
2
-
2
FK Eik Tønsberg 871
Mål
'8
Mål
'67
Mål
'87
Mål
'94
'96
Da er det slutt. 2-2. MK-spillerne er åpenbart ikke fornøyde med dommerens innsats de siste minuttene. På repriser ser straffesituasjonen i forkant av 2-2 helt grei. Dovland er unødvendig høyt oppe med hånda. Dette er to tapte poeng for MK som så ut til å ha god kontroll på kampen. Simon Valand satte inn kampens første mål. Dovland doblet ledelsen halvveis i andre omgang. De siste 10 minuttene ble svært innholdsrike. Et halvt dusin gule kort og to straffespark. Eik Tønsberg scorer to mål i sluttminuttene. Dermed ender det 2-2 i idrettsparken. Vi ønsker Eik Tønsberg god tur hjemover. De sitter nok på bussen med et smil rundt munnen. Stemningen i MK-garderoben er nok dessverre en helt annen. Vi takker for at du fulgte liveoppdateringen her på mk.no. Neste kamp er borte mot Sprint Jeløy. Kampstart neste lørdag er 15.00. Neste og siste hjemmekamp før en måneds lang spillpause er hjemme mot Follo. Lørdag 25.juni. Kampstart er 15.00.
Ønsker alle en riktig god ettermiddag og kveld videre.
'96
MK får kampens siste mulighet. Skuddet fra Valand går over mål.
'94
2-2. Straffesparket blir satt sikkert i mål av Aasmundsen.
'93
Nei. Det skal han ikke, men det blir hands, og nytt straffespark til Eik Tønsberg.
'93
Nytt frispark til Eik Tønsberg i farlig område. Skal Aasmundsen utligne til 2-2?
'91
MK kontrer. Valand får ballen. Jensen klipper ned førstnevnte og får et fortjent gult kort. Frispark fra Aas som går rett i muren. Ballen spretter tilbake til Dovland. Skuddet går rett på keeper.
'91
Eik Tønsberg får et frispark som skal lempes inn i feltet.
'91
Inne i tileggstiden. Uvisst hvor mye dommer har lagt til.
'89
Tobias Aanensen går ut. Inn kommer Sebastian Damman. Ut går også Marius Hagen. Inn kommer Alf Marius M. Abrahamsen.
'87
Eik Tønsberg vil ha ballen raskt opp til midten. Høksaas saboterer dette, og får et gult kort.
'87
Aasmundsen setter frisparket vakkert via stolpen. 2-1. Da er det kamp igjen i idrettsparken.
'86
Frispark til Tønsberg når Hansen er for tøff i ryggen på Mambouana. Spørsmålet er om det skulle vært straffespark. Frispark på 16,5 meter.
'85
Almin Dacic er alt for sent inne i en takling på Danielsen. Klokkeklart gult kort.
'84
Gult kort til Aasmundsen.
'83
Sivert Hansen får gult kort i straffesituasjonen.
'83
Straffespark til bortelaget. Mambouana tar det, men Høksaas redder. Svakt straffespark bør sies.
'81
Frispark til MK fra 40 meter. Midtlyng står langt ute, og Dovland forsøker seg på et c-moment. Skuddet går like over mål. Der slapp Eik Tønsberg sin sisteskanse med skrekken.
'79
Arnesen sklir. Noe som gir Valand fri vei mot mål. Skuddet gir Midtlyng til et hjørnespark. Den er strålende slått av kaptein Aanensen, men Sivert Hansen heading går til side for mål.
'76
Spillerbytte også på MK. Ut har debutant Risnes gått. Forøvrig et meget god debutkamp. Inn har Mads Sveindal kommet.
'76
Spillerbytte på Eik Tønsberg. Ut med Gustavsen, og inn kommer Engseth.
'75
Eik Tønsberg jager redusering. Dette gir store kontringsrom for MK. Med Valand og Dovland på topp kan det fort bli 3-0 før 2-1.
'73
Høksaas får tilsnakk av dommeren for drøying av tid.
'73
Gustavsen med et skudd, men igjen går det til side for mål.
'71
Stor mulighet for Mambouana. MK får klarert med nød og neppe. MK kontrer. Kommer 2 mot 1, men klarer ikke å utnytte den kontringsmuligheten på en god måte.
'68
Debutant Risnes handser på hjørnet av 16-meteren. Frispark til Eik Tønsberg. Forsøker seg på skudd der Aasmundsen, men ballen går langt over mål.
'67
Dovland får ballen på venstrekanten. Skyter hardt og lavt, og ballen går til venstre for keeper Midtlyng. 2-0 til MK.
'66
Spillerbytter på Tønsberg. Muhle og Massini ut. Inn kommer Arnesen og Mambouana.
'65
MK får sitt første hjørnespark i kampen. Dovland skal slå den innoverskrudd. Den er farlig, men ender opp med å gå gjennom hele feltet.
'62
Skudd fra Marius Hagen fra 20 meter. Skuddet går rett på keeper Midtlyng.
'59
Spillerbytte på MK. Gabrielsen går ut, og inn kommer Mathias Wiig Hagen.
'59
Massini finner Nygaard som med sitt venstrebein skyter. Skuddet går like til side for mål.
'57
Aanensen med en god sjanse for hjemmelaget. Skuddet fra kloss hold treffer forsvarsspiller, og triller inn til keeper.
'55
Roberg forhindrer MK å ta et tidlig frispark. Får gult kort av dommer.
'54
MK kontrer fint ved Valand. Spiller ballen ut til Gabrielsen, men innlegget er for upresist.
'53
Innlegg fra Muhle. Aas får klarert ballen ut av farlig område.
'52
Ikke skjedd noe som helst i starten av 2.omgang.
'46
2.omgang sparkes i gang av Eik Tønsberg.
'45
Da er det pause i idrettsparken. MK leder 1-0. En kamp som har vært preget av lite finspill. MK tok ledelsen tidlig ved Simon Valand. Etter dette har bortelaget Eik Tønsberg dominert kampen. Mer ballbesittelse og sjanser enn hjemmelaget. MK ligger lavt og satser på kontringer. En del upresise avleveringer fra midtbanen til hjemmelaget har hindret de store kontringsmulighetene.
'41
Frispark til MK fra 25 meter. Aas, Dovland og Aanensen står med ballen. De to førstnevnte har hatt en frisparkperle hver denne sesongen. Denne gangen er det Dovland som skyter. Ballen går lavt og rett i muren.
'40
Gult kort til Ntoya når han river ned Valand på vei fremover.
'37
Ikke den mest finspilte kampen man har sett. Vinden spiller også en rolle.
'35
Ny heading inne i feltet fra Gustavsen. Denne gangen er han ikke i offside, men headingen går over målet til Høksaas.
'33
Frispark til bortelaget midt på MK sin halvdel. Skal løftes inn i feltet. Aasmundsen slår den, men MK får til slutt klarert.
'29
Skudd fra Muhle inne i 16-meteren til MK. Skuddet går mange meter til side for mål.
'26
Innlegg mot Gustavsen. Han header ballen over mål, men er i tillegg i offside.
'24
-Ta det med ro med ballen, og ikke stress. Det er Tor Olve Fagnastøl sin stemme man hører på sidelinja.
'22
Etter en god start av MK, så er det Eik Tønsberg som har tatt mer over kampen. Både med tanke på spill og sjanser.
'20
Stor mulighet for bortelaget. Gustavsen gjør et fint forarbeid. Legger 45 grader ut til Massini. Upresset skyter han midt på Høksaas. Skuddet er hardt, men MK sin keeper redder.
'17
Bortelaget vinner et hjørnespark. Gustavsen får stå umarkert på bakre stolpe. Headingen går til side for mål. En god mulighet for bortelaget.
'10
Gustavsen med skudd på mål fra bortelaget, men den er enkel å ta for Høksaas.
'8
MK får frispark ut mot sidelinja. Skal slå den inn i feltet. Dovland og Aanensen står med ballen. Innoverskrudd fra Dovland. Det er en nydelig serve fra Dovland. Valand får stå helt umarkert og header ballen enkelt i lengste hjørne. 1-0 til MK.
'7
MK har mye ball innledningsvis. Uten at de klarer å skape de store mulighetene.
'4
Upresist av MK i bakre rekker. Feilpasning fører til hjørnespark for bortelaget. Jensen som skal ta det. Det legget går bak mål og til femmeter for MK.
'2
Positiv start av MK.
'1
Vi er i gang.
'0
Eik Tønsberg vinner myntkastet, og bytter side. MK angriper mot den eldste kunsgressbanen. Eik angriper mot det gamle garderobeanlegget.
'0
Lagene står klare til å entre gressmatta i idrettsparken.
'0
Idrettsparken bader som seg hør og bør i strålende solskinn. Gressmatta er i meget god stand til tross for at MK 2 spilte kamp mot Marnardal torsdag kveld. En kamp som forøvrig MK 2 vant 4-3.
'0
Det er full runde i Norsk Tipping-ligaen avd. 4. Vi skal så godt det lar seg gjøre oppdatere pause og sluttresultater i disse kampene. Klokken 14.00 starter Pors mot Vindbjart, Sarpsborg 08 mot Express, Sprint-Jeløy mot Fram Larvik og Urædd mot Follo. Parallelt med MK-FK Eik Tønsberg spilles det to kamper. Halsen mot Randesund og og Fredrikstad 2 mot Start 2.
'0
På benken sitter: Grønneberg, Arnesen, Engseth, Mathisen, Mambouana, Glandberger, Boufous, Lind, Karlsen.
'0
FK Eik Tønsberg 871 stiller med følgende lag: Midtlyng (C); Roberg, Ntoya, Jensen, Rygel, Danielsen, Nygaard, Aasmundsen, Muhle, Gustavsen, Massini.
'0
På benken sitter: Mads Sveindal, Fredrik Soteland, Sebastian Damman, Alf Marius M. Abrahamsen, Sebastian Gabrielsen, Tor Olve Fagnastøl og Bendik Valand.
'0
MK starter med følgende 11 i en 4-3-3 formasjon: 
Bård Høksaas; Kristoffer Reiersen Risnes, Nicolai Aas, Sivert Hansen, Mattias Høiland; Marius W. Hagen, Almin Dacic, Tobias Aanensen (C); Mathias Hagen, Simon Valand, Peder Dovland
'0
Ellers er Bendik Valand fremdeles ikke kampklar, men er i kamptroppen. Endre Omland er på jobb. Sett bort fra dette stiller MK med full tropp til dagens kamp.
'0
MK har siden sist signert en ny spiller. Kristoffer Reiersen Risnes kommer fra Lyngdal. MK-trener Frank Våge Skårdal beskriver høyrebacken på følgende måte: «Han har bra fotballforståelse, god pasningsfot og bra holdning». Motstanderlagene MK har møtt i det siste har angrepet mye på kantene, og har sett at det trengs forsterkninger.
'0
MK har ikke vunnet en kamp siden 30.april. Da ble FFK 2 slått med 5-4. De siste fem kampene har endt med 0-2-3. Sist ble det et forsmedelig tap borte mot Start 2. Det er et revansjelystent hjemmelag som vil gjøre alt for å ta tre poeng i ettermiddag.
'0
God ettermiddag og hjertelig velkommen til livedekningen her på mk.no mellom hjemmelaget FK Mandalskameratene og FK Eik Tønsberg 871. De tidligere klubbene Eik Tønsberg og FK Tønsberg har slått seg sammen til dette klingende klubbnavnet. Blir videre referert som Eik Tønsberg i dette referatet.

Kommer