'62
Mål
'65
'93
Der er kampen over. Det ender 2-2. Et resultat som begge lag virker sånn tålig fornøyde med. Vindbjart tok ledelsen både 1-0 og 2-1, men hjemmelaget svarte ved Simon Valand og Nicolai Aas. Sistnevnte sin scoring var en virkelig frisparkperle. Bård Høksaas blir kåret til MKs beste spiller. Det sier litt om at Vindbjart var spillemessig det beste laget. MK gikk litt på akkord med egen spillestil på slutten med lange baller opp mot Dovland og Valand uten særlig resultat. Neste kamp for MK er borte mot Pors søndag 22.mai. Kampstart er 14.00. Neste hjemmekamp er søndag 29.mai. Da er serieleder Fram Larvik motstander. Kampstart er 15.00
. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en fin kveld videre, og en fin 17.mai-feiring i morgen.
'93
Nytt hjørnespark til Vindbjart.
'90
Vindbjart vinner et frispark. Aas tar Våge Skårdal. Skal bortelaget ta med seg alle tre poengene? Frispark i meget god posisjon. 17-18 meters hold. Follerås står med ballen. Skuddet går over mål.
'89
Bølger frem og tilbake i sluttminuttene her.
'88
MK får en fin kontringsmulighet. Omland får ballen. Bør avslutte med ventrebeinet, men det har ikke Omland. Dermed forsøker han seg med utsiden av høyrefoten. Skuddet går utenfor.
'87
Skudd fra Rasmussen Bjørge, men skuddet går til side for mål.
'84
1241 tilskuere opplyser speaker i idrettsparken.
'83
Skudd fra Wiig Hagen. Triller inn til keeper.
'82
Inne i de siste åtte minuttene av ordinær tid. Skal vi få en seierherre i denne kampen?
'79
Simon Valand får en hodeskade. Dommer blåser korrekt. Vindbjart er frustrerte siden de hadde en god overgangsmulighet.
'78
Gult kort til Aslaksen på bortelaget.
'77
Hjørnespark til Vindbjart. Det ender med femmeter til hjemmelaget.
'74
Dobbeltbytte på MK. Ut går Høksaas Gabrielsen og Gundersen. Inn kommer Endre Omland og Mattias Høiland.
'73
Valand med et skudd fra spiss vinkel. Over mål.
'72
Gult kort på Eikland når han stopper Dovland på vei fremover.
'66
Spillerbytte på MK. Ut med kaptein Tobias Aanensen, og inn kommer Mathias Wiig Hagen.
'65
Drømmefrispark fra Nicolai Aas. Smeller frisparket fra 25 meter i mål. Et ordentlig kremmerhus.
'64
Frispark til MK i det Wiig Hagen gjør seg klar til å komme inn. Nicolai Aas og Tobias Aanensen står med ballen.
'62
Damman med et stygt balltap. Vindbjart kontrer, og Barstad Bergan kommer mutters alene mot Høksaas. Han gjør ingen feil og setter ballen kontrollert i nettet. 1-2.
'60
Dovland får ballen. Spiller videre til Aanensen. Tupper ballen mot mål. Homme gjør en beinparade. Hjørnespark til MK. Den får Nicolai Aas hode på, men headingen går til side for mål.
'58
Mattias Høiland, Mathias Wiig Hagen og Endre Omland er alle i oppvarming for hjemmelaget.
'56
Alf Marius Melhus Abrahamsen går i bakken. Roper på straffespark, men det vil ikke Schulz ha noe av. Sistnevnte har rett.
'56
Lengre mellom hendelsene i starten av 2.omgang enn det var i den første.
'51
Arian Gundersen er for tøff i ryggen. Lager et unødvendig frispark da spilleren er feilvendt. Våge Skårdal slår hardt inn. Follerås sklir ballen mot mål. Treffer stolpen.
'46
Vindbjart har foretatt et spillerbytte i pausen. Ut med Langerud og inn er Bergan kommet.
'46
2.omgang blåses i gang.
'45
Der blåser Schulz av 1.omgang. En kamp der bortelaget totaldominerte i 25 minutter. Ut av ingenting scorer MK ved Simon Valand. Etter dette, så har hjemmelaget noen meget kvalifiserte muligheter til å øke ledelsen. Vindbjart fikk til slutt uttelling for et nesten tosifret antall hjørnespark. Det står 1-1 i Idrettsparken. Alt borger for en spennende 2.omgang.
'45
Frispark til MK i god posisjon. Både Dovland og Aanensen står med ballen. Det blir førstnevnte. Over muren, men Homme får slått ballen bort.
'42
Vindbjart utligner på sitt niende hjørnespark. Høksaas kommer ikke ut i feltet, og Nordhagen header ballen i mål. 1-1.
'40
Våge Skårdal finner Aslaksen på bakre stolpe. Headingen må Høksaas gjøre en redning på. Hjørneskarp til Vindbjart. Det ender med et skudd som Nicolai Aas header ut til nytt hjørnespark.
'39
MK er farlige når de angriper. Valand kommer mot mål. Homme går ut. Valand får lagt ballen ut i feltet. Pasningen er litt upresis, og Dovland slenger frem venstrefoten. Ballen triller i stolpen. Der burde MK doblet ledelsen.
'34
Vindbjart vinner sitt syvende hjørnespark for kvelden. Som de seks foregående, så blir det heller ikke noen farligheter.
'31
Bortelaget begynner å gjøre en del personlige feil. Denne gangen er det Eikeland som gir bort ballen til Valand. Han forserer fremover, men skuddet går noen meter over mål. Ingen tvil om at hjemmelaget har hevet spillet sitt etter 25 svake minutter.
'30
Ny stor mulighet til MK. Fredrik Soteland med et innlegg som går gjennom hele feltet. Valand lurer på bakerste. Får en fot på den, men også denne avslutningen går over.
'29
Skudd fra Eikeland, men treffer en god del dårligere enn i stad.
'28
Stygg miss fra Sæther. Valand tar ballen og legger inn til Høksaas Gabrielsen. Han skyter over fra tre meter. Skuddet går over. Enorm mulighet.
'27
Vindbjart får frispark på 25 meter. Follerås tar det, men det er et svakt forsøk. Noen meter til side for mål.
'25
Og det gjør MK! Totalt mot spillets gang gjør Høksaas Gabrielsen et fint forarbeid. Legger ut til Simon Valand som bredsider ballen i mål fra 10 meter. 1-0.
'23
Vindbjart spiller flott fotball. Ny mulighet for Toft, men skuddet sleives utenfor. Så spørs det om MK kan straffe bortelagets mangel på effektivitet?
'21
Nytt hjørnespark til Vindbjart. Aslaksen slår den inn. Nicolai Aas stusser ut til et nytt hjørnespark fra motsatt side.
'18
Simon Valand går inn i en sklitakling. Tar ballen, men blir skadet selv. Ser ut som Valand løper den av seg.
'17
Ny fin pasning fra Våge Skårdal. Toft runder keeper, men MK får klarert på streken. Nytt hjørnespark til Vindbjart.
'16
Kjempemulighet for Toft når Våge Skårdal trer førstnevnte fint inn i mellomrom. Toft blåser ballen over. Burde spilt på tvers til medspiller på blankt mål. Da hadde det stått 0-1 i Idrettsparken.
'14
Skudd fra Helge Strand på kanten av 16-meteren. Høksaas må slå den til et nytt hjørnespark.
'13
MK-trener Frank Våge Skårdal maner til tålmodighet. Sliter med å holde ballen i laget MK.
'9
Skudd fra Eikeland som treffer tverrligger. Enormt høyt press fra bortelaget de første ti minuttene. Lite som stemmer for MK innledningsvis.
'8
Kampens første hjørnespark går til hjemmelaget. Svakt slått. Ender med et skudd som går via en MK-spiller og til et nytt hjørnespark. Høksaas får kontroll på ballen. Hjemmelaget har ikke vært på Vindbjart sin banehalvdel.
'5
Overkjørt av blått og hvitt kommer det fra Vindbjart sine supportere. En sannhet med kraftig modifikasjoner, men det er bortelaget som har startet kampen best.
'2
Lang ball opp mot Langerud, men ballen går til utspill fra Høksaas.
'1
Kampen er i gang.
'0
Lagene entrer Idrettsparken. Vindbjart i sine hvite bortedrakter for anledningen. Hoveddommer Schulz får sin debut som hoveddommer i 3.divisjon på fotballens festdag.
'0
Stimen har gjort comeback i anledning denne kampen. I tillegg har russen stilt seg opp med sine biler en sving. Men lite slår bortelagets supportere sitt oppmøte. De lager god lyd på tribunen med trommer, sang, skjerf og flagg.
'0
Vindbjart starter med disse 11: Homme; Sæther, Follerås (C), Aabel, Nordhagen, Eikeland, Langerud, Våge Skårdal, Toft, Aslaksen, Strand. På benken sitter Olsen, Hama, Nyhus, Rasmussen Bjørgen, Gardiner, Ryger, Salen Aune, Bergan, Jabai.
'0
MK starter med følgende 11 i en 4-3-3 formasjon. Bård Høksaas; Fredrik Soteland, Nicolai Aas, Almin Dacic, Arian Gundersen; Tobias Aanensen (C), Sebastian Damman, Alf Marius Melhus Abrahamsen; Sebastian Høksaas Gabrielsen, Simon Valand, Peder Dovland. På benken sitter Martin Østland, Sivert Sira Hansen, Mattias Høiland, Mathias Wiig Hagen, Tor Olve Fagnastøl (47 år i morgen), Mads Sveindal, Endre Omland
'0
MK på sin side kan klatre opp i ryggen på tabelleder Fram Larvik med seier i kveld. Bendik Valand og Marius Hagen er begge skadet. Ellers er Almin Dacic tilbake for hjemmelaget etter en periode med skader.
'0
Toppsccorer på bortelaget er Robert Våge Skårdal. Sønn til MK-trener Frank Våge Skårdal. Så spørs det om det er far eller sønn som kan smile bredest i 17.mai-toget.
'0
Lagene har møttes mange ganger tidligere. På de ti siste kampene står det 3-2-5 i favør bortelaget. Sist gang i fjoråretes 3.divisjon. Da slo Vindbjart MK 1-2 i Idrettsparken. Vi håper ikke det skjer igjen.