'53
Mål
'89
'95
Da er det slutt i Sarpsborg, og det ender med poengdeling. Sarpsborg 08 2 det klart beste laget i 1.omgang, og leder fullt fortjent 2-1 til pause. MK fyker ut av startblokkene i 2.omgang, og får straffespark etter 20 sekunder. Øy blir også utvist i samme situasjon. 2-2. Simon Valand setter inn 2-3 etter vakkert spill. MK har spesielt en enorm mulighet til Omland der de skal punktere kampen. Da går det som det ofte gjør i fotball at motstanderlaget straffer et lag som ikke setter sine sjanser. Hjemmelagets beste spiller Steffen Lie Skålevik setter inn 3-3 helt på tampen av kampen. Dermed blir det poengdeling i årets første kamp. MK spiller sin første hjemmekamp 2.påskedag mot Randesund. Kampstart er 16.00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en fin kveld og påske videre.
'92
Spilt to minutter av totalt fire tillagte minutter.
'89
Lang ball mot Skålevik. Han kommer først på ballen og chipper ballen elegant over Høksaas. 3-3. Unødvendig scoring. Står for høyt med laget uten press på ballfører.
'89
To minutter igjen av ordinær spilletid. Blir nok lagt til litt her grunnet det røde kortet.
'86
Dovland må ut med krampe. Inn kommer Arian Gundersen.
'84
Stopp i spillet. Støtskade på Simon Valand og Markovic. Førstnevnte er oppe igjen. Markovic trenger litt behandling ute på banen, men virker klar til å komme innpå.
'82
MK får en enorm kontringsmulighet. Dovland finner Omland. Et litt svakt førstetouch fra Omland gjør at keeper kommer fort ut. Gjør en meget god beinparade, og holder hjemmelaget inne i kampen. Omland burde spilt ballen til medspiller i bedre posisjon.
'81
Skålevik er et angrep alene hos hjemmelaget. Skaffer nok et hjørnespark. Nicolai Aas header til nytt hjørnespark.
'78
Hjørnespark til hjemmelaget. Blåtrøyene har vært farlige på dødballer i denne kampen. Denne gangen får MK klarert uten store problemer.
'76
Enorm mulighet for MK. Omland får ballen på høyrekanten. Legger inn til Valand som er centimeter unna hattricket. Omland blir avblåst for offside også, men meget fine tendenser i det offensive spillet til bortelaget.
'73
Spillerbytter på MK. Ut går Aanensen og Soteland. Inn kommer Sebastian Damman og Endre Omland.
'73
Sarpsborg 08 2 kontrer, og vinner et hjørnespark. Det blir tatt rakst. MK følger ikke med, og Hermansen header upresset over mål.
'72
Har god kontroll på kampen bortelaget, men så lenge MK bare leder med et mål, så kan man ikke føle seg trygge.
'70
Bendik Valand finner Peder Dovland med en flott crossball. MKs nummer 10 tar ballen ned, og fyrer av et skudd. Rett på Sundling.
'67
Hold på ballen, ropes det av Frank Våge Skårdal.
'62
MK lager et unødvendig frispark. Skålevik som får tildelt det. Det frisparket blir veldig farlig. Skålevik header ballen i tverrligger. Hjørnespark til hjemmelaget. MK får klarert, og setter i gang en kontring. Dovland veldig nærme der, men blir stoppet i siste liten.
'60
Nok en gang et skudd fra Dovland fra distanse. Fra rundt 20 meter går skuddet et par meter til side for mål.
'59
Har roet seg litt nå etter et meget hektisk kvarter. MK har god kontroll og mye mer ballbesittelse enn de hadde i den første omgangen.
'55
Bra innlegg av Fredrik Soteland. Simon Valand jakter hattrick, men denne gangen blir avslutningen for svak.
'54
Meget innholdsrike åpningsminutter av 2.omgang. Alf Marius Melhus Abrahamsen ble byttet inn for Sebastian Gabrielsen etter hvilen.
'53
MK har snudd kampen. Fantastisk ball av Sivert Hansen til Peder Dovland. Han slår ballen inn på direkten til Simon Valand som sklir ballen i mål. 2-3.
'52
Skudd fra Dovland. Keeper gir til hjørnespark.
'49
Dovland setter den via stolpen og i mål. Sundling går riktig vei, men straffesparket er meget godt plassert. 2-2.
'47
Det blir litt pause. Sundling hadde nok ikke tenkt at han måtte i aksjon her, men det skjer altså. Det første han skal forsøke på er å redde et straffespark.
'46
For en dramatikk. MK kommer seg plutselig alene med keeper. Straffe til MK, og keeper Øy blir utvist. Simon Valand som ble felt. Dovland skal ta straffesparket.
'46
2.omgang sparkes i gang.
'45
Stillingen er som følgende i de andre kampene i avdelingen. Pors leder 3-0 over Urædd. Den kampen startet 14.00, og Pors har innkassert tre poeng med få minutter igjen å spille. Målløst på Sukkevann mellom Randesund og Sprint Jeløy. Det er det også på Fevik mellom Express og Follo. Vindbjart ligger under 0-1 hjemme mot Eik Tønsberg 871.
'45
Da er det pause på Sarpsborg stadion. Det står 2-1 til hjemmelaget. Ut fra både spill og sjanser er det ikke ufortjent at blåtrøyene leder. Mendy har scoret begge målene for hjemmelaget. Det ryktes dog at både Mendy og Camara skal være med A-laget til Kristiansund. De reiser fra Sarpsborg 16.30. Enkel matematikk sier at de ikke kan spille mer enn èn omgang, så får vi se om det stemmer. MK får en meget viktig redusering på tampen av kampen. Bortelaget sliter defensivt. Spesielt på høyresiden til bortelaget får Skålevik litt for mye plass. Må endres til 2.omgang.
'45
I det siste ordinære spilleminuttet får hjemmelaget et hjørnespark. Sivert Hansen klarer til et nytt hjørnespark.
'42
Så scorer MK. Wiig Hagen gjør en flott raid. Litt klabb og babb, og ballen ender til slutt hos Simon Valand som bredsider ballen i mål fra 14 meter. 2-1.
'42
Peder Dovland slår inn mot Simon Valand. Rekker akkurat ikke ballen. Kunne fort blitt en god mulighet til bortelaget.
'37
Skålevik får gode arbeidsvilkår i denne kampen. Soteland gir 29-åringen litt for mye boltreplass.
'37
Fin ball av Bendik Valand opp mot Dovland, men blir avblåst for offside.
'35
Fantastisk samspill mellom Camara og Mendy. Sistnevnte kommer alene med Høksaas og tupper ballen inn i mål. 2-0 til Sarpsborg 08 2.
'32
Dacic med en grusom feilpasning. Går rett til Mendy. Han smeller inn et skudd. 1-0.
'32
MK får sitt første hjørnespark for dagen. Aanensen slår inn, men Øy får klarert den.
'30
Skålevik holder et høyere nivå enn 3.divisjon. Vært banens klart beste til nå. Skaper farlige situasjoner gang på gang. Soteland og Aas sliter med å få has på bergenseren.
'27
Frispark til hjemmelaget. Det blir klarert videre til innkast for Sarpsborg 08 2. MK overtar.
'27
Nicolai Aas får et fortjent gult kort når han river ned Skålevik.
'25
Sarpsborg 08 angriper mye på sin venstreside. Skålevik slår inn til Mendy, men skuddet til sistnevnte sklir av foten og til femmeter for MK.
'24
Fint driv av Sivert Hansen, men pasningen ut mot Gabrielsen blir for upresis.
'21
Enorm dobbelmulighet på hjørnesparket. Mendy header i stolpen. På returen skyter Camara mot mål, men bortelaget får reddet på strek. Der burde det stått 1-0.
'20
MK forsøker å variere presshøyden i spillet. Hjemmelaget spiller seg enkelt forbi dette presset. Hjørnespark til hjemmelaget.
'17
MK litt mindre pragmatiske i spillestilen enn hjemmelaget det første drøye kvarteret. Sarpsborg 08 2 triller mye ball.
'14
Racaj lurer offsidefella. Sender inn et flatt innlegg, men ingen spillere med blå drakt kommer på ballen.
'10
MK er farlige når de angriper. Igjen rulles ballen ut til Soteland som slår et flatt innlegg. Det går gjennom hele feltet. Kunne blitt en stor mulighet til bortelaget. Sarpsborg får klarert på bakre stolpe.
'7
Meget bra innlegg av Soteland. Keeper kommer ut og skal stoppe innlegget, men ballen går rett til Gabrielsen som forsøker et skudd, men blir blokkert.
'6
Heading fra Mendy. Ny god redning av Høksaas. Det neste hjørnesparket er ufarlig, og MK kan puste lettet ut.
'5
Skudd fra Skålevik på hjørnet av 16-meteren. Tar den på halvspretten. Høksaas slår til hjørnespark.
'4
Skålevik frustrert som ikke får hjørnespark. Ser ut som han har en god sak, men det blir femmeter til bortelaget.
'3
Jevnspilt de tre første minuttene av kampen.
'1
Kampen er i gang.
'0
Kampen er straks i gang. MK spiller i sine grønne drakter og sorte shorts. Sarpsborg 08 med blå drakter og hvite shorts.
'0
Tre andre kamper i avdelingen starter parallellt med Sarpsborg 08 2 og MK. Det er Randesund-Sprint Jeløy, Vindbjart-Eik Tønsberg 871 og Express mot Follo.
'0
Hjemmelaget stiller med følgende lag: Øy; Mejkiqi, Markovic, Iliev, Haug, Dunlop, Lowe, Mendy, Racaj, Camara og Skålevik. På benken sitter Sundling, Norman, Hermansen, Olstad, Johansen, Haliti, Moen og Auby.