NM
24. Apr 2024
18:00
Idrettsparken
MK
0
-
7
Bryne
Årsvoll
'8
Jonassen
'31
Årsvoll
'77
Dybevik
'80
Mneney
'86
Scriven
'88
Håland
'91
'93
Da er det over i Idrettsparken, og Bryne går videre til cupens 3.runde Det var en solid divisjonsforskjell mellom lagene utover i denne 2.omgangen. Bryne byttet seg også opp, og da var det stor kvalitetsforskjell på lagene. MK startet 2.omgangen friskt, men på slutten var det det bare et lag på banen, og Bryne scorer fire kjappe. Dermed blir det seende stygt ut med 0-7 på resultattavla. Nå er cupeventyret over, og hverdagen kommer med 3.divisjon. Her har enda ikke MK tatt poeng. Neste kamp for MK er borte mot Staal Jørpeland lørdag 27.april. Kampstart på Jørpeland er 14:00. Neste hjemmekamp er lørdag 4.mai mot Vidar. Den har kampstart 15:00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på MK.no. Ønsker alle en fin onsdagskveld videre.
'91
0-7. Fullstendig åpent nå hos MK. Håland får en enkel jobb med å sette ballen i mål.
'88
Høksaas må gi retur. Scriven er først på den. Setter ballen enkelt i mål. 0-6.
'87
Gult kort til Kydland.
'86
0-5. Bryne scorer på hjørnesparket, og MK kollapser litt de siste 10 minuttene. Det som kunne se ut som et hederlig 0-2 tap blir nå seende ganske så stygt ut. Samtidig har det ikke noe å si. Det er vinn eller forsvinn.
'86
Høksaas gjør en kvalifisert redning.
'83
Spillerbytter på MK. Ut med Omland og Valand. Inn med Brandser og Prelevic.
'82
Bytte på Bryne. Årsvoll ut og inn med Ramos Moreira.
'81
Er det lov å håpe på et trøstemål her da?
'80
Bryne øker til 0-4 med et vakkert skudd av innbytter Dybevik. Bøyer den i lengste.
'77
Da var det over. 0-3. Bryne kombinerer seg fint inne 16-meteren. Ballen ender til slutt opp hos kampens første målscorer Årsvoll. Setter ballen iskaldt nede i høyre hjørne. Og det er jærbuene som går videre til cupens tredje runde.
'75
Valand nede for telling. Ser ut som han har fått seg en smell i hodet. Kommer seg opp igjen, og Bryne setter i gang spillet.
'74
Spillerbytte på MK. Ut med Sira Hansen, og inn med Amaldus Reme Lid.
'74
Karlsen for sen inn i en duell. Klokkeklart gult kort.
'73
MK må fremover, og det gir kontringsrom til Bryne. Scriven på vei fremover. Blir stoppet. Bortelaget får et hjørnespark i det Sira Hansen må gi seg. MK spiller for øyeblikket med 10 mann.
'72
Sira Hansen holder seg til lysken. Kommer seg opp på beina igjen, men ikke et bra tegn.
'70
Igjen er det synlig å se at MK savner en skikkelig målscorer. Er spillemessig på høyde med Bryne i store deler av kampen, men virker ikke veldig farlig når hjemmelaget først angriper. Ingen store trusler for Bryne å passe på.
'68
Bytter på MK. Ut med nevnte Jonassen og Grønli. Inn med Steffensen og Scriven. Bytter seg opp nå Bryne.
'68
Jonassen med en nok en stor mulighet. Vipper ballen over Høksaas, men treffer tverrligger. Heldig der MK.
'66
Habib har hatt et friskt innhopp. Legger inn. Finner Heh, men får ikke stokket beina. Skuddet blir litt halvslapt og går inn til keeper i det sola viser seg i Idrettsparken.
'64
Nytt hjørnespark for MK. Habib finner Isac Karlsen som får foten på den. Går like til side for mål. En god periode hjemmelaget er inne i nå. Synd det ikke har resultert i scoringer. Knappen litt mer bekymringsfull på sidelinja i skrivende stund.
'63
Valand tar frisparket. Går for skudd. Like utenfor.
'62
Gult kort til Mheney når han klipper ned Omland på en god kontring for MK.
'60
Ny sjanse til Bryne. Heading fra Årsvoll. Over mål.
'59
Spillerbytter på MK. Ut med Bayene og Damman. Inn med Behzad Habib og Fredrik Soteland.
'57
Speaker informerer at Viking ledet 0-2 mot Torvastad. Nå er det 3-2. Det satt også jærbuene på tribunen pris på å høre. Torvastad spiller til daglig i 4.divisjon.
'55
Hjørnespark for MK. Bayene som slår den. Treffer Norheim på første stolpe som header ballen ut av feltet.
'54
Bryne prøver seg på en kort frisparkvariant. Fungerer overhode ikke.
'52
Gult kort for holding i trøya fra Sira Hansen. Helt greit dømt.
'51
Fredrik Soteland og Behzad Habib i oppvarming for hjemmelaget.
'46
Bryne svært nære på 0-3. Svak avslutning fra Jonassen som skyter rett på Høksaas. Plutselig mutters alene der Brynes nummer 32.
'46
MK sparker i gang denne 2.omgangen. Hjemmelaget har ikke gjort noen forandringer.
'46
Bryne gjør to bytter. Ut med Landu-Landu og Saunes. Inn med Görlich og Sødal. Sistnevnte tar også over kapteinsbindet for Saunes.
'46
Og det var det siste som skjedde før dommer blåste av for pause. MK er altså utrolig nære en redusering helt på tampen ved kaptein for dagen Bendik Valand. Bryne gikk ut i et høyt tempo, og fikk tidlig nettkjenning ved Årsvoll. Etter dette kommer MK mer med i kampen. Litt mot spillets gang dobler Jonassen til 0-2 med et ordentlig kremmerhus. Etter 0-2 scoringen, så kunne Bryne fort ha scoret både et og to til. Dermed er det utrolig kjedelig at ikke Valand satt den før pause. Tenk hvilken vitamininnsprøytning det hadde vært for hjemmelaget. MK har mange på benken, og det er naturlig å tenke seg en del bytter utover i omgangen. Det sies at 0-2/2-0 er en farlig ledelse, så spørs det da om MK kan komme tilbake. Scorer MK først, så er det full fyr i denne kampen. I pausen var det også en konkurranse om å skyte ballen fra midtstreken og nærmest dødlinja. Enormt nivå blant de aldersbestemte jentene og guttene i MK. Innbytterne til Bryne som varmet opp var også imponerte, og applauderte de unge håpefulle. En veldig fin gest fra jærbuene.
'46
Et minutt tillegg. Hjørnespark til MK. Skal man få en redusering da? Det burde det vært. Bendik Valand mutters alene på bakre stolpe. Treffer utrolig nok ikke mål der Valand. Der burde det stått 1-2.
'45
Inne i omgangens siste ordinære spilleminutt.
'43
Nærmer oss pause i Idrettsparken. 0-2 blir omtalt som en farlig ledelse.
'41
Skudd fra Landu-Landu som har vært meget god denne 1.omgangen. Skuddet hans går over mål.
'40
Bryne kontrer. MK klarerer.
'38
Gått ut av tellinga, men Bryne får enda et nytt hjørnespark. Den er farlig fra Vik. Heades like utenfor. MK skal være glad hvis det kun er 0-2 til pause nå.
'36
Omland nære på å bli spilt i gjennom, men Bryne får tak i ballen. Nytt hjørnespark. Heades utenfor.
'34
Bryne får nok et hjørnespark. Går gjennom hele feltet, og MK klarerer. Bortelaget står høyt og vinner nok et frispark. Akkurat nå er det synlig å se at det er to divisjoner mellom lagene. Høksaas bokser ballen bort.
'31
Litt mot spillets gang, så kommer Jonassen opp med et kremmerhus. Bøyer den i lengste hjørne. Utakbart for keeper Høksaas. 0-2
'29
Godt innlegg fra Kydland mot Omland. Kommer i fart der, og hvis han får hode på den, så kan det bli farlig. Det gjør han dessverre ikke, og Cajtoft fanger den i fast grep.
'27
Nytt hjørnespark til Bryne. Bryne tar en kort variant. Ender med nytt hjørnespark til de røde og hvite. MK klarerer.
'26
MK får et innkast langt oppe på banen. Kydland tar dette. Ender med en avslutning fra Culibrk. Treffer ikke like godt som mot Start for to uker siden, og ballen går langt over mål.
'24
Stygg feilpasning fra Culibrk. Vinsjevik ordner opp. Hjørnespark til bortelaget. MK får klarert.
'21
MK hevet seg de siste minuttene. Bryne har også senket kvaliteten som de hadde innledningsvis. Knappen svært lite fornøyd med det Bryne presterer for øyeblikket.
'15
Stor mulighet til Bryne. Landu Landu lemper ballen bak Vinsjevik. Jonassen snur seg raskt, og rapper til med sitt antatt svakeste bein. Like utenfor.
'12
Brynes trener Ole Kevin Knappen tar ikke denne kampen for gitt. Står og coacher aktivt på sidelinjen.
'11
Årsvoll farlig frempå igjen. Skudd som går rett på Høksaas.
'8
Elias Årsvoll setter ballen i mål. Vinsjevik som feilberegner innlegget. Årsvoll helt på blank kasse. Setter ballen via Høksaas og i mål. 0-1!
'7
Hardt innlegg fra Bayene som keeper Cajtoft blir litt overrasket over. Treffer han i brystkassa. Ingen MK-spillere som er fremme på returen.
'6
Et helt annet tempo som Bryne setter i gang enn det Start gjorde i 1.serierunde. Har ikke skapt noe farligheter dog.
'4
Et interessant valg av MK i dag. Spiller med fem bak. Sira Hansen, Damman og Vinsjevik stoppere.
'3
Kydland nede for telling. Kommer seg opp på beina igjen.
'2
Bryne har mye ball innledningsvis. MK ligger lavt. Valand er i rollen bak Omland. Kydland og Culibrk sentralt.
'1
Bryne tar avspark, og kampen er i gang.
'0
De to kapteinene Valand og Saunes møter dagens dommer ved midtstreken.
'0
Lagene entrer banen. Litt mindre folk enn cupoppgjøret mot IK Start, men det er godt med folk i Idrettsparken. Skal vi tippe rundt 1500?
'0
Drøyt 10 minutter til kampstart. Hjemmelaget gjør sine siste forberedelser før de går i garderoben. Jærbuene har også ankommet byen. Skaper en fin ramme. 22 stk. som har tatt minibuss fra Jæren og til Norges sydligste by.
'0
Kun Cajtoft, Saunes, Norheim og Landu-Landu igjen av laget som startet forrige OBOS-ligakamp mot Raufoss. Robert Undheim er ikke med til Mandal.
'0
Bryne stiller med følgende lag: Cajtoft; Saunes (K), Hermansen, Norheim, Kjelsrud Vik, Landu-Landu, Mneney, Grønli, Årsvoll, Håland, Jonassen. Benk: Bergene, Görlich, Steffensen, Dybevik, Sødal, Scriven, Ramos Moreira.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas; Frede Kydland, Sebastian Damman, Isak Vinsjevik, Isac Karlsen; Marko Culibrk, Bendik Valand(K); Thomas Bayene, Tobias Sira Hansen, Henehta Heh; Endre Omland. Benk: Heine Danielsen Møll (debut), Stein Ove Abrahamsen, Amaldus Reme Lid, Fredrik Soteland, Dejan Prelevic, Behzad Habib, Lewi Brandser, Benjamin Antonsen.
'0
Vi kommer tilbake med lagoppstillinger for begge lag klokken 16:45.
'0
Dagens dommer er samme dommer som viste ut Anders Tallaksen Kvinen for drøying av tid i cupens 1.runde mot Arendal i 2021.
'0
Som vanlig leverer Norsk Tipping odds før slike kamper. Bryne er større favoritter enn det Start var i forrige runde. Du får hele 11 i odds for at MK vinner etter 90 minutter. 6,60 på ekstraomganger og 1,18 på seier til Bryne.
'0
Bryne maltrakterte Forus/Gausel med tosifret antall mål (0-10) i cupens første runde. Bryne ligger på 6.plass etter fire spilte serierunder i OBOS-ligaen. med seks poeng.
'0
En av cupbombene i første runde skjedde i Idrettsparken da MK slo Start etter en nervepirrende straffesparkkonkurranse. Et tøft hinder venter i Bryne som for ordens skyld spiller på naturgress og er i samme divisjon (OBOS-ligaen) som IK Start.
'0
Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av cupens 2.runde mellom MK og Bryne.

Kommer