'18
Torje Wichne
'36
'96
Kampen er slutt. MK vinner 2-1, og håpet om 3.divisjon 2025 lever videre! Selv om Odd 2 jaktet utligningen i sluttminuttene klarte de aldri å skape noen store muligheter. MK red dette i land i en meget profesjonell og voksen gjennomføring. Det ble ingen scoringer i 2.omgang, og det kunne det fort blitt. MK var nære ved et par anledninger med å sette inn 3-1. I skrivende stund leder Brodd 3-0 over Sandefjord 2. Står det resultatet seg vil MK være henholdsvis 6 og 7 poeng bak Sandefjord 2 og Sandnes Ulf. Neste kamp for MK er nettopp mot Sandefjord 2 lørdag 5.oktober. Kampstart er klokken 16:00. Neste og siste hjemmekamp for MK er søndag 20.oktober. Den har avspark klokken 13:00. Ønsker alle en fin mandag videre.
'95
Heading over mål. Da må jo dette være over.
'94
Hjørnespark til Odd 2... MK overtar.
'92
Frispark til MK, men det er Prelevic som får det gule kortet for å spille bort ballen.
'91
Og DER er vi inne i overtiden.
'90
Dommerveileder Roy Helge Olsen tipper dommer vil legge til fire minutter.
'90
Spillerbytte hos MK. Ut med Byklum. Inn med Prelevic.
'89
To minutter igjen av ordinær tid.
'85
Inne i fem svært avgjørende minutter. Skal legges til litt tid også.
'84
Spillerbytter på MK. Ut med Wigemyr Hagen og Kloster. Inn med Tobias Sira Hansen og Jonas Gylland.
'81
Ny god redning av Høksaas på skudd fra Jørgensen i det Culibrk har krampe. Løpt mye i denne kampen.
'79
Wigemyr Hagen med krampe.
'78
Bytte på MK. Ut med Max Hagen ,og inn kommer Alf Marius Abrahamsen.
'75
En del slitne bein hos hjemmelaget nå. Alf Marius Abrahamsen gjør seg klar.
'73
Gult kort også til Wigemyr Hagen for å stoppe en kontring.
'73
Gult kort til Kiste-Johnsen.
'72
Spillerbytte på Odd 2. Ut med Abdulateef, og inn med Bjerkan. MK har ikke gjort noen spillerbytte til nå.
'71
Flott spill av MK. Byklum får innlegget. Snur seg på den berømte femøringen. Skuddet smeller i stolpen.
'70
Frispark til Odd 2 ut mot hjørneflagget, men nære 16-meteren. Må være obs MK nå. Frisparket er en suser, men går rett på Høksaas.
'65
Frispark til MK på hjørne av 16-meteren. Aanensen skyter. Ballen går under muren, og til hjørnespark. Fint slått Wichne. Finner Byklum som tar ballen elegant ned. Skyter, men skuddet blir blokkert til et nytt hjørnespark. Nok en gang slår Wichne et nydelig hjørnespark. Denne gangen er det Wiig Hagen som forsøker seg på en flikk. Den går dessverre utenfor mål.
'62
Bytter hos Odd 2. Inn med Kiste-Johnsen og Østby. Ut med Miettinen og Aas.
'62
Gult kort til Abdulateef. Alt for sent inne i Risnes der.
'57
En mer åpen kamp i 2.omgang. Merker nervene ute på drakta hos hjemmelaget. Ville vært et kjærkomment pusterom hvis MK får den første scoringen i 2.omgang.
'56
Gult kort til Henrik Byklum. Da har han fått sitt femte gule kort for sesongen, og må stå over hvis han får et kort til.
'55
Gult kort for Miettinen for å sparke bort ballen.
'54
MK frustrerte på dommer i en situasjon der assistentdommer er oppe med flagget. Dømmer fordel, men klareringen til MK går rett til Odd 2. Da tolker dommer at fordelen er over. Odd 2 skaper ikke noe i angrepet som kommer.
'52
En gedigen mulighet for Odd 2. Abdulateef som skyter ballen over fra en meget god posisjon.
'52
Det er kampstart i Brodd-Sandefjord 2 klokken 18:00.
'49
Hjørnespark til MK.
'48
Odd 2 som har kommet best i gang denne 2.omgangen.
'47
Gult kort til Max Hagen. Stopper en potensiell farlig overgang.
'46
Bytte på Odd 2. Ut med Skau. Inn med Kimerud.
'46
Byklum setter i gang 2.omgang.
'46
Fra sikre kilder er det nok noen bytter på Odd 2 til 2.omgang.
'47
Og det er det siste som skjer i 1.omgang. MK leder 2-1 til pause. En meget god omgang av hjemmelaget spillemessig, men det var Odd 2 som kom best i gang. Snaue kvarteret var spilt, så scoret Krosa på en heading. MK svarte bare minutter etter med en vakker heading av Culibrk. Drøyt 10 minutter senere scoret Wichne 2-1. Dermed er det MK som har ledelsen etter 45 minutter. Alt ligger til rette for en uhyre spennende 2.omgang. Minner om at MK MÅ vinne dagens kamp.
'47
Frispark til Odd 2. Wiig Hagen header ballen bort fra farlig område.
'45
Odd 2 er svært nære en utligning. Et dårlig og uheldig touch av omgangens spiller Culibrk gjør at Odd 2 2 mot 1. Utrolig nok velger Abdulateef å skyte istedenfor å spille ballen videre. Det gjør at Aanensen får blokkert skuddet.
'42
Tikker mot pause i Idrettsparken. Ingen store sjanser etter 2-1 scoringen til Wichne.
'38
Gult kort på målscorer Torje Wichne. Så faktisk ikke helt hva som skjedde.
'36
MK tar ledelsen 2-1! Marko Culibrk har vært enorm i denne kampen, og MK straffer Odd 2 på at de skal spille seg ut bakfra. Snapper ballen, og legger et perfekt hardt og lavt innlegg. Inne i feltet er Wichne som enkelt kan sette inn 2-1. MK har snudd kampen!
'35
Ny stor mulighet til hjemmelaget. Kloster legger 45 grader ut. Culibrk avslutter, men skuddet treffer Klausen som gir til hjørnespark. Hjørnesparket blir ikke farlig.
'35
Inne i noen minutter nå hvor det er stillingskrig på midten av banen. Verdt å merke seg at spillere på bortelaget sliter med å holde seg på beina.
'30
Sjanser begge veier her. Er rom bak i midtforsvaret hos MK. Nok en gang er det Krosa som får muligheten. Litt spiss vinkel gjør at skuddet går halvannen meter utenfor. En utrolig underholdene halvtime i Idrettsparken. MK har spilt meget godt.
'30
Nytt skudd i stolpen. Denne gangen fra Kloster, men assistentdommer har vært oppe med flagget. Offside.
'28
MK får et hjørnespark. Max Hagen som skal ta det. Andersen header ballen til nytt hjørnespark. Og på det andre hjørnesparket så står målscorer Culibrk mutters alene på bakre stolpe. Fra kloss hold smeller han ballen i stolpen med sin venstrefot. Gedigen mulighet for MK til å snu kampen.
'26
Fint spill igjen av MK. Denne gangen er det Kloster som skyter med sitt antatt svakeste bein. Keeper tror at ballen skal sendes tilbake, men det gjør det ikke. Keeper er på feil fot (han også), men skuddet stryker tverrligger og over mål.
'25
Odd 2 er et spillende lag som vil spille seg ut bakfra. Det kan MK utnytte på en høstlig gressmatte.
'22
Nok en gang stiger en av stopperne til Odd 2 høyest på et hjørnespark. Denne gangen er det Ambrose som står mutters alene på 11 meter. Headingen går rett i armene på Høksaas.
'21
Høksaas gjør opp for scoringen, men strålende enhåndsredning på skuddet fra Krosa. Hjørnespark.
'18
MK svarer nærmest umiddelbart med Marko Culibrk. Wichne får ballen på venstrekanten. Runder høyrebacken til Odd 2 og legger et innlegg ut igjen i feltet. Der kommer Marko Culibrk, og header ballen vakkert i samme hjørne som innlegget kom fra. Keeper er utspilt, og MK utligner raskt.
'17
Fint spill av MK. Innlegg fra Aanensen som finner Wigemyr Hagen. Sistnevnte får ikke noe ordentlig klem på headingen. Utenfor.
'14
Odd 2 tar ledelsen 0-1. Innlegg fra Hagen på høyrekanten. Den går over Høksaas som muligens feilberegner ballbanen på innlegget der. Krosa står uansett mutters alene, og header ballen inn i tomt bur fra tre meter. Det var det siste MK hadde trengt.
'11
MK med en litt mer tålmodig start på kampen enn det de har hatt i det siste. Spiller mer ball langs bakken.
'9
Krosa nede for telling, men kommer seg på beina igjen.
'9
Fint spill av MK. Finner Wichne på venstrekanten. Han skyter, men skuddet går like til side for mål.
'8
Det er klart at hvis Odd 2 vinner denne kampen, så er de på langt nær sikret plass i 3.divisjon neste sesong.
'5
Hagen slår den. Treffer Miettinen, men headingen går over mål. Kan fort være et angrepsvåpen i denne kampen for laget fra Skien.
'4
Hjørnespark til bortelaget.
'2
Byklum med en heading etter et flott forarbeid og innlegg av Max Hagen. Headingen fra 8 meter går til side for mål. Er det en som vil markere seg i dag, så er det vel Henrik Byklum.
'1
Det er hverdag og starten på høstferien for mange, men til tross for det, så er det godt oppmøte til mandag å være.
'1
Odd 2 tar avspark, og kampen er i gang i solskinnet.
'0
Begge lagene samles i en ring før kampstart. MK i grønt og hvitt, og Odd 2 i hvitt og svart.
'0
Det er et sterkt Odd 2-lag med blant annet den finske stopperen Miettinen. Han har spilt 19 kamper i Eliteserien denne sesongen.
'0
Lagene entrer banen i strålende sol, men som så mange ganger før så blåser det i Idrettsparken.
'0
Bortelaget stiller med følgende 11: Klausen, Skau, Miettinen, Andersen, Ambrose, Jørgensen, Giske, Abdulateef, Krosa, Hagen, Aas. Benk: Hansen, Østby, Kiste-Johnsen, Bjerkan, Nordbø, Hansen, Kimerud, Lakselvnes.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas; Kristoffer Risnes, Mathias Wiig Hagen, Tobias Aanensen, Arian Gundersen; Aksel Kloster; Marko Culibrk, Max Hagen; Marius Wigemyr Hagen, Henrik Byklum, Torje Wichne. Benk: Ibrahim Douaieb, Daniel Berglund, Alf Marius Abrahamsen, Jonas Gylland, Dejan Prelevic, Tobias Sira Hansen, Behzad Habib, Kjetil Berentsen.
'0
Vi kommer tilbake med lagoppstillinger klokken 15:30.
'0
MK har fått Marko Culibrk tilbake fra karantene. I og med at Henrik Byklum spilte kampen han egentlig skulle sone kan spissen spille dagens kamp mot Odd 2. Dette er dobbeltsjekket via NFF. De som nå står i fare for å miste neste kamp grunnet karantene er Behzad Habib, Leif Isak Vinsjevik og Torje Wichne. Sistnevnte har samme «case» som Byklum der han har fått tre gule kort for Jerv tidligere denne sesongen. Reglene for gule kort er som følgende: Fire gule kort gir karantene i en kamp. Deretter blir det karantene etter to gule kort. Isac Karlsen er et eksempel på dette som har fått seks gule kort denne sesongen, og som da stod over kampen mot Brodd.
'0
Flere i lokalfotballen i Rogaland ønsker heller at MK holder plassen enn Sandnes Ulf 2 til tross for at det kan potensielt bli lengre reisevei på bortekamp.
'0
I tillegg til at MK må vinne sine kamper mot Odd 2 (H), Sandefjord 2 (B), Staal Jørpeland (H) og Fram Larvik (B), så er de avhengig av andre resultater. Blant annet skal Sandefjord 2 og Sandnes Ulf 2 møtes internt i nest siste serierunde. Sandefjord 2 spiller i kveld borte mot Brodd. Den har avspark 1 time og 15 minutter etter MK-Odd 2. Klokken 18:00.
'0
Det som har skjedd er historie, og faktum er at MK nå står med 16 poeng før dagens kamp. Sandnes Ulf 2 har 26, og Sandefjord 2 har 25. Dermed er matematikken svært enkel. Kun seier er godt nok for at MK skal ha muligheter til å holde seg i divisjonen. Da vil de potensielt være 7 poeng bak Sandnes Ulf 2 med tre kamper igjen å spille.
'0
For seks dager siden trodde alle at MK kun var fire poeng bak Sandnes Ulf 2. Kampen ble vunnet 3-1, men det var et stort problem. Henrik Byklum hadde tidligere i sesongen fått tre gule kort for Gimetroll i 5.divisjon. Da han fikk sitt første gule kort for MK borte mot Brodd hadde spissen fått totalt fire gule kort. Da skulle han sonet karantene. Det gjorde han ikke, og dermed blir MK fratatt 3-1 seieren mot Sandnes Ulf 2, og blir dømt til et 0-3 tap.
'0
God mandag, og hjertelig velkommen til liveoppdatering mellom MK og Odd 2. Kampstart er blitt fremskyvet fra 18:00 til 16:45 grunnet lysforholdene i Idrettsparken.